3481
-
#71 Kicsit nehéz lenne elmagyarázni, de ha játszottál mostanában mondjuk a vmelyik rainbow six-el, mondjuk a 6-al, akkor kb ahhoz tudnám hasonlítani, csak teljesen más...
Most sokat segítettem, mi?
Nah de komolyan tényleg hasonlít egy picit a rainbow sixre, vagy a ghost reconra.Ha ezeket nem ismered, akkor ki kell próbálnod a játék, mert egy kicsit nehéz elmagyarázni. -
#70 Hali Mindenkinek!
Pár kérdés a játékkal kapcsolatban: Egy embert irányítasz s többi meg jön? parancsokat kell osztogatni nekik? Váltogatni kell az irányítást az emberek között (commandos)?
Csak nagyon halvány emlékeim vannak a játékkal (1. rész) kapcsolatban de játszani nem játszottam vele egy percet sem! A Splinter cell viszont a kedvenc pc-s játékom és ha picit is hozza a hangulatát, akkor kihagyhatatlan! -
#69 ###warezzel go övéj### -
Coco #68 nincsmit -
#67 Egyébként semmi értelme összehasonlítani a játékot a COD-dal, hiszen teljesen különbözik a két játék egymástól, egyedül csak a játék környezete(II.vh) az, ami hasonlóvá teszi őket. Míg a COD- "agyatlan lövöldözés", addig ez taktikus játékmenet.
Mielőtt bárki nekem esne, Én is nagyon várom a COD-ot, de ez sokkal másabb játékstílus mint az.
A lényeg remélhetőleg mind a két játék nagyon jó (lesz). -
#66 Este Én is jövök szívesen, ha olyan 8 óra fele kezditek, mert csak a körül érek haza, és előtte azért a játékot is ki szeretném próbálni, mert reggel nem volt időm, mert hívott főnök, hogy órával előbb legyek bent.
Szóval, ha kell még egy fő, akkor email:[email protected], vagy ICQ:342275976(délután 3-ig) -
Ficsek.hu #65 Nagykirályság....
Este én is bennevagyok a multi kipróbálásában, ha minden stimmel... -
#63 hdc-n is fent van, onnan jönnek a dolgok nálam maxon (76k), ráadásul csak 2kiló egy sms -
Augustus Gigo #62 másnak is baszaxik a warezcenter, a pénzemért minőséget várok el, nem 2 percenkén leálló, 20kb/s-es sebességet! -
MrTressy #61 Nos én is belenéztem de mivel nekem is indulni kell igy csak a tréningtöl tudok beszámolni.Nagyon úgy tünik hogy semmit sem változtattak az elsö részhez képest.Szóval tényleg egy taktikai fpsel van dolgunk.Lehet térdelni feküdni, jobbra balra kinézni, van szerencsére fps mód is mert kezdtem meg ijedni hogy csak 3rd person van sajna éles missziot még nem tudtam kipróbálni mert a treéningel túl kell menni.Kicsit talán a default gombok elhelyezkedése ami számomra furi volt szóval nehéz bekonfigurálni.Van úgy nevezett sprint is amikor a katona rohan mint az örült de azt csak pár másodpercig tutja tartani mert aztán elfárad.Szóval az elsö benyomások nagyon pozitivak.Sajna most mennem kell de 1-2 óra múlva fogok tudni többet is mondani róla.Addig 1 ingame shot a tréning misszióról
-
#60 Varjuk a tovabbi velemenyeket! Engem elsosorban az erdekelne, hogy a multija szalad-e ilyen warezos verzioval. Mert akkor este kiprobaljuk, eddig 3-an vagyunk ra, de persze majd varunk mindenkit :) -
LSG #59 Belekukkantottam ma reggel egy pillanat erejéig. Igazából csak a telepítés alatti képekről tudok véleményt mondani. Azok alapján a grafika nagyon-nagyon rendben lesz. A játékra magára már nem nagyon maradt idő, mert jönni kellett dolgozni. :( -
#58 Vazze most nézem hol jár a letöltött anyagmennyiség: MÁR 2GB! lerántott és még csorog...pfff -
#57 Ááá...idáig melóztam :( le kellene feküdni...bár...1h és lejön :) -
antijedi #56 sőőt inkább fél 6 , mégrosszabb :P -
antijedi #55 regel 6kor felkelni? te beteg vagy :PP
bár mongyuk az si egy megoldás ha le se fexel :PP -
#54 Még 4h és kipróbálom :) -
#53 Hűűűbazz ;) Mászkálok itt szépen erre a kedvenc szerveremen azt írják hogy fennt van a H&D2. Mondom mi van? Csak így egyből. Az 1. rész ha jól emléxem az első igazán taktikai/háborús FPS volt. nagyon állat és a gépigény is nagyon szuper volt.
Szóval vitathatatlan, hogy kihagyhatatlan! Remélem nem rontották el, de ugye erre kicsi az esély. ;) -
#52 IMHO CoD letölthető lesz mondjuk 4 max. 5 nap múlva. Ez csak egy tipp de megnézzük van-e ráció benne. -
antijedi #51 szvsz ez meg cod nem egészen ugyanaz a kategória, vagy inkább egészen nemugyanaz? :P -
Beagie #50 nem tom nagyon tutira ígérik, de hát hallottunk már ilyesmit ugye -
Takigabi #49 nem olyan biztos hogy 1 hét mulva jön :( -
Beagie #47 hát nem tudom..., ha nem jönne 1 hét múlva a COD, talán le is tölteném
-
#46 thx -
#45 -
#44 warezcenter! -
#43 Huhh, azthiszem ha jól emlékszem az első rész volt az első és egyetlen olyan játék, amit megvettem eredetiben, - ha a magyar játékokat nem számoljuk, mert ugyebár az természetes - remélem a második rész lesz legalább olyan jó, mint az első volt. De erre már Nekem csak holnap délután lesz válasz, mer mire lejön a 3 cd, meg meló, de remélem azért a hosszú hétvégém ezzel fog eltelni, és nem kell csalódnom.
Ha mégis, akkor újra előveszem az egyet... :)) -
#42 Lesz,van ilyen kép egyébként... -
#40 Ahh hat az elsovel aszem harom palyat csinaltam meg de nekm teccet :) Majd meglasuk ez is milyen! -
Coco #39 -
Coco #38 http://www.gamershell.com/hellzone_Tactical_Hidden_and_Dangerous_2.shtml
itt vannak -
#37 embörök: egy pár kedvcsináló képecske jöhet nyugodtan! -
Takigabi #34 nem de mintha már kérdezted volna egyszer az egyik hubon(nem biztos hogy te voltál) -
MrTressy #33 Én végig toltam mind 2 öt már mint az elsö részt meg a kiegészitöt is :) -
#32 Hm bevallom az egyel kb. 3 percet játszottam max :) Valahogy kimaradt. -
MrTressy #31 végre it van hehe.Az elsö rész és a kiegésztö istenes volt a bugok ellenére is erre nagyon kiváncsi vagyok :) -
#30 Én is játszottam vele anno sokat,de sajnos akkoriban még nem tudtam multizni,úgyhogy csak a single jutott. :( -
#29 Na itten ilyen nagy pangás van?? Nem baj, pár nap és beindul majd itt is a nyüzsi. Kár, hogy a régi playerek-ből már csak ilyen kevesen maradtunk :(
Aki meg túl fiatal, az nézzen utána, hogy milyen is volt az elsőrész! Az volt ám az igazi gamma! Nem holmi 3-4h játékidő, hanem tisztán vagy 40h, igényes (akkoriban) az egyik legjobb (mit akkorizok?? Hisz 5 éve volt!!) grafika! Legjobb! Multiplayában (Coo-op) meg egyenesen verhetetlen! -
Braveheart #28 Takigabi Te véletlenül nem szombathelyi vagy? Ismerős a neved... -
Takigabi #27 huhú most nézem Illusion Softworks(Mafia) akkor elég jó game lehet