Na akkor én is véleményezek :) Ez a játék egy az egyben az első rész. Azaz képzelj el egy olyan taktikai FPS II. világháborús környezetben ahol MINDEN feladatot úgy végzel el ahogy TE akarod. Nincsenek megkötések a pályák ezerféleképpen megoldhatóak. És ettől fantasztikusan életszagú és lehengerlő játék élményben lehet részed. BUG mentesebb, mint az első rész (speciel még nem tapasztaltam) grafikailag szerintem simán a legjobbak közzé tartozik (ne tévesszen meg senkit a kezdő gyakorló pálya!!) a karakterek animációi fenségesek, a hangok kristály tiszták és fantasztikusan hűek (beszarás! Komoly! A fater bejött és megkérdezte, hogy már megint a Ryan közlegény megmentését nézem? :))) Rengeteg apróság, amit ki lehet használni (a nácik fosztogatása, hullacipelés, a tárgyak megfelelő fizikai viselkedése stb stb.) elég csak az első pályára gondolni, ahol egy lefulladt teherautón ügyködnek a fricek. Taktikai rész megmaradt (bár én ritkábban használom, csak a kényesebb feladatoknál). A gépigény közepes. A multi részt nem kell ecsetelnem, ha jól láttam mindent áthoztak ami az előző részben volt (+ Internetes részel megspékelve) Summa summarum aki ezt a játékot kihagyja, az nagyon nagyot veszít!