3481
  • tibor16
    Megint beírom, hátha válaszol vki....
    Sziasztok, Az a helyzet, hogy nagyon tetszik a game. Van azonban amit nem értek (most játszom először ilyen tipusú játékkal). Kiadom a parancsokat az embereknek a taktikai térképen, aztán mint parancsnok elindulok, de a manusok nem csinálják meg az ukázt. Szal, mi a tökömre való a taktikai térkép, és hogy kell bonyolítanom a harcot? A másik meg hogy, a 2 signál parancs, az 1 meg a 2 ujjat mutató kéz itt mit jelent, mi a szerepe? Aztán ha mint 2. ember bőrében vagyok, akkor is parancsolgathatok? Bocs, lámán hangzik, de egy kis magyarázat elkéne...
  • zoli80
    ott van,két asztal van középen,ha bemész az ajtón a közéspsö asztalok közül a töled távolabbra eső asztalon KELL lennie!
  • I.C.ram
    Pedig ott kell lennie! Nagyon egybeolvad a többivel, próbálj egy olyan konyvet keresni az asztalon, ami hasonlit egy régi fénykép albumra, és nagyon vastag.
  • I.C.ram
    MP40 van nálam csak, semmi más :( Direkt ledobáltam magamról mindent. Egy mp40+egyenruha+papirok vannak nálam csak. Úgy darálodik le az álcázás kijelző, mint a sőr a söröskorsóból.
  • Knox
    Egen, közben kitapasztaltam már kicsit! Azért kösz!
  • Ren
    Svejk: egy kulfoldi forumon azt olvastam, hogy csak mp40-es lehet nalad, kar98k-t es egyebeket nem szeretik vmi miatt

Knox: lehet nekik azt mondani, hogy ne lojjenek (hold your fire) ill hogy csak azutan kezdjenek loni ha te lottel (fire on my lead)
  • Knox
    Hűűű! Hát nem semmi hogy oda kell figyelni a srácokra! benyomom őket followra, meglátják a németeket azt kész a csetepaté! Ugy látom minden lépésüket meg kell tervezni! amugy nagyon filinges gamma! nyomja valaki LONE WOLF-ban?
  • I.C.ram
    vagy lehet, hogy mégsem :( Beadtam a papírokat, mondja hogy menjek raktárba, de nem tudom hol van, és nem igazán tudok keresgelni, mert már megint valami gáz lehet, mert pillanatok alatt észrevesznek.
  • I.C.ram
    Tényleg a hátizsák volt a baj! Levettem, és rögtön sima beleröhögök minden sváb pofájába :)
  • I.C.ram
    Most vagyok a kastélyban, ahova a soffőr ruhájával mentem be, viszont akárki észrevesz, és lelő, aki közelebb jön 5 méternél! A szűk folyosókon meg lehetetlen végigmenni, úgy, hogy ne lőjjenek rád. Lehet, hogy az a baj, hogy a vállamra van akasztva egy Sten, meg angol hátizsákban vagyok?
  • Jacky
    Pill: DC++ -t ajánlom. Mátrix hub.
  • Corey
    jah most vettem észre én is.. meg a sniperem is bezavart.. thx azért
  • antijedi
    le kell veni a hátzsákot is...
  • Corey
    Ren, csak az a gáz, hogy nálam ott semmilyen barna csík nincsen ott, pedig rajtam van a német ruha.. és kapásból kiszórnak bármilyen messziről is... rohadtul nem értem mivan már.. direkt német fegyvereket vettem magamhoz, de akkoris észrevesznek, és semmilyen csík nincs ott..
  • I.C.ram
    most mi a baj vele? :D A pouch az a zseb. :)
  • I.C.ram
    berakod a zseb részbe a first aid kitet, majd kiválasztod, mintha fegyvert választanál, és use gomb.
  • I.C.ram
    Bemész az aknaszedő hajóra az "Olaf"-ra, ott ha szemből nézed, akkor a jobb oldali bejárathoz menj, ami az orrához van a legkozelebb. Ott bemész, és a Kapitan szobában kinyírod a kapitányt, majd ha a szobályából tovább mész, akkor a hálószobályában van az Enigma decoder.
  • Kandurex
    Skip traning :)
  • Knox
    Hi!

Bocsi hogy még mindig a trainigrol kérdezek de csak most tudtam elkezdeni és nem szeretném kihagyni! De hogy az a rohadt **********(nagyoncsunya szavak) buváros rész nem sikerál az már sok! lopodzok, uszok, dogcédula fel, ruha vissza, kilopodzok, és mégse sikerál! még azt a kibeba*** dzsippet is visszavitttem ahogy a taki kérte! HELP PLZ!
  • zoli80
    ja már értem:)
  • antijedi
    vagy válaszd azt kezdő embernek akinél a kamera van... :P
  • traXion
    Add oda annak az embernek aki játszani fog... Ilyenkor 1 ember playel a pályán...

De hol az ENIGMA a hajón? Plz :)
  • zoli80
    RAKDD AZ ELSÖ EMBERHEZ,NÁLAM IS SZARAKODOTT,NEM ÉRTEM MIÉRT.
  • traXion
    Hol az enigma a hajón?
  • antijedi
    ott a pont... :)
  • a.carkey
    Ja. Ők fedezték a visszavonulást! :) Persze nem négy emberke ... :)
  • Vasilij Zajcev
    Hol van a pilota a robbantás utáni pályán. Mi a különbség a 3 single mód között?? Köszi
  • traXion
    Hol van az enigma? Nem találom...
  • I.C.ram
    Burmai pálya nem kellett volna :( Utálom a dzsungelharcot :(( Nem értem mit keres ott az ANGOL SAS.
  • Kandurex
    Nézd meg a Burmai vagy Normandy -ai pályát, esetleg a belső teres Episode I. Map II. mapot...
  • I.C.ram
    Már megoldva....
  • I.C.ram
    Amiről az enigmát elkellett kötni, azon a hajón volt létra pl.
  • I.C.ram
    Ja azt már próbáltam, de nem lehet. :/
  • antijedi
    mászás
  • I.C.ram
    Mit csinál a Home Gomb? Mert én nem deafult billkiosztással játszom.
  • antijedi
    home gomb?
  • I.C.ram
    Hogy kell elmenekülni a halászhajóval? Felraktam mindkét hajóra a bombát, megszereztem Enigmat, visszamentem a két mini submarinnal, de semmi nem történik, és a haláshajón nincs semmilyen létra vagy hasonló, amivel felkapaszkodhatnék a fedélzetre.
  • zoli80
    mászni?nekem a tengeralattjáronál volt ilyen gondom..
  • I.C.ram
    Az Enigmás pályán vagyok, megcsintáltam mindent most ott vagyok a hajónál, amivel elkell menekülni (kis halászhajó), de nincs az oldalán se létra se semmi, amivel fellehetne mászni. Valaki tudja, hogy hogy a francba lehet feljutni a halászhajóra???
  • traXion
    Azért mert béna vagy, és nem tudtad hogy kell elkezdeni a játékot, atttól még nem szar a gém, csak te!