3481
-
#482 Multizni lehet vagy kell key vagy valami? -
#480 ha jól emlékszem 4 dinamitoskát köll lerakni...esetleg 5-öt, de bizta, hogy nem 3at! -
antijedi #478 jah multycrack kéne már nagyon :) -
#477 Szörnyű, ez meg mit keres a túloldalon?? UP! :D Izé, valaki látott, hallott már multi crack -ről? -
Ren #475 A Ju88-as az a ketmotoros gep, ami ott all a foepulettol nem messze a kifutopalyan. Nem tudsz beleulni, csak vigyel oda mindenkit, Schumannal egyutt
-
antijedi #473 jah jólenne már... :( -
#472 SZREVERT.......SZAL
TÖRT SZERVERT AKARUNK!TÖRT SZERVERT AKARUNK!
-
#471 Jah, jah...TÖRT SZRERVERT AKARUNK! TÖRT SZRERVERT AKARUNK! TÖRT SZRERVERT AKARUNK! -
Hamlet #470 Jelezzetek, ha van multi crack és szerver! -
#469 a hátsójat kell,asszem ott ahol füstöl. -
#468 Csak a mentés ne lenne ilyen bugos néha ... :( -
#466 ja,nekem most sikerült,a gyalogosokat csak és kizárolag a sniperrel irtottam le,a többiek addig pihiztek az egyik épületben.utána pedig oda kell kuszni a tankok mögé és szarrá löni.
de gondolom még ezeregyféleképpen meh lehet csinálni. -
antijedi #463 tudsz olvasni??? elöb irta hogy mi a helyzet a hivatalos oldalal, eheheh... -
#462 mivel ingyenes, probáld meg hivatalos oldalakon is! -
#461 Jah, DC-n meg csak DSL+Cable -sek nek van meg :( -
#460 Valaki adjon már tippet honnan lehetne leszedni a H&D1 Deluxe -ot!
(A hardwired-en hibás a file, az SG -ről 10K észbontó sebességgel jönne, az origo be van szarva, a hivatalos honlap...hmm..ott csak a második részel foglalkoznak) -
#458 KArjába is lehet, és akkor elejti a fegyvert is. -
#457 Van másik megoldás is. Mindenkit vigyél a hátsó bejárathoz, mert ott jönnek be. Küld őket fedezékbe, és ahogy bejön a gyalogság szedd ki őket. Tankot nem muszáj kilőni, mert az nem tud bejönni. -
#456 a gond az hogy nekem soha a büdös életbe nem sikerült kilnöm tankot bazookaval se gránáttal se semmivel.egy tankkal találkoztam amit leirtottam azt pedig ugy hogy ráragasztottam egy csomo robbanoanyagot.amugy ai volt a géppuskafészekben,1pecig birta. -
#455 Ne te legyél a géppuska fészekben, hanem egy AI, mert akkor valamiért nem lő rád a tank sem. Első Tankot lődd, amint meglátod bazookával, a második nem fog bántani, amíg te nem molesztálod őt. Hátso MG-be is rakj egy AI-t, mert ott fognak bejönni. Te meg egy Sniperrel menj fel a toronyba, és lődözd a jó népet, mert ott úgy sem találnak el. -
#453 Ú-val (alapbeállítás) váltasz oda, és enter... Vagy akinél van firts aid pack, és jól ért a gyógyításhoz, odamész, ránézel, enter, és first aid (2). -
#452 Bazz a medkitet nem tudom használni! ott van a zsebben meg minden de nem lehet vele mit kezdeni? hogy kell? elég idegölő egy program! -
#451 A mentés résztől tudok hányni. Ha elér egy bizonyos mentésszámot, hihetetlenül megnő a filemérete.
Aztán be is szar. Nem tudjátok véletlenül, hogy a lassan megjelenő patch ezt javítja-e? -
#450 egyetértek,de a sivatagi éjszakai városmegvédös rész enyhén szolva idegölö.ti hogy a nyavalyába csnáltátok meg 4 emberrel?géppuskákat nem lehet használni,ahogy rájuk lösz szarrá lönek mert gondolom a friccek jobban látnak a sötétben mint én.már vagy 5ször megprobáltam de nem megy:( -
#449 Hehe!! Nem tudom tudjátok-e, hogy az ajtókon átlehet lőni! :) Móka volt belelvök az ajtóba egy sorozatot, mert üríteni akartam a tárat, erre kiírja, hogy Enemy Killed :D Kinyitottam az ajtót, és ott feküdt két hulla is :D Móka ez a játék nagyon!! Végre egy hosszú játék, már 4 napja nyomom, de még nem vagyok a végén. -
#448 jól vagyok, kösz, én nem voltam egerben ;)
amúgy meg főleg armyzok, és ott várom a Spec.Force bepakolását (2.0-ban)
na meg, hogy ennek milyen lesz a multija... -
#447 néha beparáznak,ha kilövöd mellölük a cspattársakat,lábon lövöd öket,stb..én egy kutatónak a fehér köpenyét nyultam le és abban irtottam:)
amugy ez télleg kakin van megoldva,mögéjük lehetne kuszni,kés a nyakhoz vagy vmit belerakhattak volna.
Slow:Egerben jártam és éjjel beszart az oldschool "fütötest" és szarrá fagyva ébredtünk,most lázas vagyok,köhögök és borzasztó rosszul vagyok,köcsög zimmer feris néni!amugy kösz a kérdésedet:)
te hogy vagy? -
Hamlet #446 :) Akkor valaki csináljon valamit! :) -
Ren #443 Domike: vissza is lehet am olvasni a forumban... Egyebkent meg csak elve foglyulejtett emberrol lehet leszedni az egyenruhat. -
#441 baaaaaaa
a hangárban volt... cumi=) -
Hamlet #440 Ááááááááááááááááááá!!!! Nem tudom láttátok-e a multi részt..... hmmm... asszem a Call of Duty visszaesett egy helyet a listan, nagyon üt!!! Ki lehet lőni az autok kerekeit, ablakait. 2 jól irányzott lövéssel a motorháztetőbe, vagy benzitankba be lehet robbantani a jarmuveket. Fegyverek iszonyat jók, pályák gyönyörűek és változatosak! Van egy olyan városi pálya, hogy csak néztem, maga a megtestesült tökély!!!! Az egész a Mohaa és a Battlefield keveréke, ultra realisztikusan!! Könyörgöm valahogy oldjuk meg a multit!! -
#439 Persze! Adj nekik parancsokat akcio közben! gomb lenyom, menu kijön, parancs kiválaszt! Adhatod egy embernek, meg az összesnek is, ahogy szeretnéd! megszokni meg kell! -
#438 ello mindeki
nekem sincs ott semmilyen doksi az asztal sarkán...=(
máer agyon-kutattam-lőttem mindent abban a nyomorult szobában, de sehol az a sz*r...:/
lone wolf-ban nyomom, lehet az a baja? (csak ott van ez a bug?) már többször végignyomtam ezt a pályát, de sehol a cucc...:/
(hali zoli80, hogy vagy) -
Hamlet #437 Már látni gamespyban NO CD KEY NEEDED nevű szervert, de oda se enged be :( -
#435 csak megoldják,nagyon faszaára sikeredett a multi része is. -
Hamlet #434 Én azt hiányolom, hogy lőjön vissza az embered ha rálőnek. Multi érdekel engem is!! :) -
#432 persze és kicsit életszagúbb szerintem -
#431 Multira megoldas meg mindig nincs? -
#430 Jah, ez csak egy lehetőség? -e nélkül is lejátszható? -
#429 Nem játszok előre kidolgozott taktikával, bocs...