1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
ROB #86 KEKSZ
én meg téged sajnállak
nekem egy ilyen nő látvány is olyan borzalmas volt, te meg csak félvállról veszed -
ROB #84 Én egy hónapja kezdtem(1986/2/22)
mach 3-sal nyírom az arcom:)
és nem vagyok láma se
eddig 1x megvágtam magam de nagyon kicsit.
Ja és egyszer láttam egy bajszos nőt
majdnem elhánytam magam -
speed #83 arulo!
;) -
#81 Meg vagyok elégedve az új manuális borotvával,sima lettem mint a baba alfertálya...
Lehet hogy nem is csináltatom meg a villanyborotvát mert a különbség ég és föld! -
Kacsa #79 Annyira rühellem, de ma nekem is tükör elé kell állnom! Megyek a fönök elé ! (Nő)
És már unom, hogy már megint "hogy néz ki maga" szövegét. -
#77 Na majd reggel figyelek erre a repülőre:)
Az arc méret nem állandó,itt pl.jónéhány ember arca mintha növekedne... -
speed #75 nem az a protector. ez olyan mint a repulo, ami kijon a tukorbol.
A penges borotvak jovojet tekintve lenne 1 kerdesem: ha tartjuk a +1 penge utemet 2 evente, akkor mondjuk 2010-ben hany penges borotvak lesznek? Illetve azokkal meddig tart majd +borotvalkozni, ha az arcmeretet allandonak tekintjuk? -
#74 Nem tom,még a dobozában van,majd meglátjuk ha kieresztem... -
#72 Vennem kellett egy Mach 3-mat mert még mindig rossz a villany beretvám.Nem is tudom mikor borotválkoztam utoljára manuális borotvával... -
#70 Halljuk -
#68 Kacsa! neked szőr nő a talpadomn?
Ne akard, hogy következtetéseket vonjak le ebből! (C: -
#66 Nos kimaradt egy vessző a 63-masból:''nem,tök ugyanolyan....'' -
#65 Az is állat volt mikor Mr.Bean a homlokát meg a nyelvét is megborotválta..:) -
#63 Lteebee:nem tök ugyanolyan habot,mint a hagyományos borotvánál.Sprayről most hallok először.
Majd megnézem a típusát,cikkszámát ,de én pont azért vettem mert ilyen hibrid. -
#60 Apám nem is habot, hanem valami preshave-spray-t használ.
Éppen hogy nem felpuhítja a szőrszálakat, hanem megkeményíti, így könnyebben viszi a gép.
Aszondja, jó.
-
#59 Hab villanyborotvánál?! -
#58 De másfajta habot használsz villanyborotvánál, nem? -
#57 Viktor!
és a tesztoszteron szinttel, hogy állsz?
az, hogy 21 évesen semmi arcszőröd nincs, azért az szvsz nem teljesen normális
-
#56 Próbáltátok már nullás gép, aztán borotva? Vagy csak simán nullás gép? Szerintem csúcsszuper a többihez képest. semmi fájdalom, kényelem ezerrel, egy szépséghibája van, minden tiszta ször utána. -
#55 Breki:hát kb.3 hetente járok fodrászhoz,addigra már vannak olyan részek ahol lenőtt.Egyszer kipróbáltam és nem borotválkoztam 3 hónapig.Valami brutálisan szar volt lenyírni,tépte,szakította tövestül:)
A borotva nem olyan új(mármint a habos téma),és nem zsinórós hanem akkus hogy ne kelljen pöcsölni.Ezzel csak az a gát hogy nincs rajta akku kijelző és volt már hogy a borotválkozás felénél merült le az a trágya. -
#53 Én személy szerint utálok borotválkozni,de muszáj:(
Villanyborotvám van(Braun)csak a múlkor lesodortam a hajszárító zsinórjával és eltörött.úgyhogy most vennem kell egy normál borotvát,amíg a másikat megjavítják.
Amit komálok ebbe a Braunba az az hogy lehet habbal is borotválkozni ami nem nyúz meg annyira és alaposabb is.
A szakállamat(állon és a száj alatt van)meg a fodrásszal igazíttatom. -
#51 keksz és piké: Nem, természetesen nem a bajuszát, hanem ott lent.
Nemtom kell-e, de hozzáteszem: GYK. -
speed #49 aze ne menjel puskaval az utcara lovoldozni, mert mar vege a vilaghaborunak;) -
#47 aBC: Én nem tudom, de szerintem azért kell magadra adni...
Báár nem tudom. Lehet, hogy te így tetszel a lányoknak... :)