1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
#557 mindenki mutáns. már a szaporodási elvek miatt is. az xmen kissé túlzás, mert az ennyire eltérö mutánsok általában nem életképesek, föleg ha könnyen látható és észrvehetö az eltérés (állatoknál kicsit több példa van, 2fejü csirke, 6lábú kismalac, stb...) -
#555 mások az ottani sejtek. van akinél pl abszolut nem szörösödik, ellentétben a test többi részével, van akinél alig észrevehetö a színkülönbség... van akinél 1-2 nagyobb van, van akinél rengeteg pici... mutáció. -
#553 mole vagy birthmark angolul.
és ha nagyon eltérö színü és nagyon másképp viselkedik mint a környezete, akkor érdemes minél hamarabb kiszedetni, mert könnyen rosszindulatúvá válhat. -
#551 el kell menni a lézerklinikára és leszedetni. -
#550 akkor megnyugodhatsz :) -
#547 tudom, de gondoltam miért ne válaszoljak... -
#545 az egyik 7 éves lesz, a másik 3... még nem kell borotválkozniuk. meg kiderül, hogy az anyjuktól mit örököltek ezek mellé a gének mellé. -
#543 Mike: nekem nincs gyermekem, de a családban minden hímnemünek nagyon lassan növexik az arcszörzete (apámnak, 2 bátyámnak is) - ezért gondolom, hogy genetika van a dolog mögött. , és idösebbik bátyámnak már van 2 fia. -
#542 nekem mázlim van e téren
magától is normálisan néz ki
néha lenyírom szakáll/haj vágó gépezettel, oszt annyi.
napi vakarászast rühelltem
(már ha vkit egyáltalán ez érdekel) -
#540 spermiumtermeléssel hogy állsz? -
#539 hát akkor készülj fel életed nagy csalódására. -
#538 Nekem meg a kecskeszakálamnál van egy hsg és most úgy néz ki (majdnem) mint ha középen leborotválnám és csak oldalt lenne -
#537 az úgy ténylegnemjó. hacsak nem állsz neki valami müvészeti kinézetet elöadni, ahol a ritkább is extravagánsan néz ki... -
#536 Mert annyira meg még pont nem sűrű. -
#535 milyen okból nem növeszted meg? -
#534 Nekem se kellett akkoriban még gyakran.
Bár most se kéne! -
#533 freak: 23 vagyok (derossz leírni), és genetikai alapon elég lassan nö az arcszörzetem. alig-alig kellene amúgyis borotválkoznom. -
#532 Ugyan nem értem miről beszélsz, de sztem elég ha te tudod. -
#530 A lányok nem izzadnak, nem járnak wc-re, nincsen semmi ilyenük. Ők tökéletesek. -
#527 Honnan veszed, hogy úgy fekszik le? :) -
#525 és az nem jó néha?? mármint a fájdalom? :))) -
#524 Gyerekek... :)
Haggyjuk már ezt a témát! Maradjunk a csak a pofánál! :) -
#522 ugy van. minek azt levagdosni. -
#521 hmmm, ezexerint ODA csak a gyanta marad :))))))))) jujj :)))))))) -
#519 miért nem krémet használsz? -
#516 nem oviban vagyunk, csak nem sértődik meg..... -
#515 de hol ? :D
bocs, de ezt be kellett írnom, nehogy +sértődj :)
-
#514 jézus!!!
vagy nem múltál el 14, vagy szándokán a neved! :))))))) -
#512 múltkor megborotválkoztam....akkora volt a szakállam, hogy beleragadt minden, amit zabáltam :) -
#511 Én mostanában hetente 1x szoktam.
Csúnya bír lenni vasárnapra. -
#510 lassan 2 hónapja nem borotválkoztam -
#509 Én naponta szoktam...
Valamikor nincs kedvem, de kétnaponta muszály... -
#508 arra hogy a csajok közelebb jöjjenek hozzád!! -
#507 Fertőtlenítés, továbbá összehúzza a bőrt, meg illatos is :)
amúgy mostanában én is 2-3 naponta borotválkozok, vagy inkább jobban mondva heti 3x-4x, az időpont változó, de ennyiszer biztos :)
az a gáz, hogy nekem, ilyen szőkés-barnás színű, szal lesz még idő mire látszani fog :(
-
#506 Az arcszesz végülis mire jó? :) -
#505 1etértek úgy még undorítóbb ! -
#504 hát jah -
#503 aki hagyja magát megfázni... egy kis belsöenergia-tréning, és nincs vele gond. -
#502 telen elönyös a bajusz amikor a nagy hidegben elkezd folyni az orrod, és belefagy a fika a bajuszba :) -
#501 azt középen le kell vágni, csak a száj két szélén meghagyni, és akkor nagyon kegyetlenül néz ki.