Borotválkozás / Epilálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekünk a suliban is van egy bajuszos takarítónk.
A gyönör megtestesítõje: 145 cm 95 kg, bajusz.
Nem pite, az biztos 😊
A gyönör megtestesítõje: 145 cm 95 kg, bajusz.
Nem pite, az biztos 😊
KEKSZ
én meg téged sajnállak
nekem egy ilyen nõ látvány is olyan borzalmas volt, te meg csak félvállról veszed
én meg téged sajnállak
nekem egy ilyen nõ látvány is olyan borzalmas volt, te meg csak félvállról veszed
Én egy hónapja kezdtem(1986/2/22)
mach 3-sal nyírom az arcom😊
és nem vagyok láma se
eddig 1x megvágtam magam de nagyon kicsit.
Ja és egyszer láttam egy bajszos nõt
majdnem elhánytam magam
mach 3-sal nyírom az arcom😊
és nem vagyok láma se
eddig 1x megvágtam magam de nagyon kicsit.
Ja és egyszer láttam egy bajszos nõt
majdnem elhánytam magam
arulo!
😉
😉
Meg vagyok elégedve az új manuális borotvával,sima lettem mint a baba alfertálya...
Lehet hogy nem is csináltatom meg a villanyborotvát mert a különbség ég és föld!
Lehet hogy nem is csináltatom meg a villanyborotvát mert a különbség ég és föld!
Annyira rühellem, de ma nekem is tükör elé kell állnom! Megyek a fönök elé ! (Nõ)
És már unom, hogy már megint "hogy néz ki maga" szövegét.
És már unom, hogy már megint "hogy néz ki maga" szövegét.
Na majd reggel figyelek erre a repülõre😊
Az arc méret nem állandó,itt pl.jónéhány ember arca mintha növekedne...
Az arc méret nem állandó,itt pl.jónéhány ember arca mintha növekedne...
nem az a protector. ez olyan mint a repulo, ami kijon a tukorbol.
A penges borotvak jovojet tekintve lenne 1 kerdesem: ha tartjuk a +1 penge utemet 2 evente, akkor mondjuk 2010-ben hany penges borotvak lesznek? Illetve azokkal meddig tart majd +borotvalkozni, ha az arcmeretet allandonak tekintjuk?
A penges borotvak jovojet tekintve lenne 1 kerdesem: ha tartjuk a +1 penge utemet 2 evente, akkor mondjuk 2010-ben hany penges borotvak lesznek? Illetve azokkal meddig tart majd +borotvalkozni, ha az arcmeretet allandonak tekintjuk?
Vennem kellett egy Mach 3-mat mert még mindig rossz a villany beretvám.Nem is tudom mikor borotválkoztam utoljára manuális borotvával...
Kacsa! neked szõr nõ a talpadomn?
Ne akard, hogy következtetéseket vonjak le ebbõl! (C:
Ne akard, hogy következtetéseket vonjak le ebbõl! (C:
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Lteebee:nem tök ugyanolyan habot,mint a hagyományos borotvánál.Sprayrõl most hallok elõször.
Majd megnézem a típusát,cikkszámát ,de én pont azért vettem mert ilyen hibrid.
Majd megnézem a típusát,cikkszámát ,de én pont azért vettem mert ilyen hibrid.
Apám nem is habot, hanem valami preshave-spray-t használ.
Éppen hogy nem felpuhítja a szõrszálakat, hanem megkeményíti, így könnyebben viszi a gép.
Aszondja, jó.
Éppen hogy nem felpuhítja a szõrszálakat, hanem megkeményíti, így könnyebben viszi a gép.
Aszondja, jó.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
De másfajta habot használsz villanyborotvánál, nem?
Viktor!
és a tesztoszteron szinttel, hogy állsz?
az, hogy 21 évesen semmi arcszõröd nincs, azért az szvsz nem teljesen normális
és a tesztoszteron szinttel, hogy állsz?
az, hogy 21 évesen semmi arcszõröd nincs, azért az szvsz nem teljesen normális
Próbáltátok már nullás gép, aztán borotva? Vagy csak simán nullás gép? Szerintem csúcsszuper a többihez képest. semmi fájdalom, kényelem ezerrel, egy szépséghibája van, minden tiszta ször utána.
Breki:hát kb.3 hetente járok fodrászhoz,addigra már vannak olyan részek ahol lenõtt.Egyszer kipróbáltam és nem borotválkoztam 3 hónapig.Valami brutálisan szar volt lenyírni,tépte,szakította tövestül😊
A borotva nem olyan új(mármint a habos téma),és nem zsinórós hanem akkus hogy ne kelljen pöcsölni.Ezzel csak az a gát hogy nincs rajta akku kijelzõ és volt már hogy a borotválkozás felénél merült le az a trágya.
A borotva nem olyan új(mármint a habos téma),és nem zsinórós hanem akkus hogy ne kelljen pöcsölni.Ezzel csak az a gát hogy nincs rajta akku kijelzõ és volt már hogy a borotválkozás felénél merült le az a trágya.
Én személy szerint utálok borotválkozni,de muszáj😞
Villanyborotvám van(Braun)csak a múlkor lesodortam a hajszárító zsinórjával és eltörött.úgyhogy most vennem kell egy normál borotvát,amíg a másikat megjavítják.
Amit komálok ebbe a Braunba az az hogy lehet habbal is borotválkozni ami nem nyúz meg annyira és alaposabb is.
A szakállamat(állon és a száj alatt van)meg a fodrásszal igazíttatom.
Villanyborotvám van(Braun)csak a múlkor lesodortam a hajszárító zsinórjával és eltörött.úgyhogy most vennem kell egy normál borotvát,amíg a másikat megjavítják.
Amit komálok ebbe a Braunba az az hogy lehet habbal is borotválkozni ami nem nyúz meg annyira és alaposabb is.
A szakállamat(állon és a száj alatt van)meg a fodrásszal igazíttatom.
keksz és piké: Nem, természetesen nem a bajuszát, hanem ott lent.
Nemtom kell-e, de hozzáteszem: GYK.
Nemtom kell-e, de hozzáteszem: GYK.
aze ne menjel puskaval az utcara lovoldozni, mert mar vege a vilaghaborunak😉