1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
#610 Nekem nem viszketett 9 nap után sem. -
#609 Én múltkór három napig nem borotválkoztam és tökre viszketett az arcom! Muszály volt lenyisszantanom! -
#608 Letettem a növesztlésről, mert még gyenge. -
#607 Az arcod egyik részét borotvával a másik részét villanyborotvával csinálod? hm... -
#606 Én is az M3 mellett vagyok, bár a bajusz/szakáll részen a bőröm annyira érzékeny, hogy még anno a Sensor Excelt sem bírta, így ottan vellanyborotvával (Braun) pusztítom a szőrt :) -
#605 Én meg maradok a Mach3-nál.
Most megpróbálkozok egy szakállkával meg 1 bajuszkával, meglátjuk mi lesz :)
már nem húztam le ott 8 napja, érződik is.
máshol azért borotválom, persze az arcom. -
Fat-R #604 pedig csak egy 4000Ft-os elemes Maxell borotvám van -
Fat-R #603 nekem géppel is olyan mint a baba segge -
Fat-R #602 ja én is ezt használom
gyógyszertárban kapható nálunk 620 HUF -
#601 ÉrtM! Szóval ha géppel csinálnám, akkor elvileg hamarabb látszódna?! De géppel meg könnyebb, gyorsabb! -
#600 van egy szer ami direkt az ilyen epilálás utáni gyulladásra jó: Enthodis.
eléggé büdös, de használ. gyógyszertárban lehet kapni, de az is lehet, hogy már szupermarketekben is árusítják. -
#599 az jól néz ki ha egy férfi borostás -
#598 Sokkal simábbra borotvál. Tudod ha géppel húzom le, akkor egy nagyon picit még szúr utána. Borotvával pedig olyan sima, mint a baba segge. Minőség a mennyiség felett! -
#596 Tehát akkor géppel gyorsabb... Mégis miért szereted a borotvahab + borotvát? -
#594 Nekem van egy Philips "filisév". Egész jó. Bár jobban szeretem a borotvahab+borotva duót. Persze ha siet az ember... Zimm-zumm és kész is van. -
#593 a szakáll meg már nem szúr. -
#592 Ugyan. De a férfiborosta már egy puszinál is szúr... -
#591 a nagy hős fériak!:-)
most én is kezdjek el panaszkodni, hogy milyen szar az epilálás!? az még jobban fáj és több időt vesz igénybe!
a legfelháborítóbb meg az, hogy ha egy ferfi borostásan vagy szakállal kimehet az utcár, míg egy nő szőrös lábbal... -
#590 Amúgy is a zöld a kedvenc színem. :( -
#589 Mer gyenge volt.
Örülj, hogy nem kaptál sárgát! -
#588 Mos mé? :D -
#587 Úgy látom, ma arat a dedó. -
#586 Igen, nekem egy Cel800 van. :D -
#585 Kinek van gépe? Érdemes venni? Jó? -
#584 Nálam is így van... -
#583 mostanában 1 v. 2 naponta. -
#582 Amúgy nagyon úúútálok, de sajnos muszály! Most azon gondolkozom, hogy veszek egy gépet! -
#581 Én (szinte) minden nap! Amikor a bnőmmel találkozom, akkor mindig megszoktam borotválkozni! -
#580 Ja énis csak hétvégére borotválkozom meg. -
#579 Azért nem csinálod, mert lusta vagy? -
#576 Hát ezt utálom a legjobban! Hetente max egyszer lát engem a mahh3. Így aztán szakáll nélküli arccal ritkán látni engem...aznap örülnek neki a csajok! -
#573 Mi van, ha az adott vonalon használsz eleve bőrradírt?
Így a leradírozott felület ugyanúgy elüt majd a koszos testedtől, mintha grafit lenne, de ennek a használata nem fáj és...
Most nincs kedvem továbbfűzni.
Vicces volt ugye? -
#571 :DDDDDDDDDDDDDDD -
#570 hülye :)
-
#568 nekem van pár kicsi, de kirívóan nagy nincs. -
#566 nemtom, adj egy pontos meghatározást arra, hogy mi az anyajegy... nekem nicns orvosi lexikonom a közelben, neten meg lusta vagyok keresgélni. -
#564 nevezzük annak. vagy nevezzük anyajegynek, vagy nevezzük mondjuk kecskének vagy dobókockának... nem tök mindegy mi a neve? -
#562 születésem óta megvan, és orvos is látta már. meg én annak nevezem. -
#560 nekem van. világosabb a börömnél, és kb senki nem veszi észre, pedig feltünö helyen van. -
#559 Nekem egy anyajegyem sincs.
Én tökéletes vagyok.
:D