1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
TBWonder #361 Nekem is ez a bajom.
Pedig ilyenkor az igényeimből is lejjebb adok egy kicsit, tehát olyanok is jöhetnek(persze mindennek megvan a határa), akik amúgy nem érdekelnének. -
#360 van az a vicc is, hogy az apa, anya és a kislány együtt fürdenek a kádban. A kislány megkérdezi az apjától: "Apaaa, nekem mikor lesz olyan a lábam között, mint neked?!?! Az apa odasúgja: "Mindjárt kislányom, csak várjuk meg míg anyád kimegy..." -
#359 De az biztos hogy a gyerek azt mondaná:Cici!Nincs kuki! -
#358 Pszt!;) -
#357 És mindehez mit szólna a család? Valami kis levetkőztetett cicával a nyakadban beállítani... :) -
#356 So-so,én érezném de akiket mondjuk az utcán levetkőzetetk szemmel,na azok még egyik se érzi,mert nem jöttek oda a nyakamba ugrani... -
TBWonder #355 Hanem a barátnőm. -
#354 azert az esz is eroteljesen szamit amelyik jol nez ki es okos is az nem bolti elado lesz :) -
TBWonder #353 Nem nézett ki jól amúgy, de baromira érzem a tavaszt.
Tényleg. Te is érzed? -
#352 Nem az esze,hanem a push-up miatt lett bolti eladó(tudod úgy hírdetik az ilyet hogy''Fiatal,reprezentatív lányokat keresünk tánc...ööö eladónak''). -
TBWonder #351 Voltam az europarkban és látom a nagy feliratot: Chuck Taylor Converse All Star. Na, mondom megoldódni láccik speed barátunk problémája.
Bemegyek, semmi. Megkérdezem a push up-os csajszit, rámutat arra a gagyerák szarra, amit most ólsztárnak hivnak és amit amúgy tutira csak a buzik hordanak, és bután nézett rám, amikor kifejtettem mit szeretnék(mármint nem azt, hogy tőle, hanem cipőt). Meg se kérdeztem, minek írják ki, ha nem árulják. Köcsögök! -
#347 Látom, ma is termékeny voltál.:) -
#346 Teljes siker :) -
#345 /me megijedt és felvette a kkkk -1k ba Efreet :) -
#343 Róma se egy nap alatt épült fel...
Türelem rózsát terem...
Lassú víz partot mos...
ööö.. több nem jut hirtelen eszembe :) -
#341 Jójó. én is ezt hangoztatom... :))) -
#338 Majd csinálunk 1 kis palotaforradalmat, és bezáratjuk a toronyba... -
#336 Jóvan... jön még kutyára úthenger... *feltűri az ingujjait, majd észbe kap: nincs is rajta ing* -
#334 röviditsük -1 k val es akor egesz erdekes lesz a klub neve :))
-
#332 ahhoz keves vagy :) -
#331 Na akkor én is rágyúrok beszólásra... ;) -
#329 najo ertettem...
csak gondoltam mert ne kötözködjek egy sort... kedvenc hobbim :) -
#327 ez nem becenev... :)
-
#325 neha babapopsinak is szoktak becezni..
persze a simasaga és puhasaga miatt, nem azert mert seggfej vagyok :))) -
#323 ma leteptrem a borostamat -
#322 Így jár aki csak ritkán tud benézni ide:)
Gyere gyakrabban,engem nagyon boldoggá tenne. -
frey #321 en csak annyit mondanek, hogy legyel figyelmes. Nem kell kiszolgalnod, de te iranyitsd a randi menetet, es ugyelj Ra mindig, marmint ha akarsz valami hosszabb tavut... szvsz. -
frey #320 huuu ez nagyon messze volt -
frey #319 nem is valodi, hanem alszakall... -
#318 lassan kialakul a dolog, vagynem. nem lehet alapveto iranyelveket megallapitani sztm -
#314 Koszi :)) -
#312 hmm :)) ez meg igy a betegseg kozepette is felvidit :) -
#309 elhiszed ha azt mondom hogy direkt figyeltem? -
#307 es itt legalabb nem lett belekavarva 'egyesek' altal... ;) -
#306 koszi :) -
#303 viszont osszehoztam, hogy a 300 a tied legyen :) -
#301 jajo. -
#299 mit? -
#297 Az. -
#295 Szívesen.