1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
#658 nemtom... Én le tudom vágni a szőrömet vele, de a pattanásaimat is tövig visszavágja, ami persze újabb pattanásokhoz vezet :( -
#657 Igaz az,hogy a villanyborotvához hozzá kell szoknia a bőrömnek?! Azért nem tudom most normálisan (teljesen) levágni a szőrt, mert még nem "szokott" hozzá az arcom?! -
#656 hááát... én most szóval! tök xar,mert vettem egy villanyborotvát, de nem nagyon tudom levágni a szőrt a pofámról! ;( vmiért nem vágja le normálisan! ;( -
#655 Emlexem 17evesen meg szerettem borotvalkozni, de azota nagyon meguntam! Gyulolok borotvalkozni!!! SEGITSEG !!!! -
Norbyte #654 gz8! Milyen típusú az ikonod vonalkódja?
Code39? Interleaved 2 of 5? Code128/93, EAN39/93...? -
#653 nah, vettem egy gépet... hááát! idáig nem vagyok elájulva, nem jártam olyan nagy sikerrel! de majd bele kell jönnöm! -
#652 Ha minden igaz,akkor ma fogok venni villanyborotvát, három fejeset! Nyugtassatok meg,hogy azzal is ugyanolyan símára lehet borotválni az arcom, mint a hagyományos borotvával, csak a villanyborotva nem okoz sérülést?! -
#651 Hjó az új ikonod!! -
#650 Megtörtént, "ott" is leszedtem még szombaton.
Mit mondjak mostanra érett be, ugyanis az első 4 nap kegyetlen volt, szúrt mint állat, kényelmetlen volt, de vhogy elviseltem és most sokkal jobb ez is.
Szintén csak ajánlani tudom, ha nem jön be, akkor is visszanő pár hét alatt. -
#647 De vki válaszoljon már arra,hogy megéri-e gépet venni?! Szóval mennyivel kényelmesebb azzal, le tudom-e vágni vele normálisan a szőrt stb... :D -
#646 hát sajnos nem így... -
#643 hát, azért van benne vmi, nem?! -
#641 Ki használ gépet? Én most azon gondolkozom,hogy veszek egy gépet! Gondolom kényelmesebb vele és nem vágod meg magad.. Vagy igen?! -
#640 Egyetértek.
AZ fog következni ha van időm, ami mostanában nem nagyon jön össze, hiszen plö most tudtam megebédelni... -
#639 Hogy miért kezdtem el? Mert szőrös volt a pofám! És szerintem nagyon hülyén néz ki,ha vki ott hagyja fiatalon!
Ki használ gépet? Én most azon gondolkozom,hogy veszek egy gépet! Gondolom kényelmesebb vele és nem vágod meg magad.. Vagy igen?! -
#636 Nem csak nyáron, egész évben.álam ez alap dolog, így alakult ki, mind hónalj mind pedig egyéb helyen a csupasz bőrre voksolok!:) -
#635 Coine: nyáron egyre többen megteszik, és nem csak hónaljban... pontosan tisztasági okokból, sokkal-sokkal kevesebb a gond vele. -
#634 hülye állat :D
minek kezdtél el, ilyen fiatalon borotválkozni ha nem akarsz vmi szőrt az arcodra ? -
#633 Tegnap megtörtént az, amiről azt gondoltam soha nem teszem meg : leborotváltam a hónalj szőrzetemet.
Megmondom őszintén azelőtt buzisnak éreztem ha vki borotválja azt a helyet a testén (persze csak a férfiaknál, mert ugye nőknél már alapkövetelmény....mondjuk szolidarítást is vállaltam ezzel :) ), azóta megváltozott a véleményem, ugyanis sokkal jobb így !
Szellőzik, nem pállik be, sokkal esztétikusabb...JOBB.
Akinek van mersze hozzá az próbálja ki, legfeljebb visszanöveszti majd. -
#632 Tudjátok,hogy mire gondoltam?! Lehet kapni arcra gyantát! Lehet, hogy érdemes lenne azzal kitépni egyszer-kétszer mindent szőr a poffámról... Majd kipróbálom lehet... :D -
#631 jajó -
#630 úgy is nézek ki. amúgy meg szeretem az arabokat! -
#629 te is bretázol...ha nemmá ugy néznél ki mint egy arab :)) -
#628 Szóval... érdekes az én arcom most!
Olyan pici a szőr, hogy borotvával nem tudom lenyisszantani, de csipesszel meg nagy nehezen ki tudom húzni a szőrszálat! Nem értem... :) -
#627 Megyek borotválkozni. Remélem megcsusszanik a penge, és elvágom a torkom, és vérbe fagyva talál rám valamelyik albérlőtársam holnap reggel, amikor hazaér a buliból, és hányi készül, és tényleg hányni fog, és kapok belőle. -
#626 mijóta borotválkozol gyerek? Szerintem ez csak kamu :) -
#625 akkor nem elég jól csinálod -
#624 Borostának hívják, természetes dolog, barátkozz meg vele, mert csak "rosszabb" lesz. -
#623 úgy szoktam... -
#622 hátrafelé húzd a pengét, úgy kitépi a szőrt tövestül :) -
#621 Nem hiszem, hogy a pengével, borotvával lenne vmi vaj?! Vagy nem tudom... -
#620 dehogynem :) -
#618 én Wilkinson Protector 3D DIAMOND-ot használok
ez is elég yó...lehet h még jobb is mint a Mach 3
próbáltam mind2őt...sztem majdnem .a ...csak én dobom ki 3 után a pengét :) -
#617 Hello!!
Én szeretnék tőletek kérdezni! Szóval, hetek óta azt veszem észre, hogy miután borotválkozom (Mac3at használok, új penge), akkor úgymond kis fekete pöttyök maradnak az arcomon, ami abból adódik, hogy nem tudom teljesen lenyisszantani a szőrt az arcomról! Szóval, majdnem olyan, mintha a bőröm alatt lenne a szőr is hiába próbálkozom, nem tudom teljesen levágni! Mit csináljak?! Nincs vkinek tippje?! -
corleone #616 De de! Előfordul a 4 is, de az átlag 3. Nem szeretem összevissza kaszabolni magam. Van egy jelzőcsík a tetején. Ha elhalványodik, megy a kukába. És álltalában nem éri meg a 4. alkalmat. Egyébként Gillette Gélt használok, ami szerintem a legjobb, előtte meg természetesen jó forró vízzel kezelésbe veszem az arcomat.
Épp a minap beszéltük a fodrászommal, hogy ezek a mostani pengék egyre rosszabbak. Ő is a 3. használat után kukára küldi. Sajnos ez van. Valóban nem olcsó a cucc, úgyhogy már egyre kevesebbet használok M3-at. Marad a Philishave. -
#615 Nem mondhatod komolyan, h. Mach3 fejet 3(!!!) használat után kidobod, ez pazarlás ! -
netuddki #614 huuúúú!! de érzékenybőrű vagy !!
mit csináltál volna 200 éve?? :o)) -
corleone #613 Én M3-at használok, de kb. 3 használat után lehet kidobni a fejet. Van villanyborotvám is (Philishave), de annál meg 1 év, mire normálisan megborotválkozok, ráadásul nem vágja le olyan mélyen mint a M3. A szakáll meg nem divat... -
#612 Az is lehet, mert alkalmazkadó típus vagyok. -
#611 Vagy már hozzászoktál!