1876
Mikor kezdtél el borotválkozni?
-
#500 nincs is rondabb mint egy pihebajusz :) -
#499 dehogy vágom le... ez így jó. jókis vörös bajusszakáll, brutális kinézet. -
Tomcat #498 Egyetértek :)
Borotvahab fel, Mach3 le, kész is van :)
2 napig nem kell utána -
#497 Nem olyan rossz dolog az a borotválkozás (szerintem)! Én nekem már ahogy elkezdett nőni a bajszom, rögtön "lenyisszantottam", mert engem nagypn zavart! Sokan a borotválkozás elkezdésének idejét úgy próbálja kitólni, hogy otthaggyja, fél a borotválkozástól! Én is ilyen voltam, de aztán már nem érdekelt! :D Most olyan 2-3 napont borotválkozom... :D 5 perc az egész, és utána nagyon jó síma a bőröm! :)) -
Break #496 nah, apám már 14 évesen borotválkozott, nem önszántából, nőtt neki...nekem szerencsére még nem kell -
#495 15 és fél éves korom óta.
Normális férfi embernek szőr van a képén ! :)
-
#494 én rövidesen 18 leszek és egy fél éve kezdtem -
#493 Coine 15 éves korod óta borotválkozol?? Bazz nekem még mindig nem kell... -
#492 Nem, csak nem voltam 6 napja fórumon, oszt' be kellett pótolni :)
-
#491 Ma eléggé az vagy! :)) Hajtasz a toplistán? :) -
#490 Hmm, ezt most minek küldtem el újból ?
lehet kicsit hiperaktív vagyok :)) -
#489 16,5 vagyok.
-
#488 16,5 vagyok, 1 éve borotválkozok, már a legelsőnél is teljes borotválást vittem végbe és engem nem zavar ha szőrős az arcom :)
és én is akaroCK arcszőrzetet ha lesz elég :) -
#487 Én 16 éves vagyok... És olyan 14 évesen kezdtem el a bajuszomat borotválni, mert szeruntem nagyon igénytelen az, amikor a 14-16 éves srácoknak el kezd nőni a bajuszuk. Szerintem a lányoknál nem nyerő, az osztályomba van egy srác, aki nem borotválkozik, és a lányok... szóval értitek...
Vannak olyanok, akiknek 16 évesen se nő semmi se az arcukon (szerencsések)...
Egyébként, olyan fél éve kezdtem el mindenhol borotválni a pofám... Engem személy szerint nagyon zavar ilyen kórban, hogy szőrök vannak a pofámon.. Én egy kicsit gátlásossá válltam miatta... Később, idősebb koromban, természetesen fogok arcszőrzetet növeszteni... :) -
#486 hány éves vagy? -
#485 mostanában 5 vagy 7 naponta borotválkozok.
-
Break #484 ja télleg, a tv torony felé is lehet bazitára menni...bocs -
Break #483 bazitára?? mert az nem arra van
ahol te jártál az a tv torony, vagy gálafej, alsóerdő előtt vagy után volt az emelkedő?? :))) -
#482 ööö.. igen. a vasútállomástól volt egy kb negyedórás séta asszem el a Tungsram mellett is, aztán egyenesen fel az ottani villák közé... elég meredek úton. -
Break #481 melyikbe?? szívhegy, gálafej, bazita, egyéb városrész?? -
#480 hát nagyon nem... mászkáltunk egyet, fel a "hegyoldalba" -
Break #479 jah, akkor tavasz óta azért annyit nem változott
lett egy pláza, meg átalakult a centrum (nem a belváros, az üztlet, nemtom mennyire tanulmányoztad behatóan a várost) -
#478 tavasszal jártam arra. amit láttam, az tetszett. -
Break #477 rengeteget változott az utóbbi időben ,és azt kell, hogy mondjam, előnyére -
Break #476 kössz, én is remélem, hogy ezúttal is így lesz...
és milyennek találtad? -
#475 Zeg? ott már jártam. sok sikert hozzá, úgy legyen. -
Break #474 áá, itt biztosan kapok, ez vidék (Zalaegerszeg), itt még egy film előtt se fogyott el annyira a jegy, hogy ne lehetett volna aznap a pénztárnál kapni a kezdés előtt öt percel!!! -
#473 jegyet se kapsz rá. legkorábban szerintem hétfö-keddre, ha még nincs. -
Break #472 inkább péntekig, mert csüt. az olyan nagyon hétköznap, és akkor nem tudok elmenne, nem éreck rá -
#471 naigen... lehet, hogy akkor tényleg kénytelen leszel kibírni legalább csütörtökig... -
Break #470 úúúúúúúúú, az súlyos, főleg ugyebár analóggal :)))) -
#469 kár a sávot terhelni rá. majdnem 2 giga... -
Break #468 aért is váltottam logót, hogy ne az a szar maradjon meg emlékbe...:))))) -
Break #467 igaz, már csak holnap, meg vasárna lessz netem itthon...aztán csak sokára, nagyon sokára (tavaszi szünet) :-((((( -
#466 most már várd meg a csütörtököt. -
Break #465 és honnan a f*ból szedjem le??? amúgy legalább magyarul van már ott, mert angolul annyit nem értenék... -
#464 ahonnan letöltöd. kb 2 hete eléggé terjed a mozirip. -
Break #463 mért, azt hol lehet +nézni?? -
#462 senki nem nézheti meg a premier elött. ez nem gyürük ura :) -
Break #461 muta meg 5 prcre milyen, vagy mélben lécci!!!!
nagyggyon kíváncsi vagyok rá!!! :))))