32214
Maya
-
Szépen jelengetnek meg sorra a pluginek a 4.5 mayára is. A Diffuse Light pl. a RayDiffuse klónja 4.5-re. intha egy kicsit gyorabb is lenne 8)
Keressétek a mayaforumba könyvtárban! -
K.András #1758 nem. -
hát az nem lenne baj... -
Amugy semmi baj nem lenne a mental ray-el, csak végre teljesen integrálhatnák a maya-ba, hogy mindent támogasson. -
találtál már jó kocsit ? tudom, hogy ez nem segít sokat rajtad , de ma nézegettem a lightwave forumát, és olyan szép képeket láttam kocsikról, hogy eleinte el se akartam hinni, hogy nem fotokrol van szó... -
Csak GI van benne, nem? -
le is jott, holnap megnézem -
Nem tudom, majd ti megmondjátok :)) -
van benne valami timelimit ? -
köszi -
ja ok, most ert fel.. -
hol ? nem a mental ray dir-be megy ? a supergamez ftp-re ? -
Szedhetitek! -
de meg kell várni, hogy teljesen felérjen ,... nem ?? -
hehe, látom csuszik fol szepen lassan, hany mb. ? -
oksa, én is leszedem -
mindjárt fölteszem ujra, szedjétek mert nem szarozok vele mégegyszer. -
szerintem törölték -
Akkor töltsed lokálból :) -
http://goomoo.diy.163.com/gu/gu.html
Az egyik kedvencem.. Goomoo Utilities.. -
Csak itt, csak most, csak neked, Chuck Norrisszal.
Lustaság :)) -
Oszt ménem? Meddig tartana? -
K.András #1731 http://www.deespona.com/3denciclopedia/menu.html
Nézz körül aztán mond melyek kénének, és megnézem megvan e, mert 6 cd megvan nekem ezekböl... -
public beta... -
Ingyen mental ray maya 4.5 alá. -
hehe, nem mellékeltek semmit.
www.cgchannel.com -
Na ilyen render kéne nekem, hogy odabiggyesztek egy napot és ilyen képet kapok.
Estleg valami tutorialt nem mellékeltek hozzá, a beállításokkal? -
ja ok, tudom bocs, de ezt attol fuggetlenul raktam be, modell letoltesi helyet pedig tudok , de az fizetos azt hiszem , de minjart megnezem -
Ez a kedvenc autom, és egyben az eddigi legszebb CG auto, amit valaha láttam.:
-
nekem tetszik, olyan imádkozosaska-rák-alien-sáska kinézete van
-
vagy ez Mental Ray ? -
hogy csinaltad, hogy ugy nez ki, mintha a soklampas modszerrel csinaltad volna, de megis csillog ? -
A fénnyel kapcsolatban valóban igazad van. Egyébbként a réteges megoldással is lehet csinálni "árnyék vetődéseket"???
Köszi az infót az UV-tex.-hez. Majd a napokban kipróbálom, és beszúrom az eredményt. -
Rozmy #1716 Maya varázslók figyelmébe ajánlom a
http://naptar.at.hu
címet, keresek 3Ds embereket is! -
Ha jobban megfigyeled az épületet, látszik, hogy majdnem dél van. Az épület mellett elhaladó hajóknak az árnyéka jóval a kamera látószöge alatt látható.
A hajók mozgásánál teljesen igazad van. Motion path-os módszerrel oldottam meg a bekanyarodást. Itt van egy kapcsoló (Bank) ami a kanyarokban való "bedőlést" hivatott vezérelni, de nálam paranormális ugráláshoz vezetett. A lényeg az, hogy a probléma némi beállítással és türelemmel korrigálható lett volna, de nálam csak a compositálás gyakorlása volt a fő szempont és nem a realisztikos mozgás. A célomat elértem, a következő lépésnél már a korrektségre is ügyelni fogok 8)
Az UV hálót az UV Texture Edotir-ból tudod kimenteni: Polygons>UV Snapshot...
Ez betölthető Photoshopba, és egy külön rétegen festhetsz rá dolgokat. A kész művet kimented képként és a modellre ráhúzva minden korrektül a helyén lesz. A modell UV Snapshotjának a felhasználásával később könnyen változtathatsz a modell textúrázásán. -
Rendelman: Király az anim, de szerintem van benne két dolog, ami nekem szemet ütött (javíts ki ha tévedek):
1. Nem emlékszem pontosan hol is volt a fényforrás, de az űrhajók nem vetettek árnyékot az épületen. Nem tudam, szerintem úgy sokkal meggyőzőbb lett volna. Ezt meg lehet csinálni a "réteges" módszerrel?
2. Szerintem ha befordul egy repülő tárgy, akkor kicsit bedől a fordulás irányába. Lehet, hogy én nem ismerem eléggé az SW űrrepülőinek repulési fizikáját, de én így csináltam volna.
Hát ennyi! Egyébbként nagyon faszák. Az épületet letötötted, vagy te modellezted?
MuERTe: Ez nem jó vicc!
Emléxem egyszer olvastam itt, hogy az UV-hálót ki lehet menteni és Photoshopban ráfesteni, majd visszatöltve textúraként használni. (Amolyan Quakes textúrázás vagy mi a szösz.) Ezt pontosan, hogyan kell véghazvinni? Tud ebben segíteni valaki? -
Irónia volt :) -
Benyo #1712 Hello!Basszus végre megszereztem a MAya4.5öt a rmarma-s oldalrol ,de a 19.rar nem jol lett letöltve.És törölték az oldalt.Mit tegyek?Valaki pliz segítsen -
MuERTe: És ezeket, hogy tudom előhozni???
-
Egyenlőre AfterEffects. Próbáltam a Shake-t is, de még nagyon idegen a kezelése.