33675
-
#4256 Először is: Honnan van néked ftp címed és jelszavad? -
#4255 Hi everybody! HELP! Van egy FTP címem és egy jelszavam, de nem tudok csatlakozni. Tudna nekem valaki segíteni. Ha igen írj privire! Thanks
-
M.A.D. #4254
A.G.O.N. - A rejtélyes kódex
7990 Ft
Platform: PC
Fejlesztő: Private Moon Studios
Forgalmazó: SeVeN M
Lokalizáció: teljes magyar verzió
Várható megjelenés: 2004.12.03.
Típus: kaland
-
#4253 Nem egészen ide tartozik, de egy kicsit szakmaibb kérdés.
Van rá mód, hogy a böngészővel kilistázzuk egy webszerver könyvtárát.
pl. (http://users.atw.hu/jatekhonositas/anyag/) ezt a könyvtárat valaki ki tudja listázni?
Ez most nem a kabzsi, sóvárgó, kíváncsi énem kérdezni, mivel ilyen problémám már máskor is volt.
Igazából az érdekel, hogy lehetséges-e? -
#4252 Ez az igazi mazohizmus
Már fent van csak nem tudjuk a pontos címet. Máris elindult az agyam vajon milyen néven készítetted el a telepítőt, vagy a csomagolt anyagot
Ha nem is sikerülne az oldaladra belinkelni, ide leírhatnád a pontos elérési utat.
(pl. http://users.atw.hu/jatekhonositas/anyag/WW2%20Sniper%20HUN%20ibrik&i2k.exe)
-
#4251 Rendicsek - mindkettő.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#4250 Én is készen állok a próbára! :D -
#4249 de izé!!!!!!!!!!!!!!
Mindegy, mert mostanság alig leszek itthon. Engem úgyis csak január közepétől érdekel! :D -
#4248 Én is úgy gondoltam, hogy előbb végigjátszom. Szerintem a karácsony körüli szabi alkalmas is lesz a végigjátszásra. -
#4247 S hogy kérdésedre válaszoljak: én vezetem a Longest Journey magyarítását és egy lelkes, hozzáértő fiatalembernek köszönhetően kaptunk egy programot, mellyel megoldható a szöveg ki-beimportálás.
Most egy kicsit el vagyok havazva - pedig még nincs is igazán tél - , melóhely stb., így nem tudok anygaot küldeni, mert a géphez is alig férek hozzá.
De, ez nem is baj, mert azt szeretném, ha végigjátszanád, és utána kapnál fordítandó szövegeket. Mindenkinek így lesz a legjobb.
#4246 Köszönöm szépen, lejött.
Az első fél óra után is látszik már, hogy ez egy nagyon belefeledkezős játék lesz! -
#4245 [súgom: már fenn van az oldalon, csak ki kell linkelnem... [#hehe]]
#4244 :DDDD
Mikorö???
[nem türelmetlen] -
#4243 A Contract J.A.C.K. 1.1-es verziójának magyarítását pedig tőlem kapod ajándékba - a 2. honlapomon lesz!
#4242 Igen!!! A C.J-t szeretném! :DD -
#4241 Köszi az első értékelhető beszámolót. Az ablaküvegben tükröződő arckép(em)re én is felfigyeltem. Ez eddig fps-ek tulajdonsága volt.
A nehézségi szint állíthatósága nekem is feltünt. Jó lenne kipróbálni mit is takar. -
#4240 Hajaj, mit hazudjak... december hanyadikán is születtem?
Bár ha ezt szeptemberben tudtam volna... -
#4239 Mivel hétvégén nem szoktam lenni, így utólag:
Boldog szülinapot!
u.i.: Szerintem kérd Imyketöl valamelyik remek magyarításának feltöltését -
#4238 Jihaj lemaradtam...:(
Utólag is boldog szülinapot Macsek! -
M.A.D. #4237 Mint a viccben? "Van 2 szép gyerekem és 1 ronda"
Én is csatlakoznék. Utólag is boldog szülinapot!
-
#4236 Azt hittem azt írod, hogy 9 éved!
A 9 élet jobban hangzik :D -
#4235 Még van 9 életed, úgyhogy lesz alkalmad kihasználni az ajánlatot :)))) -
#4234 Kösziek mindenkinek! :D
És ha nem lenne szülinapom, akkor nem választhatnék?
Köszönöm az ajit, majd biztosan élek velecsak nem most ha nem baj mert higanysűrűségű az életem :D -
#4233 Elkezdtem és szombat este el is merültem benne. Egyenlőre ígéretes. Hamar a történet közepébe kerülünk és már kezdhetjük is a szálak összeszedését.
A fordítás jónak mondható, a megtalált dokumentumok, könyvek és papírok közül is minden le van fordítva, aminek köze lehet a meséhez. (Egy két "szkennelt" dolog nincs, de ezek csak illusztrációk)
Az eddigi egyetlen puzzle kirakásahoz az utalások három-négy helyről összeszedhetők voltak. Érdekes, hogy lehet nezézségi fokozatot is állítan a játékban.
Szuper, hogy ha egy tükröződő felület elött állsz (pl. ablaküveg, vitrin), akkor látszik a tükörképed.
Jók az átvezető animációk is!
Egyenlőre ennyi -
zoszt #4232 Fenn van a 4-es CD. -
zoszt #4231 Boldog születésnapot, MIMACSKA! -
#4230 Boldog szülinapot!
Kivánhatsz valamit a listámról, feltöltöm bármekkora legyen is. Ez innentől áll mindenkire, akinek szülinapja van. -
#4229 Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat!!! -
#4228 Hííííííííííí!!!!!!!!
-
#4226 BOLDOG SZÜLINAPOT MACSEK!
-
#4225 Boldog születésnapot MIMACSKA! -
zoszt #4224 Felért, csak aludtam. :) Megy a 4-es is. -
#4223 Köszönöm. Amint lent lesz szólok. -
zoszt #4222 Szia! A TLJ 3.CD-t elkezdem felpakolni.
Aki tud számolni, az szóljon ha esetleg helyhiány lenne, de nekem úgy tűnik, mintha most lenne még elég hely. -
#4221 Sziasztok, MIMACSKA-val beszéltünk, a Longest Journey-ről lenne szó. Valaki fel tudná tölteni a 3-mas és a 4-es CD-ket is? Megköszönném.
Ja: Nagyon szívesen beszállnék a magyarításba, kivel vegyem fel a kapcsolatot ez ügyben? (Persze ehhez kellene a 3-mas , 4-es CD is :) -
#4220 Hi!
Axon ne feledd, mit írtál;)
Plzzzzz, AGON keeeeeell. -
#4219 FFXI? MMORPG, fizetős, *más* megoldásról még nem hallottam így nem hiszem, hogy sokat tudnál vele kezdeni... -
M.A.D. #4218 :)) Ajaj. Már féregépelek!
-
M.A.D. #4217 Most töltöm le a Sid Meires klasszkiust, a Piratest. Nem az alkohol-clone-ost! No meg, amiért nem vagyok nagyon oda, de azért kíváncsiságból a Final Fantasy XI-ez (2.9GB).
Agon-t nem vittem még haza. Most is bent vagyok és... :))
...maszekolok...
...a nautilus, ha arra gondolok, egy 3 éves game, ami eléggé szánalmasra sikeredett. Most nem adtak ki ilyen címmel kalandot. Szerintem. Mindjárt utánna nézek.