33675
-
M.A.D. #4576 Képek
http://www.adventuregamers.com/article/id,442 -
M.A.D. #4575 Nem egy nagy szám ez a Lifestream, de egy próbát megérne. -
M.A.D. #4574 Áááá..én meg most kezdtem szedni, de legalább 1 nap! :(( Akkor leállok vele. -
#4573 Nem ismerem ezt a Lifestream-ot. Tudsz valami linket dobni ahol van róla néhány kép csipetnyi infóval? -
#4572 Én is kipróbálom, hány csillag....
Megvan a Lifestream, akinek kell!!! -
M.A.D. #4571 kórea=korea :) -
M.A.D. #4570 1. A Momnet of Silence fenn van, de németül és mivel starforce 3-as a védelme, így azon a nyelven sem lenne életbiztosítás. Amúgy 3 CD. Nforce-on nincs kint már hetek óta! Tehát, nem tudom, hogy törést láttam e azon a bizonyos orosz oldalon. :)
2. Vazz! A Lifestream-et tegnap akartam letölteni, 1CD-s, de a kóreai torrent oldal reklamált, hogy illegal tracker. :( Meglesz azért. :)
3. Privát üzenetet jött! :)
-
#4569 Én meg újrainstalláltam a gépet és eltűnt a total commanderem a jelszóval együtt:) Help!:)
Longest Journey 2 ugye méltó utód lesz?
Moment of Silence nics meg vkinek?
Meg a LifeStream?
Nekem 2005 játéka az Europa Universalis 2.;) Újra elkezdtünk vele játszani neten, egyik nap este nyolctól hajnali fél négyig nyomtuk;)
-
M.A.D. #4568 Én az 5. csillagért hajtok! :)
Konyak leszek. -
#4567 off: Hé emberek 3 csillagom lett!!!!!
Eddig még nem sikerült rájönnöm mi is a csillagok jelentősége, de az biztos, hogy eddig 2 csillagom volt.
Akkor mostmár Fő Ellentengernagy lettem!
on: -
M.A.D. #4566 Dettó! :)
Ami még nagyon szép kaland, az a Sentinel. Eszméletlen szép 3D-s környezet. Csak hát a feladatok. A Schizm készítői csinálták, de ez legalább nem annyira nehéz, mint a második része volt. Ott már matematikusnak is kellett lenni lassan (írták anno egy topicban).
-
#4565 Egy darabig én is elszórakoztam vele. Nem kifejezetten a klasszikus kaland kategória, inkább kicsit arcade jellegű, de nem rossz.
Viszont kipróbáltam az általad ajánlott Pirates-t. Nagyon tetszik. Elkészült hozzá a magyarítás is, így én már teljesen magyar nyelven élveztem a játékot. -
M.A.D. #4564 Felőlem mehet az Alice. Jó kis progi amúgy. -
#4563 Ha nem kiabál senki, akkor nyugodtan. -
#4562 Ha csak az első részt venném figyelembe, akkor már most megejthetném a 2005. december 31.-i beszámolómat az "év játéka" kategóriában. Mivel jelentősen változtattak a teljes játékon (3d-s környezet, meg állítólag még harcolni is lehet majd) így már jóval óvatosabban kell nekilátni a felfedezéséhez. -
#4561 Ha nem kell már az Alice, leszedhetem? -
M.A.D. #4560 gamershell -
M.A.D. #4559 2005 10/01 DREAMFALL LONGEST JOURNEY 2 PC (forrás gamersgell)
-
M.A.D. #4558 Asszem, a pár nap múlva megjelenő (ha minden igaz) Dreamfall:The Longest Journey 2. lesz. :)) Mármint az év legelső feltöltése. Már persze, ha lesz hely a szörveren.:))
-
#4557 2004 úgy látom kivesézve
Jöhet a 2005. Mondjuk jöhet egy ádáz kűzdelem "2005 első feltöltése" birtoklásáért, vagy "2005 első kalandjáték híre" címért -
#4556 ÓÓÓ, most komolyan meghatódtam :))))
Még a végén zavarba jövök
-
#4555 thx...sajna én nem tudok segiteni...:(( -
#4554 A 2004. év nyalása ....
....Talájátok ki! -
#4553 :DDD
2004 év LezLee-je = LezLee
:DDD -
#4552 Na látod! Én nem felejtkeztem el rólad :)))
Hiszen mégiscsak Te vagy a legfontosabb láncszem a gépezetben! :) -
#4551 Hááát már éppen be akartam írni!!!!!! :D
Azt hittem már csak egymásnak nyaltok! -
#4550 És ami a legfontosabb:
A 2004. év ftp tulajdonosa: MIMACSKAAAAAAA!!!!!
(Na jó, ez kicsit feltűnő nyalás volt, de "nyalni" sosem árt ) -
#4549 A 2004-es év fóruma: "The Longest Journey" -
#4548 Igen, elkezdődött a fordításának előkészülete. A program amivel a szöveg állományokat ki lehet csomagolni - majd pedig be - már elkészült. Még be lehet szállni a fordítók közzé. Imyke2000 osztja szét a fordítandó anyagot. -
#4547 Üdv mindenkinek az új évben! -
#4546 szasz!!!! BUÉK!!! -
#4545 UUUUU de gáz leszek!!!!!!
DE!!! ...probálkozott is vki esetleg ennek a gyöngyszemnek a magyaritásával??...thx...azaz köszi a választ:))) -
#4544 BUÉK lányok, skacok! Mától újra itt -
#4543 Boldog új évet mindenkinek!!!!!!!! -
#4542 Kaland(játék)-al teli Boldog Új Évet Mindenkinek!!!
És legyen mindenkinek az újév első napja a legrosszabb! :))) -
M.A.D. #4541 BUÉK nektek és köszönöm! :)))
-
#4540 Hali! IIIIgen!!!!!!!!!! -
#4539 BUÉK emberek!!
Ti is otthon punnyadtok?:)
Én igen:(
Lol -
#4538 "Az év felfedezettje: M.A.D. és az ő munkahelyi sávszélessége."
ez 1 állat! naon jó -
#4537 "Sajnos a legjobb képek életlenek lettek."
Kira mondat.
Sok eszemmel levonom a következtetést: nem digi géppel készültek.
Az év felfedezettje: M.A.D. és az ő munkahelyi sávszélessége.