33675
-
#4496 Nos elég húzós egy újonnan megjelent játékot egyből megvenni. Néhány hónap és féláron is beszerezhető. Mondjuk én általában csak akkor veszem meg eredetiben ha nagyon tetszett. Ehhez viszont mindenképpen meg kell szereznem a warez verziót.
X-akták első évadját (24 rész) én is a napokban szereztem meg. Mondjuk én magyarul. Megnézni még nem volt időm és egy darabig nem is lesz. Aztán majd szépen sorjában, minden estére egy rész. -
#4495 Melóhely teljesen tűzfal mögött van, gyakorlatilga intranet van... :((
Sebaj, megprószálom valahogy levadászni az original forrást.
Pénzem nincs a játékra (majdnem 10 ezer), de rettentően érdekel, angolul pedig most nem nagyon akarok nyomulni, már fáj a fejem a sok angoltól [én hüle, még az X-Aktákat is angolul néztem végig az elmúlt fél évben... az utolsó 4 sorozatot!].
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#4494 Nos kizárásos alapon gondolkoztam.
Szerintem a Data.ork állományban vannak a szövegek, mivál másban nem is lehetnek. A szokásos néhány dll file mellett van 8 db .ork kiterjesztésű adatállomány. Van két beszédes nevű data.fr-FR.ork és data.de-DE.ork. Ezek gondolom a francia és német nyelvű kiegészítések. A többi .ork kiterjesztésű már elég egyértelmű nevű. Intro, Empire, stb. ezek is 20-90 mega körüliek.
Úgyhogy csak a Data.ork-ra tippelek. Ez sajna 580 mega. Egyszerűbb ha beszerzed a teljes telepítőt.
Igazából fogalmam sincs miért nem tudsz letölteni az ftp-ről. Nagy könnyebbség lenne az biztos.
Egyébként próbáltál már a melóhelyedről csatlakozni? -
#4493 Ok. Belenézek. -
#4492 A magyar szöveget tartalmazó - meg nem tudom mondani - fájlt fel tudod lelni a Játékban?
Nekem az angol verzsön van meg. Igaz, még nem telepítettem.
Ha megtalálod - mivel még mindig nem férek az FTP-nkhez - kérlek, jelezd itt, a fórumban, utána megoldjuk a cserét...
#4491 A 2. rész nekem is meg van, az elsőt meg majd csak sikerül beszerezni. -
#4490 Közben sikerült berepülnöm az Armies of Exigo-t. Nagyon tetszik. Az pedig külön meglepetés volt, hogy magyar verzió.
Köszönet a feltöltőnek.
u.i.: serial szám nem volt mellette, így a fórumát túrtam át érte. Mellé teszem az alkönyvtárában, hátha másnak is kell. -
#4489 Nekem a 2. van meg. -
#4488 Úgy legyen! -
#4487 Gondolkozz! Biztos nem adtál mostanában valakinek egy fél disznót? -
#4486 Január végén már szeretném "publikálni" ...
#4485 Reméljük Macs fel tudja tölteni. -
#4484 10 évig tanultam oroszt. Ennek megfelelően tudok is kb. 10 szót... -
#4483 Akkor összekötöd a kellemest a hasznossal, azaz a fordítás mellett játszol is vele.
Sok kitartást! -
Ersiman #4482 Mitől lett nekem négy csillagom? -
Ersiman #4481 Szerintem is az egyik leghangulatosabb szerepjáték. Ha elkészül a magyarítás én biztos újra végigjátszom. -
M.A.D. #4480 ...na jó..csak alapfok van. sajnos! -
M.A.D. #4479 Az én angol "majndem" középfokom ehhez nem is lenne elég. :) :( -
M.A.D. #4478 Milyen kár, hogy anno oroszt tanultunk angol helyett muszájból. :( -
M.A.D. #4477 Micsoda élet lett itt! :)) Pedig most áramszünet miatt nem leszek kb. 1-2 napot. Ez az átka a "céges" netnek. :(
Nos! A Vampire első része nagyon hangulatos és jó is. Nem beszéve arról, hogy összetett is. Szóval...:)
Fel lehetne rakni...
-
#4476 Nos, én a kettőt együtt csinálom... Tehát fordítom és játszom! Így azonnal át tudom vinni a javítások a játé szövegállományára.
Ez a 79% a szövegekre vonatkozik.
A menürendszer [főmenü, beállítások stb, illetve karaktertábla, varázslatok, multiplayer héj] az mind grafika - közel 900 képből kell kiszemezgetni őket!
#4475 Mond csak Macs, fel tudod tölteni?
-
#4474 79 %-nál már érezni a szájban a siker ízét :-)
Gondolom azért még a tesztelés fázisa hátra van, az pedig egy ilyen kaliberű játéknál igen nagy falat. -
#4473 Nekem az első és én végigvittem. Nekem nagyon tetszett anno -
#4472 Köszi az infot. Azzal én is tisztában voltam, hogy az 1. rész a Vampire: The Masquarade - Redemption. Ezt szeretném ha feltöltené valaki.
szotyimutyi: nejed akkor a 2. rész van meg, mert nekem az 1. kellene?
Macs: Neked melyik rész van meg? -
M.A.D. #4471 http://vampiregames.uw.hu/ mármint ezt olvastam. -
M.A.D. #4470 Ráadásul az első részt sem vittem végig. :) :(
-
M.A.D. #4469 Ok! Olvastam most a magyarításoldalát is. Minden tiszta. -
#4468 Nekem is megvan a Vampire the Masq.
Szal ha kell.....
-
#4467 Tehát tisztázzuk:
1. rész: Vampire: The Masquarade - Redemption [2CD, magyarítás az 1.1 Official Patch-re, 79%]
2. rész: Vampire: The Masquarade - Bloodliness [3CD, magyarítás az 1.2 Official Patch-re, 2%]
#4466 Csak 2CD-s a Vampire: The Masquarade - Redemption!
Ő a Bloodlines-ra gondolt, az 3CD-s.
S kapaszkodj meg: a Vampire magyarítás már 79%-os!
#4465 Nem gond. Szotyimutyi bevállalta, hogy feltölti. Leszedheted újra. Már csak a magyarítás miatt is megéri belenézni újra. -
M.A.D. #4464 Huh! Sorry! Amaőr lúzer módra most olvastam vissza. Az első része a Vampire-nak csak felinstallálva volt meg. Nemrég került lomtárba. :( -
M.A.D. #4463 A Timeline nehéz dió! 2 napja megy a letöltés és csak az első cd fele jött le. :(( -
M.A.D. #4462 Na, beugorottam ellenőrizni a gépeket (miket is töltöttek le a 2 nap alatt). :) ja, a Vampire nekem is megvan, de ne feledd a most kiadott patch-et is hozzányomni.
Amúgy, szépjónapot! :) -
#4461 Van még 2 giga hely a szerveren. Kezd el feltölteni. Esetleg ha megvan még valakinek, akkor besegít a töltésben. -
#4460 3 cd, fel tudom tenni, ha kell. -
#4459 nem. New Yorkban voltam, ott minden nagyon rendben volt!! -
#4458 Hirtelenjében két kérdés.
Hány cd-s?
Fel tudod tölteni? -
#4457 Hali! Nekem megvan a Vampires.