33675
-
#6056 deigen! Nekem is van egy pár, de ha megkérlek feltolod nekem őket?
Nem baj ha ez esetben kicsúszunk a 10ből! (lehet akár 20is)
:D Majd megvesztegetem a pasimat :DD -
#6055 abúl is van 5 dupla album ám... -
#6054 az oldaladon Buddha Bar zene megy nem?:D -
#6053 Hát ezért nem lenne kár...
[tanulgatja a flest] -
#6052 Mosmá fogok kérni! :D -
#6051 gyorsan!!!!!!!!!!!!!!!4 -
#6050 Látom már a flash-be is belenyúltál rendesen:D Lassan szakmát válthatsz:) -
#6049 Macsek te ezért kapsz juttatást a Görögöktől?:DD Vagy csak ingyen reklám -
#6048 Feltőtőm szép lassan:D -
#6047 Pont kell az oldal alá is zene... :D
Falra fogsz mászni, de valami ilyesmi lesz....(csak tervezet, tele bug..stb)
Nem tom a zene mér nem megy..ja de megy...
Na mindegy, már most nem így néz ki és optimalizálni is kéne, szal ne szóld le, mert csak terv
-
#6046 M O S T!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
M.A.D. #6045 Physicus (2CD) nevű kalandot cibálom lefelé (2003). Nem is hallottam róla. -
#6044 Jah és essék sűrűbben hazanézni, hogy tudjunk beszélgetni sokat, és persze hogy hozzá tudj szólni igen magasröptű társalgásunkhoz, ami lehet nem éri el Bogyókát, de azért magas:D -
#6043 Red alert:DD -
#6042 OFF
Macsi:
Ha köll neked Mykonos-i zene, tudok neked tölteni:)
- Blu Blu - Lounge @ Mykonos
- Super Paradise Mykonos - Palace to be
- Dj of Cavo Paradiso @ Mykonos
ON -
#6041 Tudod, hogy nem erről van szó.....
szia amúgy és jobbulást! -
#6040 Szó sincs róla, hogy nem szólnánk hozzád, bár tényleg nem látok egyetlen hozzád szóló beírást sem ettől a sok lököttől (Axon csak viccel nem kell megsértődni)
Én például most személyesen elbúcsúzom tőled, mivel főnöki engedéllyel most hazamegyek. Azt hittem, hogy idővel jobban leszek, de sajnos csak rosszabbul lettem. A fejem már szép lila árnyalatban tündököl, valószínűleg a vérnyomásom szökött az egekbe és hideg veríték lepi el markáns férfias homlokomat. Egy kisebbfjata alkoholmérgezés tipikus tüneteit élem át éppen.
Ezért most:
Szia Macsek elmentem!
na és persze
Szia Mindenkinek! -
#6039 Semmit. Csak visszanéztem és egy hozzászólásomra sem reagált senki.
No mind1, nem fárasztom magam tovább, további jó flémelést!
Mert azért látom rákaptatok kissé!! :D -
#6038 :)) -
M.A.D. #6037 Mit kérdezzünk? :)) -
#6036 Direkt senki nem szól hozzám?????
(kivétel.Imy) -
M.A.D. #6035 Lenne már fél 5. :) Merjünk nagyot álmodni. :) -
#6034 De elrévedtek a harcos, csatázó gammások! -
#6033 Lenne már holnap délután!!!
===============================
.:i2k:. melóból: -
M.A.D. #6032 Sebaj Axon. Még én is zsibbadok egy kicsit, de elmúlik. :( -
#6031 Csak negyedik olvasatra esett le
Hiaba, ez nem az én napom. -
M.A.D. #6030 Red Army street? :)
-az olyan, mint amikor gipsy street-re megy a falat-
-
#6029 :)
Nekem úgyis Vörös a vezetéknevem:)
Vörös Atomreaktor:) -
#6028 Errefelé a Vöröshadsereg útja van -
#6027 Tiszta hülye vagyok. Este elfelejtettem kijelölni a KOTOR II-t töltésre, így csak a Sttlers 5 jött le. Most kezdhetem lehúzni.
Kipróbálta már valaki a Blair Witch 3-at? Szuper. Arra ügyeljetek, hogy a grafikai beállításokkal kezdjétek és ott állítsátok be a hardveres 3d-s gyorsítást, mert csak ezután tudtok a 640x480-nál nagyobb felbontást beállítani. Az EVM oldalán van hozzá magyarítás is, bár nem tökéletes, mert nekem már írt ki angolul üzeneteket. A párbeszédek viszont le vannak fordítva benne (eddig). -
#6026 Ok. Feltöltöm. 1 cd az egész úgyhogy nem foglal sok helyet. -
#6025 Nekem akkor szóljatok, ha Mykonos utcát láttok!!! -
#6024 Esetleg a Bécsi útra elnézek:)
Hawaai út nincs a közelben?:) -
#6023 Nálam csak Fehérvári út van a közelben, de most nem akarok Fehérvárra menni:) -
#6022 Én kíváncsi vagyok rá, szóval felrakhatod egy iso-ban, ha van kedved;) -
#6021 Nem körökre osztott (az a 1914 - Great War és sehonnan nem lehet beszerezni, még M.A.D.-nak sem sikerült, pontosabban megjelent magyarországon az angol verzió, meg is vettem, de hibás lett az angol verzió és mindenkitől visszavásárolták és nem is adják ki angolul, így csak a német verzió létezik, az tökéletesen működik)
Az Entente az rts. Pont olyan mint a Cossack. Grafika, épületek, tudományok, egységek fejlesztése terén mindenképpen. Benne van a magyar hadsereg méghozzá magyar szinkronnal. A magyar szinkron már az eredeti angol verzióban is benne volt (ami valljuk be ritkaság számba megy a nagyvilágban). Ez viszont a magyar verzió és itt már az összes szöveg le van fordítva. -
M.A.D. #6020 Hó közepén? Sok pénz? Az álmoskönyvek szerint nem sok jót jelent. :))
A Mexikói út meg itt van úgy cirka 10 perc járásnyira. :)
-
#6019 Aszittem már sok a pénzed:) -
#6018 Nekem nincs születésnapom, de a mexico jól hangzik, akár még jóanyáddal is elmegyek.
(Megmutatom neki, hogy milyen mély a nyúl odúja) :DDD -
#6017 A tesztelés, meg egyéb játékok terén.