182273
  • KG21
    úgylátszik már elfelejtetted a Bridgestone mekkora lemaradásban volt a Michelinnel szemben. A szezon felénél azt hittük, ezzel bukja el a Ferrari a VB-t. Maga a gép kifogástalan volt, a legjobb a mezőnyben, de a japók szar gumit adtak alá, ezért lett szoros.
  • Gabor_(HSF)
    Hogy miből gondolom??? hát a válaszaidból,lehet akkor már 4 futamot is láttál, nemtom,de az tény nagyon messze az igazságtól amit írogatsz
  • Alien
    Így már értelek. Nos valahol igazad van. De azért csak ők csinálták meg ezt egyedül, mások is kihasználhatták volna, hogy ilyen rövid a boxutca.

Különben jó volt látni a dobogón, milyen őszintén örült mindenki, és ahogy pezsgőztek meg minden. Én nem igazán szeretem az Alonsot, de szimpatikus volt ahogyan ma viselkedett, illetve az is szimpi volt, ahogyan beszélt az interjún.

Jó, hogy megint csak 1 hét szünet lesz, lehetne egy kis eső Angliában!
  • ÁjjLe BoBBi
    szal nem volt ott szenvedés ilyen téren.
  • ÁjjLe BoBBi
    az a ferrari olyan atomstabil "istenszekere" hogy semmi sem mozdítja el az útrol főleg a cipész kezei közt nem...
  • ÁjjLe BoBBi
    végre egy nyitott szem.
    nem zavar hogy sumi fan vagy, de legalább nem tagadod le az igaságot...

gáborsrác:nemtom miből gondolod hogy 3 F1-es futam nézői tapasztalatával rendelkezem, de ezesetben megnyugtatlak hogy (ISMÉT) mellé nyultál
  • Gabor_(HSF)
    nem !!!egyátalán nem jáccot,inkább úgy mondanám szenvedett a gumikkal,pontosabban az autó tapadásával,de végén igy is nyerő volt
  • ÁjjLe BoBBi
    számolj kicsit.
    szerinted miért tért át időközben a ferrari 4-re a 3 helyett?
    annyira rövid a boxutca hogy erre volt lehetőségük.
    ugyanis azon a ferrarin ha gondolkozol szinte mindig frankó gumik voltak, sosem volt tele a tankja, így a cipész ki tudta belőle autózni folyamatosan a tutit...
    alonsonak nem csinálták meg időközben a váltást...
    érdekes hogy elején tudta tartani a németet, a végén meg már annyira felgyorsult a srác hogy még egy 4. luxus boxlátogatás is belefért ? kétlem
  • Petyus_
    Én is nagy Schumi fan vagyok, de azért idén a Ferrarnyó nagyon, de nagyon erős. =)

Tavaly végig nyílt volt a világbajnokság.
  • KG21
    rövid volt a boxutca bejárat/kijárat ezen a pályán, lehet erre értette (részben)
  • Gabor_(HSF)
    biztosan igazad van,szeretem akik azt hiszik,hogy láttak már 3 futamot és elhiszik magukról ,hogy értenek hozzá:(
  • ÁjjLe BoBBi
    még akard megmagyarázni hogy tavaly a cipész csak játszott, a kocsi volt szar, vagy esetleg hogy közelébe sem volt senki.
  • Alien
    Miért lett volna előny?
  • ÁjjLe BoBBi
    én értem. te szerimtem az elfogultságodból kifolyólag (részben) nem nagyon fogod fel mi is van valójában
  • Gabor_(HSF)
    te érted miről beszélsz?????
  • Alien
    "senki nem tud maximálisan koncentrálni 60-80 körön keresztűl,SUMI kivételével és ebben rejlik igazán az ereje......."

Így van!
  • ÁjjLe BoBBi
    nem gondolod hogy ez esetben a 4 előny volt a 3-al szemben?
  • KG21
    a lényegen az mit változtat? Sztem jobb, mintha ott vége lett volna a versenynek, legalábbis a semleges nézők szempontjából.
  • Alien

• ÁjjLe BoBBi
    nem tudtak vele mit kezdeni????????????????
    te mit néztél??????
    nem mondanám hogy a ferrari volt gyenge...tudták tartani a szintet akkor a csapatok.
  • MrSpock
    Ennyi elég lenne az F1-ből is:-))
    Így Zsolti sem kapna 4 kört,és talán izgalmasabba lenne.
    Sőt én szétbontanám 3, 20 körös futamra,pályától függetlenül,egy tank,egy gumi futamonként.
    Jó hülye ötlet volt mi?
  • Gabor_(HSF)
    Tavaly gyenge volt a Ferrari,akkor sem tudtak mit kezdeni SUMI-val és azt sem mondanám idén annyival erősebb mint ami látszik,mert ha csak a köridőket nézem elég sokan tudnak hasonlót teljesíteni 1-2 kör erejéig...a nagy külömbség inkább a körök számában van,mert én még mindig azt mondom ebben a mai mezőnyben senki nem tud maximálisan koncentrálni 60-80 körön keresztűl,SUMI kivételével és ebben rejlik igazán az ereje.......
  • ÁjjLe BoBBi
    de ROSSI IZ DA BESZT!!! :))
  • [Jakuza]
    Elfelejted hogy ezt a szabalyt ebben az evben vezettek be.
    Soha nem probaltak ki, raadasul egy MotoGP veget er 35-40 perc alatt.
  • Petyus_
    Jó lenne ez, ha a Ferrari egy hangyányit gyengébb lenne.. mondjuk BAR, Renault szint felett egy hajszállal. Akkor az ifjoncok is tudnának villogni meg a nagy öreg is. És lenne izgalom.
  • Gabor_(HSF)
    igen iegen... nagyon jó kis verseny volt ezis,sokatoknak nem tetszik,de hát nem kötelező nézni a F1-et,ott van helyette az a otvar CART, ott van gyilok,azt kell nézni ha ez nem jó..
    A mai F1 ilyen, elsősorban ész játék ,meghát SUMI sem kezdő már előzgetet ő pár évvel ezelőtt eleget,de nektek az sem tetszett...mind1 számomra maximálisan kielégitő igy ahogy van és élvezem minden percét,az is igaz 20 éve nézem és a régi idők F1-e is nagyon tetszett
  • KG21
    Jó hasonlat, tényleg szar érzés lenne, csakhogy itt engem nem az egyes pilóták érzései érdekelnek.

Van nekem is egy példám: az egyik idei MotoGP futamot leintették 5 körrel a vége előtt (mivel kicsit cseperegni kezdett az eső), amikoris Rossi nagynehezen előreverekedte magát, és kisebb előnyre tett szert Gibernauval szemben.
    Az új rajtot követően 5 hihetetlenül izgalmas kör következett, olyan érzése volt az embernek, mintha 2 futamot látott volna. A 2. rajtot követően Rossi hátracsúszott ismét, de a végére összekapta magát, és megnyerte!
    A 2. rajtot megelőzően nem tünt Rossi csalódottnak, elfogadta, hogy a sportban bármi jöhet, és újra megcsinálta, hiszen ettől profi valaki.
  • Bucser
    A győztesnek plusz 8 pontot a másodiknak célba érőhöz képest de következő versenyen mondjuk egy Minardiban kéne indulnia:) Milyen jó kis körkörös szopatás menne:) Egyszer mindenki megopná aki valaha nyert:)
  • MrSpock
    Ez a hasonlat nemjó,mert ugye lehet pozitiv is,mert ha csóró vagy,mindig kapsz egy esélyt,hogy felzárkózz.
    Ha béna vagy úgysem fog menni.Szóval igyisúgyis kiderül,hogy ki a jobb az adott versenyen.
  • MrSpock
    Szerintem is jól mondod.
    Bejön a biztonságiautó,de senki nem morcoskodik,mert ugye mindenki visszakaphatja a szezon során.
    Aki meg jó,az egész versenyen az,mindegy hányszor jön be a safetycar.
    Sokkal látványosabb izgalmasabb.Jobban lehet taktikázni,meg persze mindneki kap eélyt,hátha feljavul satöbbi.
  • tomy8614
    csak amerikában általában oválon mennek, ott meg a pályán marad a roncs ami életveszélyes....
    meg ott egy kicsit több autó + hosszabb a táv=több baleset
  • [Jakuza]
    Engem nem erdekelnek a hulye amerikaiak. :P
    Nerm tudom te mit szolnal mondjuk ahoz, ha egesz eletedben garasokat gyujtogetnel 20 evig lassan osszejonne egy hazra valo, es erre mert mondjuk a gazdasagi csod miatt visszakernek a penzedet es ujrakezdhetned gyujteni.
    Tudom hogy nem teljesen idevalo a hasonlat, de alapjaiban veve ugyanazt erezned, mint a pilota akit buntetnek.
  • Alien
    Azért nem semmi, így lealázni a mezőnyt 4 kiállással Szép volt Schumi!
    Bari pedig--->

Meg szerintem nem is volt olyan unalmas a verseny.
  • Alien
  • KG21
    érdekes Amerikában senki sem tartja ezt unfairnek, ott minden egyes kipördülésnél borul a taktika, és izgalmas a verseny.
  • Punker
    régen előzés mellett is tudtak időt gyüjtögetni.....
  • KG21
    Én fontosabbnak tartom, hogy előzésekkel teli futamokat lássak, mint hogy szorgalmasan gyüjtögessék az előnyüket a pilóták.
  • Petyus_
    Győztesnek adni kellene egy tonnás nehezéket plusz utolsó helyről kellene indulnia. =)
  • Punker
    ez igaz
  • [Jakuza]
    En ezt mashogy latom.
    Nem lenne fair azzal a pilotaval szemben aki egesz vegig jol ment, mondjuk a verseny 80%-ig es osszesz mondjuk nagy nehezen 10-15mp-es elonyt es nem az o hibajabol ez 0ra redukalodna es bukna az egesz elonyet.
    Nehogymar azt kelljen buntetni aki vetlen az egeszben.