182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
nem fog:) Ace Ventura 1-2 nézése közben viszont már majdnem azon az állapoton vagyok :DD
na de nem offolok:) -
az néha nem árt...;)) -
dícséretes mentalitás, de valahogy azért célba is kéne érni :) -
de ezt is csak azért mondod mert nem tudod mi a mottója!
"Számomra nincs lehetetlen!"....;))) -
Gabor_(HSF) #13539 Jól emlékszel elengedte,de nálam azt ő nyerte és utánna a Jappánt is -
:DD ja oké.
De azért, ha a gép már majdnem végigbírja, mindig elszánja magát egy lehetetlen előzésre :) -
nehogy görcsöt kapjon az arc izomzatod...;))) -
:) nem nem :) sato belüről pusztítja le a gépcsodát...
a gépromboló TAKAGI volt és lesz is

-
:DDD -
:DDD
-
Satonak azért ha befuccsol az F1 biznisz, még mindig lesz biztos állása törésteszt bábúként
-
LOOOOL :DDD
mondom hogy nem tudnak alá versenygépet fejleszteni!!! :)))
max még annyi hogy a gázpedálja alá betesznek 1 féltéglát hogy ne tudja lepadlózni a cuccot :)) -
Sato jövőre a következő csapatnál lesz:
BAR-DEFS (British American Racing - Designed Especially For Sato) :DDDD -
Hanincs a Jean Todt Ross Brawn és Micael Schumacher... Azért ebben sem csak Schumi a aludas, hogy a ferrarit hiáztathatjuk azért, hogy uncsi az F-1... -
jah. de ami nem megy nem kell eröltetni...;)) -
én úgy emlékszem elengedte a végén Irvine-t (ha a Maláj futamról van szó)
Bár azóta Barikától többször is visszakapta ezt a kis szívességet :)) Amúgy abban az évben szerencsétlen Eddie-t asszem még Salo is elengedte egyszer, hogy meglegyen az a VB cím... égő volt egy picit. -
ÁHHHHHHHHHH ;DDDDDDDDDDDDDD -
Formula One SE (Sato Edition) :DDDD -
sehol!!!;) -
hát öööööö 
végül is......
-
Gabor_(HSF) #13523 Igen tanulságos év volt. kettős lábtörés után,hónapokkal később visszatért és mingyá egy tökidegen pályán rögtön nyert is,csak úgy szemléltetés képpen -
LOL:)) -
Ha annak idején a lúzer Irvine megnyeri a vb-t, akkor azt mondtam volna elég egy jó autó, a pilóta nem számít sokat. Szerencsére elbénázta, így nem csorbult nálam MS tekintélye :) -
Gabor_(HSF) #13520 Ajánlanám oktató videonak 1991 Belga nagydíj SUMI első szereplése,csupa amatörök között mint, Dr.PROST,SENNA stb... -
hol itt a probléma? ;)) -
Pontosan:) -
nyugi nem vagyok arab -
Satonak egy tank kellene, azt csak nem amorizálná le, bár azzal meg az a gáz, hogy senki nem maradna versenyben miatta
-
Gabor_(HSF) #13515 akkor ne visszafelé olvasd -
Gabor_(HSF) #13514 Ez is igy igaz -
igazán? én még keresgélek mert a tieid közül 1-et sem találtam. -
Ez így igaz + hozzátenném, ha nincs Schumi, valószínű a Ferrari sem lenne olyan, mint most. -
Gabor_(HSF) #13511 Azthiszem ez volt az első igazán valós meglátásod,az olvasottaim között -
háddenem ? :)
olyan gépet még nem építettek amit a srác ne tudna leamortizálni! :)
most a ferrarinál méltán büszkék az autóra, de ha csak egy pár tesztkörre odaadnák satonak, lefagyasztaná az önelégült vigyort az arcukról mikor a füstölő ferrarit parkírozná le a pálya szélére...:DD -
Gabor_(HSF) #13509
-
-
ok. rád akkor nem is érdemes commenteket pazarolni... -
hát satora én sem vennék mérget...;)) -
Tavaly nagyon sok gondja volt a Ferrarinak a gumikkal, erről mindig is szó volt, ezért is volt főleg olyan kiélezett a világbajnokság.
Idén már rendben vannak a gumik, így nincs gond, az tény, hogy egyszerüen fantasztikus a Ferrari (emlékeztet a 2002-es Ferrarira) de azért akárki akármit mond, kell hozzá egy nagyszerü pilóta is, akit Michael Schumachernek hívnak:)
És hiába mondja nekem bárki, hogy "naa perszee gyors autóval mindenki tud menni és nyerni" Szerintem nem így van. Például nem vennék rá mérget, hogy egy Sato mindig bevinné a Ferrarit rendesen, első helyre. -
nem tehetek róla hogy a többi csapatfőnök nem tud számolni...
ha kis eszük és bátorságuk van simán meg kellett volna csinálni ezt a többi pilótával...de a rönónál mindenképpen követni kellett volna a ferrarit...
nem láttam már azokat az arcokat, de aszondta öcsém hogy suhamér fején nem az az eröltettett gépies mosoly volt...
bari meg el is hiszem hogy örült...
trulli meg meg is érdemli...balfaszsága miatt ezzel fizetett