182114
  • Bucser
    Klassziukusan az F-1-ben lévő pálxákat vesz ki a sorozatból és baroomira ismeretlen és új helyszíneket vesz be.. Akkor már nézek valami más szeriaautó bajnokságot...
  • Punkerwork
    Bizonyos szinten igaza van, ha a sárgák meg az arabok tudnak normális pályát csinálni akkor az angolok is biztosítsák a feltételeket.
  • Bucser
    Bernie kiadósan szétkúrta az F-1-et... Csak így tovább berniepapa!!!!
  • Hellhammer
    A Forma-1 főnöke tehet nekem 2 szivességet, de azt tövig és csontig teheti. Remélem ezzel nem lesz "alig tudta megközelíteni" problémája...
  • M@TriX
    Ja most olvasom... bővebben:

Befellegzett a Brit Nagydíjnak

"A viszály különösen az idén éleződött ki, miután az eső áztatta helyszínt a Forma-1 főnöke még helikopterrel is alig tudta megközelíteni....."

szegény, mindjárt elsírom magam :)
  • Punkerwork
    "Bernie Ecclestone beváltotta fenyegetését, s anyagi okok miatt kihúzta a jövő évi versenynaptárból a Brit Nagydíjat. Jackie Stewart szerint katasztrófa az F1-főnök döntése."
  • rezsofiz
    Schumacher körrekorddal zárt az élen!

.....
  • rezsofiz
    nem kizárt,de sztem az esélyeket mindenki ismeri...
  • rezsofiz
    Faure: „Alonso 2005-ben világbajnok lesz”

hát persze
  • AnuluWork #15976
    Mekkora hülye a cikkíró! A kínai sajtótájékoztató átverés volt. A majom RTL-es banda is bevette és hangoztatta a hétvégén. Röhej!
  • Punkerwork
    Sanghaji Görbe Tükör
  • Marki
    Ez gond... Pedig ha Magyarországon írták alá a szerződést, biztos tudtak a 8 hengeres szabálymódosításról.
  • rezsofiz
    A BAR Japánban kockáztatni fog
  • rezsofiz
    elbasztam kirajos
  • rezsofiz
    http://www.f1hirek.hu/cikk.php?id=8712&PHPSESSID=004454c4ed45811a293f6f2a017cd157
  • rezsofiz
    sauber a tavalyi fejlesztes kapja meg mindig
  • PREMIERE1
    F1: Renault-motoros Jordan?

NSO, 2004-09-28 11:34

A spanyol Marca írása szerint a Formula-1-es Jordan csapat jövőre Renault motorokkal szerelheti fel autóit, Eddie Jordan tulajdonos ugyanis tárgyalásban áll a francia gyárral is. A másik lehetséges szállító a japán Toyota lehetne.

Miközben a BMW, a Mercedes és a Honda továbbra is elutasítja a felvetést, hogy jelenlegi támogatottja mellett más teamet is ellásson motorokkal, addig a Toyota és - Patrick Faure elnök nyilatkozata alapján - a Renault nem zárkózik el.

A Jordan és a Minardi csapat jövője azután vált kétségessé, hogy a Ford autógyár bejelentette teljes kivonulását a száguldó cirkuszból.

Az új szabályok szerint a Formula-1-ben a jövő évtől nyolchengeres, 2400 köbcentiméter hengerűrtartalmú motorokat kell a versenyautókba építeni a jelenlegi V10-es, három literes erőforrások helyett.
  • PREMIERE1
    Ment a Minardi anno Ferrari motorral is.
  • PREMIERE1
    Ájjj! Ez nagyon brutál:

"Ami a csapatot illeti, a duó 14 győzelemnél tart, és ha az utolsó két versenyt is a Scuderia pilótái nyerik, megdönthetik a McLaren 1988-as és a Ferrari 2002-es rekordját, amely 15 győzelem egy idényen belül. Barrichello számára pedig különösen jól jön, hogy a Brazil Nagydíj lesz az idény utolsó versenye, hiszen ha megtartja remek formáját, október 24-én akár megszerezheti élete első hazai diadalát.
    Ehhez persze az is kell, hogy Schumi ennyire formán kívül maradjon, a 35 éves pilóta élete legrosszabb kvalifikációja után 1999 márciusa óta először ért célba úgy, hogy nem szerzett pontot."

1999 márciusa. 6 éve. NC!
  • Bucser
    Egy jó szót nem hallottam még tőled semmiről....
  • Bucser
    Az a gáz a minardi-nál, hogy ugye a concorde agreement alapján be akarják szabályozni a motorokat v8-asra. De ők már szerződést kötöttek korábban a v10-esekre a Fordal.. Ha megmásítják a szabályt akkor a minardi ugyanott van mint a Jordan: Mondván, hogy nincs motorja... Ezért van most szarban...
  • [Jakuza]
    Szerintetek a Sauber-ek megkaptak mar az idei Ferrari motorokat? Mert szerintem a Ferrari odaadta nekik miutan mar melett a VB cim, olyan hirtelen javulas allt be a teljesimenyukben.
    Szinte megtaltosodtak.
    Nagyon olyan gyanum van hogy az tortent amit leirtam.
  • Ramore
    A Minardi miért van bajban? A garantált utolsó helyükhöz versenyezniük sem kell, akár Trabant motort is beszerelhetnek.
  • Tuvok #15962
    A Minardi gondjai nem a motornál kezdődnek ... a pénznél .
  • Marki
    Nem is baj, mellesleg hátha megvásárolják a Jaguart.
    Egyébként miért említették, hogy a Minardi is xarban van, amikor most van róla szó, hogy jobb motort kapnak?
    A végén még magához tér a Minardi (vagyis fejlődik...), ugyanúgy mint a Sauber.
  • Bucser
    Majd ha lesz időm sajnálom....
  • rezsofiz
    Schumacher: Elhagyott a tehetségem
  • M@TriX
    A Honda nem vonul ki az F1-ből

jól teszik :)
  • M@TriX
    A versenyhez annyi komment, hogy Schumi ezt év közben is produkálhatta volna, több izgalom lett volna, kicsúszás, defekt, ütközés...

úgy tűnik nem szokott hozzá, hogy élesben kell előznie, most nem engedte el Klien, mint lekörözéskor :)
  • BaLeeX
    Slágeren a Palik a téma.
  • a.carkey
    Jónéhány emberen lehet röhögni, mégsem kívánnám őket a közvetítői vagy vezetői székbe, de odakerülnek ...
  • [Jakuza]
    Most mi a bajod a Czollnerrel ? :PPPPP
    Ujuj.Ujuj ezt hajtogatja vegig. :PPPPP
  • Alien
    ááááá dehogy jobb :) Palikon legalább lehet röhögni ha úgy adódik, meg amúgy nekem nincs gondom a Palikkal, de a Czollner olyan baromságokat tud mondani, hogy az nem igaz...
  • Tuvok #15952
    Nekem is hiányzik, kezd olyan lenni, mint a német RTL ...
  • Alien
    Vmi Fáraó rallyn vagy min van :)
  • Tikal #15950
    még mindig jobb mint palik :)
  • Punker
    Palik-ot kirúgták vag ymi lett vele? nagyon eltünt néha hiányoznak a hülyeségei, azokon tudtam röhögni.
  • Alien
    A kommentátorok mindig baromságokat mondanak, főleg a Czollner Gyula. Az akkora marhaságokat tud mondani, hogy az már fáj.... A Wéber Gábor még elmegy, ő azért tud jobb dolgokat mondani, de a Czollner ha rajtam múlva már nem lenne ott a közvetitői székben....
  • RelakSfromhome
    Hiába olvasol vissza, az egyik kommentár mondta ezt a baromságot :D
  • Tikal #15946
    Sumi utolso box kiállása csak azért volt hogy ne a pályán körözzék le? micsoda reklám lett volna ha hagyják hogy bari elmenjen mellette :)