182114
  • rezsofiz
    ki mondta hogy az autoval volt a baj?:D en olvastam visszafele de nem lattam ilyen kijelentest senkitol.
  • Tuvok #15944
    Nem is kell az, nem arról szól .
  • RelakSfromhome
    hehe
  • Alien
    vissza mert elfelejtettem hangulatjelet tenni :P de mostmár mindegy :)
  • Tuvok #15941
    visszavontad, htx ..............
  • Tuvok #15940
    Jah, ezért szoktam jókat aludni a futamok közben ...
  • RelakSfromhome
  • Tuvok #15938
    Na de milyen jó ... :DD
  • RelakSfromhome
    Nem vagyok sem antisumák, sem sumákbuzi. Nyer, aki nyer, de ő van a reflektorfényben, mert állandóan ő az első, sazl sak ezért lepett meg. Nameg szokatlan az uccsó helyen látni :D
  • Alien
    ott a pont :D
  • [Jakuza]
    Nem.
    Csak azert korozik tovabbra is, hogy az antiSumak rajongoknak tovabbra is elvegye az eletkedvet.
    Lasd pl te. ;P
    Nem mindegy neked, hogy mi volt vele ? Miert nem a te kedvencedrol beszelsz, hanem a 1x akarhanyadik helyezetrol ?

• RelakSfromhome
    Elképesztő duma... Nem az autóval volt a baj, hanem a hátsó légterelő szárnnyal... Akkor nem az autóval van a baj, hanem a kerekekkel, vagy a motorral, vagy a váltóval, vagy elhagyta az elejét, stb...
  • RelakSfromhome
    Miért nem tudom sajnálni Susztert? Talán mert már csak azért köröz, hogy ne vegyék el a címét?
  • rezsofiz
    igy van! Hajra Schumacher!
  • Benő
    Sziasztok!
    Eladó egy forma1 magazin, csak a hungaroringre nyomtatták, német nyelvű és 10 eurót ért, amíg Bernie Eccleston,Michael Schumaher, Todt,Rubens Barrichello,Antonio Pizzonia, David Coulthard,Kimi Räikönnen,Jarno Trulli,Fernando Alonso,Jenson Button,Takuma Sato,Giancarlo Fisichella,Mark Webber,Olivier Panis,Nick Heidfeld,Giorgio Pantano,Gianmaria Bruni,Baumgartner Zsolt és Zonta alá nem írta...Minden pilótáról van egy külön oldal fényképpel, Schumacher és Zonta kivételél mindenki ott írta alá.Telefonnal készült fényképekke tudom bizonyítani az eredetiségüket.
  • [Jakuza]
    Eh en ketlem ezeket a feltetelezeseket.
    En ugy gondolom jovore igazan 3-4 versenyzovel kell szamolni tovabbra is.
    MS,Webber,Raikkonen esetleg Montoya.
    Azert irom le pl Bari-t mert o nem rughat addig a Ferrarinal labdaba, ameddig ott van MS.
    Es jelenleg MS utan a legkiegyensulyozattabnak en Webber-t tartom, eddig magasan tobbet autozott ki szvsz abbol a nagyon gyenge Jaguarbol es most vegre kap egy jo autot.
    Szal szerintem a jovo ev meglepetesembere Webber lesz.
    Alonosrol annyit, hogy szvsz a Renault fejlodese nagyon lelassult es ezert nem fog beleszolni a versenybe.
    A BAR meg ugytunik, addig amig Button melle nem raknak be egy igazi 2. szamu pilotat addig csak fellangolasai lesznek.
  • Alien
    Trulli reméli, hogy már Japánban bemutatkozhat
  • Alien
    Jaguar-Racing: Klien Michaelt okolja kiesése miatt
  • Alien
    Renault: A versenyzők mindent megtettek a sikerért
  • Alien
    Button jobb rajtra számított
  • Alien
    Svájc feloldotta a versenyzési tilalmat az országban
  • Alien
    Heidfeld a Williams színeiben?
  • Alien
    Michael Schumacher: A biztonsági autóval versenyeztem
  • Alien
    Na igen :) Ha nem lenne motivált már nem lenne az F1-ben. Mindentg elért már, amit csak lehet.De szerencsére még ott van és remélem ott is lesz még egy jó ideig :)

Hajrá Schumi!

• rezsofiz
    lol nem motivalt??? es akkor mivan a 1.32es korével?? ...
  • a.carkey
    Prostról már ne is beszéljünk ...
  • a.carkey
    Vsz beszállnak mások. Hakkinen még mindig téma a BARnál. Ahogy Jacques is visszajött, Mika is képes lenne rá, ráadásul Mika sokkal jobb pilóta, mint Jacques. Megjegyzem, Nigel Mansell is visszatért egy futam erejéig a Williamsbe 1 év kihagyás után (McLarennél próbálkozott kicsit), és nyert is rögtön ... (bár az akkori Williams sokkal jobb autó volt, mint a mostani Renault ...).
  • a.carkey
    Nem lesz három autó/csapat. Ez csak egy eshetőség volt.
  • Alien
    Boxból indult (jó az még nem ok), volt egy kisebb ütközése, defekt.. szal... Ez most nem az ő hétvégéje volt, majd Suzukában :))
  • Alien
    Na Schumi legalább a leggyorsabb kört megfutotta a végén :)
  • Marki
    Egész jó futam volt, gratula a BAR-nak, remélem, marad is a második hely az övék! De ha Button elmegy... Sato a dobogós helyek és az épp pontszerzők közt fog mozogni, de ki lesz a második pilóta?? Még mindig Hakkinenről beszélnek? Vagy Coulthard kap egy esélyt egy jó csapatnál?

Ha magvalósul, hogy a jobb csapatok 3 kocsit indítanak.... Nem kívánok a dobogón három piros ruhás fickót látni, hiába ismerem el a Ferrari mesteri szereplését.
    Amúgy is a három lejobb csapat indíthatna kocsit, a sajtóbana Ferrari - Mc Laren - Williams párosítás jelent meg. Lehet, ez az én magánvéleményem, de szerintem a három legjobb csapat a Ferrari, a BAR, és a Renault.
  • Punker
    1 kanyarban megpörgött + kapott defektetet, amúgy nem ment rosszul, de ez nem az ő hétvégéje volt, Alonso meg lecsúszott a dobogóról :(((
  • ibronk
    Azért megmutatta az utolsó körében. Meg szerintem az elején akart azért menni, de aztán elesett, meg defekt, aztán az már biztos elvette a kedvét a versenyzéstől.
  • MrSpock
    Uncsi futam volt,a szokás szerint,Shumi megaludta mezőnyben.
    Érdekes,ha nem első,akkor valahogy nemelég motivált.
    Igaz már féléve világbajnok,de akkor is,iylenkor nemvillog,hogy csakazértis megmutatom.
    Elszállt a harci kedve.
    az elejét nemláttam,aludtam,a végén cak azért nem,mert boltbakellett menni,és az uccsó 3 körre értem haza.
    Ja a kettős Ferrari tippem nemjött be,Sumi motiválatlansága miatt.
  • G_ArchAngel #15911
    de, elb..., mert első cseréig ment Barrichelloval, majd azt hitték, hogy nagyot húznak, ha a másodikra előbb kihívják, holott szintén 16 körre elég üzemanyag volt a McLarenben, mint a Ferrariban - tehát tovább mehetett volna 0,5-re a Ferraritól...
    Szerintem elszúrták...
  • rezsofiz
    semmit nem baszott el,egyszeruen BARnak jobb volt
  • G_ArchAngel #15909
    Kiváncsi vagyok, hogy mit b@szott el a McLaren a stratégiában,. mert nem Kimin múlott a 2. hely elvesztése, az tuti:(
    RonDeniszMonnyonLE!!!
  • Tuvok #15908
    Egyébként futam ...
  • Tuvok #15907
    BAR-ban az igazság !
  • [Jakuza]
    Ezek mirol beszeltek, hogy izgalmas futam.
    PFFFF
    Szinte nem tortent semmi erdemleges. A vegen majdnem bealudtam.