72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Shadow_THH #12634 hány banner van már? -
[Walaki]D`Lair #12633 Arigato Gozaimasu -
itt van az én alkotásom is a Trigunból -
_Vegeta_ #12631 Sracok csinalljak sumomo mo momomosat is? :D -
#12630 Tess (már bent vannak):
http://hmuda.uw.hu/animebanner/hellsing001.jpg
http://hmuda.uw.hu/animebanner/hellsing002.jpg
http://hmuda.uw.hu/animebanner/hellsing003.jpg -
#12629 Ha adsz pár percet akkor összehozok egy-kettőt. -
[Walaki]D`Lair #12628 zsíros :)
Hellsing miért nincs? :P -
#12627 Köcc. A tegnapiak már bekerültek, de most berakom ezeket is. :-) -
#12626 ÚJ BANNER KÉPEK!!!
Na elkészültem a Berserkekkel, többek között van You're under arrest és Initial D.
(a tegnapi Samurai Champloo és a .Hack is benne van)
INNEN SZEDHETED Hmuda! -
#12625 ügyik vagytok srácok :DDD -
FFX #12624 gratula a bannerért -
#12623 Woah! nagyon jo lett a banner ^.^ -
_Vegeta_ #12622 ???
sumomo mo momomo
yamato nadeshiko shichi henge
tobbszor kerdeztem h mivan csak en nezem? :D -
[Walaki]D`Lair #12621 Initial D banner miért nincs? :P -
#12620 Relaks is használt már másik fontot, én elkezdtem ezt használni és a többiek döntése volt, hogy ők is ezt használják. Egyedül az anime címének leírásában kellene egységességre törekedni. -
Shadow_THH #12619 énis lépek jó8 -
Shadow_THH #12618 k de szeritem rohadtul ronda maga az anime szöveg amit használtok csak azért :/ -
#12617 Na én is bedobom a szunyát. Amiket belinkeltek azokat majd reggel berakom a többi közé. Kawaii lányokkal teli szép álmokat mindenkinek. -
#12616 Két megjegyzés. Az egyik, hogy szerintem fölös volt kifehéríteni a bal oldalt a felirat miatt, elég ha csak fehér betűkkel írsz, egy kis fekete árnyékolással körülötte ha még így se jó. A másik meg légyszi írd oda az egyik sarokba az anime nevét. :-)
A rajongóknak három School Rumble került be:
-
#12615 A School rumble nem echi, de jókat lehet nevetni rajta, plusz a Dokuro-chan is egész jó. Van benne egy kis minimális echi, de nem abból jön a poén. -
Shadow_THH #12614 kössz az excelt már leszedtem
ilyen love hinat még nem néztem de nekem ez az echi kategória nem jön be (green green sem tetszett) -
Shadow_THH #12613 most látom hogy sunabouzut senki sem csinált D: hiba!
-
#12612 Excel Saga, School Rumble, FLCL, Love Hina, Dokuro-chan. Ezeket tudom ajánlani még poén kategóriában. -
#12611 nezelodj -
Shadow_THH #12610 azumanga, jungle wa itsumo, hajime no ippo, cromartie, fmp, stb... -
#12609 Miket láttál eddig? -
Shadow_THH #12608 én meg még mindig vicces animukat keresek de nem mondatok eleget :/ -
#12607 erre pont bejon a love hina banner:D -
#12606 latom nagy a banner banzaj.. de amugy tetszik.
ize. aki szivesen nezne Love Hina tipusu animet az lesse meg a Suzuka-t! eddig meg senki nem irt rola ebben a topicban...
Szal a lenyeg hogy egy srac jon mucsarocsogerol odakoltozik a rokonaihoz a noi furdohazba es eli eletet.... szerelmes lesz ez lesz az lesz... kb tiszte love hina... de azert annyival jobb hogy nem verik ossze allandan a fohost. Meg csak a kozepenel tartok de eddig szerintem egesz jo. Ha megtalaljatok es tetszett a Love Hina akkor ne habozzatok! -
Shadow_THH #12605 :/ -
#12604 Ezt nem szivesen csinálnám, mivel a jelenlegi nevekkel legalább lehet tudni, hogy melyik animéből van már banner.
Akkor asszem maradok a jelenlegi módszernél, jobb szeretem tudni, hogy miből mennyi van.
Mindenesetre kösz a segítséget. :-) -
Shadow_THH #12603 a képek neveit mindig be kell irnod -.- ha csak nem nevezed el ugy őket hogy pl image1 image2 image3 szóval sorozat számmal, akkor lehet rá irni scriptet
pl
$rand=random(0,50);
$fileurl="image".$rand.".jpg"; -
#12602 #12591 utolsó bekezdés.
Az a kicsit amit értek a PHP-hez (magyarán semmi) úgy veszem ki, hogy itt még midnig ugyanúgy be kell irogatni a képek neveit, de pont ezt akarjuk megkerülni. -
Shadow_THH #12601 nem vagyok benne biztos de talán igy
<?php
$images = array("flcl001.jpg", "azu004.jpg", "azu005.jpg", "stell001.jpg", "stell002.jpg", "wolf01.jpg", "flcl002.jpg", "crom001.jpg", "gits001.jpg", "haruhi001.jpg", "nge001.jpg", "bleach2.png", "fumoffu.jpg", "yasha.jpg", "hana.jpg", "spiral.jpg", "nge002.jpg", "bleach4.png", "bleach5.png", "bers.jpg", "onepiece1.png", "yaiba1.png", "sr001.jpg", "azu001.jpg", "azu002.jpg", "azu003.jpg", "cb001.jpg", "chob002.jpg", "gits002.jpg", "gsblitz.jpg", "kenshin.jpg", "samch.jpg", "scrpri.jpg", "bleach3.png", "gslacus.jpg", "sgmete.jpg", "tenjou.jpg", "cb002.jpg", "haruhi002.jpg", "jinroh001.jpg", "lh001.jpg", "lh002.jpg", "cb003.jpg", "chob001.jpg", "excel001.jpg");
//Cache
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache");
header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Content-type: image/jgeg");
$fileurl=$images[array_rand($images)];
@readfile("$fileurl");
?>
de igy mégjobb lenne ha igy csinálnád a képeket a tömbben:
$kepek[0]="image1.jpg";
$kepek[1]="image2.jpg";
$kepek[2]="image3.jpg";
...
ezután akkor a
$rand=random(0,50);
$fileurl=$images[$rand];
-
#12600 A könyvtár ../animebanner/ és a PHP is ugyanott van.
Nem akarom már elpakolni máshova mert körülményes megint szólni egy olyan modnak akinek van ide jogosultsága és várni, hogy online legyen. :-/ -
#12599 meg ehhez is grat. random banner készül :D
kép -
Shadow_THH #12598 img/jpeg img/png helyett mondjuk jobb lenne -
Shadow_THH #12597 hol a könyvtár hol vannak a fileok és honnan fut a script -
Prof William #12596 Jó ötlet ez a váltakozó banner.Gratulálok! -
#12595 Hát ez se jött be. :-/
(Már feltéve, hogy jó helyre raktam be, mert mint írottam volt: "nem, még mindig nem értek a PHP-hez".)