72816
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Lehet, hogy nem volt gond, de akkor is :)
A Hanaukyou Maids Tai: La Verite-ből megcsináljam a Chobits-nak öltözött Marielt? :) (most pont Chobits-ot látok a banneren) -
Akartam csinálni FMP TSR OVA-s bannert, de nem jó... A fél filmet kivagdosnám XD -
picit javítottam a Trigunos képemen:
-
Na megvolt a "szépség"megörző alvás. Pill és kirakom (bár szerintem nem volt gond a régivel sem).
Amúgy Jetnek hívják a bácsit és csak egy hálóvető bazooka szerűség van nála. :-)
Kiraktam mind a négyet (fumoffu, Hana, OP, Master). -
mikusmate #12653 Na mégegyet összeraktam, remélem van valaki, akinek tetszik :)
-
Wááááhhh!!! Cowboy Bebop-ból pont rámvigyorog a kopasz :D (Bocs, de a nevét már elfelejtettem) Csak van valami baljós dolog is a kezében, amit ha felemel, garantáltan én leszek a rosszabbik oldalán :D -
mikusmate #12651 ööö... Megtaláltam már az Asimovot.. a One Pieces bannerban azt használtam, csak elfelejtettem minden betűt nagy betűvel írni :) De
kijavítottam :) -
Úgy mutatkoztak be, hogy a középső volt Ichigo, a baloldali Ringo, a jobb oldali meg Sango :) Mondjuk ahogy kinéznek, ruha nélkül nemigen lehet megkülönböztetni őket XD (Ichigo pirosba, Ringo narancsba, Sango meg sárbága szokott öltözni :D)
Netán szinezzem ki a bötyüket?
-
hát szerintem a jobb oldali Ichigo, a középső meg Ringo
-
Máté, miért nem használod az Asimov betűtípust? Ha rákeresel, megtalálod az alap.psd fájlt, abban képként benne van. Én is azt használom.
És módosítanám is a Fumoffus és a Hanaukyou-s képemet, ha lehet ^^
(Anime felirat és a japán cím lett módosítva)
(a képet optimalizáltattam a ps-el, meg megtaláltam a csajok nevét ^^) -
Ööö, ha nem gond akkor a hatost kitöröltem és felcseréltem a hetessel. :-) -
mikusmate #12646 Na mégegy... És most nem szúrtam el a méretet (ha minden igaz :D)
-
Aoi-chan, még Kenshin és LainMára ennyi
-
Jáááj! Hogy lehet Yakumo ennyire cuki? Mikor a pikniknél megkóstolták Harima főztjét és mindenki elénekelte magát, hogy "Finom!", ott valami irtó aranyos volt. ^.^
mikusmate: nem gond, ki lett javítva. :-) -
mikusmate #12643 sorry... igen, az a baj, hogy miután megcsiáltam, akkor vettem észre, hogy 750-es kell. Valamiért 720-ra emlékeztem... még1X bocsi :) -
Szerintem nem rossz, csak legközelebb légyszi figyelj a képarányokra, mert érdekesen nézne ki a sok 750 széles között egy 720-as.
Na mentem Rumble-t nézni, mert ha így haladok akkor sose érek a végére.
-
mikusmate #12641 Nos én is bátorkodtam egy bannert összehozni... Tudom, nem a legjobb, de nézzétek el, mert életemben először használtam még Photoshopot :D (Ja, és Asimov betűtípusom sajna nincs, szal helyettesítettem mással... btw... honnan lehetne betűtípusokat letölteni?)
-
De egy telhetetlen vagy xDDDD -
_Vegeta_ #12639 Szerintem van esely a 100ra is. :) -
Ezzel együtt már 68, plusz a Sumomomo-val 69 (pill).
-
_Vegeta_ #12637 Torrent torrent torrent. :)
Csinaltam:
Kicsit szar lett lesz majd jobb, ha lesz idom most takaritani kell. ^_~ -
Shadow_THH #12636 ehh egyik sincs fenn usteamen D: -
Shadow_THH #12635 thx -
Shadow_THH #12634 hány banner van már? -
[Walaki]D`Lair #12633 Arigato Gozaimasu -
itt van az én alkotásom is a Trigunból -
_Vegeta_ #12631 Sracok csinalljak sumomo mo momomosat is? :D -
Tess (már bent vannak):
http://hmuda.uw.hu/animebanner/hellsing001.jpg
http://hmuda.uw.hu/animebanner/hellsing002.jpg
http://hmuda.uw.hu/animebanner/hellsing003.jpg -
Ha adsz pár percet akkor összehozok egy-kettőt. -
[Walaki]D`Lair #12628 zsíros :)
Hellsing miért nincs? :P -
Köcc. A tegnapiak már bekerültek, de most berakom ezeket is. :-) -
ÚJ BANNER KÉPEK!!!
Na elkészültem a Berserkekkel, többek között van You're under arrest és Initial D.
(a tegnapi Samurai Champloo és a .Hack is benne van)
INNEN SZEDHETED Hmuda! -
ügyik vagytok srácok :DDD -
FFX #12624 gratula a bannerért
-
Woah! nagyon jo lett a banner ^.^ -
_Vegeta_ #12622 ???
sumomo mo momomo
yamato nadeshiko shichi henge
tobbszor kerdeztem h mivan csak en nezem? :D -
[Walaki]D`Lair #12621 Initial D banner miért nincs? :P -
Relaks is használt már másik fontot, én elkezdtem ezt használni és a többiek döntése volt, hogy ők is ezt használják. Egyedül az anime címének leírásában kellene egységességre törekedni. -
Shadow_THH #12619 énis lépek jó8 -
Shadow_THH #12618 k de szeritem rohadtul ronda maga az anime szöveg amit használtok csak azért :/