72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Prof William
    Az Árnybíró 2. kötetét és a Snikt! féle csodát tervezem megvennni pénteken? Uyge még nincs késő? Ugye még kapható mindkettő? A Debreceni 576-ban tervezek utánnanézi ezeknek...
  • _Vegeta_
    Hat a dragonball manga 512fejezetes anime reszek pedig 444.+ GT ami full filler. ;)

Seth: Spoilerbe mert ez nem Dragonball topik es akit nemerdekel a mondanom az ne olvassa. Ez itt OFF szoval ezert
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lehet nem akadaly, de jo kifogas zsozsonak. :) Ok akkor gondolj a one piecere sok resz megis fenn van usen +ott a naruto is...
    Ha mar egy animerol beszelunk akkor ott a manga is elkerulhetetlen, hogy szobakeruljon mivel az animek jo 80%-a mangaadaptacio szal no comment. :)
  • Seth
    ezt minek spoilerbe írni?

"az rtlklubnak volt licensze a dragonballhoz szoval nem lehetett volna feltolteni ha zsozso akarta volna se" ez asszem nem lett volna akadály

" A yugioh es a pokemon pedig kicsit mas kategoria" a részek sokaságára gondoltam nem a stílusra

"A pokemonnak nincs is mangaja lol." ki beszélt mangáról?
  • Sadun Tryst
    közelít? szerintem 288 anime résszel és 437 manga fejeztettel szerintám már rég lehagyta :)
    amúgy én kezdek arr a véleményre jutni, h a one piece jobb mint a naruto. narutonak csak a zabuzás részei voltak igazán jók, onnantól fogva meg csak zuhant a minőség... :(
  • _Vegeta_
    Pontosan. Ugy vettem eszre altalaban a nyugati burzsuj animesek szidjak allandoan kozbe a mangat meg eletukbe nem is lattak. :D (Amugy a Z animet szerintem is borzasztoan elkurtak.) Azert az nem szabad elfelejteni japanba meg mindig a nagy oregkent tisztelik a dbt. Plussz a DVDket hetek alatt elkapkodtak. LOL

Seth: Egyreszt amikor indult az us akkor meg az rtlklubnak volt licensze a dragonballhoz szoval nem lehetett volna feltolteni ha zsozso akarta volna se. :) A yugioh es a pokemon pedig kicsit mas kategoria. A pokemonnak nincs is mangaja lol. :) A dragonball shounen es kb a 14-20eveseknek szantak. A db foglalna egy kb 140Gb-t,
    a one piece meg lassan kozelit a db hosszahoz. Persze ez nem is baj. ^^
  • Seth
    Plussz számold ki mennyit foglalna a db sorozat. Épp ezért nincs fenn yugioh, digimon,pokemon és társaik sem a maguk 3-400 részükkel,mert elveszik a helyet az említésre méltó sorozatoktól.
  • RelakS
    Szójler:
    Mármint a Dragon Ball elismert? :)
  • _Vegeta_
    OFF
    Eleg szegyen az hogy a vilag leg(el)ismertebb mangaja nem szerepel a legnagyobb magyar anime szerveren. De hat o tudja, ove a szerver.
  • RelakS
    Ráadásul lejjebb van egy link, ahonnan az eredeti felirat gyönyörűen kinyerhető :) Asszem alap.psd a neve
  • Unknow
    De ugye meg nem hasonlít semennyire az eredeti animehoz :)
  • CSOCSO
    lopd ki a betutipust masik logorol es csereld at mert ez ugy nemgyo
  • CSOCSO
    mostmar latom a bleach children feliratot.. en alapbol akepre kattintottam es ott anime van...
  • CSOCSO
    Szoval akkor Suzuka

muyo romantikooooooooo!:)
    Nem akarok semmit elore elmondani= aki szereti a romantikus animekat az nezze meg!
    animenfo-n ~8 asra iteltek.. en hetest mondanak mert:

-2005 os animehoz kepest nem valami szep grafikailag...
    -soxor idegesitett hogy nem birnak beszelni... csak szolitgatjak egymast.. sirnak meg elrohannak... 2005 ben keszult.. elhiszem hogy odaat masmilyen a kultura.... de lehetett volna ezt ertelmesebb parbeszedekkel is megtuzdelni
    -es vegul soxor a cimek miatt nagyon levagos hogy mi fog tortenni.. 26 reszbol kb csak 4 szer sikerult elterelni a figyelmem az angol cim elolvasasatol:::D:D

osszessegeben tetszett! szivesen neznek lovehinat:D
    szoval 7/10
  • Unknow
    Mert ez a Bleach :D

Új logo:
  • CSOCSO
    ooooooooooooooo nekem errol rohadtul a bleach jon be..... meg a csako aki elvileg a kardjanak a masik enje vagy mi
  • CSOCSO
    "Us-en sosem lesz DB"

AMEN!!!!!! bar ha ez lenne ez ara hogy tudjam latni amcsibol az US-t... haat tele lehetne DB vel az US
  • CSOCSO
    suzukat lattad?
  • RelakS
    A ちょびっツ felirat 12pt-os betűvel lett írva 14 helyett, és ezt javítottam
  • Hmuda
    He? Ez tökugyanaz mint a lenti nem? No mindegy, az #12769 már bekerült. :-)
  • RelakS
    Eltértem a szokásos cím-karakter méreteimtől, szal majd ezt kérném feltölteni, ha Hideki is mehet :)
  • RelakS
    Ezen én is pusztultam, azért mentettem le XD De az is lehetett volna, mikor rejtegeti a háta mögött Chii-t ;)
  • Unknow
    Én is csináltam már ide egy logót az újdonsült elkészült hátteremből:

Itt megtekinthető a háttérkép is amit csináltam :)
  • RelakS
    (uhh, faxa hellsing-es canner ^^)
  • Seth
    Hideki fején, mi máson..^^
  • RelakS
    Min? :D
  • Seth
    pfff, röhögtem :D
  • RelakS
    Eeeej, ha Chobits, akkor mintig a cuki persocomok? Nesztek, Hideki

• RelakS
    Csiiiiiii!!!!! ^^ [fejsimizős szmájli] :)
  • Shadow_THH
    htx
  • Black Hawk
    kösz elolvastam az Animeaddicts-os ismertetőt csak gondoltam előtte megkérdem a profikat :D
  • _Vegeta_
    Us-en sosem lesz DB mert zsozso nem csipazza. :)
    Dragon ball, Z vagy GT ?
    http://share.dmhy.net/
    Innen lekaphato a japanba nemreg kiadott remastered RAW verzio. Db, z, gt is.( Nekem mar z 1-150ig megvan. :) )

http://www.majin2007.com/index.php?page=0
    Innen pedig az AHQ altal rippelt Z ill GT. (Amerikai DVD kiadasbol.)

Amugy mindenkit szeretettel varunk a Dragon Ball Z topikba, hamarosan elkeszul egy ilyen kis FAQ szeru cucc is. ^^
  • Shadow_THH
    haverom le akar törteni dragonballt, hol talál mer usteamen nincs
  • Prof William
    Igen! Hálistennek nem jellemző rá a love sztorikra anyira jellemző nyújtás. Elég hamar eljutnak ez első, majd második csókig a többiről nem is beszélve. :)

És ha tetszett nézd meg a Onegai Twinst vagy Please Twinst mert mivel ugyanabban a városkában játszódik a Teacher főszereplői elég sűrűn felbukannak benne mellékszereplőként. :)
  • Seth
    Mindenképp, kedvenc volt sokáig (azóta már 20 hasonló romatikus sorozatot láttam,kicsit elfelejtődött^^)
  • Black Hawk
    a Pleas teachert érdemes megnézni?
  • via_mala
    Fooly Cooly aka Furi Kuri
    Egy elborult kult-anime.
    6 részes OAV
  • Seth
    a Furi Kuri(fuli culi ^^) másnéven ^^
  • RelakS
    Mijaza FLCL?
  • Prof William
    Főleg a tájkép van nagyon ott!
    Asszem ez az a falu ahol a megőrülés és az öngyilkosság természetes halálnemként vannak bejegyezve. :)
  • madfist
    Hinamizawa élőben