72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
Prof William #12795 Az Árnybíró 2. kötetét és a Snikt! féle csodát tervezem megvennni pénteken? Uyge még nincs késő? Ugye még kapható mindkettő? A Debreceni 576-ban tervezek utánnanézi ezeknek... -
_Vegeta_ #12794 Hat a dragonball manga 512fejezetes anime reszek pedig 444.+ GT ami full filler. ;)
Seth: Spoilerbe mert ez nem Dragonball topik es akit nemerdekel a mondanom az ne olvassa. Ez itt OFF szoval ezertSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha mar egy animerol beszelunk akkor ott a manga is elkerulhetetlen, hogy szobakeruljon mivel az animek jo 80%-a mangaadaptacio szal no comment. :)Lehet nem akadaly, de jo kifogas zsozsonak. :) Ok akkor gondolj a one piecere sok resz megis fenn van usen +ott a naruto is... -
#12793 ezt minek spoilerbe írni?
"az rtlklubnak volt licensze a dragonballhoz szoval nem lehetett volna feltolteni ha zsozso akarta volna se" ez asszem nem lett volna akadály
" A yugioh es a pokemon pedig kicsit mas kategoria" a részek sokaságára gondoltam nem a stílusra
"A pokemonnak nincs is mangaja lol." ki beszélt mangáról?
-
#12792 közelít? szerintem 288 anime résszel és 437 manga fejeztettel szerintám már rég lehagyta :)
amúgy én kezdek arr a véleményre jutni, h a one piece jobb mint a naruto. narutonak csak a zabuzás részei voltak igazán jók, onnantól fogva meg csak zuhant a minőség... :( -
_Vegeta_ #12791 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a one piece meg lassan kozelit a db hosszahoz. Persze ez nem is baj. ^^Pontosan. Ugy vettem eszre altalaban a nyugati burzsuj animesek szidjak allandoan kozbe a mangat meg eletukbe nem is lattak. :D (Amugy a Z animet szerintem is borzasztoan elkurtak.) Azert az nem szabad elfelejteni japanba meg mindig a nagy oregkent tisztelik a dbt. Plussz a DVDket hetek alatt elkapkodtak. LOL
Seth: Egyreszt amikor indult az us akkor meg az rtlklubnak volt licensze a dragonballhoz szoval nem lehetett volna feltolteni ha zsozso akarta volna se. :) A yugioh es a pokemon pedig kicsit mas kategoria. A pokemonnak nincs is mangaja lol. :) A dragonball shounen es kb a 14-20eveseknek szantak. A db foglalna egy kb 140Gb-t, -
#12790 Plussz számold ki mennyit foglalna a db sorozat. Épp ezért nincs fenn yugioh, digimon,pokemon és társaik sem a maguk 3-400 részükkel,mert elveszik a helyet az említésre méltó sorozatoktól. -
#12789 Szójler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mármint a Dragon Ball elismert? :) -
_Vegeta_ #12788 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eleg szegyen az hogy a vilag leg(el)ismertebb mangaja nem szerepel a legnagyobb magyar anime szerveren. De hat o tudja, ove a szerver. -
#12787 Ráadásul lejjebb van egy link, ahonnan az eredeti felirat gyönyörűen kinyerhető :) Asszem alap.psd a neve -
#12786 De ugye meg nem hasonlít semennyire az eredeti animehoz :) -
#12785 lopd ki a betutipust masik logorol es csereld at mert ez ugy nemgyo -
#12784 mostmar latom a bleach children feliratot.. en alapbol akepre kattintottam es ott anime van... -
#12783 Szoval akkor Suzuka
muyo romantikooooooooo!:)
Nem akarok semmit elore elmondani= aki szereti a romantikus animekat az nezze meg!
animenfo-n ~8 asra iteltek.. en hetest mondanak mert:
-2005 os animehoz kepest nem valami szep grafikailag...
-soxor idegesitett hogy nem birnak beszelni... csak szolitgatjak egymast.. sirnak meg elrohannak... 2005 ben keszult.. elhiszem hogy odaat masmilyen a kultura.... de lehetett volna ezt ertelmesebb parbeszedekkel is megtuzdelni
-es vegul soxor a cimek miatt nagyon levagos hogy mi fog tortenni.. 26 reszbol kb csak 4 szer sikerult elterelni a figyelmem az angol cim elolvasasatol:::D:D
osszessegeben tetszett! szivesen neznek lovehinat:D
szoval 7/10
-
#12782 Mert ez a Bleach :D
Új logo:
-
#12781 ooooooooooooooo nekem errol rohadtul a bleach jon be..... meg a csako aki elvileg a kardjanak a masik enje vagy mi -
#12780 "Us-en sosem lesz DB"
AMEN!!!!!! bar ha ez lenne ez ara hogy tudjam latni amcsibol az US-t... haat tele lehetne DB vel az US -
#12779 suzukat lattad? -
#12778 A ちょびっツ felirat 12pt-os betűvel lett írva 14 helyett, és ezt javítottam -
#12777 He? Ez tökugyanaz mint a lenti nem? No mindegy, az #12769 már bekerült. :-) -
#12776 Eltértem a szokásos cím-karakter méreteimtől, szal majd ezt kérném feltölteni, ha Hideki is mehet :) -
#12775 Ezen én is pusztultam, azért mentettem le XD De az is lehetett volna, mikor rejtegeti a háta mögött Chii-t ;) -
#12774 Én is csináltam már ide egy logót az újdonsült elkészült hátteremből:
Itt megtekinthető a háttérkép is amit csináltam :) -
#12773 (uhh, faxa hellsing-es canner ^^) -
#12772 Hideki fején, mi máson..^^ -
#12771 Min? :D -
#12770 pfff, röhögtem :D -
#12769 Eeeej, ha Chobits, akkor mintig a cuki persocomok? Nesztek, Hideki
-
#12768 Csiiiiiii!!!!! ^^ [fejsimizős szmájli] :) -
Shadow_THH #12767 htx -
#12766 kösz elolvastam az Animeaddicts-os ismertetőt csak gondoltam előtte megkérdem a profikat :D -
_Vegeta_ #12765 Us-en sosem lesz DB mert zsozso nem csipazza. :)
Dragon ball, Z vagy GT ?
http://share.dmhy.net/
Innen lekaphato a japanba nemreg kiadott remastered RAW verzio. Db, z, gt is.( Nekem mar z 1-150ig megvan. :) )
http://www.majin2007.com/index.php?page=0
Innen pedig az AHQ altal rippelt Z ill GT. (Amerikai DVD kiadasbol.)
Amugy mindenkit szeretettel varunk a Dragon Ball Z topikba, hamarosan elkeszul egy ilyen kis FAQ szeru cucc is. ^^ -
Shadow_THH #12764 haverom le akar törteni dragonballt, hol talál mer usteamen nincs -
Prof William #12763 Igen! Hálistennek nem jellemző rá a love sztorikra anyira jellemző nyújtás. Elég hamar eljutnak ez első, majd második csókig a többiről nem is beszélve. :)
És ha tetszett nézd meg a Onegai Twinst vagy Please Twinst mert mivel ugyanabban a városkában játszódik a Teacher főszereplői elég sűrűn felbukannak benne mellékszereplőként. :) -
#12762 Mindenképp, kedvenc volt sokáig (azóta már 20 hasonló romatikus sorozatot láttam,kicsit elfelejtődött^^) -
#12761 a Pleas teachert érdemes megnézni? -
#12760 Fooly Cooly aka Furi Kuri
Egy elborult kult-anime.
6 részes OAV -
#12759 a Furi Kuri(fuli culi ^^) másnéven ^^ -
#12758 Mijaza FLCL? -
Prof William #12757 Főleg a tájkép van nagyon ott!
Asszem ez az a falu ahol a megőrülés és az öngyilkosság természetes halálnemként vannak bejegyezve. :) -
#12756 Hinamizawa élőben