72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#12435 Jó, szólásokkal még nem foglalkoztam, csak phrasal verbs-ökkel ^^
Az aláírásodon meg most borultam XD -
#12434 No akkor nekiállnék megcsinálni párat, de akkor szögezzük le a dolgokat, hogy ne legyen később keveredés.
Ott legyen-e az egyik sarokban az anime címe amiből a kép van?
A méret legyen 750x200? -
#12433 Ez egy szólásmondás. Lényegében: Minél több, annál jobb.
(Az angol tömve van ilyen benyögésekkel.) -
#12432 Erre még rájöttem (végül is valamiért csak megkaptam a nyelvvizsgabizonyítványomat XD), de ez így kb az, hogy "Minél több, annál vidámabb" Vagy a merry még mi jót jelent? :D
Este majd összevakarok valamit ;) -
#12431 Amúgy a méret még csak-csak. De stílusban is meg kellene egyezniük a mestereknek, mert ha az egyiken a bugyirózsaszín, a másikon meg a hupilila a domináns akkor elég furán fest. :-) -
#12430 Ez lenne a 750x200.
-
#12429 hát jah, jó lenne megállapodni 1 méretben :D
vicces lenne ha mindenki akkorát csinálna amekkorát ő gondolt :) -
#12428 A "merry" fokozása (ilyenkor az Y általában átmegy I-be).
Amúgy jah. Valahol a mostani méret lenne még elfogadható.
Bár megjegyzem, hogy személy szerint nem elég széles. Egy 750 széles és 175/200 magas bannergyüjtemény maga lenne a tökéletesség. -
#12427 Ki csinálja az EL-est meg az Inus-t? -
#12426 Merrier?
aprópopó, méret: Mint a mostani, vagy pl mint egy reklámbanner? -
#12425 The more the merrier. :-)
Csak majd ügyeljünk, hogy a dizájn nagyjából egyésges legyen (főleg a méret). -
#12424 Meg Nils Holgersonost ^^
Este csinálja elfen Lied-est, vagy InuYashást? -
#12423 Barbapapást is csináljatok ám -
#12422 Nekem bőven elég (a többiek majd beleszólnak ha akarnak valami extrát ^.^). Esetleg a "hagyományokhoz" híven az egyik sarokban még oda lehetne írni, hogy melyik animáciról van szó (á la AnimeAddicts). -
#12421 oké :)
szöveg elég az "anime" semmi más ugye?
-
_Vegeta_ #12420 Persze persze azert irtam viccesen, de tok jo nekem is par napja jutott eszembe. ^^ -
#12419 Tekintve, hogy életelmben nem jártam még abban a topikban, ezért muszáj lesz elhinni, hogy teljesen véletlen egybeesés. ^.^ Épp a képeim között kutakodtam mikor megakadt a szemem ezen a sorozaton és beugrott az ötlet.
via_mala: mindegy mennyi, tőlem lehet kettő is. Szerencsére ezt a módszert bármikor lehet bővíteni, szóval ahogy jönnek be a munkák, úgy lesz egyre változatosabb.
Jagi: remek. ^.^ Nekem mindegy mekkora, de szerintem ez a mostani méret épp megfelelő lenne. Megcsinálsz párat, belinkeled ide, én leszedem, feltöltöm a PHP fájllal együtt és megkérünk egy helyi modit aki berakja (sajnos nekem nincs ide jogom). Ezek után csak a fájl tartalmát kell frissíteni. -
#12418 Zsíííííííír! Méret ez lenne? Lehet én is csinálok párat... -
_Vegeta_ #12417 Elvetted az otletem, a Dragon Ball Z topikba pont ezt talaltam ki. ^^ -
#12416 OK, már csak kellene 4-5-6-sok igényesen elkészített banner. -
#12415 szerintem úgy jön majd ki ahogy a naruto filmek. az első naruto film nyáron jelent meg, és ha jól emléxem majdnem kb fél évet kellett utána várni, míg subbos verzióban le lehetett szedni.
bár szerintem CAM verzió biztos elég hamar lesz -
#12414 Hmm, ez a Bleach movie nagyon jó lesz a 106. rész op/end alapján :). És akkor ha jővőhéten jön a mozikba, akkor nekünk kb mikorra lesz esélyünk megnézni belőle egy normális minőségü subos változatot :S?Amint kiadják DVD-n? -
Nuki #12413 valaki jön ide?:
http://fesztival.kepregeny.info/ -
#12412 -
#12411 A bannert elnézegetve eszembe jutott valami.
Mi lenne ha dinamikus bannert raknánk be ide is, mint amilyen a legtöbb anime oldalon is van? Már megnéztem egy másik topik fejlécében és lazán elfogadta a síma PHP-s randomizálást. Egy hozzáértő elkezdhetné gyártani a fejléceket a különféle animékből, fel lehet tölteni őket egy tárhelyre a megfelelő PHP file társaságában és kész is az SG első véletlenserű fejléce. Vélemény?
Szemléltetés. (F5-F5-F5-F5-F5-F5) -
Prof William #12410 De az OVA nem a szorihoz tartozik, Valami melléksztori lett volna. De az új sorozat remélhetőleg a maradék 2-3 fejezet feldolgozása lessz. -
#12409 már volt korábban is vmi hír ova-ról nem? -
Prof William #12408 Wáháháháháhááh!
USODA!!!!! NIPAAA!
A moonphase oldalán jelent meg félhivatalos hírként, hogy új sorozat készül a Higurashi no naku koro ni-ből.
A hír nem taglalja részletesen, hogy melyik stúdió fogja készíteni és azt sem, hogy ezúttal melyik fejezetek kerülnek majd feldolgozásra a játékból.
A hír eredetiben a moonphase oldalán: http://d.hatena.ne.jp/moonphase/20061206
Reménykedjünk! Végre kiderül mi a vége!
-
#12407 Addig nézzétek meg a Desu nőto (2006) live action-t. -
#12406 Első School Rumble évad letudva. Gondolkoztam, hogy hogy a rákba lehet ilyen idióta befejezést összehozni a végére, mikor félúton eszembe jutott, hogy mit is csinál Yakumo és Kenji a szobában. -
#12405 en is nézni akartam, de láttam, hogy még megy és inkább várok...
viszont nagyon csikol az alapján, amit olvastam róla. -
#12404 Death Note-ot nézek mostanság. Nagyon nájszos ! Csak kár hogy eddig össz 9 rész van :S (illetve van már RAW-ban 10.). Nehéz lesz megállnom hogy csak az animet nézem és ne olvassam el inkább a mangát :D. -
#12403 Tsukurimashou, tsukurimashou...
sate, sate nani ga dekiru ka naaa! ^.^ -
Prof William #12402 Ja és a magyar hangok. PErsze lessz angolul/japánul is de aki a maygart szereti...
Szóval...
D: Szabó Sipos Barnabás (telitalálat!)
Borgoff: Jakab Csaba
Meier Link: Varga Rókus
Bal Kéz: Várkonyi András
Leila: Soleczky Janka
Carmila: Kiss Erika
John Elboune: Gruber Hugó
Alan Elbourne: Juhász Zoltán
Charlotte Elbourne: Haffner Anikó
Grove: Juhász György
Mashira: Csőre Gábor
Barbaroi főnök: Pálfai Péter
Bengi: Csuja Imre
Nolt: Vass Gábor
Caroline: Papp Kata
-
Prof William #12401 A Vampire Hunter D szállíthatósága dec 7 re tolódott. Akkor ezek szerint a megjelenés is? Monjuk nem baj úgyis a jövő héten tervezem megrendelni a Xpress-ről. Reméllem elég sok lessz raktáron és még kapható lessz. És hát miért ne? -
#12400 a második kísértetiesen hasonlít vkire xDD -
#12399 Nekiveselkedtem a School Rumble-nek. A következmény. ^^
-
#12398 menj aludni te is! :D -
#12397 Én is erre gondoltam utána, miután leírtam :) -
#12396 Ja, a manga felénél csináltak egy tucat huszárvágást, és befejezték az animét :(