72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • RelakS
    Jó, szólásokkal még nem foglalkoztam, csak phrasal verbs-ökkel ^^

Az aláírásodon meg most borultam XD
  • Hmuda
    No akkor nekiállnék megcsinálni párat, de akkor szögezzük le a dolgokat, hogy ne legyen később keveredés.

Ott legyen-e az egyik sarokban az anime címe amiből a kép van?
    A méret legyen 750x200?
  • Hmuda
    Ez egy szólásmondás. Lényegében: Minél több, annál jobb.

(Az angol tömve van ilyen benyögésekkel.)
  • RelakS
    Erre még rájöttem (végül is valamiért csak megkaptam a nyelvvizsgabizonyítványomat XD), de ez így kb az, hogy "Minél több, annál vidámabb" Vagy a merry még mi jót jelent? :D

Este majd összevakarok valamit ;)
  • Hmuda
    Amúgy a méret még csak-csak. De stílusban is meg kellene egyezniük a mestereknek, mert ha az egyiken a bugyirózsaszín, a másikon meg a hupilila a domináns akkor elég furán fest. :-)
  • Hmuda
    Ez lenne a 750x200.

• Sadun Tryst
    hát jah, jó lenne megállapodni 1 méretben :D
    vicces lenne ha mindenki akkorát csinálna amekkorát ő gondolt :)
  • Hmuda
    A "merry" fokozása (ilyenkor az Y általában átmegy I-be).

Amúgy jah. Valahol a mostani méret lenne még elfogadható.

Bár megjegyzem, hogy személy szerint nem elég széles. Egy 750 széles és 175/200 magas bannergyüjtemény maga lenne a tökéletesség.
  • Jagi
    Ki csinálja az EL-est meg az Inus-t?
  • RelakS
    Merrier?

aprópopó, méret: Mint a mostani, vagy pl mint egy reklámbanner?
  • Hmuda
    The more the merrier. :-)

Csak majd ügyeljünk, hogy a dizájn nagyjából egyésges legyen (főleg a méret).
  • RelakS
    Meg Nils Holgersonost ^^

Este csinálja elfen Lied-est, vagy InuYashást?
  • Seth
    Barbapapást is csináljatok ám
  • Hmuda
    Nekem bőven elég (a többiek majd beleszólnak ha akarnak valami extrát ^.^). Esetleg a "hagyományokhoz" híven az egyik sarokban még oda lehetne írni, hogy melyik animáciról van szó (á la AnimeAddicts).
  • Jagi
    oké :)
    szöveg elég az "anime" semmi más ugye?
  • _Vegeta_
    Persze persze azert irtam viccesen, de tok jo nekem is par napja jutott eszembe. ^^
  • Hmuda
    Tekintve, hogy életelmben nem jártam még abban a topikban, ezért muszáj lesz elhinni, hogy teljesen véletlen egybeesés. ^.^ Épp a képeim között kutakodtam mikor megakadt a szemem ezen a sorozaton és beugrott az ötlet.

via_mala: mindegy mennyi, tőlem lehet kettő is. Szerencsére ezt a módszert bármikor lehet bővíteni, szóval ahogy jönnek be a munkák, úgy lesz egyre változatosabb.

Jagi: remek. ^.^ Nekem mindegy mekkora, de szerintem ez a mostani méret épp megfelelő lenne. Megcsinálsz párat, belinkeled ide, én leszedem, feltöltöm a PHP fájllal együtt és megkérünk egy helyi modit aki berakja (sajnos nekem nincs ide jogom). Ezek után csak a fájl tartalmát kell frissíteni.
  • Jagi
    Zsíííííííír! Méret ez lenne? Lehet én is csinálok párat...
  • _Vegeta_
    Elvetted az otletem, a Dragon Ball Z topikba pont ezt talaltam ki. ^^
  • via_mala
    OK, már csak kellene 4-5-6-sok igényesen elkészített banner.
  • Sadun Tryst
    szerintem úgy jön majd ki ahogy a naruto filmek. az első naruto film nyáron jelent meg, és ha jól emléxem majdnem kb fél évet kellett utána várni, míg subbos verzióban le lehetett szedni.
    bár szerintem CAM verzió biztos elég hamar lesz
  • Adam5
    Hmm, ez a Bleach movie nagyon jó lesz a 106. rész op/end alapján :). És akkor ha jővőhéten jön a mozikba, akkor nekünk kb mikorra lesz esélyünk megnézni belőle egy normális minőségü subos változatot :S?Amint kiadják DVD-n?
  • Nuki
    valaki jön ide?:
    http://fesztival.kepregeny.info/
  • egypszichonauta
  • Hmuda
    A bannert elnézegetve eszembe jutott valami.

Mi lenne ha dinamikus bannert raknánk be ide is, mint amilyen a legtöbb anime oldalon is van? Már megnéztem egy másik topik fejlécében és lazán elfogadta a síma PHP-s randomizálást. Egy hozzáértő elkezdhetné gyártani a fejléceket a különféle animékből, fel lehet tölteni őket egy tárhelyre a megfelelő PHP file társaságában és kész is az SG első véletlenserű fejléce. Vélemény?

Szemléltetés. (F5-F5-F5-F5-F5-F5)
  • Prof William
    De az OVA nem a szorihoz tartozik, Valami melléksztori lett volna. De az új sorozat remélhetőleg a maradék 2-3 fejezet feldolgozása lessz.
  • Seth
    már volt korábban is vmi hír ova-ról nem?
  • Prof William
    Wáháháháháhááh!

USODA!!!!! NIPAAA!

A moonphase oldalán jelent meg félhivatalos hírként, hogy új sorozat készül a Higurashi no naku koro ni-ből.
    A hír nem taglalja részletesen, hogy melyik stúdió fogja készíteni és azt sem, hogy ezúttal melyik fejezetek kerülnek majd feldolgozásra a játékból.

A hír eredetiben a moonphase oldalán: http://d.hatena.ne.jp/moonphase/20061206

Reménykedjünk! Végre kiderül mi a vége!
  • via_mala
    Addig nézzétek meg a Desu nőto (2006) live action-t.
  • Hmuda
    Első School Rumble évad letudva. Gondolkoztam, hogy hogy a rákba lehet ilyen idióta befejezést összehozni a végére, mikor félúton eszembe jutott, hogy mit is csinál Yakumo és Kenji a szobában.
  • Jagi
    en is nézni akartam, de láttam, hogy még megy és inkább várok...
    viszont nagyon csikol az alapján, amit olvastam róla.
  • Adam5
    Death Note-ot nézek mostanság. Nagyon nájszos ! Csak kár hogy eddig össz 9 rész van :S (illetve van már RAW-ban 10.). Nehéz lesz megállnom hogy csak az animet nézem és ne olvassam el inkább a mangát :D.
  • Jagi
    Tsukurimashou, tsukurimashou...
    sate, sate nani ga dekiru ka naaa! ^.^
  • Prof William
    Ja és a magyar hangok. PErsze lessz angolul/japánul is de aki a maygart szereti...

Szóval...

D: Szabó Sipos Barnabás (telitalálat!)
    Borgoff: Jakab Csaba
    Meier Link: Varga Rókus
    Bal Kéz: Várkonyi András
    Leila: Soleczky Janka
    Carmila: Kiss Erika
    John Elboune: Gruber Hugó
    Alan Elbourne: Juhász Zoltán
    Charlotte Elbourne: Haffner Anikó
    Grove: Juhász György
    Mashira: Csőre Gábor
    Barbaroi főnök: Pálfai Péter
    Bengi: Csuja Imre
    Nolt: Vass Gábor
    Caroline: Papp Kata

• Prof William
    A Vampire Hunter D szállíthatósága dec 7 re tolódott. Akkor ezek szerint a megjelenés is? Monjuk nem baj úgyis a jövő héten tervezem megrendelni a Xpress-ről. Reméllem elég sok lessz raktáron és még kapható lessz. És hát miért ne?
  • Jagi
    a második kísértetiesen hasonlít vkire xDD
  • Hmuda
    Nekiveselkedtem a School Rumble-nek. A következmény. ^^

• Kmarha
    menj aludni te is! :D
  • Jagi
    Én is erre gondoltam utána, miután leírtam :)
  • RelakS
    Ja, a manga felénél csináltak egy tucat huszárvágást, és befejezték az animét :(