72793
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]
Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
-
#12475 +1 Chobits
+1 Jin-Roh
+2 Love Hina -
#12474 Hát nemtom. Kicsit fura, hogy sehol nincsenek szereplőnevek, de amúgy nekem nincs vele bajom (majd a többiek eldöntik). :-) -
#12473 Na, de yó lesz, annak ellenére, hogy teli van dumával? ^^ -
#12472 Passz. Eredetileg PNG-khez használtam, de mint látjuk, JPG is tökéletesen megfelel neki. -
_Vegeta_ #12471 Erre nem is gondoltam. ^^
Szerk: Na varok a bleach bannerekkel, amig veglegesitodik a stilus.
Naruto ugye nemkell? Mer bucser seggberug. ^^ -
#12470 pl elírás? :) -
_Vegeta_ #12469 Koszonom szepen!
Ertheto azaz egy pici dolgot nemertek. Ha a image type png akkor miert jpg kepek vannak?
Tenyleg png vagy jpg kepek legyenek? :) -
#12468 Miért kellene kidobni? :-) -
#12467 Akkor most ezt dobjam ki? ^^
A nevek kiírásához az InuYasha adta az 5letet, egy idő után ott jelentek meg így folyton a nevek :D (bár kezd gyanus lenni, hogy eredetileg nincs benne a sorozatban, vagy csak a tvrip tartalmazza) -
#12466 Tess. Gondolom minden egyértelmű (az én PHP tudásom nullább mindenkinél, de azért tudom ebben mit hova kell írni). ^.^
<?php
//Képek felsorolva...
$images = array("azu001.jpg", "azu002.jpg", "cb001.jpg", "cb002.jpg", "cb003.jpg", "excel001.jpg", "flcl001.jpg", "flcl002.jpg", "gits001.jpg", "haruhi001.jpg". "haruhi002.jpg", "nge001.jpg", "nge002.jpg", "sr001.jpg");
//Cache
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache");
header("Expires: Mon, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
//Kimenet
header("Content-type: image/png");
readfile($images[array_rand($images)]);
?> -
mikusmate #12465 damn... dupla post sorry...
Vegeta: vállald :D -
mikusmate #12464 *Hát én sík hülye vagyok... nem nélkül of korsz :P -
mikusmate #12463 *Hát én sík hülye vagyok... nem nélkül of korsz :P -
_Vegeta_ #12462 Bleachet vallalom! :D -
_Vegeta_ #12461 A php kodot esetleg nem tudnad kozkinccsé tenni? Csakmer a dbz topikba akartam enis ilyet, de nekem eltartana egy ideig mig a fantasztikus php tudasommal kilogikazok egy scriptet. :) -
mikusmate #12460 Hát én nem sík hülye vagyok a bannerkészítéshez, szóval max ötletet tudok adni (vagy inkább kérés? ), de esetleg egy Bleach, meg egy Vampire Hunter D képet nem lehetne beletenni? :) -
#12459 A file két Azumanga, két NGE és két Haruhi képpel bővült. Ha megjön a ti munkátok is akkor akár ki is lehet rakni. -
#12458 Én síma saveas-el csináltam 12-es minőségben. Nem egy nagy képek ezek, hogy agyon kelljen tömöríteni. -
#12457 thx
-
#12456 save to web, .jpg, 60%? -
#12455 Itt az alap.psd, Mikuru-channal az élen. -
#12454 ha behúzol két "kék vonalat", azzal sem lesz gond :) -
#12453 és kép nélkül nem is lenne túl nagy
-
#12452 Na ja, úgy egyszerűbb lenne. Csak egy kiegészítés: mikor a szöveget igazítjátok a széléhez, akkor úgy csináljátok, hogy pont olyan távol legyen a szélétől, mikor pont elengedi az auto-snap (már ha értitek mire akarok kilyukadni). -
#12451 Szvsz szerintem is... 72 pixel/inch környékén is csak hasonló a szöveg -
#12450 Figy, Hmuda! Az nem jobb lenne, ha a psd filet feltöltenéd vhová, mi meg behajigáljuk a képeket?
így tuti egyforma lesz és neked meg nekünk is kevesebbet kell szenvedni
(az asimov font-os layert meg rasterizálva lenne jó)
[csak kérdés volt] -
#12449 Vadi új képen csináltam 91pix/inch felbontás -
#12448 Nem méretezted át a dolgokat úgy, hogy a stílusokat nem igazította véletlenül (csak tipp)? -
#12447 fotosopban nekem 9-es verdana hozza az azonos méretet O_O -
#12446 Photoshopban, plusz a betűelmosás "smooth" és a stílus regular. De mérete 12pt. -
#12445 Mivel csináltad a képeket? Én a 10-es Verdana-val sem tudom rendesen reprodukálni pl a Cowboy Bebop feliratot -
#12444 Nem feltétlenül kell, csak épp a kezem ügyébe akadt ez a betűtípus (win alapkiszerelés ha jóltudom). De ha ezt akarjátok akkor csak egy síma 72-es méretű Asimov fontot használjatok. Az anime címe pedig egy 12-es Verdana (ezt viszont már jó lenne egységesen). -
#12443 ANIME felirat mindig ugyan az legyen? Ha igen, akkor alpha csatornás png-ként plz feltölteni valahova :) -
#12442 Nos, én személy szerint valami ilyesmit képzeltem el magamban:
BANNER PRÓBA
Eddig nyolc kép van berandomizálva.
(Sajnos nincs akkora tapasztalatom PS terén, hogy magam rakjam össze a háttereket.) -
#12441 Matériakeresés közben leltem.
Plusz egy háttér. -
#12440 A "by vakhangya" szerintem is felesleges. Azért lenne jó (mondjuk a jobbalsó) sarokba írni a címeket, mert így ha valaki meglát egy neki tetsző bannert akkor nem kell megkérdeznie, hogy ez-meg-az honnan van. :-) -
#12439 Ok akkor én megcsinálok pár 750x200-asat, max majd átméretezem ha kisebbet akartok. :-) -
#12438 a mérete jó, csak egyforma legyen akkor mind, a cím szerintem nem olyan fontos, illetve nem akarom megsérteni egyik készítőt sem, de ne legyen rajta hogy by XY -
#12437 Pedig már elég régóta ott van (hiába, Osaka-san nem tud rémmeséket mesélni ). -
#12436 Cím mindenképp legyen ott, a méretet meg szögezzétek le, mire hazaérek ^^ (kb 2 óra)