72793
kep
FAQ - mielőtt alapdolgokat kérdeznél, olvasd el
Lényeges elemeket, történéseket eláruló spoilerek törölve lesznek, ha nincsenek elrejtve!
[ Letöltőhelyeket fitogtató kérdések és válaszok törölve lesznek! ]
[ Anime Addicts ] [ Aoi Anime ] [ Anime képrejtvény (SG) ] [ AMV (SG) ] [ MyAnimeList ]

Vannak itt blogok is ám: [ Grouther's Anime Diary ] [ LasDen Sub ] [ Prof. William blogja ]
Megoldások 10 bitre: [ PetruZ tanácsa a topikban (MPC-HC, FFDShow) ]
  • Jagi
    erről a pi-ppi-ről eszembe jutott vmi... xDDDDD
  • Jagi
    Kiírtam a Samurai Champloo-t
    és szedem a Basilisket... végre... már egy jó ideje meg akarom nézni :)
  • RelakS
    Hááát... az angol szerint nem egészen XD

-Három ellenséges védelmezőt érzékeltem a megjelölt koordinátákon. Az ATD fegyverzet megfelelő támadóerővel rendelkezhet.
    -Próbáld meg!
    -Igenis! pipipipipipippi... Egy új és nagyon veszélyes ellenség tűnik fel! (hogy lehetne frappánsan a high-threat-et fordítani? :D)
    -Gjááá!!
    -Áá! Sagara-úr!
    -Ka-ka-ka-ka-ka-ka-kapitány?!!?!?44
    -Sagara-úúúúr!
    -Ka-kapitány!! Nem értem a helyzetet!
    -Helyzeeeet...? Ó, kit érdekel?
    -A helyzetünk hátrányos
    -POFA BE!!!
    -Légy szíves, hívj Tessának, mint ezelőtt... Ez olyan, mintha valami álomban lennék, és néha szeretnék szórakozni is.
    -Á-álom?! Bocsánat, de nem értem!
    -Sérülés a mellkason!
    -Fogd már be!
    -Jaaj, Sagara úr, te durva... Mit kéne csinálnom, hogy Tessának hívj? (a meanie-re a szótáram kicsinyes embert mond... ez ide hogy? :D)
    -A helyzet veszélyes!
    -Bármit megtennék érted.
    -A-akkor... Tessa! Úgy értem, Kapitány! Azonnal idehívom az orvost! Kérem, tartson ki!
    -Orvost...?
    -Az ellenség viselkedésében rendellenesség jelentkezik!
    -ÍÍÍ!!!
    -ÁÁ!!
    -Őő... Izé... Izé... Izé... Izé...
    -Megsérült?
    -NEM! Nem ez volt a szándékom! És az elmémmel sincsen semmi gond! Csak kábán ébredtem! Izé... Izé... Izé... Izé... JÁÁÁÁJ! Annyira... Jajj!
    -Kapitány? ARGH!! Jóóó-jó-jó-jó-jólvan?!?
    -Jól vagyok! Jól vagyok! Teljesen jól vagyok! Senkinek ne mondja el! Kérem! Bocsánat! Bocsánat! Bocsánat!
    -Mi a fene volt ez?
    -Az ellenség visszavonult. Elveszti az üldözés lehetőségét.
    -Kussoljál!!!

(valami sokkal másabbra emlékeztem, mind1)
  • Krezga
    De.

ráadásul g-portálos...
  • Jagi
    Ezért nem büntipont jár?
  • Jagi
    Nagyon nem baj, az csak véletlenül maradt benne bocsi :)
  • Davedoom
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
    www.hells.gportal.hu
  • Nuki
    nem akarok reklámozni de itt egész ében kaphatók ilyen figurák, (erről a helyről tudok és volt idő amikor szinte minden nap megfordultam itt- vagy az egyel ezelőtti helyükön).

Áh szóval még jóban vagy 1-2 runescape-s ismerettséggel? ^^
  • Hrisskar
    :S sajna csak űgy tudok javítani a kép minőségén csak ha magáből az animéből lopom ki a képet és tüntetem el a felíratokat előle
  • Hmuda
    Áh, ha tudtam volna hogy vannak anime figurák akkor most ülnék a vonaton hazajövet. >.<

Csak egy darab Batou figura van itthon, az is Rincéé.

Amúgy pont a második kedvencem az Azumangákból. Mikor Osaka csuklik az valami hihetetlen. ^.^
  • Nuki
    ma voltam azon a hungarokomix vagy milyen kiállításon ami az őrs vezér terén volt a SUGÁR-ban. Volt ott megvehető képregény, könyv, anime, manga, figurák, kártyajáték, minden lófüle.

Anime vetítés is volt, amikor az azumangának a főcím-zenéjét hallottam, átirányítottam a társaságot a projektor mellé és mozisztunk:D az első kettő részt leadták, aztán tombola volt(pontosan a két rész között). nem tudom milyen alapon osztogattak tombolákat 1000forint után egyet, de akik a mi kis társaságunkból mangát vettek ők nem kaptak, csak én, hogy vettem egy Hé Dodó könyvet, meg egy újságot(2őt is). Az egyikből szerencsésen nyertem aztán egy magyar képregényt :D aminek az a címe hogy Sushi Strip. Amúgy sokminden finomságot kisorsoltak.

Örömmel nyugtáztam hogy mint magyar képregény ipar létezik bár de nem virul, azért a magam egy könyvecskéjével azért hozzájárultam ehhez, úgyis voltak 10-szer többen akik mangát és anime-szereplőkkel feltüntetett naptárt vettek. (ahogy láttam 12óra és 15óra között)
  • Hmuda
    - Ellenség közeledik!
    - KAPITÁNY!?
    - Vigyázat, a burkolatot találta érte!
    - KUSS!
    - Sérülés a melkason!
    - POFA BE!
    - Vigyázat, veszélyhelyzet!
    - FOGD MÁR BE!
    - ...az ellenség visszavonult.

XDD

Nagyon aranyos volt ahogy nagy mentegetőzés közepette kihátrált a hangárból. :-)
  • Hrisskar
    minnyá javitok a minőségen és oda irom a címet is
  • RelakS
    Egyet kell értenem sajna :S Pedig mutatós
  • Hmuda
    Nagyon jó lenne, csak sajna maga a kép elég rossz minőségűnek tűnik.

(Plusz az egyik sarokba kellene a többihez hasonlóan a sorozat címe).
  • RelakS
    Igen, az XD Van Tessa, A fura nevű őrmester, Borsch, rémült Sousuke, meg még mittommi XD
  • Hmuda
    Tessa egy napja OVA? Azt elhiszem, hogy a fele ki lenne véve.
  • RelakS
    Lehet, hogy nem volt gond, de akkor is :)

A Hanaukyou Maids Tai: La Verite-ből megcsináljam a Chobits-nak öltözött Marielt? :) (most pont Chobits-ot látok a banneren)
  • RelakS
    Akartam csinálni FMP TSR OVA-s bannert, de nem jó... A fél filmet kivagdosnám XD
  • Hrisskar
    picit javítottam a Trigunos képemen:
  • Hmuda
    Na megvolt a "szépség"megörző alvás. Pill és kirakom (bár szerintem nem volt gond a régivel sem).

Amúgy Jetnek hívják a bácsit és csak egy hálóvető bazooka szerűség van nála. :-)

Kiraktam mind a négyet (fumoffu, Hana, OP, Master).
  • mikusmate
    Na mégegyet összeraktam, remélem van valaki, akinek tetszik :)
  • RelakS
    Wááááhhh!!! Cowboy Bebop-ból pont rámvigyorog a kopasz :D (Bocs, de a nevét már elfelejtettem) Csak van valami baljós dolog is a kezében, amit ha felemel, garantáltan én leszek a rosszabbik oldalán :D
  • mikusmate
    ööö... Megtaláltam már az Asimovot.. a One Pieces bannerban azt használtam, csak elfelejtettem minden betűt nagy betűvel írni :) De
    kijavítottam :)
  • RelakS
    Úgy mutatkoztak be, hogy a középső volt Ichigo, a baloldali Ringo, a jobb oldali meg Sango :) Mondjuk ahogy kinéznek, ruha nélkül nemigen lehet megkülönböztetni őket XD (Ichigo pirosba, Ringo narancsba, Sango meg sárbága szokott öltözni :D)

Netán szinezzem ki a bötyüket?
  • Seth
    hát szerintem a jobb oldali Ichigo, a középső meg Ringo
  • RelakS
    Máté, miért nem használod az Asimov betűtípust? Ha rákeresel, megtalálod az alap.psd fájlt, abban képként benne van. Én is azt használom.
    És módosítanám is a Fumoffus és a Hanaukyou-s képemet, ha lehet ^^

(Anime felirat és a japán cím lett módosítva)

(a képet optimalizáltattam a ps-el, meg megtaláltam a csajok nevét ^^)
  • Hmuda
    Ööö, ha nem gond akkor a hatost kitöröltem és felcseréltem a hetessel. :-)
  • mikusmate
    Na mégegy... És most nem szúrtam el a méretet (ha minden igaz :D)
  • Jagi
    Aoi-chan, még Kenshin és LainMára ennyi
  • Hmuda
    Jáááj! Hogy lehet Yakumo ennyire cuki? Mikor a pikniknél megkóstolták Harima főztjét és mindenki elénekelte magát, hogy "Finom!", ott valami irtó aranyos volt. ^.^

mikusmate: nem gond, ki lett javítva. :-)
  • mikusmate
    sorry... igen, az a baj, hogy miután megcsiáltam, akkor vettem észre, hogy 750-es kell. Valamiért 720-ra emlékeztem... még1X bocsi :)
  • Hmuda
    Szerintem nem rossz, csak legközelebb légyszi figyelj a képarányokra, mert érdekesen nézne ki a sok 750 széles között egy 720-as.

Na mentem Rumble-t nézni, mert ha így haladok akkor sose érek a végére.
  • mikusmate
    Nos én is bátorkodtam egy bannert összehozni... Tudom, nem a legjobb, de nézzétek el, mert életemben először használtam még Photoshopot :D (Ja, és Asimov betűtípusom sajna nincs, szal helyettesítettem mással... btw... honnan lehetne betűtípusokat letölteni?)
  • Jagi
    De egy telhetetlen vagy xDDDD
  • _Vegeta_
    Szerintem van esely a 100ra is. :)
  • Hmuda
    Ezzel együtt már 68, plusz a Sumomomo-val 69 (pill).

• _Vegeta_
    Torrent torrent torrent. :)
    Csinaltam:

Kicsit szar lett lesz majd jobb, ha lesz idom most takaritani kell. ^_~
  • Shadow_THH
    ehh egyik sincs fenn usteamen D:
  • Shadow_THH
    thx