300
Vélemények, kérdések...idevelük!
-
#20 Értem miért vannak kiakadva rà. Fura egy alkata van az biztos. :D -
#19 Ez most komoly? Azzal volt a baj? :DD -
#18 A játék legelejét átaludtad akkor :) -
Evoluti0N #17 A legelején is ott van már. Spoiler a nagyon elejéből: Amelyik SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!irányítható is egy kicsit. -
#16 A zsàkkrumpli nő. :D Làttad màr 100%. -
#15 Na de most akkor ki az izmos nő? Lehet nem találkoztam még vele így 10 óra környékén? :D -
#14 Elvileg headshotnál van valamennyi esély. Nekem is ritkán jön csak össze. -
Evoluti0N #13 Ok. Mi a helyzet a nyilakkal? Az első részben elég gyakran sikerült visszaszereznem őket megölt ellenségekből, itt eddig konkrétan nullászor. -
#12 A legelején Ellie szobájában a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megvolt? :Dfat ps3 -
#11 Az egyben instant win volt a molotov. Eldobtam, erre az összes clicker belesétált és rögtön lángra kapott. Itt picit nerfelték. Talán nem is akkora baj, a molotovval kb minden clickeres találkozást meg lehetett oldani. Túl erős volt. -
#10 Nem minden esetben, ha kicsi a hely még a clicker-ek is pusztulnak. -
#9 Elhatárolódok, és megemlékezek! -
#8 Sajnos a molotov már nem instawin gomb. :( Kár, ezt szerettem az 1-ben. -
#7 Nem izmos, nagy az orra a pinanyalonak! -
#6 Ez az öt hozzászólás a topik? :) -
#5 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Take on me-nél csordult ki az első könnycsepp -
Evoluti0N #4 Amúgy akkor ide is leírom, amit amott Johnny spoiler tagbe rakott pediig nem spoiler és lehet, h senki se merte elolvasni a spoiler tag miatt. :D
Szóval, copypasta: "Engem eddig egy dolog zavar. Nem sztori, nem film grain. A rohadt clickerek hardon basszus sokszor komolyan mondom, h akkor is meghallanak, ha egy helyben állok. Mi ez már? :D Még jó, h van időnként encounter alatt is checkpoint." -
Evoluti0N #3 Azt elfelejtetted, h szar a sztori, a ND dolgozói rabszolgák és Neil Druckmann zsidó és gyíkember. -
#2 Ezt a játékot ne játssza senki, mert egy szar, meg izmos is a nő, meg különben is ez most már biztos, hogy szar lesz, mert nem jó a játék! Ugyanakkor a generáció legjobbja, de sajnos egy rakás szar, mert jó, de izmosanő.
Szerintem jól összefoglaltam az elmúlt pár napot :D -
#1 A spoiler taget ne felejtsétek el használni!