148
Chernobylite - túlélőhorror a Zónában
  • grebber
    Mivel már a demó is angol volt kétlem ,hogy ne lett volna benne alapból :)

(Így belegondolva, arra kíváncsi lennék ha a Stalker 2-re szerveznének kickstartert a fejlesztők mennyi zsetont dobna össze a nép..Simán feltolnám legalább lehetne előre hájpoltatni + jönne a pénz )
  • molnibalage83
    Ezt az English subtitle részt nem értem. Eredetileg nem lett volna vagy mi...?
  • grebber
    Igen és új célok jelentek meg!(A nyelvi az elég tré hogy azért pénzt kérnek amit a rajongók csinálnának)

• Torzonborz
    Meglett a kitűzött 100k-s cél és még van 20 nap.
  • grebber
    Chernobylite Pre-Alpha Kickstarter Demo Gameplay

• grebber
    AMA (Ask Me Anything) on Discord - we've answered players questions Brutál sok kérdés (és persze válasz) van akit érdekel és tud angolul csemegézhet. Közben már $ 83,220 szóval pár napon belül meglesz a 100k
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.04.17. 23:58:55
  • grebber
    Chernobylite Kickstarter Video

• molnibalage83
    Ez logikailag nem kapcsolódik ahhoz, amit mondtam. De, ha jövőre akarják kiadni, akkor tárgytalan.
  • lammaer
    Hát, én többre becsülöm ha valaki úgy kickstarterez hogy látszik is hogy csinált már valamit szemben azzal aki pár ötletetl meg concept arttal próbál meg pénzt szerezni...
  • grebber
    Szerintem senkinek.. Amúgy 2020at célozzák meg.
    "The team is aiming for a 2020 release on both PC and consoles. "
  • molnibalage83
    A demo az hol és kinek elérhető?
  • molnibalage83
    Mi alapján gondolod, hogy rossz a játékmenet? Én arra várok, hogy végre legyen olyan játék, ahol a craftolásnak valóban értelme van és nem csak dísz.
  • grebber
    A kickstarter sosem arról szólt, hogy az ott kért összeg fedezi a játék költségeit. Ez csak egy "kirakat", ahol részben fel lehet mérni mennyire lett szerethető, mennyi ember érdeklődését keltette fel,és nem mellesleg pár dbot má előre eladnak.. (+ keresnek vele.. Mert egy köszit is lehet kapni a pénzért..)
    Sokszor jön úgy játék, hogy elhasalt a gyűjtés.
    Én a gameplay alapján nagyon szeretném, ha idén nem jönne,mert kurvaszar még. Inkább dolgozzák agyon de legyen tisztességes és sikeres ami akár folytatást is eredményezhet.
  • molnibalage83
    Most kalapoznak, amikor idén akarják kiadni? Mondjuk úgy, hogy ez nálam nem jó jel...
  • grebber
  • grebber
    Elindult a Chernobylite Kickstarter-kampánya

Ahogy az összeget nézem lazán meglesz a pénz
  • grebber
  • grebber
  • grebber
    Chernobylite: Making of 2 - The Silent Rooms

• grebber
    A The Farm 51 csapata a fellőtte a játék adatlapjára a rendszerkövetelményeket, amelyek teljesen korrektnek mondhatók.

Minimális rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows 7 SP1 (x64)
    Processzor: Intel Core i5-2500K
    Memória: 8 GB RAM
    Videokártya: Geforce GTX 770 vagy AMD Radeon HD 7870
    DirectX 11
    Széles sávú internetkapcsolat
    Merevlemez: 45 GB szabad hely

Ajánlott rendszerkövetelmények

Operációs rendszer: Windows 7 SP1 (x64), Windows 8 (x64), Windows 10 (x64)
    Processzor: Intel Core i7-4790K
    Memória: 16 GB RAM
    Videokártya: Geforce GTX 970 vagy AMD Radeon R9 290
    DirectX 12
  • Gibor
    Túlélő horror, illetve a trailer alapján ez egyértelműen egy silent hill féle horror játék lesz. Stalker-hez semmi köze nem lesz a helyszínt leszámítva.
  • ozimak
    Nem néz ki rosszul, de ha elmennek a zombi shooter vagy a Resident Evil/Silent Hill irányba, akkor ennek nem sok köze lesz a Stalker-hez. Azt a hangulatot nehéz lesz elérni :) Mindenesetre jól néz ki, ígéretes!
  • Andule
    kivancsi leszek ebbol mit hoznak ki mert erdekes lehet.

amugy tavaly konkretan csendben bejelentettek a Stalker 2-t 2021-re de en is a hiszem ha latom allasponton vagyok azzal kapcsolatban. (plusz ha meg meg is csinaljak akkor is alapbol szkeptkius vagyok h mit hoznak ki belole hisz tudjuk h az eredeti fejlesztok mennyire szetszorodtak ill, h a vegesztori nem volt epp balhektol mentes)
  • lammaer
    Ha valami nem létezik hogy lehetne konkurenciája? :D

Lengyelek jó dolgokat szoktak összekalapálni, remélhetőleg ez is sikeres cucc lesz. Sajnos az oroszokkal az a baj hogy remek ötleteik vannak, de a kivitelezés sokszor hagy kivánni valót maga után.
  • grebber
    A STALKER 2-vel az a baj mint sok más "kúlt" játékkal ,hogy kb senkiháziak kezében vannak a játék jogai és lószart se tudnak meg akarnak vele kezdeni.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.02.13. 08:49:30
  • ntex
    Na erre kíváncsi leszek. S.T.A.L.K.E.R. 2. -t még be sem jelentették de máris kap konkurenciát :D Remélem hamarosan lesznek részletek a játékról, nem is értem miért vártak eddig egy hasonlóval.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.13. 01:01:27
  • KiruHoshino
    Előzetes alapján tetszik. De nem szabad bedőlni a mézesmadzagnak :)
  • grebber
    Chernobylite - túlélőhorror a Zónában

A The Farm 51 csapata orvosolja S.T.A.L.K.E.R.-hiányodat. A lengyel fejlesztő bejelentette a Chernobylite-ot, amely az 1986-os atomkatasztrófa helyszínére, a Zónába kalauzolja a játékosokat egy hamisítatlan túlélőhorror keretein belül.
    A Get Even fejlesztője egy Csernobilban játszódó túlélőhorrort készíti. A srácok egy Facebook-posztban jelentették be a Chernobylite-ot, amelyben felkeressük a nukleáris katasztrófa helyszínét, a híres Zónát. Igen, pont, mint a S.T.A.L.K.E.R.-sorozatban.

A játék "összeesküvésről, horrorról, túlélésről, szerelemről és megszállottságról" szól majd. A fejlesztés során a csapat rengeteg időt töltött Csernobil környékén, a gazdag játékvilág elkészítéséhez fejlett 3D-scanning technológiát használtak fel. Mindehhez az Unreal Engine 4 asszisztál majd, inspirációul pedig rengeteg fotót lőttek az igazi Zónáról.

A S.T.A.L.K.E.R.-hez hasonlóan itt is szabadon felfedezhetjük a Zóna "szép és borzasztóan pontos" rekreációját, ahol még stalkerekkel is összefuthatunk - igen, felfegyverkezett szerencsevadászokkal, akik élnek és portyáznak. Furcsa és veszélyes lények ellen harcolunk majd, melyek nem feltétlenül mutánsok, hiszen a szörnyek egy alternatív univerzumból származnak. A kaland során felszerelést craftolhatunk maguknak, miközben szűkös erőforrásokkal gazdálkodunk.
    Egy furcsa, természetfeletti történetet göngyölíthetünk fel, ami szépen végigvezet minket a pusztán, és a gazzal benőtt városi környezetben. Hősünk a 4-es reaktor katasztrófája idején egy fiatal fizikus volt, ám az incidens közepén barátnője eltűnt. Most, három évtizeddel később visszatérünk a Zónába, hogy valamilyen észszerű magyarázatot találjunk a múlt eseményeire.
    Egyelőre a PC-s verzió kapott megerősítést további platformok és megjelenési dátum még nem ismert.

Teaser Trailer

Info: Gamekapocs
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.02.08. 20:07:09