148
Chernobylite - túlélőhorror a Zónában
-
6600GT #108 Sziasztok! anno 5 hónapja próbáltam utoljára,nos most megint megnéztem nagyon sokat javult optimizáltabb lett a magyar felírat is okés nem sok kell már neki és teljesen kész.Aki most akarja netalán meg venni bátran ajánlom az árát mindenképp megéri! -
#107 Konzolokra is..
Remélem a konzolosba is belerakják majd a magyar feliratot mert a game passban bízok -
#106 Ilyet ne mondj, én is támogattam őket anno 2 dolcsival a kickstarter-en... -
#105 szóba jön, mert szóba hozod :)
Mindegy, ha ez neked boldogságot jelent, csináld :)
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.10.23. 08:10:54 -
#104 Ha szóba jön miért ne? Más meg a saját dolgaival csinálja ezt na és? Elfér.. -
#103 Én ezt mind értem, amit viszont nem, hogy ezt miért kell minden nap minimum 2-3x hangoztatni számtalan topikba úgy, mintha ez lenne (az egyetlen) a normális hozzáállás. -
#102 A mondatomban nem találtam azt a szót hogy hülye.
Mivel van ilyen lehetőség csak ezt használom erről nem én tehetek a game kiadók fekszenek le a bundle siteoknak :)
[Engem pl ez rángatott ki a csutkawarezos minden gamet letöltök ami létezik mivoltomból. Ha nem volna bundle nem ~2100 eredeti játékom lenne hanem kb 3 db]
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.10.23. 06:05:27 -
#101 Tehát ha valaki támogatja a fejlesztőket, és nem fillérb*szó módon csak 10 centért vesz játékot (amit minden topikba minden nap 40x hangoztat) az hülye. értem :) -
#100 Én nem vettem meg,nem vagyok hüle...tele van vele a net,bárhonnan leszedhető kipróbálható... -
#99 Ez nem újdonság kb minden game ilyen pc-n már ami az optimalizálást illeti. Ami jó na az bekerül a történelem könyvekbe
Fizetni meg hát az a te bajod..ami nincs bundleba addig nem létezik -
#98 Ez egy akkor fos game,hogy kár még időt is beletolni...maga az ötlet jó...de a megvalósítás,meg az optimalizáció az egy kalapszar, kár volt megvenni... -
#97 Tudom mit ugatok bele ,de ilyenkor kettérúgnám a fejlesztők arcát acélbetkossal, hogy a fasznak vállalják be hogy ilyen olyan más nyelveket beletesznek ha leszarják azt?
Nem tudom felfogni..
-
#96 Egyébként érdekességképp megnéztem, hogy mivel ez a játék is UE4 motort használ, .locres-ben könnyen szerkeszthető.
Az angol szövegfájl 13737 soros, míg például a fejlesztők anyanyelve, a lengyel 6995 (a magyar pedig 6932). A többi nyelvé is nagyjából fele akkora, meg amennyire tudom, még át se nézték a szöveget, szóval a teljes verzióig lesz még vele meló. A remény hal meg utoljára. -
#95 Lesz hamarosan egy új nagy patch megint, több ezer új sorral, talán kijavítja. Fogalmam sincs, mit szúrnak el minden nyelvnél, hogy egy része megjelenik, egy része nem. -
#94 Early access lesz még ez jó darabig addig felesleges baszakodni vele.Amúgy is ,de főleg a magyar nyelv miatt...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.10.21. 08:46:35 -
#93 tegnap rálestem hosszú idő után a játékra (eredeti steames) hát konkrétan nem screenshotot kéne nekik küldeni a lefordítatlan szövegekről, hanem egész estés kisfilmet. A párbeszédek 95%-a angol.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.10.21. 06:19:03 -
#92 Oh na ezt nem tudtam. Meglesem. Köszi az infót! -
#91 Igen, az orosz szinkron az Google Fordító gyakorlatilag. Kikapcsolható egyébként a beállításokban. -
#90 Mondjuk nálam most a hang is össze volt kicsit keveredve. Régebben ilyesmire nem emlékszem, hogy lett volna.
Olyan érzés volt néha mintha egy google fordító gép beszélt volna. -
#89 Nem tudom milyen bug okozza ezt náluk, de külön rákérdeztem, és így tudják javítani, egyesével :/ -
#88 Kicsit fura megoldás, de ha játszok vele majd csinálok közben. Bár örüljünk, hogy van benne valamilyen szinten. -
#87 A hiányzó szövegeket úgy javítják, ha küldünk róla screenshotot. :/ -
#86 Háát nem lett stabilabb amióta legutóbb kipróbáltam. ( 7 hónapja ). De attól függetlenül kíváncsi leszek amikor elkészül.
Chernobylite | Update érkezett! Jó lett? -
#85 Steamen megint akciós -
#84 Bugos sajnos az Unreal motor, és az összes nyelvnél ez van jelenleg (mármint a csomó angol szöveg, pedig lefordították/tuk). -
s77evcsenko #83 Én csak most kezdtem neki a játéknak, de én sok angol szöveggel találkozok.
Amikor a bázison beszélgetnem kell a társammal, az kb mind angol.
Ma belépéskor frissített a steam, de a magyarítás nem javult, a társammal való kommunikáció most is angol.
Amikor viszont kilépek a párbeszédből, akkor már magyarul jelennek meg a szösszenetei. -
#82 Csak hogy legyen valami mozgás:
Steam: -40%-os leárazás: 24,99€--> 14,99€
Nem igen fogy sajnos. 100k sem ment el belőle a steamspy szerint (steamen nyilván) -
6600GT #81 Sziasztok minden magyar benne de amikor választ kellene adni az angol, erre tud vki megoldást? Köszi -
#80 Én megvárom a bundle tagságot ahogy mindennél mindig Kiváncsi leszek mikor történik meg a dolog. Steamspy alapján nem igen "népszerű" a game. -
#79 GOG-on -30%. Gondolom okkal. 3.2/5. -
#78 Ma lennie kell még egy kisebb patch-nek, mert a megapatch tartalmának fordítása tegnap nem került bele, és ma pótolják. Elvileg kijavították az angol szöveges hibákat. -
#77 Látom a portálon ,hogy a magyarítás státusza elkészültre váltott 9 órája... Tegnap volt egy game megapatch..
Abba már be lett ez frissítve Lostprophet? -
#76 Marha jó ez a topik :D -
kabeles78 #75 Sziasztok!
A menedékben csak néha enged be a szobába, az ágyat nem tudom használni, hiába próbálom nyomni a gombot....
valakinek ötlet?
Köszi -
priluki #74 "Még egy ilyen duma köcsög az IP címedet lecsekkolom kimegyek lakásra,és a kábelekkel fojtalak meg takony pohóc!" :D :D ez ám a fotelninja duma.. kabaré ami itt megy -
#73 eltertetek a tematol -
kasa85 #72 Figyu te taknyos kis geci.
Anyáddal beszélj,így vagy az asszonnyal mert akkora paraszt lengőst kapsz leolvasod a göncölszekér alváz számát!
Neked minden rokkant fogyatékos?
Hülye gyerek.
Látom a Magyar Balkáni szokás felszakadt az összefogás,és a megkülönböztetés Országa vagyunk aminek az ellentéte ez!
Barátom vegyél Erkölcstant,és ne játékokat.
Amúgy meg fogyatékos nem én vagyok,hanem te!
Erkölcsi bizonyítványodat csíra köcsög felmutattad ezzel ennyit is érsz :D
Számomra egy csicska kis nyomorék vagy aki csak azért vág fel itt,hogy azt higgye magáról ér valamit.
Jogomban áll bárhova írni!
Menj vissza a Kommunista világba,vagy menj Észak Koreába majd az arcodat egy kis sósavval megszentelik :)
Látom tipikus olyan fika matyi vagy aki lát egy cukrost az úton össze esve,és segítség helyett ráköpsz tovább mész.
Hitler elbaszta.
A fajtádat kéne Krematóriumba vinni,és egy kis szaunára ítélni.
Még egy ilyen duma köcsög az IP címedet lecsekkolom kimegyek lakásra,és a kábelekkel fojtalak meg takony pohóc!
Ja anyádtól meg hozd el a szaros gatyámat.
Olyan jó volt benne járni,hogy össze szartam magam élvezés közben.
Gondolod ki is moshatod :)
Üdv.
Retek patkány! -
TomStorm #71 Akkor ne fórumozz te nyomorék!Mert az vagy és tudod magadról is ráadásul.
Húzzál te innen k...a gyorsan te fogyatékos -
#70 Csak döbbenten nézek előre... :o -
kasa85 #69 A . kérem elnézni,és ostorozzatok meg,ha van hiba.
Bár ahogy sejtelmem van biztos lesz,és ahogy ismerem a fajtátokat az E pénisz megy :)