148
Chernobylite - túlélőhorror a Zónában
  • 6600GT
    Sziasztok! anno 5 hónapja próbáltam utoljára,nos most megint megnéztem nagyon sokat javult optimizáltabb lett a magyar felírat is okés nem sok kell már neki és teljesen kész.Aki most akarja netalán meg venni bátran ajánlom az árát mindenképp megéri!
  • grebber
    Konzolokra is..

Remélem a konzolosba is belerakják majd a magyar feliratot mert a game passban bízok
  • scomcomputers
    Ilyet ne mondj, én is támogattam őket anno 2 dolcsival a kickstarter-en...
  • Maxtreme
    szóba jön, mert szóba hozod :)
    Mindegy, ha ez neked boldogságot jelent, csináld :)
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.10.23. 08:10:54
  • grebber
    Ha szóba jön miért ne? Más meg a saját dolgaival csinálja ezt na és? Elfér..
  • Maxtreme
    Én ezt mind értem, amit viszont nem, hogy ezt miért kell minden nap minimum 2-3x hangoztatni számtalan topikba úgy, mintha ez lenne (az egyetlen) a normális hozzáállás.
  • grebber
    A mondatomban nem találtam azt a szót hogy hülye.

Mivel van ilyen lehetőség csak ezt használom erről nem én tehetek a game kiadók fekszenek le a bundle siteoknak :)
    [Engem pl ez rángatott ki a csutkawarezos minden gamet letöltök ami létezik mivoltomból. Ha nem volna bundle nem ~2100 eredeti játékom lenne hanem kb 3 db]
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.10.23. 06:05:27
  • Maxtreme
    Tehát ha valaki támogatja a fejlesztőket, és nem fillérb*szó módon csak 10 centért vesz játékot (amit minden topikba minden nap 40x hangoztat) az hülye. értem :)
  • scomcomputers
    Én nem vettem meg,nem vagyok hüle...tele van vele a net,bárhonnan leszedhető kipróbálható...
  • grebber
    Ez nem újdonság kb minden game ilyen pc-n már ami az optimalizálást illeti. Ami jó na az bekerül a történelem könyvekbe
    Fizetni meg hát az a te bajod..ami nincs bundleba addig nem létezik
  • scomcomputers
    Ez egy akkor fos game,hogy kár még időt is beletolni...maga az ötlet jó...de a megvalósítás,meg az optimalizáció az egy kalapszar, kár volt megvenni...
  • grebber
    Tudom mit ugatok bele ,de ilyenkor kettérúgnám a fejlesztők arcát acélbetkossal, hogy a fasznak vállalják be hogy ilyen olyan más nyelveket beletesznek ha leszarják azt?
    Nem tudom felfogni..

• lostprophet
    Egyébként érdekességképp megnéztem, hogy mivel ez a játék is UE4 motort használ, .locres-ben könnyen szerkeszthető.
    Az angol szövegfájl 13737 soros, míg például a fejlesztők anyanyelve, a lengyel 6995 (a magyar pedig 6932). A többi nyelvé is nagyjából fele akkora, meg amennyire tudom, még át se nézték a szöveget, szóval a teljes verzióig lesz még vele meló. A remény hal meg utoljára.
  • lostprophet
    Lesz hamarosan egy új nagy patch megint, több ezer új sorral, talán kijavítja. Fogalmam sincs, mit szúrnak el minden nyelvnél, hogy egy része megjelenik, egy része nem.
  • grebber
    Early access lesz még ez jó darabig addig felesleges baszakodni vele.Amúgy is ,de főleg a magyar nyelv miatt...
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.10.21. 08:46:35
  • Maxtreme
    tegnap rálestem hosszú idő után a játékra (eredeti steames) hát konkrétan nem screenshotot kéne nekik küldeni a lefordítatlan szövegekről, hanem egész estés kisfilmet. A párbeszédek 95%-a angol.
    Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2020.10.21. 06:19:03
  • Hexex86 #92
    Oh na ezt nem tudtam. Meglesem. Köszi az infót!
  • lostprophet
    Igen, az orosz szinkron az Google Fordító gyakorlatilag. Kikapcsolható egyébként a beállításokban.
  • Hexex86 #90
    Mondjuk nálam most a hang is össze volt kicsit keveredve. Régebben ilyesmire nem emlékszem, hogy lett volna.
    Olyan érzés volt néha mintha egy google fordító gép beszélt volna.
  • lostprophet
    Nem tudom milyen bug okozza ezt náluk, de külön rákérdeztem, és így tudják javítani, egyesével :/
  • Hexex86 #88
    Kicsit fura megoldás, de ha játszok vele majd csinálok közben. Bár örüljünk, hogy van benne valamilyen szinten.
  • lostprophet
    A hiányzó szövegeket úgy javítják, ha küldünk róla screenshotot. :/
  • Hexex86 #86
    Háát nem lett stabilabb amióta legutóbb kipróbáltam. ( 7 hónapja ). De attól függetlenül kíváncsi leszek amikor elkészül.
    Chernobylite | Update érkezett! Jó lett?
  • grebber
    Steamen megint akciós
  • lostprophet
    Bugos sajnos az Unreal motor, és az összes nyelvnél ez van jelenleg (mármint a csomó angol szöveg, pedig lefordították/tuk).
  • s77evcsenko
    Én csak most kezdtem neki a játéknak, de én sok angol szöveggel találkozok.
    Amikor a bázison beszélgetnem kell a társammal, az kb mind angol.
    Ma belépéskor frissített a steam, de a magyarítás nem javult, a társammal való kommunikáció most is angol.
    Amikor viszont kilépek a párbeszédből, akkor már magyarul jelennek meg a szösszenetei.
  • grebber
    Csak hogy legyen valami mozgás:

Steam: -40%-os leárazás: 24,99€--> 14,99€
    Nem igen fogy sajnos. 100k sem ment el belőle a steamspy szerint (steamen nyilván)
  • 6600GT
    Sziasztok minden magyar benne de amikor választ kellene adni az angol, erre tud vki megoldást? Köszi
  • grebber
    Én megvárom a bundle tagságot ahogy mindennél mindig Kiváncsi leszek mikor történik meg a dolog. Steamspy alapján nem igen "népszerű" a game.
  • molnibalage83
    GOG-on -30%. Gondolom okkal. 3.2/5.
  • lostprophet
    Ma lennie kell még egy kisebb patch-nek, mert a megapatch tartalmának fordítása tegnap nem került bele, és ma pótolják. Elvileg kijavították az angol szöveges hibákat.
  • grebber
    Látom a portálon ,hogy a magyarítás státusza elkészültre váltott 9 órája... Tegnap volt egy game megapatch..

Abba már be lett ez frissítve Lostprophet?
  • Voltan
    Marha jó ez a topik :D
  • kabeles78
    Sziasztok!
    A menedékben csak néha enged be a szobába, az ágyat nem tudom használni, hiába próbálom nyomni a gombot....
    valakinek ötlet?
    Köszi
  • priluki
    "Még egy ilyen duma köcsög az IP címedet lecsekkolom kimegyek lakásra,és a kábelekkel fojtalak meg takony pohóc!" :D :D ez ám a fotelninja duma.. kabaré ami itt megy
  • datango
    eltertetek a tematol
  • kasa85
    Figyu te taknyos kis geci.
    Anyáddal beszélj,így vagy az asszonnyal mert akkora paraszt lengőst kapsz leolvasod a göncölszekér alváz számát!
    Neked minden rokkant fogyatékos?
    Hülye gyerek.
    Látom a Magyar Balkáni szokás felszakadt az összefogás,és a megkülönböztetés Országa vagyunk aminek az ellentéte ez!
    Barátom vegyél Erkölcstant,és ne játékokat.
    Amúgy meg fogyatékos nem én vagyok,hanem te!
    Erkölcsi bizonyítványodat csíra köcsög felmutattad ezzel ennyit is érsz :D
    Számomra egy csicska kis nyomorék vagy aki csak azért vág fel itt,hogy azt higgye magáról ér valamit.
    Jogomban áll bárhova írni!
    Menj vissza a Kommunista világba,vagy menj Észak Koreába majd az arcodat egy kis sósavval megszentelik :)
    Látom tipikus olyan fika matyi vagy aki lát egy cukrost az úton össze esve,és segítség helyett ráköpsz tovább mész.
    Hitler elbaszta.
    A fajtádat kéne Krematóriumba vinni,és egy kis szaunára ítélni.
    Még egy ilyen duma köcsög az IP címedet lecsekkolom kimegyek lakásra,és a kábelekkel fojtalak meg takony pohóc!
    Ja anyádtól meg hozd el a szaros gatyámat.
    Olyan jó volt benne járni,hogy össze szartam magam élvezés közben.
    Gondolod ki is moshatod :)
    Üdv.
    Retek patkány!
  • TomStorm
    Akkor ne fórumozz te nyomorék!Mert az vagy és tudod magadról is ráadásul.
    Húzzál te innen k...a gyorsan te fogyatékos
  • Zeller01
    Csak döbbenten nézek előre... :o
  • kasa85
    A . kérem elnézni,és ostorozzatok meg,ha van hiba.
    Bár ahogy sejtelmem van biztos lesz,és ahogy ismerem a fajtátokat az E pénisz megy :)