Chernobylite - túlélőhorror a Zónában
  • grebber
    #1
    Chernobylite - túlélőhorror a Zónában

    A The Farm 51 csapata orvosolja S.T.A.L.K.E.R.-hiányodat. A lengyel fejlesztő bejelentette a Chernobylite-ot, amely az 1986-os atomkatasztrófa helyszínére, a Zónába kalauzolja a játékosokat egy hamisítatlan túlélőhorror keretein belül.
    A Get Even fejlesztője egy Csernobilban játszódó túlélőhorrort készíti. A srácok egy Facebook-posztban jelentették be a Chernobylite-ot, amelyben felkeressük a nukleáris katasztrófa helyszínét, a híres Zónát. Igen, pont, mint a S.T.A.L.K.E.R.-sorozatban.

    A játék "összeesküvésről, horrorról, túlélésről, szerelemről és megszállottságról" szól majd. A fejlesztés során a csapat rengeteg időt töltött Csernobil környékén, a gazdag játékvilág elkészítéséhez fejlett 3D-scanning technológiát használtak fel. Mindehhez az Unreal Engine 4 asszisztál majd, inspirációul pedig rengeteg fotót lőttek az igazi Zónáról.

    A S.T.A.L.K.E.R.-hez hasonlóan itt is szabadon felfedezhetjük a Zóna "szép és borzasztóan pontos" rekreációját, ahol még stalkerekkel is összefuthatunk - igen, felfegyverkezett szerencsevadászokkal, akik élnek és portyáznak. Furcsa és veszélyes lények ellen harcolunk majd, melyek nem feltétlenül mutánsok, hiszen a szörnyek egy alternatív univerzumból származnak. A kaland során felszerelést craftolhatunk maguknak, miközben szűkös erőforrásokkal gazdálkodunk.
    Egy furcsa, természetfeletti történetet göngyölíthetünk fel, ami szépen végigvezet minket a pusztán, és a gazzal benőtt városi környezetben. Hősünk a 4-es reaktor katasztrófája idején egy fiatal fizikus volt, ám az incidens közepén barátnője eltűnt. Most, három évtizeddel később visszatérünk a Zónába, hogy valamilyen észszerű magyarázatot találjunk a múlt eseményeire.
    Egyelőre a PC-s verzió kapott megerősítést további platformok és megjelenési dátum még nem ismert.

    Teaser Trailer



    Info: Gamekapocs
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.02.08. 20:07:09