298
Fernbus Simulator és egyéb busz szimulátor
  • regelek5
    Én is vártam ezt a játékot, de engem kiábrándítottak egyes dolgok. A BÉTA-videókban még felszálltak az utasok, a végleges játékban már csak eltűnnek a buszmegállóból, és megjelennek a buszon. Tudom, ez kis dolog, de én ezekben a játékokban szeretem az utasforgalom látványát is, a buszos, metrós, vonatos stb. játékokban még ha kicsit fura is az emberek mozgása, de az élet, a pezsgés nagyon meg tudja dobni a hangulatot számomra.

Aztán a BÉTA-videóban voltak emberek az utcákon is, most már az is kihalt lett, csak autók mennek a városokban is. Az sem épp pozitív, hogy a városok csak pár utcából állnak, egy pillanat alatt az autópályán van a busz, nem sokat lehet menni a városi forgalomban. Egyedül a grafikája szép, azt elismerem, de a tartalom nagyon kevés szerintem, főleg ennyi pénzért.
  • Papa51
    Szia!
    Köszi az infókat , nincs mit tenni várok, mert a "türelem játékot terem"! Üdv.
  • Tekergo98
    Szia!

Nincs mit. A képek azért homályosak, mert mobil telefonnal fényképeztem. Hát mire Magyarországon megjelenik az még szerintem 3-4 év, ahogy szokott lenni, (Lásd, OMSI 2) 2013-ban adták ki, a magyar játék forgalmazók kb. 1-2 hónapja kezdték el árusítani. Talán a megújult wingbest majd árusítani fogja amint megnyílik, úgy tudom Ők szerzőtetve vannak az aerosoft céggel.

Üdv
  • Papa51
    Szia!
    Köszi a képeket , kicsit homályos, gondolom, mert túl nagy a kép, de a kicsinyítés után valamivel jobb lett. Sajnos meg kell várnom, hogy lejjebb menjen az ára, mert már találtam olyan oldalt, ahol valamennyivel olcsóbban adják. A magyar játék forgalmazók még nem kapták meg úgy látom, tehát várok még! Köszi, üdv.
  • Tekergo98
    Szia!

Próbáltam privátba átküldeni a képeket, az sg nem engedte ide feltölteni, mert túl nagyok voltak.

Üdv.
  • Papa51
    Szia!
    Köszi a választ, amitől nem nyugodtam meg, de ez nem a Te hibád, ilyen az élet! Beigazolódott az a sejtésem, hogy a bemutató videókat nagyon ügyesen, profi módon adták elő, hogy ráugrasszák a jó népet és tényleg "atomreaktor" erősségű gép kell hozzá, különben csak a szenvedés és anyázás van! Tuti, hogy azért nem csináltak letölthető demó videókat, hogy a turpisságok ne derüljenek ki, csak akkor, amikor már megveszed majdnem 10 rugóért, ami most már nagyon sok egy ilyen valójában alapjátéknak! Kíváncsian várom a képeidet! Üdv.
  • Tekergo98
    Szia!
    Hát a csalódást úgy értem, hogy nem olyan mint ami a bemutatóvideóba volt. Igen az ára szerintem is húzós. Mód mappát nem találtam, úgy hogy nem tudom hogy hogy gondolta a játék készítője a módozást. Még saját térkép készítőjét se találtam a játéknak. Sajnos videót nem tudok készíteni, de pár képet megpróbálok majd fel tenni. Igen én is csodálkoztam, hogy a GTA 5 sokkal jobban fut a gépemen, mint ez a játék. Hát a gyengébb gépűeknek nem nagyon ajánlom a játékot. A játék BÉTA verziójára valahogy fel lehetett iratkozni, de hogy az hogy működött azt nem tudom. Demo tényleg jó lenne, de erre a készítők sajnos nem gondoltak.
    Üdv.
  • Papa51
    Szia!
    Az, hogy csalódtál a grafikában azt hogy érted? Az akadozást vagy azt, hogy nem is olyan szép élethű, mint a bemutató videókban, ami szerintem sokunkat el ámított! Én egy kicsit húzósnak érzem az árát, mert bár klassznak tűnik a busz grafikája kívül belül, de a térkép még elég kevés. És egyáltalán van benne "mod" mappa, amibe majd a későbbiek alapján lehet bele tenni kiegészítőket, térképeket, buszokat? Nem tudsz esetleg feltenni saját készítésű videót, egy rövid bemutatót, hogy igazából milyen a játék grafikája. Mert ahogy lejjebb írtad, elég erősnek tűnik a géped és mégis szaggat, akkor ezek szerint a gyengébb gépűek meg se próbálják? Jó lenne, ha legalább egy demót le lehetne tölteni ingyen, hogy az ember "belekóstoljon" mielőtt kiadná ezt a nem kis pénzt! Megköszönöm, ha válaszolsz az érdeklődésemre! Üdv:
  • Tekergo98
    Ma végre meg vettem a játékot. Hát kicsit csalódtam a grafikába. Eléggé akadozik a játék. Aki megvette, annak hogy fut a játék?
  • Tekergo98
    Végre megjelent a játék. Megvásárolható STEAM-en és az Aerosoftnál.
    STEAM-es ár: 29,99 euro (9296 Ft)
  • Tekergo98
    Hát ez azért nem euro bus simulator.
    Az alapjáték csak Németországot fogja tartalmazni, de ha valaki készít hozzá Európa módot akkor már lehet majd annak is nevezni.
  • Tekergo98
    Igen elég erős gép kell neki.
    Nekem I7-es laptopom van win7-tel, 8GB memóriával, és Nvidia GTX 850M 4GB RAM grafikus kártyával. Tárhely van bőven. GTA 5 simán megy rajta. Ha jól megvan csinálva a Coach Simulator motorja akkor ennek szépen kell majd menni-e a gépemen. Kíváncsi leszek.
    Utoljára szerkesztette: Tekergo98, 2016.08.23. 22:15:13
  • ozimak
    Steam szerinti gépigény. Csak a félreértések elkerülése végett:
    MINIMUM:
    Op. rendszer: 7/8/8.1/10 (64bit only)
    Processzor: Intel Core i5 Processor or similar with at least 2.6 GHz
    Memória: 6 GB RAM
    Grafika: Nvidia GeForce GTX 560 or similar AMD Radeon (no support for onboard cards)
    DirectX: Verzió: 11
    Tárhely: 45(!) GB szabad hely

Nem semmi...
  • Tekergo98
    Hát igen eléggé VOLÁNOS-nak tűnik a játék végre távolsági szimulátort kapunk.
    Biztos lesznek majd hozzá buszok, legalább is remélem, mert így 1-2 busszal eléggé unalmas lenne. Elvileg készül hozzá egy Neoplan emeletes busz is. (https://www.youtube.com/watch?v=-03sA8yJ5BM)
    Nekem megfelel az irányításnak a billentyűzet ahhoz vagyok hozzá szokva szerintem azzal nem lesz probléma, kormánnyal nem igen szoktam játszani, nincs is kormányom.
    A grafikája szerintem sokkal szebb lesz mint a BS2016-nak, izgalmasabbnak is tűnik a Fernbus.
    Meg ami nekem nagyon tetszik a videó alapján a játékba, hogy Mi választhatjuk ki a busznak az útvonalát és athatjuk meg a járat számát és nevét.
    Remélem hamar készül majd hozzá egy magyarítás is a játékhoz.
    Viszont a STEAM-es megjelenés sajnos át került 25-ére.

Utoljára szerkesztette: Tekergo98, 2016.08.23. 20:21:09
  • akyyy
    Hát, remélem lesznek hozzá normális több fajta busz, meg csuklós is.
    Félek az irányítástól. Nagyon gagyinak tünik.
    (bár a BS2016 is annak tünt, mégis végig vittem unalmamba :D, volt valami kis bája )

Viszont ami nagyon tetszik, az hogy talán végre nem helyi közlekedés lesz benne hanem VOLÁN!
  • Tekergo98
    Üdv!
    Hamarosan megjelenik a Fernbus Coach Simulator névre hallgató busz szimulátor. A fórum azért jött létre, hogy a későbbiekben itt tudjatok egymásnak segíteni és az esetleges módokat is meg lehet majd itt jeleníteni. A letöltős változat 2016.08.24-én jelenik meg, míg a dobozos változat egy nappal később, 25-én lesz elérhető. A dobozos változat most akciós áron előrendelhető 26,99 eurós áron, míg a letöltős változat 31,96 euróba fog kerülni.
    (Link: http://en.shop.aerosoft.com/eshop.php?action=article_detail&s_supplier_aid=13396&s_design=simulation4u&shopfilter_category=simulation4u&s_language=english)
    A letöltős változatot Szerdától a STEAM-en is meg lehet vásárólni.