298
Fernbus Simulator és egyéb busz szimulátor
-
Tekergo98 #258 Azt nem kell sehová se másolni. Abba a festés sablonok vannak csak benne. -
Papa51 #257 Köszi, már leszedtem, de a "Layouts" mappát hova kell másolni? Még nem találkoztam ilyennel az Omsiban. -
Tekergo98 #256 Megjelent omsi-hoz Helvete Man Lions Coachja amit innen lehet letölteni. -
Papa51 #255 Köszi, ez nagyszerű hír! Megnéztem és kicsit hasonlít a Fernbus szimóban lévőhöz, legalább is, amit én láttam. -
Tekergo98 #254 Nem steamen fog megjelenni. Külön linken lesz elérhető (ingyen) sg-s omsi fórumon minden bizonnyal ki lesz posztolva a link de majd kirakom ide is ha elérhető lesz. -
Papa51 #253 A steamon? Megnézem majd, mert hiába no és a modern buszokat szeretem pár kivétellel persze. Letöltöttem most arról az oldalról még egy tetszetős buszt, hogy hátha, de azzal is hasonló a helyzet, pedig frissítést is csatoltak hozzá. Nekem azért az a sanda gyanum, hogy az 1-hez készítették , bár akkor jó pár évet késtek a bemutatással. -
Tekergo98 #252 Nincs mit.
Ha minden igaz holnap este 8-kor jön ki Helvete Man Lions Coach-ja Omsi 2-höz.
-
Papa51 #251 Mindenesetre köszi a fáradságodat! Nekem sincs több megoldásom, mert még az Omsi 1-et sem tudom telepíteni, nem fogadja el a dolgokat, amiket be kell írni. -
Tekergo98 #250 Most néztem meg a buszt, nálam se jelenik meg úgy ahogy kéne. Szerintem nem a mi operációs rendszerünkre lett tervezve a busz. Más tippem nincsen.
-
Papa51 #249 Köszi, de jó lenne, ha kiderülne a turpisság! Most töltöm az Omsi 1-et, remélem sikerül kideríteni valamit! -
Tekergo98 #248 Más ötletem nincsen. Mai nap folyamán rá nézek a buszra, hogy nálam megjelenik-e rendesen. -
Papa51 #247 Én is lefordítottam, de egy kicsit nehezen értem a dolgot, hogy mit kell átírni. Tehát azt kell csinálni, hogy a Tommy Vercetti mappát be kell másolni az Omsi 2 "Humans" mappájába , ami tartalmaz Model és Textura mappákat és van benne a két HUM fájl, a cj.hum és a tommy.hum? Ezek vannak a Tommy Vercetti mappába. Ezt megcsináltam és semmi változás. Aztán megnyitottam a például Grundorf pálya "Drivers "szöveges dokumentumot, amibe egy fájl volt: "humans\axyz\man01.hum" . Ide beírtam a két fent leírt hum fájlt. És tovább néztem a Grundorf pálya fájljait és ott is találtam" humans" szöveges dokumentumot benne 12 darab hum fájlt vagy mit , beírást. Oda is beírtam a két tommy hum fájlt és persze mentettem. De így sincsen változás. Talán itt kellene átírni, mint ahogy az elején írtad két fájlt? De, melyiket a 12 közül? És ettől megjelenik teljesen a busz szerinted? Mert már egész délelőtt másoltam minden egyes fájlt a texturától kezdve a scriptekig mindent és semmi változás. Rendes tőled, hogy foglalkozol ezzel a dologgal. Lehet, hogy rosszul van fent a neten és akár honnan töltöm le, mindenhonnan így jön le? Lehet , hogy ki kellene póbálni az Omsi 1-et, hogy ott megjelenik e vajon, de sajnos elajándékoztam már. Van egy sejtésem, hogy ez megint valami átverés és oda lesz ez való, de hát nem olyan régi készítmény ez a busz. Ha lenne valaki, akinek megvan az Omsi 1, jó lenne kipróbálni. Vagy megpróbálom letölteni, de csak virág bolti verzióhoz jutok így. De próbára az is talán megteszi. Van esetleg valami ötleted még? Köszi szépen! -
Tekergo98 #246 Lefordítottam google fordítóval a szöveget és elvileg a humans ba kell át írni 2 szövegfájlt.
Az illesztőprogramok telepítéséhez imént Tommy Vercetti mappát, és CJ Humans mappájában OMSI 2 és beillesztés, majd menj be a Maps mappában válassza ki a kívánt térképet, hogy megjelenjenek, mint a vezető, nyissa meg a járművezetők szövegfájlt, és illessze :
humans\Tommy Vercetti e CJ\tommy.hum
humans\Tommy Vercetti e CJ\cj.hum -
Papa51 #245 Köszi , annyira azért nem bonyolódok bele, mert még a végén a többi 240 busz sem jelenik meg. -
Tekergo98 #244 Esetleg tedd újra a grafikus kártyát vagy a direct x-et. Más ötletem nincsen. -
Papa51 #243 Köszi, hogy ránéztél, de ezt a Fonts-mappát töltöttem le én is és raktam a Fonts mappába szinte egyenként és semmi változás, ugyanúgy nem jelenik meg az egész busz, csak a sofőr és a csomagok. Itt akadtam el. Mi lehet még a baj? -
Tekergo98 #242 Rá néztem a linkre és ott volt a Fonts külön mellékelve:
http://www.mediafire.com/file/ysh2pcs3ivi3db6/Fonts.rar
Utoljára szerkesztette: Tekergo98, 2017.09.27. 15:23:03 -
Papa51 #240 Most néztem meg újra, hogy ebbe a buszba nincsen Fonts mappa. Az egy másikhoz volt. Ezek szerint mindegyik buszba kellene lennie Fonts-nak? Akkor jelenik meg csak a busz? Mert van egy pár buszom, amiben nincsen és mégis jól látszik és működik is. Nem értek hozzá, ezért kérek segítséget, mert ez nekem japánul van! -
Papa51 #239 És még egy másik oldalról is le lehet tölteni: http://omsi2.forumpratodos.com/t1105-wsn-visstran-a1-370-tommy-e-cj-como-motoristas .
Köszi! -
Papa51 #238 Szia! Köszi, hogy reagáltál a kérdésemre. Az ingyenes pályával kapcsolatban megjegyzem, hogy tényleg jó a pálya, bár érdekes módon nem kompatibilis a BCS (Bus Company Simulator) kieggel, pedig hát ügye minden gyári, eredeti. De csak a mini térkép (GPS) nem mutatja az út vonalat, megállókat. Mondjuk ez nem olyan nagy probléma. Többszöri próba járattal tudom memorizálni, mert egy kicsit bonyolult elsőre az Express járat, mert az induló állomáson van egy pár megálló. De, majd eligazodom. A fő problémám megint egy busz. És volt hozzá direkt Fonts mappa is. A busz marhára tetszik nekem, mert három féle változatban van. De úgy bele vagyok zúgva mint még egyik buszba sem. Ennek a busznak a neve : WSN Visstran A1 370. Volvo, Scania és Merci emblémával ellátva. De, mint álltalában a modern buszok, nagyon jól elő van adva. Szóval beleszerettem. Minden fájlt egyenként másoltam be oda ahova kell és betöltés után csak a sofőr üldögél a levegőben és a busz két oldalfala látszik a csomagtérrel, benne a csomagokkal. És akármit, akár hányszor másolom , mindig ez a vége. Néztem, hogy nem Omsi 1 -be való e, de nem ez az Omsi 2 -be való.Legalább is a videón az van írva. Volna időd vele foglalkozni, megnézni , hogy mi lehet a probléma? Nagyon meg köszönném! És persze kipróbáltam a kiegészítő nélkül is a sima Omsi2 -be töltve. Van még belőle egy másik típus is csak az nem 370-re végződik, hanem LD-re. De tök ugyanaz a busz. Innen töltöttem le: http://omsi.viamep.com/omsi-2-wsn-visstran-a1-370-tommy-e-cj-como-motoristas/ . Nagyon örülnék, ha tudnál segíteni. Persze, az Omsi fórumba hiába írtam segítségért nem reagáltak rá sehogy. Még úgysem , hogy "nem tudjuk és kész!" Köszi, ha segítesz! -
Tekergo98 #237 Szia!
Én letöltöttem, de csak az eget tölti be. Viszont a pálya jó nagy, 300-350 csempéből áll.
Ha nem jelenik meg rendesen a busz, akkor valószínűleg valamilyen Fonts-ot hiányol.
-
Papa51 #236 Sziasztok!
Most fedeztem fel, hogy van ingyenes akció a steam-on. Add-on Express 91.06 ! Omsi 2-sök lehet letölteni! Kíváncsi vagyok mit kapunk ingyen. Az Omsi fórumon nem ér rá senki, hiába kérdez az ember bármit, még csak válaszra sem méltatnak. Itt van közöttetek olyan aki jártas a busz meg nem jelenési problémában? -
Papa51 #235 Előfordul az ilyesmi! Mi itt nem haragszunk, ha más témáról van kérdés, hiszen és is az Omsi-ról kezdtem kérdezősködni és egy valaki kivételével pozitív hozzállás volt. Ezért is lett a topic nevében az egyéb busz szimók bővítmény. Lehet, hogy "airbus"-ról van szó a kérdésben?
-
#234 Gyanítom hogy a Fight Simulator 2004-re (Az FS X elött) gondol... :) De akkor ez esetben rossz topicba tévedt. :)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.09.21. 18:26:53 -
Papa51 #233 Szia! Mi az az "fs9"? "F"armer "S"imulator 2009? Ha "F"ernbus "S"imulator, akkor mi az a "9"? Izgulok a válaszért! Vajon mi lehet? -
videoton #232 sziasztok. miért nem indul el a fs9,win10-alatt? A kezdő képernyőig bejön,aztán semmi. -
Tekergo98 #231 A játék gépigényére én is kíváncsi leszek.
Mai nap találtam egy friss információt, úgy néz ki készül még egy busz szimulátor ha minden igaz, még hozzá a Bus Simulator 18. Bővebb info még nincs róla sajnos, weboldalukon csak annyi áll, hogy hamarosan. -
#230 Őőő...? A Nvidia GTX 970 4 GB-os memóriával rendelkezik bár gyakorlatban valójában csak 3,5 GB-ot tud rendesen kezelni memókezelési "hibája" miatt. A teljes 4 gigát a GTX 980-as tudja kezelni...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.09.04. 12:35:37 -
Papa51 #229 Azért a Te géped Paks 1 erősségű, ahogy látom. Neked nem lesz bajod a gépigénnyel. Talán a videó karid lehetne 1 giga vagy az fölött? Na, majd meglátod, hogy hogyan fog futni a játék. -
#228 Az aláírásomban láthatod hogy milyen gépem van. (első sor)
A hivatalos gépigényét meg majd meglátjuk. -
Papa51 #227 Valóban jól néz ki, de a gépigénye hatalmas lehet. Már most lehet kezdeni spórolni egy atomreaktor erősségű gépre. Az egész cuccot itt rontják el. Nem érdekli őket, vegyél vagy csinálj erősebb gépet, hogy szépen menjen. Nem tanulnak az ETS2 készítőitől, hogy hogy lehet kisebb gépigénnyel szebb és jobban futó játékot csinálni. Nagyon várjuk persze, de azért a Fernbus után nem dőlhetünk hátra, hogy óóóó ez jobb lesz. Egy bizonyos rétegnek biztosan, akik a Paks 2-ben csináltatják a gépüket! -
#226 FRISSÍTÉS:
Időközben megjelent az új videó is a CBS:Berlin projektről. Megkapta a hivatalos címét: The Bus.
Nem egy vonal lesz hanem 4! És szerepelni fog a Zoologischer Garten is! Sőt, nem csak multiplayert fog tartalmazni hanem MODDING lehetőséget is, ami lehet új jármű, vagy akár új város(rész)!
Nagyon várós! :)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.09.03. 20:05:07 -
Papa51 #225 Hogy ezt is megértük! Kicsit más lett így a játék érzés. Lehetne a grafikán is csinálni valamit, de ne legyünk nagy igényüek. Ez is valami! -
Papa51 #224 Köszi! -
Tekergo98 #223 Beállításokba a nyelvi menüpontban ki tudod választani. Nagyrészét sikerült lefordítani, de helyenként még angol a ki írás. -
Papa51 #222 És a mi játékunk, hogyan lesz magyarul? -
Tekergo98 #221 Ezt várom a játék megjelenése óta, hogy benne legyen a magyar nyelv. Köszi az infot. -
Gerileveri #220 Végre sikerült visszatenni a magyar nyelvet (néha angol, de állítólag a szeptemberi patchben javítják). -
Papa51 #219 Köszi, talán valami megmozdul már, mert nem fogy a készlet. Bele is pusztulnának, ha 50 % -os leárazást csinálnának. Persze nekik ez már bagó pénz! Hajrá bérunió! -
Tekergo98 #218 A Neoplan Skyline kapott egy nagyobbacska kedvezményt (25%-os leárazást kapott), az akció kizárólag az aerosoft honlapján érvényes. A kedvezményes ár 11,97 €.
Utoljára szerkesztette: Tekergo98, 2017.08.28. 15:29:49