Fernbus Simulator

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Más ötletem nincsen. Mai nap folyamán rá nézek a buszra, hogy nálam megjelenik-e rendesen.
Én is lefordítottam, de egy kicsit nehezen értem a dolgot, hogy mit kell átírni. Tehát azt kell csinálni, hogy a Tommy Vercetti mappát be kell másolni az Omsi 2 "Humans" mappájába , ami tartalmaz Model és Textura mappákat és van benne a két HUM fájl, a cj.hum és a tommy.hum? Ezek vannak a Tommy Vercetti mappába. Ezt megcsináltam és semmi változás. Aztán megnyitottam a például Grundorf pálya "Drivers "szöveges dokumentumot, amibe egy fájl volt: "humans\axyz\man01.hum" . Ide beírtam a két fent leírt hum fájlt. És tovább néztem a Grundorf pálya fájljait és ott is találtam" humans" szöveges dokumentumot benne 12 darab hum fájlt vagy mit , beírást. Oda is beírtam a két tommy hum fájlt és persze mentettem. De így sincsen változás. Talán itt kellene átírni, mint ahogy az elején írtad két fájlt? De, melyiket a 12 közül? És ettől megjelenik teljesen a busz szerinted? Mert már egész délelőtt másoltam minden egyes fájlt a texturától kezdve a scriptekig mindent és semmi változás. Rendes tőled, hogy foglalkozol ezzel a dologgal. Lehet, hogy rosszul van fent a neten és akár honnan töltöm le, mindenhonnan így jön le? Lehet , hogy ki kellene póbálni az Omsi 1-et, hogy ott megjelenik e vajon, de sajnos elajándékoztam már. Van egy sejtésem, hogy ez megint valami átverés és oda lesz ez való, de hát nem olyan régi készítmény ez a busz. Ha lenne valaki, akinek megvan az Omsi 1, jó lenne kipróbálni. Vagy megpróbálom letölteni, de csak virág bolti verzióhoz jutok így. De próbára az is talán megteszi. Van esetleg valami ötleted még? Köszi szépen! <#confused>
Lefordítottam google fordítóval a szöveget és elvileg a humans ba kell át írni 2 szövegfájlt.
Az illesztőprogramok telepítéséhez imént Tommy Vercetti mappát, és CJ Humans mappájában OMSI 2 és beillesztés, majd menj be a Maps mappában válassza ki a kívánt térképet, hogy megjelenjenek, mint a vezető, nyissa meg a járművezetők szövegfájlt, és illessze :

humans\Tommy Vercetti e CJ\tommy.hum
humans\Tommy Vercetti e CJ\cj.hum
Köszi , annyira azért nem bonyolódok bele, mert még a végén a többi 240 busz sem jelenik meg. <#worship>
Esetleg tedd újra a grafikus kártyát vagy a direct x-et. Más ötletem nincsen.
Köszi, hogy ránéztél, de ezt a Fonts-mappát töltöttem le én is és raktam a Fonts mappába szinte egyenként és semmi változás, ugyanúgy nem jelenik meg az egész busz, csak a sofőr és a csomagok. Itt akadtam el. Mi lehet még a baj? <#csodalk>
Rá néztem a linkre és ott volt a Fonts külön mellékelve:
http://www.mediafire.com/file/ysh2pcs3ivi3db6/Fonts.rar
Utoljára szerkesztette: Tekergo98, 2017.09.27. 15:23:03
Most néztem meg újra, hogy ebbe a buszba nincsen Fonts mappa. Az egy másikhoz volt. Ezek szerint mindegyik buszba kellene lennie Fonts-nak? Akkor jelenik meg csak a busz? Mert van egy pár buszom, amiben nincsen és mégis jól látszik és működik is. Nem értek hozzá, ezért kérek segítséget, mert ez nekem japánul van! <#nemtudom>
És még egy másik oldalról is le lehet tölteni: http://omsi2.forumpratodos.com/t1105-wsn-visstran-a1-370-tommy-e-cj-como-motoristas .
Köszi!
Szia! Köszi, hogy reagáltál a kérdésemre. Az ingyenes pályával kapcsolatban megjegyzem, hogy tényleg jó a pálya, bár érdekes módon nem kompatibilis a BCS (Bus Company Simulator) kieggel, pedig hát ügye minden gyári, eredeti. De csak a mini térkép (GPS) nem mutatja az út vonalat, megállókat. Mondjuk ez nem olyan nagy probléma. Többszöri próba járattal tudom memorizálni, mert egy kicsit bonyolult elsőre az Express járat, mert az induló állomáson van egy pár megálló. De, majd eligazodom. A fő problémám megint egy busz. És volt hozzá direkt Fonts mappa is. A busz marhára tetszik nekem, mert három féle változatban van. De úgy bele vagyok zúgva mint még egyik buszba sem. Ennek a busznak a neve : WSN Visstran A1 370. Volvo, Scania és Merci emblémával ellátva. De, mint álltalában a modern buszok, nagyon jól elő van adva. Szóval beleszerettem. Minden fájlt egyenként másoltam be oda ahova kell és betöltés után csak a sofőr üldögél a levegőben és a busz két oldalfala látszik a csomagtérrel, benne a csomagokkal. És akármit, akár hányszor másolom , mindig ez a vége. Néztem, hogy nem Omsi 1 -be való e, de nem ez az Omsi 2 -be való.Legalább is a videón az van írva. Volna időd vele foglalkozni, megnézni , hogy mi lehet a probléma? Nagyon meg köszönném! És persze kipróbáltam a kiegészítő nélkül is a sima Omsi2 -be töltve. Van még belőle egy másik típus is csak az nem 370-re végződik, hanem LD-re. De tök ugyanaz a busz. Innen töltöttem le: http://omsi.viamep.com/omsi-2-wsn-visstran-a1-370-tommy-e-cj-como-motoristas/ . Nagyon örülnék, ha tudnál segíteni. Persze, az Omsi fórumba hiába írtam segítségért nem reagáltak rá sehogy. Még úgysem , hogy "nem tudjuk és kész!" Köszi, ha segítesz! <#integet2>
Szia!

Én letöltöttem, de csak az eget tölti be. Viszont a pálya jó nagy, 300-350 csempéből áll.
Ha nem jelenik meg rendesen a busz, akkor valószínűleg valamilyen Fonts-ot hiányol.
Sziasztok!
Most fedeztem fel, hogy van ingyenes akció a steam-on. Add-on Express 91.06 ! Omsi 2-sök lehet letölteni! Kíváncsi vagyok mit kapunk ingyen. Az Omsi fórumon nem ér rá senki, hiába kérdez az ember bármit, még csak válaszra sem méltatnak. Itt van közöttetek olyan aki jártas a busz meg nem jelenési problémában? <#conf>
Előfordul az ilyesmi! Mi itt nem haragszunk, ha más témáról van kérdés, hiszen és is az Omsi-ról kezdtem kérdezősködni és egy valaki kivételével pozitív hozzállás volt. Ezért is lett a topic nevében az egyéb busz szimók bővítmény. Lehet, hogy "airbus"-ról van szó a kérdésben?<#nemtudom>
wollnerd
Gyanítom hogy a Fight Simulator 2004-re (Az FS X elött) gondol... :) De akkor ez esetben rossz topicba tévedt. :)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.09.21. 18:26:53

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Szia! Mi az az "fs9"? "F"armer "S"imulator 2009? Ha "F"ernbus "S"imulator, akkor mi az a "9"? Izgulok a válaszért! Vajon mi lehet? <#conf>
sziasztok. miért nem indul el a fs9,win10-alatt? A kezdő képernyőig bejön,aztán semmi.
A játék gépigényére én is kíváncsi leszek.

Mai nap találtam egy friss információt, úgy néz ki készül még egy busz szimulátor ha minden igaz, még hozzá a Bus Simulator 18. Bővebb info még nincs róla sajnos, weboldalukon csak annyi áll, hogy hamarosan.
wollnerd
Őőő...? A Nvidia GTX 970 4 GB-os memóriával rendelkezik bár gyakorlatban valójában csak 3,5 GB-ot tud rendesen kezelni memókezelési "hibája" miatt. A teljes 4 gigát a GTX 980-as tudja kezelni...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.09.04. 12:35:37

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Azért a Te géped Paks 1 erősségű, ahogy látom. Neked nem lesz bajod a gépigénnyel. Talán a videó karid lehetne 1 giga vagy az fölött? Na, majd meglátod, hogy hogyan fog futni a játék. <#eplus2>
wollnerd
Az aláírásomban láthatod hogy milyen gépem van. (első sor)
A hivatalos gépigényét meg majd meglátjuk.

Valóban jól néz ki, de a gépigénye hatalmas lehet. Már most lehet kezdeni spórolni egy atomreaktor erősségű gépre. Az egész cuccot itt rontják el. Nem érdekli őket, vegyél vagy csinálj erősebb gépet, hogy szépen menjen. Nem tanulnak az ETS2 készítőitől, hogy hogy lehet kisebb gépigénnyel szebb és jobban futó játékot csinálni. Nagyon várjuk persze, de azért a Fernbus után nem dőlhetünk hátra, hogy óóóó ez jobb lesz. Egy bizonyos rétegnek biztosan, akik a Paks 2-ben csináltatják a gépüket! <#awink>
wollnerd
FRISSÍTÉS:
Időközben megjelent az új videó is a CBS:Berlin projektről. Megkapta a hivatalos címét: The Bus.
//www.youtube.com/embed/t6aqNKwhnaI
Nem egy vonal lesz hanem 4! És szerepelni fog a Zoologischer Garten is! Sőt, nem csak multiplayert fog tartalmazni hanem MODDING lehetőséget is, ami lehet új jármű, vagy akár új város(rész)!

Nagyon várós! :)

Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.09.03. 20:05:07

Hogy ezt is megértük! Kicsit más lett így a játék érzés. Lehetne a grafikán is csinálni valamit, de ne legyünk nagy igényüek. Ez is valami! <#integet2>
Köszi! <#worship>
Beállításokba a nyelvi menüpontban ki tudod választani. Nagyrészét sikerült lefordítani, de helyenként még angol a ki írás.
És a mi játékunk, hogyan lesz magyarul?
Ezt várom a játék megjelenése óta, hogy benne legyen a magyar nyelv. Köszi az infot.
Végre sikerült visszatenni a magyar nyelvet (néha angol, de állítólag a szeptemberi patchben javítják).
Köszi, talán valami megmozdul már, mert nem fogy a készlet. Bele is pusztulnának, ha 50 % -os leárazást csinálnának. Persze nekik ez már bagó pénz! Hajrá bérunió! <#eplus2>
A Neoplan Skyline kapott egy nagyobbacska kedvezményt (25%-os leárazást kapott), az akció kizárólag az aerosoft honlapján érvényes. A kedvezményes ár 11,97 €.
Utoljára szerkesztette: Tekergo98, 2017.08.28. 15:29:49
Hát csak tippelek, de szerintem is csak a frissítéssel fog ki jönni.
wollnerd
Sztem nyilvánvalóan nem csak a magyar nyelvet tesznek a frissítésbe, hanem más "kisebb" nyelveket is, pl. szomszéd országokét is. És akkor azokat is ellenőrizni kell.
Kissé nehezen hinném hogy a frissítés csak azt az egy plusz nyelvváltási lehetőséget tartalmazná...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.08.24. 20:37:49

Gondolod, hogy csak úgy magától bele fogja tenni? Hm....
Hát igen, ez jó kérdés. Elôbb utóbb csak ki fog jönni. Bár az aerosoft igazán betehetné a játékba a magyar nyelvet ha már kész van, frissítéstől függetlenül.
Jó sokat kell várni a Fernbusz szimó frissítésére, ahogy elnézem. Nem nagyon kapkodják el. És a magyarítást sem. Lesz ebből valami egyáltalán? <#conf>
Köszi a választ, már rájöttem én is. Valóban jó kis félreértés. Csodálkoztam volna, ha kapunk ingyen egy jó pályát, jó buszokkal, de ezeknek a buszoknak egy jó tulajdonsága tetszik, hogy jól gyorsulnak. Ennyi. <#awink>
Igen csak buszok vannak a csomagba, sajnos pálya nincs hozzá. Én is azt hittem, hogy pálya is jár a buszhoz ( így fordította le a Google fordító) vagy rosszul írták az angol szöveget.
Lehet, hogy csak buszok és nem egy térkép, pálya? Egy buszt kipróbáltam , de siralmas. Nem csoda, hogy ingyen van. Szóval a VanHool egy busz márka. Ennyit már megtudtam. De akkor miért van leírásban, hogy mennyi buszvonal van . Hol?
Na, azért valami nem stimmel ezzel. Letöltöttem ezt az ingyenes DLC-t , de mégsem jelenik meg a játékban. Még a sima Omsi2-ben sem , nem hogy a Bus Company Simulatorban. Most vajon mi a gáz? Időt kell adni neki. Azonnal nem lehet még játszani vele? Ki tudja? <#conf>
Köszi, ez végre egy jó hír. Már szedem is lefelé. Csoda történt! Lehet, hogy meghallották a steamosok, hogy jó lenne valami ingyen is. Örvendezzünk! <#taps>
OMSI 2 hír:
Mai napon megjelent az OMSI 2-höz egy ingyenes DLC, még pedig az OMSI 2 Add-on VanHool Generationen Reihe-n. Az DLC letölthető a steamen keresztül, ingyenesen.
Amit a kiegészítőröl tudni kell:

Angol leírás:
- 12 different busses of the French speaking area of Belgium
- True to original sounds and recordings of the VanHool busses
- Provided and approved of VanHool, TEC and De Lijn
- Fully operative interior with numerous animations and functions
- Different repaints towards Flemish art incl. BVG repaints
- Optimized HOF-files for a simple start
- Repaint-submittals are included
- Exclusive version on Steam; Installer and files to extract are also available
- Supplies options for your OMSI 2 settings
- Manuals and video tutorials for a simple start

Magyar leírás (Google fordítós):
Belgium francia nyelvű 12 különböző buszjárata
Igaz az eredeti hangok és felvételek a VanHool buszok
A VanHool, a TEC és a De Lijn engedélyezett és jóváhagyott
Teljesen működőképes belső tér számos animációval és funkcióval
Különböző festékek a flamand művészetekhez. BVG javítások
Optimális HOF-fájlok egyszerű indításához
Repaint-beadványok szerepelnek
Exkluzív verzió a Steamen; A telepítő és a fájlok kivonat is elérhető
Adja meg az OMSI 2 beállításait
Kézikönyvek és video oktatóanyagok egy egyszerű induláshoz

Egyéb információ itt .

Bizony ebben igazad van, hogy nagyszerű játék lenne, ha tettek volna bele gazdasági tevékenységet is. És nem csak úgy adogatod el a jegyeket , a végén meg pontokat kapsz a many helyett. Én nem is értem, hogy a mai világban kihagyták ezt a dolgot. Lehet, hogy ezzel le akarják szoktatni a jónépet a pénzhajhászásról? Szerintem nem egy ilyen játékkal kellene ezt csinálni. Persze, hogy lehessen pénzt keresni a játékban, hogy tudjál venni garázsokat és buszokat, mint az ETS 2 -ben, ahhoz csinálni kellene buszokat és nem majdnem 5000 forintért árulni a kőkemény valóságban. Erre azért volt eszük. Csak a játékon kívűli történet szól a pénzről. Na mindegy, várjuk azt a fránya frissítést. <#awink>
Hát alaposan átvertek ezzel a magyarosítással mindannyiunkat, valamilyen patch fogja tartalmazni, de már mióta ígérik ezt?És bár ez lenne a játék legnagyobb hibája...Az a legbosszantóbb, hogy nem sokkal több odafigyeléssel ez egy nagyszerű játék lehetne, legalább olyan jó, mint az ETS2. De hát ezt csinálták a korábbi termékeikkel is...
Ez egy kicsit elszomorít, hogy még az sem tudja, hogy milyen nyelvű a játék,aki árulja. Akkor engem is félre tájékoztattak. Határozottan állította az üzletvezető,hogy magyar nyelvű a Fernbusz, ami csak kód. Ezek szerint persze, hogy nem győződtek meg a valóságról, mert már nem úgy működik a dolog, mint régen, hogy az üzletben lévő számítógépbe teszi lemezt és feltelepítí, hogy kiderüljön az igazság. Van egy nagyon régi szimulátorom, amit még nem a steamon keresztűl kellett aktiválni, telepíteni, de a dobozra csak az volt ráírva, hogy magyar nyelvű telepítési tájékoztató. Mondtam az eladónak a Budapesti Múzeum körúti CD Galaxisban annó, hogy én csak akkor veszem meg, ha biztosan magyar nyelvű a játék. Betette a számítógépbe és pár perc alatt kiderűlt az igazság, hogy a játék magyar nyelvű volt. Ennyi! Most meg minden a steamon keresztűl történik, ami viszont nem magyar nyelvű játékot ad, az esetek többségében. Mivel nem magyar "találmány" a steam.Persze van azért olyan szimulátor, ami valóban magyar nyelvű és azt a steam sem "rontja" el. Amúgy nagy szám lenne, ha odaadnák a Neoplan buszt 1500-ért. Rögtön szaladnék a "bótba" megvenni. Álom, álom! Meg a magyar nyelvű Fernbusz is! Álmodjunk tovább , amíg fel nem ébredünk! <#nyes>
Tegnap megvettem a CD Galaxisban a játékot. Egy kód volt a tokban, amit az Aerosoft oldalán kellett aktiválni. Erre adott egy Steam kódot, és indulhatott is a letöltés. A játékban egyenlőre nincs magyar nyelv! Biztos a legközelebbi patch után lesz nekem is. 30 €-t sajnáltam a játékért, de 3.990.-et talán megért. Remélem még a Neoplan dlc-t is kiadják kb 1.500.-ért, és akkor beszerzem azt is.:)
Csakhogy a CD Galaxis úgy árulja, hogy magyar nyelven fut a játék 3990 forintért. Egy szó nincs arról, hogy angolul vagy németül. Hiába csak kód van benne, akkor sem azt a steamos verziót tölti le a delikvens, amit mi majdnem 10 rugóért töltöttünk le. Az egy nem magyar nyelvű játék. És most arra várunk, hogy nagy kegyesen magyar legyen az amit mi több mint duplájáért vettünk meg, mint a csak kód. Én telefonon kérdeztem meg a CD Galaxis egyik üzletvezetőjét, hogy most mi a túró van ezzel a Fernbus magyarul vagy nem magyarul verzióval. És ezt a választ kaptam, hogy a türelem, magyar nyelvű Fernbus kód verziót terem. Mi meg szépen állunk a sorban és várunk. Mondja valaki, hogy ez fer dolog! (nem fern ! ) <#eplus2>
nagykispeter
Szerintem csak egy verzió van és az a steames.A dobozba is csak kód van a steamről kell letőlteni amibe most nincs magyar viszont ha kijön a patch akkor mindbe benne lesz

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Elméletileg a Sad Games tájékoztatása szerint a CD Galaxys verzióba sincs benne a magyar nyelv. Amint kijön az 1.15-s verzió akkor lesz elérhető a magyar nyelv a Steames verzióba is és a CD Galaxys verzióba is.
Utoljára szerkesztette: Tekergo98, 2017.08.07. 16:27:15
Szóval ha CD-Galaxisban megveszem akkor magyar.
De ha Steamen. akkor meg nem magyar? XD . mert ott azt írja hogy nem támogatott a magyar nyelv :3
Most mivan? Xd ezt nem értem. xd
Hurrá! <#taps>