Fernbus Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki nála veszi meg annak már magyar feliratos lesz a játék elméletileg.
Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2017.07.29. 20:44:21
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Valaki tud valami friss infot a magyarításról, mikor lesz elérhető?
Készülnek a játékhoz az alábbi térképek: Ausztria, Svájc és Franciaország.
Ezen kívűl bővül a busz állomány is, DLC-ként amibe 6 féle VDL és 5 Setra lesz megtalálható.
További részletek itt.
Most találtam egy elég ígéretes buszos játékot, ami még elvileg idén megjelenik, még pedig az Euro Coach Simulator.
Itt találhatok a játékról részletes információkat.
Utoljára szerkesztette: Tekergo98, 2017.07.26. 17:57:34
amint az időd engedi, megnéznéd hogy a BCS-ben hogy müködik? kíváncsi vok. :)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Érdekes nem? A Fernbus pedig majdnem 1 óra alatt jött le. Várjuk a magyarosítást akkor gőzerővel, hátha jobb lesz tőle a játékkedv. <#awink>#awink>
A fordítás azért késik mert bár már régen kész van az új patch fordítása, az Aerosoft még nem integrálta. Remélhetőleg napokon belül kész lesz.
Az tény hogy a steamen vásárolható omsi2-hoz több mint 2x annyiért kell nyúlni a zsebünkbe mint a dobozoshoz...
És a BCS.... átváltva kb. 7 400 Ft.... Ahogyan az összes dlc majdnem... -.- Tudok én is venni steamen, van saját bankkártyám és pénzem is. de akkor is sokkalom ezeket ám, egy pálya+busz kombóért....
11-12.000-ot kell fizetnem ehhez. (steamessel több lenne.)
Arról nem is beszélve hogy ennek hátülője hogy az eredeti verzióval nem használhatom a warez dlc-ket, gondolom....
A BCS viselkedése az editorral... elég érdekes... alapesetben magát a játékot kellene elindítania.... Lehet hogy te olyan térképpel próbáltad ami az omsi 1-hez készült és az nem kompatibilis a 2-vel. ehhez pedig az OMSI2 editorával meg kell nyitni/betölteni azt a omsi1-es pályát. A betöltés közben szól is hogy ez a térkép az előző OMSI verziókkal kompatibilis és az OMSI2-höz pedig újra el kell menteni az (OMSI2-s persze) editorral. Szóval csak újra el kell menteni ilyenkor mapot (felugrik a mentésre gombra is egy újabb párbeszédablak, erre az igent kell nyomni és akkor az elmentéstől fogva már (általában*) OMSI2-vel használható (De az OMSI1-gyel már nem, erre figyelmez a szöveg.).
*Néha sajnos előfordul hogy a nem lesz teljesen kompatibilis, legtöbbször az OMSI1-es objektumok, spline-k, ailist-ek, stb. miatt.
(Routeresnek rendesen meggyűlt a baja a Börzsöny térképével annó amikor átkonvertálta az OMSI2-be.)
Nem tudom hogy ezt eddig is tudtad-e, amit fent elmondtam... :)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.07.23. 21:03:19
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Úgy érzem hogy a bus company simulator sokkal okosabb e téren.... (Az AOD fel is ajánlja a lehetőséget hogy átvihetem a státuszomat a Bus Comp. S.-be...
De az AOD single player módja csak kb. 8 EUR lenne, míg a B. C. S. 25 EUR kerekítve.... Ráadásul magát az OMSI2-őt is meg kéne vennem... mert virágbolti verziót használok, a megjelenés óta... <#whatever>#whatever>
De ezek mellett szerinted mégis jobban megérné a B. C. S.? Nálad az általam felsorolt pályák se működnének....? ez komoly?
Ez kitolás lenne az AOD-dal szemben, ráadásul warez verziós az alapjáték nálam...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.07.23. 17:34:57
Benéztem a játék főkönyvtárában található logfile.txt-re és ott ahol meg kell volna hogy szóljon, ezt a "fájl nem található ott" bejegyzést találtam:
Vehicles\Annoucements\\Nordspitze.wav does not exist.
Dupla backflash?! Mi van???<#wilting>#wilting>
Nálad mit ír, ha nem talál egy pályán?
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.07.23. 10:21:35
De: át lehet javítani hogy az OMSI2-ős, pályánkénti globális bemondórendszert használjon! Következőt kell csinálni:
1. Megnyitod a TD_Mercedes-Benz_O405N2 (?)\\script mappában az IBIS.osc fáljt. (Jegyzettömb-bel vagy a Notepad++-al)
2. Megkeresed a {macro:IBIS_PlayAnnouncement} sort. (Ctrl+F a kereséshez)
3. Átírod/lecseréled a " "\..\..\MAN_SD202\Sound\Ansagen\" (L.$.act_busstop) $+" (az alább látható félkövér) sort...
{macro:IBIS_PlayAnnouncement}
(L.L.IBIS_busstop) 0 >
(L.L.IBIS_H-Stop) 0 = &&
(L.L.IBIS_Stumm) 0 = &&
{if}
"\..\..\MAN_SD202\Sound\Ansagen\" (L.$.act_busstop) $+
(L.L.IBIS_RouteIndex) (M.V.GetBusstopCount) 1 - (L.L.IBIS_busstop) <=
{if}
"_#terminus" $+
{endif}
".wav" $+
$msg
(T.F.ev_IBIS_Ansagen)
{endif}
0 (S.L.IBIS_H-Stop)
{end}
...erre:
{macro:IBIS_PlayAnnouncement}
(L.L.IBIS_busstop) 0 >
(L.L.IBIS_H-Stop) 0 = &&
(L.L.IBIS_Stumm) 0 = &&
{if}
"..\..\Announcements\" 0 (M.V.GetDepotStringGlobal) "\" $+ $+ (L.$.act_busstop) $+ $msg
(L.L.IBIS_RouteIndex) (M.V.GetBusstopCount) 1 - (L.L.IBIS_busstop) <=
{if}
"_#terminus" $+
{endif}
".wav" $+
$msg
(T.F.ev_IBIS_Ansagen)
{endif}
0 (S.L.IBIS_H-Stop)
{end}
4. Végül elmented a fájlt!
Leteszteltem a Szombathelyen,müködik.
Azért csak helyre rázodótt a problémám az Omsi 2 -ben. Megszólalt az a fránya utastájékoztató a Hamburg pályán! Végre valahára, mert már bosszantott egy kicsit. De, minden jó, ha vége jó. 130 busz közül csak egy vette fel a hangokat. Veletek mizu van gyerekek? Gondolom, hogy van jobb dolgotok is a netezésnél, mondjuk nyaraltok vagy sokat dolgoztok, hogy nyaralni tudjatok menni! Én drukkolok nektek, mert én már kerülöm a munkát amennyire lehet. Remélem, hogy nincs harag a "gyerekek" szóért , csak jó kedvem van! Üdv. <#integet2>#integet2>
Többiektől kérdem, hogy áll a (Fernbuszos) magyar nyelv? Aktív vagy inaktív?
Nos, végeztem egy kutatást. 3 buszvonal van Flughafen Tegel-ből:
(Kicsit spoiler-es lehet a köv. szöveg.)
-109-es busz
-X9-es busz
A 109-esnek és a X9-esnek a végállomása a Zoologischer Garten.
De: csak EGY vonal van ami érinti a Tegelből az Alexanderplatz-t mégpedig a végállomásaként: A TXL elnevezésű a expresszvonal, aminek 13 köztes megállója van és a menetideje kb. 40 perc.
Erősen snasszos hogy itt is csak egy vonal lesz... <#sniffles>#sniffles>
Videó:
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.07.17. 14:42:58