298
Fernbus Simulator és egyéb busz szimulátor
-
Tekergo98 #217 Hát csak tippelek, de szerintem is csak a frissítéssel fog ki jönni. -
#216 Sztem nyilvánvalóan nem csak a magyar nyelvet tesznek a frissítésbe, hanem más "kisebb" nyelveket is, pl. szomszéd országokét is. És akkor azokat is ellenőrizni kell.
Kissé nehezen hinném hogy a frissítés csak azt az egy plusz nyelvváltási lehetőséget tartalmazná...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2017.08.24. 20:37:49 -
Papa51 #215 Gondolod, hogy csak úgy magától bele fogja tenni? Hm.... -
Tekergo98 #214 Hát igen, ez jó kérdés. Előbb utóbb csak ki fog jönni. Bár az aerosoft igazán betehetné a játékba a magyar nyelvet ha már kész van, frissítéstől függetlenül. -
Papa51 #213 Jó sokat kell várni a Fernbusz szimó frissítésére, ahogy elnézem. Nem nagyon kapkodják el. És a magyarítást sem. Lesz ebből valami egyáltalán? -
Papa51 #212 Köszi a választ, már rájöttem én is. Valóban jó kis félreértés. Csodálkoztam volna, ha kapunk ingyen egy jó pályát, jó buszokkal, de ezeknek a buszoknak egy jó tulajdonsága tetszik, hogy jól gyorsulnak. Ennyi. -
Tekergo98 #211 Igen csak buszok vannak a csomagba, sajnos pálya nincs hozzá. Én is azt hittem, hogy pálya is jár a buszhoz ( így fordította le a Google fordító) vagy rosszul írták az angol szöveget. -
Papa51 #210 Lehet, hogy csak buszok és nem egy térkép, pálya? Egy buszt kipróbáltam , de siralmas. Nem csoda, hogy ingyen van. Szóval a VanHool egy busz márka. Ennyit már megtudtam. De akkor miért van leírásban, hogy mennyi buszvonal van . Hol? -
Papa51 #209 Na, azért valami nem stimmel ezzel. Letöltöttem ezt az ingyenes DLC-t , de mégsem jelenik meg a játékban. Még a sima Omsi2-ben sem , nem hogy a Bus Company Simulatorban. Most vajon mi a gáz? Időt kell adni neki. Azonnal nem lehet még játszani vele? Ki tudja? -
Papa51 #208 Köszi, ez végre egy jó hír. Már szedem is lefelé. Csoda történt! Lehet, hogy meghallották a steamosok, hogy jó lenne valami ingyen is. Örvendezzünk! -
Tekergo98 #207 OMSI 2 hír:
Mai napon megjelent az OMSI 2-höz egy ingyenes DLC, még pedig az OMSI 2 Add-on VanHool Generationen Reihe-n. Az DLC letölthető a steamen keresztül, ingyenesen.
Amit a kiegészítőröl tudni kell:
Angol leírás:
- 12 different busses of the French speaking area of Belgium
- True to original sounds and recordings of the VanHool busses
- Provided and approved of VanHool, TEC and De Lijn
- Fully operative interior with numerous animations and functions
- Different repaints towards Flemish art incl. BVG repaints
- Optimized HOF-files for a simple start
- Repaint-submittals are included
- Exclusive version on Steam; Installer and files to extract are also available
- Supplies options for your OMSI 2 settings
- Manuals and video tutorials for a simple start
Magyar leírás (Google fordítós):
Belgium francia nyelvű 12 különböző buszjárata
Igaz az eredeti hangok és felvételek a VanHool buszok
A VanHool, a TEC és a De Lijn engedélyezett és jóváhagyott
Teljesen működőképes belső tér számos animációval és funkcióval
Különböző festékek a flamand művészetekhez. BVG javítások
Optimális HOF-fájlok egyszerű indításához
Repaint-beadványok szerepelnek
Exkluzív verzió a Steamen; A telepítő és a fájlok kivonat is elérhető
Adja meg az OMSI 2 beállításait
Kézikönyvek és video oktatóanyagok egy egyszerű induláshoz
Egyéb információ itt .
-
Papa51 #206 Bizony ebben igazad van, hogy nagyszerű játék lenne, ha tettek volna bele gazdasági tevékenységet is. És nem csak úgy adogatod el a jegyeket , a végén meg pontokat kapsz a many helyett. Én nem is értem, hogy a mai világban kihagyták ezt a dolgot. Lehet, hogy ezzel le akarják szoktatni a jónépet a pénzhajhászásról? Szerintem nem egy ilyen játékkal kellene ezt csinálni. Persze, hogy lehessen pénzt keresni a játékban, hogy tudjál venni garázsokat és buszokat, mint az ETS 2 -ben, ahhoz csinálni kellene buszokat és nem majdnem 5000 forintért árulni a kőkemény valóságban. Erre azért volt eszük. Csak a játékon kívűli történet szól a pénzről. Na mindegy, várjuk azt a fránya frissítést. -
Pelsodriver #205 Hát alaposan átvertek ezzel a magyarosítással mindannyiunkat, valamilyen patch fogja tartalmazni, de már mióta ígérik ezt?És bár ez lenne a játék legnagyobb hibája...Az a legbosszantóbb, hogy nem sokkal több odafigyeléssel ez egy nagyszerű játék lehetne, legalább olyan jó, mint az ETS2. De hát ezt csinálták a korábbi termékeikkel is... -
Papa51 #204 Ez egy kicsit elszomorít, hogy még az sem tudja, hogy milyen nyelvű a játék,aki árulja. Akkor engem is félre tájékoztattak. Határozottan állította az üzletvezető,hogy magyar nyelvű a Fernbusz, ami csak kód. Ezek szerint persze, hogy nem győződtek meg a valóságról, mert már nem úgy működik a dolog, mint régen, hogy az üzletben lévő számítógépbe teszi lemezt és feltelepítí, hogy kiderüljön az igazság. Van egy nagyon régi szimulátorom, amit még nem a steamon keresztűl kellett aktiválni, telepíteni, de a dobozra csak az volt ráírva, hogy magyar nyelvű telepítési tájékoztató. Mondtam az eladónak a Budapesti Múzeum körúti CD Galaxisban annó, hogy én csak akkor veszem meg, ha biztosan magyar nyelvű a játék. Betette a számítógépbe és pár perc alatt kiderűlt az igazság, hogy a játék magyar nyelvű volt. Ennyi! Most meg minden a steamon keresztűl történik, ami viszont nem magyar nyelvű játékot ad, az esetek többségében. Mivel nem magyar "találmány" a steam.Persze van azért olyan szimulátor, ami valóban magyar nyelvű és azt a steam sem "rontja" el. Amúgy nagy szám lenne, ha odaadnák a Neoplan buszt 1500-ért. Rögtön szaladnék a "bótba" megvenni. Álom, álom! Meg a magyar nyelvű Fernbusz is! Álmodjunk tovább , amíg fel nem ébredünk! -
peti79 #203 Tegnap megvettem a CD Galaxisban a játékot. Egy kód volt a tokban, amit az Aerosoft oldalán kellett aktiválni. Erre adott egy Steam kódot, és indulhatott is a letöltés. A játékban egyenlőre nincs magyar nyelv! Biztos a legközelebbi patch után lesz nekem is. 30 €-t sajnáltam a játékért, de 3.990.-et talán megért. Remélem még a Neoplan dlc-t is kiadják kb 1.500.-ért, és akkor beszerzem azt is.:) -
Papa51 #202 Csakhogy a CD Galaxis úgy árulja, hogy magyar nyelven fut a játék 3990 forintért. Egy szó nincs arról, hogy angolul vagy németül. Hiába csak kód van benne, akkor sem azt a steamos verziót tölti le a delikvens, amit mi majdnem 10 rugóért töltöttünk le. Az egy nem magyar nyelvű játék. És most arra várunk, hogy nagy kegyesen magyar legyen az amit mi több mint duplájáért vettünk meg, mint a csak kód. Én telefonon kérdeztem meg a CD Galaxis egyik üzletvezetőjét, hogy most mi a túró van ezzel a Fernbus magyarul vagy nem magyarul verzióval. És ezt a választ kaptam, hogy a türelem, magyar nyelvű Fernbus kód verziót terem. Mi meg szépen állunk a sorban és várunk. Mondja valaki, hogy ez fer dolog! (nem fern ! ) -
#201 Szerintem csak egy verzió van és az a steames.A dobozba is csak kód van a steamről kell letőlteni amibe most nincs magyar viszont ha kijön a patch akkor mindbe benne lesz -
Tekergo98 #200 Elméletileg a Sad Games tájékoztatása szerint a CD Galaxys verzióba sincs benne a magyar nyelv. Amint kijön az 1.15-s verzió akkor lesz elérhető a magyar nyelv a Steames verzióba is és a CD Galaxys verzióba is.
Utoljára szerkesztette: Tekergo98, 2017.08.07. 16:27:15 -
Bence450 #199 Szóval ha CD-Galaxisban megveszem akkor magyar.
De ha Steamen. akkor meg nem magyar? XD . mert ott azt írja hogy nem támogatott a magyar nyelv :3
Most mivan? Xd ezt nem értem. xd -
Papa51 #198 Hurrá! -
Tekergo98 #197 A steames verzióba az 1.15-s pathel vissza fog kerülni a magyar verzió, ami napokon belűl megjelenik. (Ezt már a Sad Games írta). -
Tekergo98 #196 Utána érdeklődtem a CD Galaxisnál a játékról.(FBS)
Aki nála veszi meg annak már magyar feliratos lesz a játék elméletileg. -
Papa51 #195 Amúgy gyerekek a Fernbusz szimóban a buszokkal felemelkedve kell menni? Van valami más jelentősége vagy csak az utasok miatt kell "letérdepeltetni"? A többi buszos szimókban van amelyikben automatán működik ez dolog és van ahol működtetni kell manuálisan a bónusz pontokért. -
Papa51 #194 Máris jól jártak azok, akik például a CD Galaxis-tól veszik meg magyarul , lemez nélkül 3990 forintért. A steamon meg majdnem 10 ropi. Ez azért már több mint gusztustalan, de ebben a mai világban kevés dolog van amitől nem fordul fel az ember gyomra. Politizálás nélkül, már igazán felzárkózhatnánk az európai (nyugat) jövedelmekhez. Mint alább elemztük nem régen, az árak már ott vannak! -
Tekergo98 #193 Értem. Köszi az infot, ezt nem tudtam, hogy már 3 éve van oda van írva a "még idén". -
#192 Már 2013-ban elindult a saját topikja (sőt már 3 éve befoglalták a domain-t is) és már akkor állítólag elkezdték csinálni. Aztán mint ahogy azt az általad belinkelt honlapon is lehet olvasni: ETS2 mod lett belőle... vagyis pontosabban az sem. Ergo: tetszhalott project amíg újra el nem kezdik esetleg. Az a "még idén" már ott van vagy 3 éve a restacar oldalon :) Senki ne fűzzön hozzá nagy reményeket egyenlőre :) -
Papa51 #191 Én is néztem a múltkori leárazást és őszintén mondom, hogy elborult az agyam, hogy már bocsánat, de olyan semmit mondó, gagyi játékok voltak leárazva, hogy elámúltam, hogy egyáltalán ki játszik ilyenekkel. Talán, számomra érdekes, értelmes játék, a Farmer szimó volt még az , aminek örültem, hogy olcsóbb lett. Bár régóta megvan, azért ez dícséretes dolog volt tőlük. Ez a Fernbusz szimó és a kiegjei érdekes módon baromira tartja az árát lassan már egy éve. Nem értem ezt az üzlet politikát. Valakik egyszer biztosan jól fognak járni, mert előbb utóbb csak lesz rá valamilyen kedvezmény. De addig kaszálnak rendesen. -
#190 Igen pl. karácsonyi leárazáskor legalább benne lennének.Más játékokat szinte fillérekért meg lehet olyankor venni.Ez a magyar felirat már nagyon jó lesz,reméljük bele is fog kerülni
Utoljára szerkesztette: nagykispeter, 2017.07.29. 20:44:21 -
Papa51 #189 Várjuk, várjuk! -
Tekergo98 #188 Szuper hír. Köszi az infot. Remélem napokon belül elérhetővé teszi az Aerosoft. -
Gerileveri #187 Fordítás kész, az Aerosofton múlik mikor élesítik. -
Papa51 #186 Lentebb jól összekevertem a fájl betűit! Persze, hogy a splines fájlokról van amit hiányol a BCS. -
Papa51 #185 Azt hiszem én is, hogy marad a játék! Csak jó lenne, ha valamit ingyen is adnának , hogy ne lenyúlás szaga legyen a játéknak. Bár igaz az, hogy csak az alacsony jövedelműeknek számít a pénz , hogy sajnálunk kiadni 4-5000 forintot egy buszért. Bízom benne, mert mást nem tehetek, hogy vonzóbbá teszik a játékot és a készülő kiegészítőket anyagilag is. -
#184 Vagy marad a Fernbusz -
Papa51 #183 Tegnap azért ért egy kis gyerekes öröm is. Budapesten jártam látogatóba és amikor a hazafelé induló buszomra vártam a Népligeti buszpályudvaron láttam élőben a Bécsbe induló zöld-sárga Flixbusz MAN buszait és egy Naoplan buszt is. Természetesen "gyermeki" kiváncsiságomtól vezérelve benézegettem a nyitott ajtón , hogy lássam a műszerfalat. A sofőr persze nem magyar volt és minimális nyelvtudásommal tudtára adtam, kíváncsiságom okát. ( mutogattam erősen!) Mondogattam neki, hogy "Fernbus Simulator"! Mosolyogva bólogatott, hogy tudja, hogy miről beszélek. "Szimulátor, szimulátor" ismételgette nevetve. És ezek után udvariasan felinvítált a buszra ( ez mindkét típusu buszra érvényes) és megmutatta a műszerfal kidolgázást. Elámultam, mert tényleg olyan mint a játékban. A műszerfal stílusától kezdve a gombokig és azok világításáig minden stimmelt. Nagyon jó érzés volt ahogy a buszsofőr bánt velem. És azt is megengedte,megengedték hogy beüljek a kormány mögé egy percre és mutogatta a különbözö gombok funkcióit, amit mi Fernbusz játékosok szoktunk kapcsolgatni. Egyszerűen csodálatos érzés volt. Állati kényelmes volt a sofőr ülése. Egy picit meghatódva köszöntem meg mindkét sofőr kedvességét, amikor elköszöntem tőlük. Jó lett volna egy kicsit vezetni is, de az talán a következő életemben lesz. Ha lesz! -
Tekergo98 #182 Én is ebben bízom. Rá is fér a bővítés az FBS-re. Kíváncsi leszek a végeredményre, na meg az árára is.
Valaki tud valami friss infot a magyarításról, mikor lesz elérhető? -
Papa51 #181 Nagyon jó híreket hoztál, reméljük, hogy valóra válnak a tervek és kapunk majd jól játszható élvezetes buszos játékokat. Úgy legyen! -
Papa51 #180 Köszi, de valószínűleg kellene az alappálya is , mert betöltéskor a BCS hiányol kb. 2500 spiles fájlt és így a busz a nagy üres térben lebeg csak valahol Pest és Buda között. Nem tudom, hogy az alappályát honnan lehet letölteni. Ha segítenél ebben, akkor tudnék előbbre lépni.Sajnos az itteni vihar miatt csak most lett netem, ezért a késői válasz. -
Tekergo98 #179 Egy kis Fernbus hír:
Készülnek a játékhoz az alábbi térképek: Ausztria, Svájc és Franciaország.
Ezen kívűl bővül a busz állomány is, DLC-ként amibe 6 féle VDL és 5 Setra lesz megtalálható.
További részletek itt. -
Tekergo98 #178 Üdv mindenkinek!
Most találtam egy elég ígéretes buszos játékot, ami még elvileg idén megjelenik, még pedig az Euro Coach Simulator.
Itt találhatok a játékról részletes információkat.
Utoljára szerkesztette: Tekergo98, 2017.07.26. 17:57:34