242
Futurisztikus Fantasy a Risen készítőitől
  • sárkánylovag
    Egy teljesen triviális kérdéssel fordulok hozzátok.
    Hogy lehet bányászkodni az érceket a sziklafalon ? Nekem nem megy :)
    Tettem rá 1 képesség pontot is direkt, van nálam kalapács de azt a tálcára se tudom kirakni hogy használjam.
    Csákányt néztem a kovácsnál de nem volt mi a megoldás???
    Az unlock kikapcsolása sokat segített bár még mindig megöl mindenki még easybe is de legalább tudom irányítani :))))
    Program hibákat használok ki hogy legyen esélyem. Pl rájöttem a tengerparton ha beúszok úsznak utánam mikor kiérek a partra egy kerülő után mindenkit lenyilazok aki utánam jött:)))
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2017.11.10. 15:51:28
  • Was
    Hát ezek a figurák, néha szakadok a dumájuktól.
    "It wasn't murder, it was early self-defense."
  • Aborg
    LOCKot lehet valtoztatni is, Z es C -vel (balra / jobbra). Nalam egy funkciohoz nem volt osztva gomb, ezt az ALTra tettem (ez egy hatraugras).

A problemam a koddel meg mint kiderult az volt hogy pechemre az elso kilatonal tenyleg ilyen kodot generalt a game :)
  • MooneyR
    Hali, a LOCK rendszert ki tudod kapcsolni ha játék közben nyomsz egy ESC-t --> Difficulty --> Close Combat Focus --> Manual-ra kell állítani.
  • Was
    Rengeteg feladat egyébként ilyen: el kell döntened kinek akarsz jót tenni és ki jár pórul.
  • Was
    Vigyél magaddal társat, az elejétől Duras már a rendelkezésedre áll. Nem lesz sokkal könnyebb a harc így sem, de legalább nem vagy egyedül. Később többféle társad is lesz majd, akik a small campnál gyülekeznek. Ez még annyira nem spojleres szerintem, a Gothic-okban is voltak időnként partnerek.
    Használd a védekezést is -jobb egérgomb. Máshogy megy a harc ha van nálad pajzs és máshogy ha csak fegyver van a kézben, próbálgasd gyengébb ellenfelekkel! Védekezéssel egyébként elég sokáig ki lehet húzni. Szoktam körözni az ellenfél körül, illetve vetődni is. X-szel a lockot lehet ki-be kapcsolni. Erős támadás E-vel. Q-val jöhet a kombó ha előtte kb. 3 normál csapással felépítetted a támadást. Figyelni kell a staminát közben, mert, ha elfogy, akkor nem tudsz védekezni sem. ilyenkor hátrálunk oldalazunk...
    Ettől függetlenül az elején egy csomó ellenfelet el kell kerülni, mert egyszerűen még sebezni sem lehet nagyon. Ez is ugyanígy volt a Gothicokban is: fel kell fejlődni, hogy legyen egyáltalán valami esély ellenük. Addig meg csinálni kell a rengeteg küldetést a különböző frakcióknál (mindnél) egészen addig a pontig, amíg nem csatlakozol hozzájuk. Aztán ha minden frakciónál nagyjából így állsz akkor lehet dönteni, hogy hova lépsz be. És így egy csomó küldetést meg tudsz csinálni, nem bukod el őket a korai belépéssel.
  • sárkánylovag
    A Góliát az egy város ? Halottam róla beszélni de Én azt hittem hogy azokat a nagy robotokat nevezik úgy :)))
    Az első főküldi a kontakt esélytelen mivel szkriptelt és odajön a két nagy kalapácsos üt kettőt és eldőltem mint a zsák :D
    -- és ez az első főküldi :)))
    Nem tudom hol van a Góliát .A Híd alatti emberek beszélnek valami menedékről az lenne az ? De azok a lézeresek is esélytelenek a szigeten is ahova a fegyverér küldenek meg a leszakadt hidas is, annyira rájöttem amolyan Lara Croftosan bele lehet lőni a égő hordókba attól elterülnek de hát rohadt sokan vannak és 2 lézerlövés vagyok nekik...
    Most csak járom a térkép alját mert felfele instant KILL vagyok mindennek
    Arra rájöttem hogy a ráditornyok tetején némi kincs van csak nem mindre tud felvinni a jet pack annak is lesz erőssége hogy magasabbra vigyen ?
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2017.11.08. 20:26:42
  • Encore
    4-es szinten? Az semmi, 14-esként már van némi esélyed. A közelharcot én sem erőltettem nagyon, nekem sem ment, ezért váltottam lángszóró+gránát kombóra.
    A cold approach annyit jelent, hogy a viselkedésed kimért és rideg, ha máshogy válaszolsz akkor lehet másmilyen is és ez utóbbi esetben kaphatsz több infót is akár.
    A LOCK úgy sz*r, haogy van, a közelharcot az teszi tönkre. Ha Goliat városában ténykedsz és a közelben lévő küldiket csinálod "kapd fel és fuss" módszerrel, akkor fel tudod magad tornászni 10-es szint magasságába.
  • sárkánylovag
    Fiúk miért ennyire nagyon nehéz ez a játék ?
    Elmentem a Berserkerekhez és már naggyából minden küldetésbe el vagyok akadva, még a saját fajtám is eszement küldit ad ott a híd alatt
    ilyen bőrruhába alap nyíllal kellene hadakoznom néhol 5-10 sérült ilyen birodalmi osztagos kinézet ellen akik lézerrel lövöldöznek.
    Közelharc mindenhol esélytelen ezzel a nagy svédfogóval ha meg több ellenség jön ez a LOCK rendszer félelmetesen rossz
    nem akarom én befogni de befogja és képtelenség irányítani , nem lehet kikapcsolni valahogy a LOCK rendszert?
    Iszonyat tetszik a játék de még 4 szinten is mindenki esélytelen azt hittem majd kapok varázslatot de se varázslat még az érceket a falakon se tudom ütni Nektek is ennyire nehéz vagy én fejlesztettem félre valamit ?
    Segítenék én ennek a klánnak de olyan belső viszályaik vannak hogy néha magammal tolok ki ha segítek valakinek.
    Néha ad ilyen Cold-ot de azt se értem jó az nekem vagy nem
    Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2017.11.08. 20:01:32
  • Aborg
    Talaltam a youtuben egy Elex videot ami azonos grafkartyan futott. Ott is joval nagyobb a latotavolsag mint nalam. Azota drivert is frissitettem de nem segitett. Fogalmam sincs mi az oka.

Rajottem hogy ez az alabbi drasztikus kodosites-csokkento buheralas se jo, mert az enginenek a belso tereknel is szuksege van a kodre. Kod nelkul sokkal csunyabbak a belso terek, nincs szort feny, a neonok alatt nincsenek fenyudvarok stb.

Utoljára szerkesztette: Aborg, 2017.11.06. 19:13:00
  • Probatbicol
    Igen véletlen időjárás van, de ilyen köd nálam nem szokott lenni, inkább csak eső, ezt lehet hogy mégis a videókártyád paraméterei miatt rakja be.
    5 autosave marad meg, ezt állíthatod hogy milyen sűrűn mentsen, de bizonyos esetekben soron kívül is ment. pl. teleportálásnál, küldetés leadáskor. De ami jó, hogy a patch óta quicksave-ből is van 5, tehát nem kell aggódni hogy rossz pillanatban mentesz, pl. pont egy halál előtt,
  • Aborg
    Meg nem kezdtem el komolyan jatszani a jatekkal, csak piszmogtam a beallitasokkal. Megkerdezem azoktol akik mar egy ideje jatszak: nem lehet hogy nekem a jatek elejen az erkelyen azert ilyen suru a kod mert a jatek veletlenul generalja az idojarast? Vagy mindig mindenhol ilyen suru lenne?

Az autosave poziciokat egy ido utan ujrairja a jatek? Ha igen, hany autosave poziciot hasznal?
  • Aborg
    Nem semmi tippet adtal, koszonet!

Habar a kis progi egyik beallitasa se nagyon tetszett (a modositott kodosites meg mindig tul eros, a teljes kodtelenites meg tul radikalis megoldas). Kar hogy nincsenek csuszkai a beallitashoz.

De sebaj, kikiserleteztem egy nekem tetszo beallitast. Talan az a kis progi se kell hozza. Eleg ha atirom ezt a par sort itt:

\ELEX\data\ini\ConfigDefault.xml

igy:

<Fog Quality="High">
    <Low Depth="1" SizeFactor="12" MaxViewRange="64000.0f" ExpDistributionBias="256" />
    <Medium Depth="1" SizeFactor="12" MaxViewRange="64000.0f" ExpDistributionBias="256" />
    <High Depth="1" SizeFactor="12" MaxViewRange="64000.0f" ExpDistributionBias="256" />
    <Ultra Depth="1" SizeFactor="8" MaxViewRange="64000.0f" ExpDistributionBias="256" />
    </Fog>

Azutan elmentem, inditom a jatekot, es ez lesz az eredmeny ( a mellekhatasa meg az hogy raadasul GYORSABB lesz tole a game!

• MooneyR
    Hát köd van ;)
    Van ám egy Fog Tweaker hozzá. Nem bemásolós, hanem van egy kis install programja, teljesen jó, én használom.
  • Aborg
    A jatek elejen amikor kileptem az erkelyre, kicsit meglepett a "latvany", vagyis inkabb a latvany hianya. A gameplay videokba azt latom hogy ez masnal nem igy van, ennel joval messzebre kellene latni.

Pedig a kepek keszitesekor minden csutkamaxra volt tolva.

Mi lehet az oka? A videokartyam GTX 660. Gyonyoru maximalis tavolsagokat rajzol peldaul a GTA5-be meg a Mad Max-ba is.
  • MrAndree
    Az Xp növelő skillek azok 5 százalék pluszt adnak, azokra raktam pontot szóval azt tudom. A többit nem. :)
  • Probatbicol
    A Cleric csatlakozási küldit érdemes megcsinálni annak is aki nem oda akar belépni, mert csak azért hogy kijelented hogy csatlakozni szeretnél , kapsz 3000XP-t, és Reinhard még rákérdez hogy biztos akarod-e, és vissza lehet lépni.
    Én most így csináltam és azután még megcsináltam az Outlaw csatlakozásit is (szerencsére, mert az nagyon tetszett), most van egy olyan mentésem ahol bármelyikhez beléphetnék a kettő közül. A Berserkert is meg akartam csinálni, de ott benéztem valamit, mert a tetteim alapján nem vesz be Ragnar, küldetésem meg már nincs Edan-ban és nem is ad senki újat. Végül egyébként cleric lettem, de lehet hogy majd újrajátszom outlaw-ként is , ettől a mentéstől.
    Egyébként még mindig lenyűgöz a játék, így 30 óra után is, hogy a feladatokat sokféleképp lehet megoldani, még most is komolyan meg kell tervezni egy-egy harcot, egész nagy rablóbandákat lehet kiirtani, de elég egy kis hiba és már fekszek is. Jelenleg kézigránát+lángszóró powa van.
    Volt egy hullámvölgyem olyan lvl11 körül, akkor azt hiszem 7 óra alatt léptem 1 szintet, de aztán újra beindult a dolog.

Ha valami zavar, akkor az az, hogy a skillpontoknál nincs odaírva a skill mértéke. Pl. növeli a támadóerőt, oké de mennyivel? Kedvezményt kapsz az árusoktól. Mennyit? Oké hogy meg lehetne nézni YT-on, de én nem akarom, én szeretném felfedezni a játékot, de így információ híján nehezen tudok a skilleknél dönteni. De ennek is megvolt a haszna, a csatlakozáskor még 9 fel nem használt skillpontom volt.
  • mike01010101
    Én már uninstalláltam, újabb kidobott tizenezer forint., de nem baj mert az AC:Origin most bőven kárpótol mindenért.
  • Encore
    Picivel több, mint negyven óra alatt végeztem vele, ez nagyjából megfelel a PB játékok időtartamának első végigjátszásra (kivéve G3-at, abba az első gameplaybe belement vagy 100 óra). Azonban az Elex nem kap újrajátszást tőlem.

Ami tetszett:
    - Végre PB játék, így még akkor is játszom vele, ha ez a leggyengébb játékuk.
    - Valamiféle Gothic Risen hangulat akad benne.
    -2-3 karakter egész jól sikerült.
    -Jetpack jó ötlet.
    - Goliat település jól sikerült, a felépítése, a kinézete, otthon éreztem ott magam.
    - Frakciók és többféleképp megoldható küldetések ezeket imádom, kár hogy kevés játék tudja csak.

Sajnos itt ki is fújtak a pozitívumok és sokkal több a negatívum:
    - Grafika! Oké, PB kis csapat tudjuk, de akkor is. A hóban nincs lábnyom, a robbanásnyom egy egyszerű textúra csere, szóval az effektek 10-12 évvel ezelőttiek. Nem lenne baj az ósdi grafika, ha úgy ahogy a Risenben a designerek rámentek volna az összhatásra és lenne hangulata a grafikának (pl Risen is ósdi graf, de iszonyat hangulatos a térkép). De ez most nem sikerült.
    - Ugyanígy a designerek bénasága, de pl a Cleric városban még 30 óra után is eltévedtem, annyira idétlen az egész. Outlaw város ötlete jó lenne (roncstelep hangulat), de a megvalósítás nem az igazi.
    - Továbbá szintén nem állt össze ez a fanatasy + sci-fi keveréke kombó. Mikor végre beleélem magam a Berserker hangulatba az erdőben, akkor kiránt mikor átmegyek egy mechekekkel teli területre. Fordítva is ugyanez. Ez nem működik, legalábbis nálam.
    - A harcrendszer a legrosszabb a G1-2 óta, még a G3 is jobb volt pedig az...na.... De ez a mostani nagyon rontja az élményt. A legjobb a mai napig a Risen első részének a harcrendszere, kár, hogy az R2-3ban már azon is "faragtak".
    - A küldetések: Vannak ugyan jók, de sajnos a 80%-át láttam már a Gothic vagy Risen sorozatokban csak pepitában. De azt is hozzáteszem, hogy ami jó lett, az tényleg jó lett.
    - A sztori nagyon erőltetett, és megmondom, ahogy van, egy idő után már a főszálra nem is figyeltem, annyira elvesztették az érdeklődésemet.
    - A kereskedelem úgy szar, ahogy van. Majdnem minden kereskedőnek eladható minden. Ráadásul bugos is, mert ha megveszem az összes nála lévő gránátot, vagy fuelt (lángszóróba), akkor ha azonnal megint beszélek vele és vásárolni akarok, megint ott van és megint meg tudom venni. Szerintem itt azt akarták leprogramozni, hogy el kell telnie 1-2 napnak, mire újra lesz készlete az árusnak, csak valahogy kimaradt és amint befejezed vele a beszélgetést restelődik és megint lesz nála cucc.
    - Bugok hada, és a legsúlyosabb, hogy harc közben ha hátrálok és mögöttem fal van, akkor 10-ből 3-4 alkalommal, beleragadok a falba! Olyankor nem tudok mozdulni semerre, se jetpackkel, sem fegyverváltással, sehogy. Ez számos rage quit-et eredményezett nálam.
    - A főszereplő nem valami szimpatikus figura, hol van már a jó öreg nameless hero cinizmusa? :D

A leggyengébb PB játék eddig, remélem visszaszállt már rájuk a Gothic jog és csinálnak inkább azt. DE megveszem, mert mégiscsak elvoltam vele 40 órát, és támogatni akarom a csapatot.
  • lwb
    A G1 és a G2 harcrendszere teljesen más, mint az Elexé. A G1-ében pl nem lehetett harc közben mozogni. Egyhelyben csapkodtad az ellenfelet, nem volt dodge vagy egyéb nüansz. A G2 sem volt sokkal különb. Az irányítás is más volt, a karaktered máshogy mozgott.

Igazából sokkal inkább Risen az itányítás és a harcrendszer, mint Gothic. Ami tényleg béna, az az animációk, de ugye a PB egy pici stúdió és mindenki jól tudja, hogy nem használnak motion capture-t.
  • Encore
    Szerintem a távolsági harc is jó, így közel 30 óra játék után. Olyan távolságból lövök lángszóróval, hogy az ellenfeleket be sem lockolja a játék, olyan messze vannak. De gránáttal is szépen lehet aprítani....
  • Probatbicol
    Ja ok. Mondjuk szerintem a melee harc meglepően élvezetes ha kitapasztaltad, Vannak bajok a játékkal de szerintem messze nem ezek.
  • Axsys
    Nehézkes mozgás/animáció és harcrendszer.
  • grebber
    Én sem. Valami tetszett neki anno, most megkapta ugyanazt ,de már nem jó csak mert eltelt x év.... mindegy ő tudja
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.10.27. 16:09:02
  • Probatbicol
    Mondjuk ezt nem értem. Melyik irányítás jobb a wasd + egér kombónál?
  • Axsys
    Kipróbáltam a játékot.
    Imádtam a Gothic 1-2 őt. Játszottam a Risennel. Emlékszem gyerek koromban nagyon megfogott a világ amit a srácok összehoztak és ahogyan összehozták. Nem is vártam kevesebbet az Elextől sem de sajnos ez a vágyam nem teljesült.
    A játék a fejlesztőktől megszokott módon tele van érdekes többféle módon megoldható küldetésekkel, frakciókkal stb. Viszont az, hogy egy 15 éves irányítás és harcrendszert nem tudtak így 2017-re összehozni az mélységesen elszomorít. 15+ éve ez még megfelelő volt a korának de könyörgöm azóta majd 20 év eltelt és a mai szemmel nézve ez az írányítás már katasztrófa.
    Sajnos emiatt akármennyire és érdekelne a világ meg a sztori, nem fogom magam egy percel sem tovább kínozni. Kár érte, mert minden más tekintetben a játék hozza a megszokott szintet...
  • lwb
    Én a szeparatista albokat írtottam ki (Nezol és tsai), miután ezt a küldetést kaptam a berserker táborban. Az sem volt könnyű mondjuk, de az az egyszer használatos alb skill, ami 100-at sebez, az aranyat ér.
  • lwb
    Ha ez alatt azt érted, hogy másik frakció skilljeit felvenni, akkor tudomásom szerint nem. Akit választasz, azokéból tudsz majd szemezgetni. Érdemes az elején eldönteni, hogy melyik irányba mész.
  • Party Hard
    De azért a szkileket esetleg ki lehet lokolni valahogy?
  • MrAndree
    Nyílvessző nem számít, próbáltam. :D
  • Was
    Hát akkor ez egy "kihívás" a játékban ;)
    Helyezkedjetek úgy csata előtt, hogy azt a "pofont" minél előbb bevidd. :) Esetleg egy buzdító nyílvessző az ellenfélre távolról?
  • MrAndree
    Eredeti, szóval benne van a patch. Csak emberek ellen nem segítenek addig a pontig amíg én be nem viszek egy ütést az ellenfélnek. Onnantól ők is. De addig nem, akkor se ha őket is lövik, ütik, engem meg vernek agyon. Három ellen meg nemigen volt esélyem ütést bevinni szóval a társam ott nézte a szitut halál nyugodtan. :)
  • Was
    Elvileg volt egy ilyen javítás a "Day One Patch"-ben:
    "Fixed the situation where companions were not helping with battle in certain situations"
    Ez most azért érdekes, hogy ennek ellenére is van ilyen hiba, vagy esetleg a virágbolti verzió nem tartalmazza még a javítást...?
  • MrAndree
    Nem, csak egyhez.
  • Party Hard
    Üdv
    Lehet több frakcióhoz is csatlakozni?
    Csak mert már egy ideje gondolkodom a választáson.
  • MrAndree
    Azért a játék bődületes bugosságára jól jellemző, hogy egyik társam megkért, hogy ugyan öljünk már meg pár rohadékot. Oda is megyünk, ránk is támadnak ő pedig nem támadja őket, nézi ahogy hárman ütnek engem. Mivel gondolom alapból nem ellenségesek ezért az AI nem érzékeli, hogy ezeket ölni kéne még akkor sem amikor gránátvetővel lövik. Miközben ő mondta előtte, hogy menjünk és öljük le őket. :D
  • ratgab
    Megcsináltam az 5 albs katona likvidálás küldit. Többféleképpen meg lehet azt csinálni. Nyilván ha távolsági harcra gyúrsz akkor könnyű a dolog (nyilván sebezni is kell, tehát fejleszteni kell). Megoldás: Lőttök egymásra, de te elmozdulsz oldalra minden lövés után. Kellő távolságban vagytok egymástól te eltalálod őket, ők meg nem találnak el téged.

Megoldás 2: Egyszerűen fejleszteni kell a segítő erejét. Van rá skill. Pont a minap gondoltam rá, hogy kvázi ha csak a personality skillcsoportot fejleszted szerintem akkor is végigvihető a játék anélkül, hogy bárkihez is hozzáérnél a personality skillcsoport végett (fejlesztett segítő, esetleg megtámogatva távolsági harccal ...jah és segítőt még tovább erősítheted megfelelő gemekkel is).

Megoldás3: Használd a környezetet. A különböző típusú állatok a játékban bántják egymást. Nem véletlenül lett oda téve az 5 katona mellé 2 db mocsári pók, akik kb szétszórják az albok darabkáit, mint a Foxy a lábtörlőt. Jax-nek kb csak annyi a dolga, hogy felpiszkálja a pókokat és becsalja az alpok közé, majd kijetpackezzen vagy kifusson.

Megoldás4: A raklapnyi potion-t, alb egyszer használatos képességet nem is említettem., gránátok, távolsági fegyverek, képességek, mágia. Annyi eszköz van az ilyen események kezelésére, hogy az félelmetes.
    Ez a jó egyébként a játékban, hogy tényleg többféleképpen meg tudod közelíteni a problémát. Nyilván 5 ellenfélnél az 1v1 esélytelen, de ha jó emlékszem ez azért mindig cumit jelentett minden PB játékban (nyilván magasabb szintű vagy már tök mindegy hányan jönnek).

Ha már OP ellenfelek annál az 5 albnál sokkal jobban kikerekedett a szemem, amikor a trollok 1 ütéseznek vagy bármely más lény két csapásból kinyúvaszt holott 2 méterrel arrébb a haverját pörkölt méretűre szabadaltam az imént. Vagy amikor bemész a rablók közé és ők 8-an rontanak rád kérdezés nélkül. Nekem pont ezt tetszik a játékban, hogy nincsenek nehézségi területek. Vannak könnyebb részek, de ott is lesz olyan lény, ami rádnéz és meghalsz.

Az nem baj, ha a ranged jól boldogul (egyébként igen), csak ne érezze magát biztonságban olyan helyen sem ahol az ellenfélt nem tud jetpack hiányában felmenni. Ezért kell a távolsági támadás az ellenfélnek is. Jó ez így. Ki lehet ezeket is kerülni.

Melee: Igen ezt én is megfigyeltem. Gyakorlatilag bármely emberi ellenfél verhető 1v1-ben azzal, hogy lemeríted a stamináját és addig csapkodod míg mozog. Egyrészt ehhez azért nagyon figyelni kell, mert egy ilyen ellennek általában max 3 csapás vagy. Tehát erősen skill alapú a dolog. Másrészt meg hiába a skill, ha nem sebzel eleget akkor csupán csipkeded az ilyen ellent. Harmadrészt ha már csak 1 társa is van ami bármely szintű akkor kb meghaltál. Úgy nem lehet kivitelezni ezt az exploitot. Negyedrészt ez vica-versa érvényes. Ha neked fogyasztják el a staminádat akkor kb csak a jetpack menthet meg a biztos haláltól és ugyanúgy nem tudsz támadni, mint az ellenfél.

Cig: Nagyon egyszerű a válasz. Mert sok van belőle. Nevesített fegyvert én pl. nem adnék el. Nyilván az általad leírt Paladin armor értékéhez képest tényleg olcsó, de a játék elején még igen jó. Én amúgy is mindent felszedek. Sok kicsi sokra megy alapon.

Potik: Akkora Gotchi és Risen mágus sose voltam, hogy erre tudjak válaszolni, de lehetőség adott volt rá, hogy extra pontokhoz juss. Redditen mintha olvastam volna, hogy korábbi részekben is voltak ilyen exploitok. Azért ez nem egy alap dolog. Erre is rá kell jönni. Egyrészt, hogy vannak olyan potik amik szintnövelők. Másrészt, hogy a kereskedő inventory-ja resetelődik (erre csak annyit ha nem így lenne akkor pl. egy íjas karakter tökönszúrná magát ilyen hamar. Nem lenne utánpótlás nyílvesszőből). Harmadrészt meg kell találni azt a kereskedőt. Negyedrészt meg elő kell hozzá a megfelelő mennyiségű pénzt teremteni. Ez mind-mind hosszú játékórákon keresztül összeszedett játéktudás. Én azt gondolom innentől a játékos dolga, hogy elrontja-e a saját játékát ezzel vagy nem. Én például 25 óra után fejlesztettem ki egyáltalán a chemistry képességet és nem is tudom mely kereskedő adják a natur elexet.

Ez megint a csak a játékban rejlő lehetőséget bizonyítja. Mindenki úgy játssza ahogy akarja. Türelmetlen vagy és hamar magas szintű karaktert akarsz? Használd az exploitot. Ha normálisan akarsz játszani akkor meg ne. Fedezd fel az egész térképet, vagy ne. Szedj fel mindent, vagy játszd ésszerűen a játékot és csak a legszükségesebbet szedd fel. Rabold ki a városokat, vagy játszd tisztességesen. Csak a játékoson múlik senki máson.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.10.24. 09:49:54
  • MrAndree
    Oké, szóval úgy mint eddig bármelyik PB játékban. Köszi!
  • lwb
    A kezdeti küldetések egy részét nem bukod el, csak azokat, amik a csatlakozáshoz kellenek, meg nyilván amiket azután kapnál. Szóval igen is meg nem is.
  • MrAndree
    Kérdés. Ha csatlakozom egyik csapathoz akkor a többinek bukom az összes küldetését? Mert már mennék a clericekhez a sivatag helyett (főleg mert hozzájuk meg is van a teleporter) de nem akarom bukni az összes Outlaw küldetést és az Xp-t. Viszont már unom hogy gyenge vagyok és gondolom ha csatlakozom akkor adnak valamivel jobb cuccot.