1568
-
#1528 Deaktivalj minden! modot mielott nekiallsz jatszani.
Utana pedig egyesevel nezd vegig melyik mod volt updatelve, es melyik nem.Utobbiakat ertelemszeruen nem celszeru felrakni.
Nalam ez okozott gondot, sajnos nem sok mindennel kompatibilis az uj dlc, szoval jobb egy tiszta xcom2 neki. -
Rasim #1527 Ezzel vág ki állandóan:
hiba -
Rasim #1526 Sziasztok!
Találkozott valaki olyan problémával, hogy a korábbi mentést folytatva, miután beszereztem az új ingyenes packot kifagy a program lépten-nyomon? Volt egy félbehagyott nyári mentésem, és mivel most van időm visszatértem a játékhoz, de közben felkerült rá az új dlc. Állandóan kifagy.... Már betöltés közben, sőt sokszor indításkor. -
#1525 Köszi! :) -
Aryol #1524 A XCOM 2 - War Of the Chosen honosításának javítása az új DLC-hez. Javított, teljesen lefordított változat! A Tactical Legacy pack fordítását nem tartalmazza!
https://data.hu/get/11485023/X2.W.TLP.UPD.1.1.HUN.ZIP -
#1523 is-is. Nalam ez amolyan nemezis. Elsore is szivtam vele (bar akkor az ujdonsag, a varatlan es a meglepetes egyszerre allitotta a foldbe a partymat), aztan meg lw nelkul nem nagyon inditottam mar el, miutan megjelent. :) -
#1522 LW-ről beszélsz, vagy a shotival nevetve lehozható alapról? -
#1521 Nezegetem a par perce fbre kinyomott promo kepeket es hat ennel kirazott a hideg. :) Az egyetlen palya, amelytol minden uj karriernel fostam es a hatam kozepere sem kivantam a dolgot, pedig szinte minden spawn scriptelve van es sosem tortenik mas, mint korabbi jatekban. De megis, tervezes ide, tervezes oda, a vege mindig akkora kaosz volt, hogy ihaj :) Na majd most Bradforddal hatha...
-
#1520 Big like, bár most minden kedvenc XCOM streamerem kb. az 1. rész Beyond Impossible modpackját tolja... :-( -
#1519 nocsak-nocsak :)
-
Aryol #1518 Bal alsó sarokban van egy "+ Játék hozzáadása..." sor, erre kattints. -
#1517 Nagyon köszönöm.
Új gondom van. Ismeri valaki a "Steam" rejtelmeit? Valaha, ha volt egy "tiszta" játékom, azt be lehetett integrálni a" Steam könyvtárba". Ezt többször is megtettem, igaz 3-4 évvel ezelőtt. Most próbálkozom az XCom 2-vel, de már nem emlékszem miként csináltam. Tud valaki segíteni? -
Kotomicuki #1516 Lefordítva: ha egy engineer-t raksz bele, akkor a vele fallal érintkező (fölötte-alatta, és a 2 oldala) szobákban lévő létesítményekbe 2 workshop gremlin-t lehet kihelyezni -> gyakorlatilag duplázza az engineer-jeid számát. Fejlesztve már 2 -> 4 ez a szám.
Mivel Power Relay-ból és Resistance Comms-ból minimum kettőt kell építened és ezeket is maximumra fejleszteni, ha minden területet be óhajtasz építeni az Avenger-en, vagy elfoglalni a Földön, ezért legfőképpen ezeket érdemes alá, fölé, vagy mellé építeni, mert ezekben mindenképp és folyamatosan hasznosul majd a többlet "engineer(-helyettes)".
Az AWC és PG NEM KÖTELEZŐEN igényli az engineer-eket, így azokból, vészhelyzet esetén még vissza lehet vonni az engineer-eket, míg az erőműből és kommunikációs központból már nem, ha igény van azok - többlet - szolgáltatásaira! De, ettől függetlenül tényleg ez a másik páros, amit a workshop falaihoz érdemes építeni... -
#1515 Hali. 1 engineer araert ad neked kettot, max 4et.
Ezt a workshop gremlint aztan berakhatod pl infirmaryba, proving groundba, power generatorba, resistance radios szobaba.
Erdemes kozepre rakni, a 2. V 3. Sorba. -
#1514 Hahó Mindenki!
Tudja valaki, hogy mi a szerepe a "Műhelynek", Mert már a második szintet tolom, de még semmit nem tudtam benne -tudatosan- csinálni, mint pl. a Fejlesztési laborban". -
#1513 Köszi!
Azt is meg tudod mondani, hogy azt hol találom meg, hogy milyen fejlesztéshez hány "villám" kell? Mert van amikor hárommal is tudok fejleszteni, van mikor még öttel sem. -
#1512 Igen is, meg nem is :) Nem script, mert akkor az meseterseges lenne es akkor az rngnek nem lenne szerepe.
Arrol van szo, hogy egy adott szituacioban elore minden action pont elkoltese/hasznalata utan a jatek motorja legeneralja az abbol kovetkezo lehetseges kovetkezo lepest es annak eredmenyet. Ezert van az, hogy a save/load kombinacio/trukkozes egy jobb eredmeny erdekeben egy adott szituacioban nem fog mukodni, mert ha ugyanazt csinalod, akkor ugyanaz fog tortenni - jelen esetben mindig "miss".
De ha csak egy kockat is odebb megy (vagy barmi mast csinalsz, mint amit eddig), es onnan losz, akkor ahogy leptel (vagy mast tettel) egy kockat (ergo elhasznaltal egy AP-t), a rendszer ujra szamolja/generalj a szituaciot es lehet, hogy onnan mar eltalalod.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.17. 13:16:27 -
#1511 Elvileg van műhelyben mod, ami a pseudo rng-t valódi rng-vé teszi. :-) -
Jaqen #1510 Magyarul be van scriptelve bizonyos lövéseknél, hogy ez most találni fog, amaz nem :D Tök mindegy hányszor próbálom újra. Ez vicc. -
#1509 Egy kis olvasmany: XCOM fele Random kontra Seed esemenyek
Az altalad vazolt esemenyhez kapcsolodo info a legalso par bekezdesben van: "Ground Combat – you must use different tactics, movement, gear, special attacks, or turn order to produce different results" -
#1508 Lol... Mert amíg ugyanazokat csinálod, addig ugyanaz lesz az eredmény is.
Ez az első XCOM játékod? -
Jaqen #1507 Ez a százalékos találatrendszer nekem nagyon fura. 80%-on van, elhibázza. Oké, van ilyen. Betöltöm. Megint 80, ismét elhibázza. Majd harmadjára is. Azért ez már kicsit nevetséges szerintem :D Biztos van valami sz.r a palacsintában, mert ez nonszensz... -
#1506 Ennyivel (+6) lesz tobb kakaod a bazison, ha azt a power allomasodat/generatort fejleszted (a 150 supplies es 20 el.kristaly a koltseg)
Alap generator ad 3 energiat / generator
Ezeket ha fejleszted "ellatmanyert", akkor kapnak +2 energiat / generator
Ha meg tovabb fejleszted (lasd a kepedet), akkor az +6 energia / generator
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.15. 14:02:21 -
Íme!
Szóval a villám jel mit jelent?
Utoljára szerkesztette: Zogu, 2018.02.15. 13:46:58 -
wlakos1 #1504 Köszi! :)
-
josi #1503 Köszönöm szépen! :) -
#1502 Köszi! :) -
Aryol #1501 A Magyarítások Portálról tölthető a War Of The Chosen honosítása. -
#1500 Egy screent tudnal loni? -
#1499 Sajnos nem jött össze. Nekem úgy t. Tud vűnik, hogy egyik részen sem tudok fejleszteni. Tud erről valaki valamit? -
#1498 Köszönöm. Megpróbálom, bár azt ki szokta írni a fő képernyőn,ha nincs elég energia. Lehet, hogy csak a fejlesztéshez kevés. -
Kotomicuki #1497 Ez, így az energiahiányra utaló jelenség lehet: "reaktort" kell építeni, vagy a meglévő(ke)t fejleszteni, mérnököt elhelyezni benne/-ük.
Vannak a járműben olyan slot-ok (jellemzően a 3.-4. sorban), amikbe építve vagy nem igényel energiát az ott lévő létesítmény, vagy többletenergiát szolgáltat az oda épített energiafejlesztő blokk. -
#1496 Segítsetek, kérlek!.
A fejlesztési feltételeknél a perjel után van egy villámjel és mellette egy szám. eddig nem sikerült kiderítenem, hogy milyen szerepet játszik.
Ha valaki tud akkor segítsen, kérlek! -
wlakos1 #1495 Királyság, köszönöm! :)
-
#1494 Szuper, köszi szépen! :) -
Aryol #1493 Elkészült a WOTC fordítása, most teszteljük. -
steweee #1492 -
MuldR #1491 van valami mod, amivel 6/8 ra lehet feltornázni. -
Aryol #1490 Igen. A WOTC kiegben lesznek olyan küldetések is, ahova csak 1, 2 vagy 3 embert vihetsz csak. -
steweee #1489 hány ember a maximum akit vinni lehet küldetésre ?
4 és fejlesztve 6 ?
én ezt az első részben is keveselltem, sztem 8-10 fős csapat lenne az ideális