XCOM 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
Help!
14 óra játék után elindult az avatar visszaszámlálás, és lelőtték a gépem. Ez direkt van? Vagy mi a retkes répát kúreltam el? Még csak most sikerült eljutni Brazíliába, ezzel együtt É-US és Új Mexikó van meg a kapcsolat. Máshová nem tudok kapcsolatot csiholni! Pedig a küldiket szépen sorban csináltam. Nem értem.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Maala
Amikor csinálsz egy karaktert, beállitod, hogy katona, vip, vagy dark vip lehet belőle, és amikor importálod a karaktereid közé, akkor igy fog viselkedni.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

akyyy
üdv. néztem ezt a karakter készítőt a menüben, elvileg be lehet állítani hogy ha kitöltöm jó sok névvel ( vagy le szedek netről valami fájlt) akkor a toborozható katonák azok a karakterek lesznek? esetleg küldetéseknél a civilek is az ő nevüket használja? (csak ha teszem azt ott meghal mert lelövi egy ufo akkor gondolom soha többé nem fog előfordulni a neve <#idiota>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Köszi
Az XCOM 2 - Wrath Of The Chosen fordítása is készül.
Innen letölthető ami megvan belőle:
http://magyaritasok.info.hu/ticket/xcom-2-miklos-koos/
LSSAHPAUL
omfg köszönöm szépen!!!

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Maala
A templar Focusa az, ha épp nincs maxon, vedd fel.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

PiszkosFred
Templarral fel tudod.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

LSSAHPAUL
Épp egy Chosen-t írtok ki az erődjében, és most először látok olyat hogy a megölt ellenség helyén lila karika és 3-as szám jelenik meg, ami csökken körről körre, olyan mintha egy eldobott fegyver lenne, csak nem tudom felvenni, valami ötlet hogy mi ez?
Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2017.11.11. 08:58:28

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

Papa01
Köszönöm! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Üdv a magyarítást köszönöm. Illetve várnál azon játékosok jelentkezését akiknek volna kedve az Xcom világába könyvet írni, abban segédkezni. Az első könyvét az Xcom 1 alapján képzelem. Mivel a 2 vel még nem játszottam. De szeretném azt is beleépíteni.
A tervek szerint fejezetekre bontanám és a főbb szerepek által dolgoznának ki.

Pl: újoncok, a Meld, a genetikai fejlesztés, a kibernetikai, egy meglepetés amely nem szerepelt az 1. Részben. Sok hasonlóval.
A történet követi a játék eseményeit csak személyesen és téve azt a szereplőkön át. Aki segítene benne írjon rám. Egyedül sokáig tart végigjátszani.
Privát: [email protected]

Köszönjük szépen!
Köszönöm
Már tölthető, menj be a magyarítások portál xcom 2 fórumába, ott a link, amit Miklós kirakott, annak, aki nem akar várni, amíg kirakják a főoldalra.
Montanosz
gondolom a szokásos helyeken, magyaritás portál,stb, de biztos ide is beirják amint tölthető lesz

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Hol lehet megtalálni a fordítást?
Montanosz
XCOM 2 (Miklós Koós) 100% a fordítás, köszi a munkátokat!

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Papa01
Elővettem azt a bizonyos mentésemet újra, és mára befejeztem Commander módban a játékot! 😊 A ruler-es küldivel az volt a mákom, hogy egy embert kellett kimentenem, és szégyen a futás,de hasznos elvet követem... igaz megsebesültek embereim, de mindig vannak jól képzett tartalék embereim, beugróknak.. 😊
A másik malacom az volt, hogy ezek rulelek sérülései megmaradtak, ha később megjelentek és persze az embereim is fejlődtek... 😊 Sajnos későn olvastam, hogy van olyan acsi, amit akkor kapunk meg, ha menekülés közben nyírjuk ki rulert, így arról lemaradtam.
Maga végső küldetés nem volt nehéz, mert hiába voltak sokan, de egy helyre tömörültek, és egy Dimensional Rift az Avatarommal, majd egy Void Rift esetleg egy Null Lance a saját psi katonámmal és szépen elcsendesedtek... a maradékot meg simán leszedték a maradék embereim... Ami nekem még nagyon sokat segített a küldik során a Mimic Beacon, no és persze a Mind Controll... azért a sniper Serial képességéről se felejtkezzünk meg... 😊
Szinén nagy segítség volt az ellenséges Avatar-ok elkapásában "shotgun"-os emberem a teleport képességgel és dupla lövés... az avatar mögé teleportáltam, és bumm-bumm... 😊 Persze, utána Stasis-ba raktam, hogy ne vitézkedjen.. 😊
Lehet egyszer Legend-en is kipróbálom, bár nyáron ez a fokozat is nagyon felidegesített... 😊
Viszont az összes bázisukat nem tudtam lerombolni, ez lehetséges a játékban?
Úgyhogy egy-két év múlva beruházok ebbe az új kiegbe, még most drágának találom. Egyébként, miben ad többet? A jelenlegi árát is megéri?

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.10.23. 11:04:59

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

PiszkosFred
Azt megkoszonom elore is, ha nem csabulok el addig 😊

Maala
Fuck it, berendeltem egy 40est. Majd nyomok pár benyomást early accessről, ha lesz Q1 2018-ban. 😊

PiszkosFred
Hat, ezeket nem is neztem, nalam a jatekkal van valami. Vagy a vilag, vagy a gameplay, nem tudom, pedig xcom osatyak csinaljak, regi xcom ficsorokkel es az ujabb jatekok megoldasaival, de... nem tudom 😊 Mindenkeppen be fogom szerezni, az biztos, de szerintem ezuttal megvarom a premiert, pedig minden hasonlo klont azonnal rendelek/tem (lasd Hard West pl.)

Maala
Nálam az, hogy 50es csomagban van 2 OP szett, amit kb szégyenérzet lenne használni 1nél több alkalommal. 40esben van early access, ami talán még érdekes is lehet.

A 30as meg... Valahogy úgy érzem, bejött az, hogy mostanában megveszem instant-gamingről megjelenés előtt 1-2 héttel azt, amire kiváncsi vagyok, ugyanúgy nyomott áron.

És ugye mindegyikhez megkapod még a Chaos Rebornt is.

PiszkosFred
Nagyon gondolkodtam es gondolkodok en is rajta, de barmennyire is jonak tunik a koncepcio, van valami - nem tudnam megmondani, hogy mi -, ami miatt en sem tettem meg eddig.

Maala
Preorderen gondolkodom, de... Meh... :-D

PiszkosFred
Igen, kovetem oket az elejetol kezdve, varos 😊

Maala

Köszi szépen!
Maala
A Can appear as VIP azt jelenti, hogy az általad generált kinézetű karakter megjelenhet mentőakcióban (extraction, és börtönből/szállítójárműből kiszabadítós is). Ha sikeres az akció, akkor enginner/scientist lesz belőle, a küldetés jutalmának megfelelően.

Dark VIP ellentéte, a karid megjelenhet Neutralize VIP küldetésekben, mint kinyírható/elfogható VIP. Ha elfogod, akkor küldi végén a jutalomképernyőn látod majd közelről is.

Soldier meg, hogy csak, mint recruitolható katona jelenhet meg a roosterben. Soldier classt nem tudsz megadni sztem, azt játék közben automatán sorsolja, vagy te állítod be GTS-ben.

Karakter generálásnál mi ez a 2 opció?
"Can appear as vip"+"can appear as dark vip" és a Soldier.

Ja és Soldier class-t meg kell adni?Vagy azt majd játék közben?
Nos kipróbáltam a legendary ironmant. Életemben először. Annyi helyen írták, hogy az xcom igazi íze az ironmanen jön elő. Na, nekem előjött. Csak nem legendaryn, mert ott tenyleg nem lehet hibázni. Visszavettem ironman commanderre és ez így elég király. Tenyleg megtortennek a drámák, meghal vki, a bondos haverja pedig bepánikol, berohan az ellenbe, riasztja az új podot, elrabolják rescue mission, megint meghal vki. Leesett állal bámulom, ahogy a kimaxolt war suitos agyontuningolt sharpshooteremet szarrá lövi egy meglepi sectopod+2 mec. Amikor körbevesz százezer lost, pedig lövöd őket mint a rongy, de hiába puffantasz le 10-et, 20 terem a helyébe és ekkor megjelenik egy chosen. Lopakodsz a háztetőkön, dübörög az xcom zene.. a reaper és skirmisher cover missionön vannak, de akkor jön pont a Chosen az avenger támadással. Rettenet vigyázol, h podonként haladj és ne riassz fel még egy podot, de úgy alakul h csak a ranger slash-e segít az egyik már csak egyéletemaradt katonán... és a ranger feléleszt 3!!! podot... és tölteném vissza, de nem lehet, ez a kialakult visszafordíthatatlan helyzet. És nincs skyranger kimenekítés, mert avenger támadás van. Megint meghal vki. Egyszerűen kurvajó ez az ironman! Ez a painfulság sokkal izgibb mint visszatöltögetni állandóan.
Fenrir
Elsőre nekem sem dobta fel, új játékot kellett megint kezdenem, azután már aktív volt ez a választási lehetőség.

A halál csupán a kezdet...

Köszi *Fred és Maala , hogy nem találtam ezt meg <#confused> .

"vessetek a mókusok közé" :)

PiszkosFred
Inditas utan az "Advanced Optionsban" van, lasd #1435
Ilyen egyeb lehetosegek vannak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.10.01. 11:26:19

Maala
Ha megvan a War of the Chosen, akkor az új játék indításakor feldobja a plusz opciókat a nehézségválasztó képernyőn.

Ezt hogyan kell ? Nem találok ilyen lehetőséget. Valami plusz parancs begépelése vagy hogyan ?

"vessetek a mókusok közé" :)

Nyugis
na ez egy hasznos fontos info volt! nem is tudtam!

köszönöm szépen!

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

PiszkosFred
Azert beleraktak egy opciot is az inditasi parameterek koze (advanced options), amiben megduplazhatod az Avatar projekt hosszat (tobb idod lesz) es a missiok idokeretet (szinten tobb idod/korod lesz).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.09.28. 15:50:04

Nyugis
szia!

köszönöm szépen!
akkor még várok az ujra játszással. 😉 nekem a hard timer tette be a kaput, hogy nem volt elég idő hanem agyatlanul menni kelett.

Maala
Hmm, talán most már 1/3 hard timer, 1/3 soft timer és 1/3 timer nélküli küldetés van.

A soft timer alatt olyasmire gondolj, mint pl. új supply raid, vagy célpont eliminálása. Előbbinél mikor kijössz Concealből, utóbbinál a commander pod aktiválása után indul el az időzítő.

Hard timer meg a "csináld meg X körön belül, különben "you dieded"!".

Nyugis
üdv!

az lenne a kérdésem, hogy azon változtattak -e már esetleg a fejlesztők, hogy az alapjátékkal sok -sok külkdetés időre ment ergo nem volt lehetőség olyan mélységben taktikázni vele.

Maala
Akkor challengeld magad: minél előbb befejezni a játékot, kb ott, ahol meglesz a plasma\plated armor, nem kell, hogy az összes chosen kimúljon, stbstb... Úgy állitólag Waterworld is izgalmasabb. :-)

Én legenden játszottam végig, és ott is early és mid game nagyon jó, late game uncsi volt... a te technikáddal (mindent kifejleszteni maxra). :-)

Javaslom, próbáld ki, amit ajánlottam, esetleg hajts rá a júliusi befejezéses Achire Commanderen. :-D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2017.09.20. 16:40:20

Az a helyzet, hogy a játék eleje és közepe nagggyon izgi, de most a vegefelé már mindent kifejlesztve és a katonákat szarrá fejlesztve már elég uncsi és tétnélküli. Özönlik a pénz, összes chosen kimúlt, szuper pszi katona, szuperspark...katonabondok kimaxolva.avatar projekt 1-es szinten...hát jöhet andromedon, sectopod, bármi...megszűnt az “egészséges” félelemérzetem. Commander fokozaton jatszom es ugy erzem nincs eleg ellenfel a palyakon. Úgy kéne éreznem h minden el vanveszve, hatalmas tulero es epphogy átcsusszanva sikerulnek a dolgok. Lehet legkozelebb legenden kezdek neki. Van itt vki legendes? Olvasgattam a nehezsegi szintek kulonbsegerol... de annyit h comm es legend kozott hatalmas szakadek van. A commander early es mid game viszont elegge jo. Ironmantől parázok. 😄
PiszkosFred
Millio es egy dologgal kiegesziti, es egyuttal rebootolja az egesz sztorit az uj frakciokkal, teendokkel.

molnibalage83
Pech. Majd 3 év múlva 5 EUR-ót sale-n megér akkor. 😊
Köszi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Maala
Kiegészíti az alap sztoriját a 3 frakcióval és a 3 Chosennel, Waterworld 2 részre lett osztva.

Az early és a midgame sokkal jobb lett, a late game sokkal unalmasabb.

molnibalage83
Ez most kiegészti az alapon úgy, mint az első résznél az a mittomén milyen nevű szervezet, vagy egy teljesen új párhuzamos sztori?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

nem sírtad már eléggé tele a topikot mikor megjelent az alapjáték? 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

molnibalage83
Ez a kieg mit ad hozzá akkor a játékhoz?

Pontosan mitől függ, hogy egy katona fáradtá válik? Értem ez alatt, hogy például akcióban eltöltött köridő, lövések száma, mozgás? Csak mert ugyanazok a küldetésen részt vett bizonyos katonák megkapják a tired besorolást, míg mások nem. Valamint mit tudok ellene tenni, hogy gyorsabban kipihenjék magukat?
A kiegészítővel ki milyen építési sorrendet követ?
Maala
De, persze, fognak jönni Trooperek, csak ki tudja, mikor lesz meg újra a 14...