11630
-
Etelkozi Vata #5260
-
Aki ilyen kérdést tesz fel, inkább az életét kezdje újra... -
Module #5258 Na,majd a Lone Star :) -
Téli álom a következő részig. Vagy mehet a csöcsös vault mom modolás Hello Kitty armorral. 
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.02.04. 21:28:08 -
Etelkozi Vata #5256 Kezdd előlről.
Ne az életed, a játékot. -
Module #5255 Végigtoltam.Most mit kezdjek az életemmel? -
bfbc2 #5254 Beállítások advanced fül wetness ki. -
kissssss #5253 már a kérdésedben benne van a válasz de mindegy.... konzolon se lesz különb csak szólok. -
TomStorm #5252 Jó mind1 hagyjuk.Behúzom PS4-re inkább.Nem szenvedek fos PC-n tovább vele.Amúgy rendben van a game!!Az építkezős küldi is nagyon profi:)
Remélem lehet későbbiekben is ezzel foglalkozni -
TomStorm #5251 Melyik beállítás okozhat problémát ha olyan jelenség van,hogy kifehéredik a kép vagy mi kell hozzá,hogy ne legyen az?Átzongoráztam párszor de nem jövök rá.Ha minden be van kapcsolva akkor jó viszont ezt a gépem meg nem bírja.Sőt ha kiveszek mindent akkor meg nem jó,fehér minden. -
Igen de előtte az életben nem kell elmenni 2-3 random zombigyilkolós körre, hogy feloldódjon a beszélgetés opció :) Na de nem kell már tovább ragozni, ahol én járok,ott még nincs kifejtve hogy kicsodák-micsodák, nyomom tovább majd azt a quest szálat és kész.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.03. 11:32:59 -
Paranoia #5249 mmm dereng valami.
köszi,utána nézek -
r4pt0r #5248 Azt egy küldetés közben kapod, a végén tudsz választani hogy vagy magadat vagy a gyereket gyógyítod meg. -
Although #5247 Azt kell mondjam a sztori egyes részei magas szinten lettek megírva például ha majd eléred az emlék ösvényt.
Összességében böven van Fallout 3 szint sőt. Mivel a választék nagyobb és vannak frakció sztorik is. Több lett annál. Előrelépésnek tervezték de nem számoltak a lengyelekkel :) Innentől egész mást jelent az előrelépés. De mondom, én elégedett vagyok a termékkel. Lehetne jobb is, akkor a 20 milliós közösség más része lenne elégedetlen. Nehéz egy ekkora tömeg minden tagját elégedetté tenni. Miindent elmond, hogy több régi szerepjátékos is a metacriticen védelmébe vette a Bethet, pont az akciójátékosokkal szemben.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.03. 10:05:06 -
Paranoia #5246 jajaja
belövésről jut eszembe.ettem valami molerat cuccost aminek már csak a -10hp disease van és a doki se tudja le cureolni rólam...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
kb 32szintől függök rajta...
-
A "zsebes" modszernel ne felejtsd el elotte beloni magad megfelelo anyaggal :) -
Paranoia #5244 dimond cityben megvettem a market mellett "lakást" (2000c semmi extra,teli vagyok én is zsetonnal...)
én nem foglalkozom a telepesekkel...viszont az összes motyóm Junk és egyéb a sanctuaryben van.
a kérdés az,h hogy tudom megoldani,h dcben is elérhetőek legyenek a junkjaim,h tudjam csinosítgatni a lakásom?Kéne a Leader perk? vagy tömjem teli a zsebem és forduljak meg párszor?
-
SaGa #5243 A broderhood-os fickó elmondja a testvériség céljait, ha rákérdezel, hogy kik is ők tulajdonképpen és mi a fenét keresnek Commonwealth-ben. Ha egyetértesz velük, csatlakozz. Ha nem tetszik amit akarnak, nem csatlakozol hozzájuk. Általában az életben is így működnek a dolgok. -
Értem, magyarán ez még mindig ilyen :) F3-at is végigtoltam, élveztem, de hogy mik voltak egyes karakterek/faction-ök motivációi azt már ha ütnének se tudnám megmondani. -
Although #5241 Az még csak egy előőrs, lesz egy pont a sztoriba amikor igazán megjelenek a városkádba onnantól lesz érdekes.
A Beth nem bonyolítja annyira a dolgokat mint az obsidian érthető okokból. A vásárló réteg az szélesebb.
Így nagy csodákra ne számíts, de például az F3 hoz képest, bővült a tényleges választék és vannak élő karakterek is, a társak köröket vernek a skyrim szintre, mind a minutmenel mind a railroadnál. És a függetlenek is nagyon jók lettek. Összességében ez egy erős 4-es lett. Egyszerűen döntsd el milyen karid van mi az amit elképzelsz és éld bele magad olvasd a szövegeket és döntsd el éppen melyik vonalon mész. Ebbe senki nem tud segíteni. Jó látom vannak akik nyomják a süket szöveget :D De azok a saját érzéseik és nem a karakterük akit alakítanak :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.03. 08:30:44 -
mans #5240 Javítottak vége a cpu használaton? 5:4-es felbontást se kaptunk. -
Andule #5239 OK. Nálam 8D 4H 9M a tiszta játékidő, 57195 caps found, most carried: 34053, ez a jelenlegi összeg. 3as charismával kezdtem, most 8as alapból lvl62-őn. Komolyan össz. 3 tárgyat vettem eddig nem számítva a töltényt, minden mást a "magad uram ha szolgád nincsen" elv alapján tehát a teljes felszerelésem én upgradeltem/mieltem össze és az összes értelmes alapanyagot tartalmazó tárgyat zsákolva a hencsi (öszvér) által. 2 X1es power armort maxoltam de csak a jetpack-est használom mert az a fun. :) (erre alapozva kvára remélem h a köv TES részben visszatér a Levitate)
Szal röviden: fogalmam sincs mire jó a pénz mert elég sokat gürcölsz érte h legyen, 5 perc alatt elköltöd ha nagyon akarod de igazából úgy sincs mire. -
bfbc2 #5238 Az irányítás kiosztás pl.A hulláktól a mouse 3mal is el lehet szedni a cuccokat nem kell e betűt nyomogatni, és a numpadra is be lehet állítani most már több funktiont.eddig ennyit vetem észre. -
Most ~64k kupakom van, ami a stat szerint a legtöbb amim egy adott időpontban volt, de párszor elszórtam egy tizest erre-arra, nehezen indokolható céllal. Egyébként a statban ~131k van jelenleg a 'talált kupakok' rovatban. Tehát az eddigi ~229 órában alig pár ezressel több pénzt költöttem összesen, mint amekkora vagyonom most van, 90-es szinten.

SPECIAL kezdetben:
3416653
SPECIAL jelenleg:
5928887
Lényegében nem a településekből gazdagodtam meg, csak egyszerűen lootoltam minden mozdíthatót (nem lopva és idővel memorizálva hogy bizonyos craftoláshoz mire van szükségem, mi az ami ritka alkotóelem és milyen tárgyakból nyerhetőek), ami valóban értékes volt, az érték/súly mutatós modot használva, amely az egyik legkorábban elkészült modok egyike volt tavaly. Nyomtam a craftolást is aktívan, nem szórtam a pénzt értelmeltenül mindenféle irreálisan drága ruhát és fegyvert vásárolva különböző kereskedőktől - akik még mindig elég horror áron adják a cuccaikat, az ilyesmit befolyásoló magas SPECIAL érték(ek)kel is. A craftolós alapanyagokat is nagyrészt lootoltam, kisebb részt vásároltam pl. Trashcan Carla-tól lebontható olcsó junk formájában amikor szükséges volt - ha már alapanyag vásárlás, ez még mindig az olcsóbbik út, mint alapanyagokat vásárolni direkten, lebontott formában. Az irreálisan drága modolt fegyverek árát csak a horror alapanyag csomagok überelik, ha valaki nem mindig nyitott szemmel járó, kacatokat gyűjtögető gamer, akkor kupakok tízezreit könnyen el lehet szórni csak nyers alapanyagokra, gyenge kereskedős SPECIAL mellett főleg... Gyakran teli eszköztárral jártam és az aktuális társam is jellemzően 'pack brahmin' volt, amíg a Sanctuary workshopba le nem tettem mindent. Rengeteg gyűjtögetős kört tettem, lényegében az egész játék során, van mindenféle értékes/értéktelen kacatom, vagy fél tucat power armorom, amelyekhez semmit nem vettem... Szóval semmi nagy trükk, nagyjából mint az életben, ha értesz valamihez, akkor csináld magad, hosszútávon kegyetlen sok megtakarítás lesz a vége...és a játékban nagyon könnyű mindenféléhez érteni... :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.02.02. 20:43:31 -
Mert? Mi változott? -
bfbc2 #5235 Végre gondoltak a balfkezesekre is az új patcben-el.köszönjük bethesda, de azért a zárt nyitást kifelejtették.chöch -
az elején, amikor csak így bedobja, hogy csatlakozz hozzánk, az annyit jelent, hogy "gyere, menjünk questelni". ha nem valami full antiszoc karakterrel tolod akkor nincs értelme nemet mondani. nem is tudom, akkor mi marad, bóklászol questek nélkül?
én elvittem a végső elágazásig az összes frakcióval, aztán mivel gyorsan végezni akartam már a játékkal, gyorsan ledaráltam a finálét a railroaddal. a minutemen kicsit olyan semmilyennek tűnt, de majd befejezem mindegyikkel, ha már nem leszek így becsömölve a fallouttal... -
Rosszul magyaráztam. Jön a Brotherhood of Steel-es csóka, és azt mondja hogy csatlakozz hozzánk. Oké, de miért? Mi alapján választanám őket? Csak két nyamvadt lövöldözős küldetést csináltam meg addig nekik és azt sem értem hogy miért (azon kívül hogy azért mert ott volt a quest marker) :) Ők mit csinálnak? Semmit nem tudok róluk mi a motivációjuk. Csináljak minden küldetést addig amíg nem muszáj választani? -
SaGa #5232 Ez egy rpgszerű fps, azaz neked kell eldöntened, hogy melyik frakció illeszkedik az elképzeléseidhez, A játék lehetőséget ad rá, hogy kedved szerint csatlakozz ehhez vagy ahhoz, és az ő céljaikhoz illeszkedő sztorivonalat kapsz a döntés után. Ha új karaktert indítasz (vagy a döntés előtt mentesz és visszatérsz oda, miután befejezted) és másik frakcióhoz társulsz, másik sztorivonal lesz. -
Andule #5231 Az úsztam a pénzben mit jelent? Ill. h érted el? Csak mert nekem lvl62-őn cirka 200+ (tiszta) óra után van 33k kupakom. (Ok, 3as karizmával kezdtem).
Nem mintha lenne bármire költeni (tán össz-vissz 3 dolgot vettem töltényen kívül) de kíváncsivá tettél :) -
Although #5230 Valószínű még építened kell egy kis generátort és azt is bekötni. Menni fog. -
Igen erről a támadás dologról hallottam. Már csak az a "bajom" a játékkal, hogy nem értem milyen alapon is kellene nekem csatlakozni ehhez vagy ahhoz, nincs motivációm egyikre sem, mármint a sztoriban... na de ez már részletkérdés, ezek szerint első körben akkor már érdemes a Minuteman mellett kitartanom. Köszi a választ. -
SaGa #5228 Konkrét "haszna" akkor lesz, ha a fő szálat a minutemen mellé állva csinálod végig. Nagy ostromokat kell kivédened, mert majd' mindenki titeket akar lenyomni egy pont után, hol itt, hol ott... Nem árt jól felfegyverezni és páncélozni a settlereket. -
DonPedro22 #5227 Lassan agyfaszt kapok még mindig nem tudom megcsinálni a The Molecular Level - Power up the interceptor küldit, a múltkor írta valaki, hogy annak a vezérlő pultnak vagy vezérlő egységnek a jeladó mellett kell lennie... áthelyeztem de még így sem jó valamiért azt írja a parabolánál hogy még 2 energia szükséges a vezérlő pulthoz még 5 de össze van kötve minden mindennel de nem értem miért nem kap áramot? -
Hmm... ez elég nagy kihagyott ziccernek tűnik. Ezek szerint semmi olyasmi nincs mint a San Andreasban, vagy a Saboteur-ban a területfoglalás. DLC szagot érzek ebben :) -
konkrét haszna csak annyi van, hogy ha van toborzó rádió, akkor adott sugarú körben jön a minutemen, miután fellövöd a flair-t.
ugyanígy azzal a bazinagy ágyúval, raksz egyet minden settlement-edre, és majdnem az egész térkép le lesz fedve tüzérségi támogatással.
mindkettőt egyszer-egyszer használtam az egész végigjátszásom alatt.
-
Csak óvatosan kérdezem, sztoriban még nem sokat haladtam (szerintem), de úgy általában a pénzen kívül semmi haszna a settlementek fejlesztésének-építgetésének? Azt tudom hogy később gyakoribbak lesznek a támadások, de a közvetlen kára ezeknek csak annyi lesz hogy kihalnak a settlerek adott településeken vagy mi? A happiness-nek mi a jelentősége? Ha jobban belegondolok végülis szinte mindegy milyen választ kapok a kérdéseimre, mert akkor is jó móka az építgetés ha "csak úgy" csináltam őket :)
Tegnapi Starlight Drive mókolás:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2016.02.02. 08:34:05 -
-
Ha adottak a megfelelő perkek, az azokkal létesíthető boltok és a települések közötti összeköttetések, akkor lehet kereskedni, pénzt termelni, bár én egyébként is úsztam a pénzben a scavenger stílusommal, hamar összegyűjthető több tízezer lóvé aztán eljön az az idő, hogy elkölteni érdemben nincs mire, poénból mindenféle drága töltény vásárlásán kívül, hogy folyamatosan kiakadjon a számláló... :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.02.01. 18:02:15 -
94 mb es a beta patch tobbe mar nem beta :)
itt a notsz is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.01. 17:41:52