Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt
Mindent a leírás szerint csináltam, az ENB-t tuti be is tölti, mert kiírja, de nem látok semmi változást. A reshade nem kapcsol be a caps lock lenyomására, nem történik semmi...pedgi az elvileg a sweetfx csak át lett nevezve nem?
pénz és sárm by Berényi LOOOOL
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.11.24. 02:49:11
!Forza Ferrari!
NA ITT A KERT 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
!Forza Ferrari!
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
meg találtam még egy gyöngyszemet a képek között, hihetetlenül hasznos fegyver <#zavart2>#zavart2>
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.11.24. 01:08:02
Per Aspera Ad Inferi.
Szóval a gyorstüzelő nem áll olyan távol az igazságtól.
Ja igen, kelleni fog kád+wc meg stb, ha azokat eltárolom egy workshopban a tab-bal, akkor ugye máshol is ki tudom venni őket, HA megvan a supply line? Rohadtul nincs még meg, csak kérdezem. Vagy ez úgy működik, hogy csak az építhető elemeket tudom tárolni és azt is csak úgy tudom letenni, mintha craftolnám csak nem használ alapanyagot?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.23. 22:45:02
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Vanity cam a tisztes neve , korabbi falloutban
animcam
parancsal lehettt elohivni
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.23. 22:34:17
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Más: várakoznom kéne egy küldetésnél éjfélig, de sajnos itt nincs "T" betű (ágy nélkül) mint FO3-ban...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
talán majd konzolon <#nemtudom>#nemtudom>
New Features
Number pad keys can now be used for remapping
Remapping Activate now works on Quick Container
Fixes
General memory and stability improvements
Fixed issue where equipped weapons become locked after completing Reunions
Fixed issue with When Freedom Calls where the quest would not complete
During Confidence Man, fixed issue where player's health would continuously regenerate
Fixed crash related to jumping into water and reloading saved games
Fixed issue where Launcher would not save God Rays Quality setting properly
Az armory meg lent van az alagsorban, lépcső vezet lefelé. Jókora ládákban vannak a kiszedhetetlen fat man lövedékek. Illetve zárt ládákban a falak mentén. Ha azt látod hogy a paladin haverod otthagy és elindul az ajtó felé, feje fölött a kis jelzéssel, akkor csak beszélned kell vele és vége a feladatnak, mehetsz vissza a bázisra (ő marad a fenekén őrizni a helyet, majd ott találkoztok a fedélzeten).
coolpet:
Szedd szét azokat a beton kockákat/építő elemeket amikből már a kezdő helyen is akad nem is kevés szétdobálva, meg akár falként is. Sok helyütt cementes zsákot is találni. Alapozásra még mindig ez a legjobb megoldás ha problémát okoz az, hogy egyenetlen a talaj.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Battletag: coolpet#2467
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
amikor először láttam hogy az összegyűjtött 56 ceruzából kilehet nyerni a fát azt hitem hogy szétröhögöm a hasam ott helyben <#nevetes2>#nevetes2>
1. Minden szart lootolj, amiben van fa. (Component nezet Q a woodra) Fegyvereket is, az ilyen pipe szarok tele vannak vele
1.5: ha mar loot es bontas - a scrappers perk 1-es szinten ertekes lehet.
2. Leraksz par viztisztitot (nem csak kutat), majd a termelt tiszta vizbol veszel/cserelsz 100-as (Diamond C.) vagy 50-es (Ab...akarmi farm a szomszedbol) csomagokat 2 naponta (vagy ha nem eleg a penz, nyiss 3-4 trader/boltot, az is hoz napi 200 kupakot).
3. Ceruza a legjobb, irodak tele vannak vele, es meg sulya sincs 😊
4. A legtobb felszabaditott uj bazison/helyen lebontasz mindent (butorokat is) ami fa, es csak fembol epitesz vissza dolgokat, ha nagyon muszaj ott.
5. Legalabb 1-1 Scavenger station minden telepulesen/bazison, osszekotve a fo bazisoddal (supply linera gondolok), es igy raknak oda is bele szepen fat, nem sokat, de raknak neha.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Sajnos nagyon hiányos a játék település menedzsmentje. :/
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.11.23. 18:52:30
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.