Fallout 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Használ valaki ENB-t? Ezt akarom felrakni:

ezt

Mindent a leírás szerint csináltam, az ENB-t tuti be is tölti, mert kiírja, de nem látok semmi változást. A reshade nem kapcsol be a caps lock lenyomására, nem történik semmi...pedgi az elvileg a sweetfx csak át lett nevezve nem?
oneal1
köszi😊
pénz és sárm by Berényi LOOOOL
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.11.24. 02:49:11

!Forza Ferrari!

Stílusos lett 😊 Az asztalnál ülő kép az ilyen pózolj pénzzel selfie 😄DD
oneal1
végre én is kipofoztam a kecót, avagy:

NA ITT A KERT 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

!Forza Ferrari!

bardocz
Amúgy nekem is sikerült hasonló helyen ragadnom, ránézésre akkora lyukak voltak mindenhol, hogy egy hentes átfért volna,de ugye itt ha leguggolunk nem fogsz kisebb helyen elférni. 2015 😄
😄 még szerencse hogy van ilyen lehetőség, házon belül már sokkal kínosabb egy ilyen helyzet.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

bardocz
Fast travel?
ebből már sehogy se tudnál kiugrani.... fallout3-ban is volt egy két fura hely ahonnét már csak console paranccsal lehetett szabadulni.

meg találtam még egy gyöngyszemet a képek között, hihetetlenül hasznos fegyver <#zavart2>
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.11.24. 01:08:02

coolpet
Mi a szar ugy? Ugorj le 😊

Battletag: coolpet#2467

uhh.. hát ez szar ügy 😄D

Myselor
volt már valaki a vault 81ben?curie-val találkozott?lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban
először is,rendben megvan a macskás küldetés megcsináltam.visszamegyek nem történik semmi,alapból nem találtam azt a rohadékot amire magától az ember emtudom hogy jön rá na mindegy.utána néztem hogy aludni kell 1 napot majd a hülyegyerek bent lesz a dokinál és akkor kezdődik el a quest.na de nekem nem.vaulton kívül aludtam ahogy írták akkor mit baszok el?megcsináltam a macskásat.elmentem haza sanctuaryba aludtam majd visszajöttem kb 30óra telt el a játékban na?nem értem
Myselor
rendben köszi 😄
Myselor
köszi😊
Azert ezt az erzest keves jatek tudja produkalni, mikor a sotetbol 3 feral ghoul ramveti magat fancy hairbrush-al felfegyverkezve.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Minutemen were private colonists who independently organized to form well-prepared militia companies self-trained in weaponry, tactics and military strategies from the American colonial partisan militia during the American Revolutionary War. They were also known for being ready in a minute's notice. They provided a highly mobile, rapidly deployed force that allowed the colonies to respond immediately to war threats, hence the name.
PTW
Dehogy szexuális 😊 Az amerikai függetlenségi háború alatt hívták a muskétások egy speciális alakulatát így, akik "1 perc alatt" képesek voltak újratölteni a musétáikat, ami nagy szó volt.
Szóval a gyorstüzelő nem áll olyan távol az igazságtól.

Amúgy a "minuteman" az így mi? Hogy fordítanátok le? Gyorstüzelő? Úgy tudom ez alapból valami szexuális utalás nem? 😄
kill3r21
Mi ez a supply line téma, többször olvastam, de nem tudom mi az és mire jó 😊
Tartsd lenyomva a v-t (amivel nézetet váltasz) és akkor körbe tudod forgatni úgy is, ha van fegyver a kezében 😄
Ha kitakarítod nem lesz radioaktív. 😄
Na srácok, szerintem én kiépítek egy új bázist az autósmoziban, a régit meg ráhagyom Prestonra, vagy nemtudom 😄 Marha jó hely, nagy, nyitott meg minden, de lehet valamit kezdeni a közepén lévő radioaktív pocsolyával? Lehet építek fölé valami hulladéktárolót és oda rakjuk a kukákat 😄 Meg a pottyantóst 😄

Ja igen, kelleni fog kád+wc meg stb, ha azokat eltárolom egy workshopban a tab-bal, akkor ugye máshol is ki tudom venni őket, HA megvan a supply line? Rohadtul nincs még meg, csak kérdezem. Vagy ez úgy működik, hogy csak az építhető elemeket tudom tárolni és azt is csak úgy tudom letenni, mintha craftolnám csak nem használ alapanyagot?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.11.23. 22:45:02
patchaou
Egérgörgőt nyomvatartva körbe lehet nézni.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

AnarchoiD
eloveszed a fegyot es megallsz valami nyugis helyen, 1-2 perc utan atvalt kulso modba koroz korulotted a kamera, ha megmozdulsz vagy nyomsz akarmit kikapcsol ez az "idle" mod 😉

Vanity cam a tisztes neve , korabbi falloutban

animcam

parancsal lehettt elohivni
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.23. 22:34:17

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Myselor
amúgy nincs még olyan mód hogy látszódjon a karakter hátán a fegyver?annyira hiányzik ez.nem is értem.amúgy ha nállunk a fegyver elővéve miért nem lehet szemből nézni a karaktert?nem enged forgatni vagy csak én nem tudom mivel kell?
Myselor
nemhiszem,talán majd később😊
Myselor
én is ma csináltam pont ezt,szerencsére pont 7 óra volt már.elég volt 8-9ig várni😊
elég ha valami üllő alkalmatosságot találsz,nem kell pont ágy
morcosqtya
Gondolom azért beta mert sebtében összedobott valami.. 😞
Más: várakoznom kéne egy küldetésnél éjfélig, de sajnos itt nincs "T" betű (ágy nélkül) mint FO3-ban...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

hát hosszabb listára számítottam...
talán majd konzolon <#nemtudom>
Myselor
hát ez fantasztikus xd
Beta Update 1.2.33

New Features

Number pad keys can now be used for remapping
Remapping Activate now works on Quick Container

Fixes

General memory and stability improvements
Fixed issue where equipped weapons become locked after completing Reunions
Fixed issue with When Freedom Calls where the quest would not complete
During Confidence Man, fixed issue where player's health would continuously regenerate
Fixed crash related to jumping into water and reloading saved games
Fixed issue where Launcher would not save God Rays Quality setting properly
Valaki szánjon már meg, hogy mit a péksütit kell kikapcsolni az ini.ben ahhoz, hogy beltérben a fényforrások ne csináljanak nekem 15-20 fps droppokat, rendkívül irritáló. Teljesen levettem mindent low-ra, kikapcsoltam mindent és még így is.
Nézz körül alaposan, mert sunyik a mutánsok és van amelyik elbújik azt lapít vagy simán csak elkerülöd mert nem harcias és így míg a többiek üvöltözve pusztulnak, az csak csendben járőrözik. Úgy kell levadászni hogy a feladat előrébb lépjen. ha meg már nincs senki (alul sem), akkor beszélj a kísérőddel és ennyi. Ja és odakint is vadássz le mindenkit, mert ha kint életben hagytál akár csak egyet is, akkor nem lesz teljesítve a feladat.

Az armory meg lent van az alagsorban, lépcső vezet lefelé. Jókora ládákban vannak a kiszedhetetlen fat man lövedékek. Illetve zárt ládákban a falak mentén. Ha azt látod hogy a paladin haverod otthagy és elindul az ajtó felé, feje fölött a kis jelzéssel, akkor csak beszélned kell vele és vége a feladatnak, mehetsz vissza a bázisra (ő marad a fenekén őrizni a helyet, majd ott találkoztok a fedélzeten).

coolpet:
Szedd szét azokat a beton kockákat/építő elemeket amikből már a kezdő helyen is akad nem is kevés szétdobálva, meg akár falként is. Sok helyütt cementes zsákot is találni. Alapozásra még mindig ez a legjobb megoldás ha problémát okoz az, hogy egyenetlen a talaj.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Myselor
nekem is az volt ,aztán visszamentem és voltak még mutánsok a házban.leöltem őket és kész volt beszélni kellett a paladinnal nézz körbe jobban😊
kill3r21
Na van béta Patch, én megvárok másokat, valaki próbálta már? 😄
Elakadtam az egyik brotherhood of steel küldetésben:
A küldetésben meg kell szerezni a nukleáris bombákat a mutánsoktól, megöltem az összes mutánst, bent vagyok az armory-ban bejártam az összes szobát, de nem tudom mit kéne csinálni azt írja hogy "secure the armory" de nem tudom mit kéne biztosítnai.<#shakehead>
coolpet
Koszi a kimerito valaszt. Ahhoz az alaphoz cement kell, abbol meg van 5 es 1 kockahoz 3 is kell. Sehol nem talalok, szoval...

Battletag: coolpet#2467

kiserik
Én ezért teszek a telepesekre. Beköltöztem a Red Rocket Truck Shop-ba Dogmeattel. Kapott egy, a tetejére vezető lépcsőt, oda azt teszek, amit akarok, nem zavar senki. Úgy sem érdekel ez a falugondnokság, hisz a gyerekemet keresem. Nincs nekem időm polgárjenősködni 😄

BEAST
Mondjuk ha jobban belegondolok felesleges az egész. Úgyis csak magamnak építem szépítem a településeimet. Amint támadás éri őket, az összes paraszt azonnal fut ki a falakon túlra meghalni. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Igen, ezek megvannak. Sanctuary Hillen ~10 ember csak scavanger stationokön robotol, de a random materialokkal nem túl megbízhatóak. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

keresel egy széket és leülsz, ekkor már tudsz várakozni.

"3. Ceruza a legjobb, irodak tele vannak vele, es meg sulya sincs 😊"

amikor először láttam hogy az összegyűjtött 56 ceruzából kilehet nyerni a fát azt hitem hogy szétröhögöm a hasam ott helyben <#nevetes2>

PiszkosFred
Csak a szokasos tippeket tudom mondani, amit te is biztos, hogy probaltal.
1. Minden szart lootolj, amiben van fa. (Component nezet Q a woodra) Fegyvereket is, az ilyen pipe szarok tele vannak vele
1.5: ha mar loot es bontas - a scrappers perk 1-es szinten ertekes lehet.
2. Leraksz par viztisztitot (nem csak kutat), majd a termelt tiszta vizbol veszel/cserelsz 100-as (Diamond C.) vagy 50-es (Ab...akarmi farm a szomszedbol) csomagokat 2 naponta (vagy ha nem eleg a penz, nyiss 3-4 trader/boltot, az is hoz napi 200 kupakot).
3. Ceruza a legjobb, irodak tele vannak vele, es meg sulya sincs 😊
4. A legtobb felszabaditott uj bazison/helyen lebontasz mindent (butorokat is) ami fa, es csak fembol epitesz vissza dolgokat, ha nagyon muszaj ott.
5. Legalabb 1-1 Scavenger station minden telepulesen/bazison, osszekotve a fo bazisoddal (supply linera gondolok), es igy raknak oda is bele szepen fat, nem sokat, de raknak neha.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Myselor
hát.sajna ez igaz.igaz én még nem nagyon építkeztem csak ma egy kicsit de látom én is mennyibe kerül minden😊 nemtom figyelj gyűjtögetni kell napok alatt aztán úgy neki állni😊 amúgy valaki mondja már meg hogy lehet várakozni?nem jövök rá komolyan.beállításokat is néztem mindent.
BEAST
Tudom, írtam is, de alig pár tíz vagy száz db fa nem éri meg a több napi várakozást és azt a pénzt amit elkérnek érte. Főleg amikor nekem legakább ezres nagyságrendre lenne szükségem. 😄

Sajnos nagyon hiányos a játék település menedzsmentje. :/

Myselor
van pár kereskedő van nálluk elég alapanyag naponta csak győzd pénzzel😊
BEAST
Ti honnan szerzitek be az építőanyagokat (fa, fém és társai)? Amit az új táborokból kiguberálok az édes kevés, útközben pedig hiába porszívózok össze mindent, így sem jutok egyről a kettőre. Arról nem is beszélve, hogy az a pár kereskedő aki alapanyagokat is arul semmire sem elég és még így is csak 24 óránként töltik fel a készleteiket. Elég szomorú, hogy a építkezési hajlamomat ilyen butaság akadályozza meg.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.11.23. 18:52:30

AnarchoiD
kis help kellene, 2 karival is eljutottam mar a 75os vaultba de soha sehol sem talaltam security key -t... google olyan talalatokat dob ki, hogy valamelyik ornel lesz, de masodjara kipucolt szinten sem talaltam egy kulcskartyat sem

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun