11630
-
Jóózsf István #5220 Kaptunk valami frissítést. Most jött a stímen. Tudunk erről valamit?
-
Although #5219 Az amolyan showman. Ő is fogoly szerintem. Igen ez nem olyan quest ahol lehet beszélni. Adná magát. De vannak olyan questek is ahol nem kötelező a mészárlás. Mellékquestekbe van olyan is ahol választanod kell ki mellé állsz. Nem lett rossz de persze meg lehetett volna csinálni jobban is. :) -
Közben néztem egy videót hogy ha lehenteltem mindenkit, a ghoul főnökhöz nyugodtan odamehetek és dumálhatok vele. -
ezen a két helyen nincs békés megoldás. -
Hat ne simscityzz! Teljesen kihagyhato (a kotelezo meg 10 perc meloval letudhato) az egesz dolog, ha nem erdekel. -
Na jó, mióta játszottam a STALKER lost alphával, azóta inkább végigsunnyogok szinte minden ilyen jellegű játékban a helyszíneket és csak akkor lövök, ha már kérdeztem eleget. Csak olyan fura volt a küldi is, meg hogy ment ott a box. Akkor henteljek le mindenkit a francba? -
üdv a fallout 4-ben, itt szinte mindenkit csak lelőni lehet... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Combat zone-ba be tudok menni, úgy, hogy ne essen nekem mindenki szó nélkül? Stukit elraktam, csak az öklöm van fent mégis mindenki nekem ugrik... Meg volt egy tábor ahol ilyen olasz maffiózó emberkék robotokkal csináltak lóversenyt. Ott is csak kinyírni engedett mindenkit. Van ezekhez küldetés is vagy csak lecsapkodni lehet őket? -
JanáJ #5212 A telepeseknek mi értelme van? Mert kicsit berágtam, hogy SIM Cityzek a játékon belül. :-9 -
Andule #5211 köszi ez megoldotta :) -
open console
rimod 00094636 for the night-vision scope.
rimod 002041B6 for recon scope. -
Andule #5209 Nem oldotta meg. Nem egyből vettem észre a dolgot (sűrű lövöldőzés, stb) és azóta haladtam a sztorival is bőszen.
De az ötlet jó szóval keresek egy normál scope-os fegyvert hátha az visszaállítja a dolgokat. -
SaGa #5208 Lehet, hogy beragadt a recon scope-od "nézete". Az ilyen...
Próbáld eltenni a recon fegyvert, menteni, visszatölteni, hátha megoldja... -
Andule #5207 Valaki tudna segíteni abban h mi a bánattól lehet az, h játék közben a depth of field az csúnyán elállítódott, ráadásként vitte a színek java részét is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ad egy hangulatot de az h csak arra van ráfókuszálva amerre nézek az engem elképesztően idegesít, sosem bírtam ezt a feature-t.
Nem vmi kinti, globális elállításról van szó mert egy másik karakterrel simán olyan a kép mint amilyen volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ingame display options-ben én viszont nem találok semmit ami ezt okozhatja.
Drog, sebesülés, függőség, stb nem játszik, a karinak kutya baja
Utoljára szerkesztette: Andule, 2016.01.31. 13:24:21 -
Module #5206 Én a Railroad-al bandázok,így most ellensége lettem a BrotherHood-nak.Nem baj,mert már amúgy is elegem volt belőlük,mindenkit el akarnak tenni láb alól.Level 72-őn simán hazavágom őket. -
Although #5205 1-2 hete volt egy beszélgetés valamelyik kis csapat által, Avellone beszélt róla talán, de nem olvastam én se. El tudom képzelni kérdés a Beth akarja e. -
SaGa Jr #5204 Lehet persze. Bizonyos feladatok pedig majd csak a vége után aktiválódhatnak annak tekintetében, kivel milyen viszonyban voltál a befejezéskor.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Értelemszerűen ez csak a Minutemen esetében jár plusz feladat(okkal), a többiek legyalulják a konkurenciát, ellenségeiket, így nem marad kit eltakarítani. A MM esetében meg csak 1 ellenfél van, a másik két frakció pedig nem kell ellenséggé váljon. Ám ha azzá tette őket a játékos, akkor a sztori vége után bejön néhány új feladat ahol ezen nézeteltérések generálnak új cselekményeket. -
SaGa #5203 Nem tudom mennyire igaz a tegnapi hír, de állítólag az Obsidian is akar még egy Falloutot csinálni... Abba még akár ilyen is lehet.
Wolwerine: Közben megkerestem az építési terület bővítő modot: Build high a címe, 16 települést bővít ki elég durván.
A Moveable workshoppal átmozgatott autósmozibéli munkapadom viszont szőrén-szálán eltűnt abból az épületből, amit direkt ennek húztam fel. Igaz, közben néhány mod frissült, meg még kettőt fel is raktam, valószínű ezek kavarták meg az egészet. Annyira nem gond, mert az ökörsütő nyársnál ugyanúgy hozzá lehet férni a teljes raktárkészlethez és az építési menü is előjön a V-re, csak kissé zavar.
Ahogy építgetem a moziban a dolgokat, a blöki folyamatosan ott heverészik az eredeti kis raktár épületecske (amiben a "workshop" volt) helye előtt. Kell neki egy házikó valami értelmesebb helyre, talán átszokik oda. -
Although #5202 A fősztori lezárul, de a világ ott marad szóval nincs mit hazavágnod.
Legfeljebb a kérdés van e értelme folytatni.
Személy szerint indítanék egy új karit,
Edit :Ahogy látom a minutmenen kívül három értelmes menet van az Inkvizíció :) a Brotherhood, és a railroad.
Több mint a semmi!!!
Persze jó lenne még egy über gonosz is mint Caesar volt a new vegasba :)
Meg lehetne saját szál is mint ott, de ne legyünk telhetetlenek mások a prioritások. És ahogy elnézem lehet a következőbe nem is lesz, mivel nincs rá igény.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.01.25. 15:37:15 -
Negritis #5201 hali
én most állnék neki, 1 kérdés így a tippeddel kapcsolatba
ha "vége" a fő sztorinak utána még lehet bohóckodni? vagy olyan változások jönnek amik ezt kicsit hazavágják?
köszi -
SaGa Jr #5200 Nem lehet minden feladatot megcsinálni minden frakciónál, egy részük mindenképpen elérhetetlen marad a játékos számára). Sőt néhány feladat elérhetőségét még az is befolyásolja, hogy milyen viszonyban vagy egyéb frakciókkal.
A molecular-os feladat meg még csak a sztori fele lesz. Az ottani döntésed alig befolyásol valamit. Igazából aki oldalán végig akarod vinni a sztorit, azt a frakciót kérd fel segítőnek, illetve ha Institute oldalon akarsz játszani, akkor mindegy (talán a Minutemen a legjobb ebben az esetben).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Minutemen frakció további feladataihoz meg legkorábban a Battle at Bunker Hill feladat során történő Institute-tól való lelépéssel - courser kinyírása, majd diskurzus a vezetővel és kilépés mellett döntés - lehet majd hozzájutni és így az ő sztori vonalukra rálépni.
Ja és a végére egy tipp. Ne csinálj meg mindenkinek mindent, teljesen hazavágja a végjáték nehézségét a dolog. Válassz ki egy brancsot és velük/nekik dolgozz, ne mindenkivel bratyizz.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2016.01.25. 14:41:03 -
Sir Charles #5199 Köszi
Így már értem! -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!You can do Brotherhood quests right up until "Tactical Thinking," which requires you to destroy the Railroad (immediately thereafter you're tasked to destroy the Institute).
You can do Railroad quests right up until "Precipice of War," which requires you to destroy the Brotherhood (immediately thereafter you're tasked to destroy the Institute).
You can do Institute quests right up until "Mass Fusion," which turns you hostile to the Brotherhood (thereafter you're tasked to destroy the Railroad, and subsequently also the Brotherhood unless you destroyed them with the Railroad already).
The only thing to watch out for is the beginning of Mass Fusion. You want to avoid the first objective, "Talk to Allie," until you've reached the cutoff point with the Brotherhood, because once you do talk to Allie all dialogue with the Brotherhood officials gets locked into a Mass Fusion turncoat ("Hey, the Institute's about to start fighting you, we should hit them first.")
The cutoff points are also really obvious, you'll be notified explicitly when you've reached them, either you'll get a popup message saying "If you proceed you'll be hostile with X faction forever" OR in one case it'll just make you hostile right away but you simply reload your latest save.
-
Although #5197 Ha logikusan végiggondolod a kérdésedet akkor mi a válasz? -
Sir Charles #5196 Biztos sokan kérdezték már, -de nincs sok kedvem végignyálazni 5000 hozzázólást-, hogy a fő szálon melyik az a küldetés, ahol oldalt kell választani és már nem tudom a többi frakció küldetéseit csinálni.
Utánaolvastam a küldetésleírásokban, de nem volt egyértelmű, illetve úgy tűnik, mintha a BOS és Railroad küldik is csak akkor folytatódnak, ha már bent van az ember az INSTITUTE-ban, de a MOLECULAR LEVEL küldetésben azt írják, hogy választani kell valakit, aki segít megépiteni a teleportálót.(tehát itt is frakciót kell választani).
Szóval igazándiból az a kérdésem, hogy az összes frakció összes küldetését(kivéve a végjátékot,ahol úgy-e vagy kiírtom az Institutot vagy mindenki mást) meg lehet-e csinálni, vagy ha mondjuk a BOS mellé állok, akkor automatikusan törlődik a Railroad és Minuteman küldetésszálak.
Remélem érthető volt. -
SaGa #5195 A másik hasonló a Scrap everything, aminek a tegnapi frissítése magában foglalja a Scrap death things, Scrap scrap, és a Spring Cleaning moddal eltakarítható cuccokat is. Meg van egy másik mod (nem ugrik be a neve, de este meg tudom nézni), ami alaposan kiterjeszti az egyes települések beépíthető, így lebontható területét. Sanctuaryban pl majd az egész sziget, sőt a Vault felé túl is nyúlik rajta, majdnem a kerítésig, az Old North Bridge-nél egész az emlékműig átér, így azt is le tudnám bontani. Az ott heverő rablovicsot is "lebonthatom", viszont a vadkutyát nem hagyja.
De óvatosan kell bánni ezekkel a modokkal, mert tényleg minden lebontható, pl a saját házad, az utak, a sziklák a parton, az az épület, ahol a munkapad van, alappal együtt. Viszont a fő munkapadot (a nagy piros) nem tudod odébb tenni, csak másik moddal. Így ha véletlenül kikapod alóla az alapot, ott fog lógni a levegőben. Az a mod, amivel áthelyezhetőek ezek a munkapadok is, kissé korlátos. Mindet át tudod rakni, de csak egyszer. Ha felemelés után bárhová lerakod, többet nem tudod elmozdítani.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.01.25. 11:56:15 -
Malachit #5194 Én a kádját ki szoktam rakni a mezőre :) -
SaGa Jr #5193 JanáJ:
Boldogság növelő a település számára (akárcsak a vásárolható kutya). Ha jelen van egy ilyen állat a településen, akkor a maximális boldogsági százalék magasabbra mehet mint nélküle.
Van a resources építhető cuccok között egy kád, ami egyébként megegyezik a fürdőszobai kellékkel, de ez az etetője az állatnak. Arra figyelj, hogy falhoz ne tedd úgy, hogy a hosszú oldalával néz a fal felé, mert a kétfejű marha hol egyik, hol másik oldalról szeret kajálni belőle és ha emiatt nekiáll áttrappolni mindenen, simán elpusztít olyan dolgokat, amiket te nem tudnál eltakarítani, így romokat kreál. Szóval csak a rövid oldalával érintkezzen fallal az etető ha netán fal mellé raknád le. -
Although #5192 Ja ez nem lenne meglepő. Pedig én új frakciókat várok :(
De ha ebbe az irányba megy akkor lehessen raid telepet építeni és lepusztítani a többi haszontalan telepet!!! :) -
tegyél le neki kádat, ami valójában itató, akkor egy helyben marad. -
Ezt én is szeretném tudni? Ott kóricál az autós moziban.
Kerítéssel kerítsem körbe vagy mi?
-
JanáJ #5189 A kétfejű tehénnel mit kell tennem aki a setlementemhez csapódott? Van haszna? -
DonPedro22 #5188 Okés köszi
-
Wolwerine #5187 Gigantomán építkezőknek javasolom a Spring Cleaning nevű modot, jóval több elem törlését teszi lehetővé, mint amit a játék alapból enged. Szemét, kőrakások, fű, szanaszét heverő csontvázak, mindet el lehet tüntetni. A játék talán legnagyobb építési területe Sanctuary, saccra háromszor akkora, mint a sokak által szeretett autósmozi. A mod telepítése után a "srapall" konzolparancs kipucolja az egészet, nincsenek többé romok (nálam 2815 elemet törölt), csupán a nyers, beépíthető talaj... Persze a település útja és a híd, valamint a workshop a helyén marad. -
bmw1200 #5186 A magyarításoddal akad össze, a "Fallout4 - Interface.ba2"-t hagyd meg az angolt. -
Hol van ilyen? -
Irsz egy reportot a supportnak, majd lekapod a beta patcht es megvarod a veglegest. -
DonPedro22 #5183 Felraktam ezt a beta patchet és azóta crashel a játék ha pl odamegyek egy fegyver munkapadhoz és megnyitom, rögtön kidob a játék
Van erre valami megoldás?
Utoljára szerkesztette: DonPedro22, 2016.01.23. 10:14:30 -
Nem gondoltak szerintem, hogy ennyire nepszeru lesz ez a resze (jatek a jatekban), csak osszedobtak egy felkesz valamit. A kovetkezo DLC-ben biztosra veszem, hogy kap extra ficsoroket a cucc, sot, nem lennek meglepve ha lenne kifejezetten settlements dlc sem (lasd Hearthfire a Skyrim eseteben). -
Az, csak elszomorító, hogy mennyi bugon és trükközésen alapszik, nem volt képes a Beth megoldani mindezt élvezhetően...
De akkor is...