270
Final Fantasy XIII - PC
-
#29 Hát ez az eredeti játékoknál a vicc, régen a másolásvédelmek, utána meg ezek a mostani basakodások. :D -
#28 Yep. De ha már megvettem, akkor nem akarok warezt tölteni. Hogy néz az már ki?
"Figyu sztímen megvan, de én warezba tolom, mert onnét gyorsabban letöltődött." -
#27 Igen 30GB-nál ez nagy hiba...:S
Warezban előbb tudnál játszani. -
#26 Október 9.
24 óra múlva oldják fel Steam-en és akkor lehet játszani. De hogy addig még a játék jelentős részét se lehessen letölteni? Ebből holnap nem lesz játék, max hétvégén. Kufaélet! -
#25 :) nem 10.-én jelenik meg? -
#24 Holnap jelenik meg! Kemény 30GB lesz a játék, de Steamen csak nincs pre-load. Kufaéletbe! Ezzel a tanyanettel örökkévalóság lesz letölteni!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.10.08. 18:04:20 -
#23 Annak a demo-t néztem, a harcrendszer nem fekszik nekem abban. -
#22 Várom a többi részt is. A Lightning Returns-ban pedig már lehet is "öltöztetni" Lightning-ot, nem? -
#21 2. is bitangjó ott használhastz először a sorozatban megölt szörnyeket is!!!!!!! -
#20 1 hét múlva megjelenik a játék!
2015 pedig érkezik a másik 2 felvonás is. -
#19 Október 8-ig tud szerezni ilyen áron. Wesker24 néven megtalálod itt SG-n.
Én is október elején tudom csak megvenni. Remélem mielőbb megérkezik a fizu. -
#18 Hát, okt elején terveztem megvenni, de ha Wesker24-nek (gondolom itteni felhasználó, vagy Steames név? :D) még akkor is lesz SG-je, akkor rá teszem a voksomat inkább, nyilván. -
#17 Igen, még 17 napig érvényes az akció, viszont nem egyszerre kapsz kódot!
Hanem a megjelenés előtt 1-2 nappal, amikor a Pre-load is beindul Steam-en.
Ebből a szempontból érdemesebb lenne Steam Gift-et szerezni hasonló áron, mert azt már azonnal megkapnád és csak az előtöltésre/feloldásra kellene várnod.
Wesker24 2700 Ft-ért tud neked szerezni ilyen Steam Gift-et, picit drágább (de még így is olcsóbb, mint a Steam-es ár), de "biztosabb".
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.22. 16:34:15 -
#16 Jobb oldalt középen megjelenítve az összes nyelvet láthatod, hogy Angol ÉS Japán hang van, felület és feliratozás ezeken KÍVÜL még 6 további nyelven. -
#15 Jól látom, ez még 17 napig (azaz ez is a megjelenésig) lesz? Köszi a linket. -
#14 megvan!!! :)
-
#13 A steam oldala a megjegyzésben azt írja, hogy audio csak angolul van, míg a nyelveknél azt írja, hogy a japanese is ott van a "nyelvek teljes hangtámogatással" résznél, ez mit jelent? Tudok japán hang angol felirat párosítással játszani? Ha igen akkor érdekel mivel bírni fogja a 4 éves laptopom is a gépigény szerint (2,4ghz corei3 mobil radeon 5400 ami kb geforce 8600nak felel meg teljesitményben +dx11et tud) -
#12 Ne aggódj, a részek nincsenek összefüggésben. Meg a 13 sztoriját amúgy sem érti senki :D -
#11 A brazil Nuuveem oldalon "csak" 8,2 euró (2500 Ft) a Final Fantasy XIII!
Ez nagyon baráti ár! :) -
janihunk #10 Igen met ez új történetszál. XIII, XIII-2, és a Lightning Return egy szál. -
#9 játszható úgy, hogy halvány lila gőzöm sincs a sztoriról? -
janihunk #8 DX11. Szerintetek felújított garfikával jön? -
#7 Elég fals rész,...egy Lost Odyssey bármikor keresztbe nyelte, a summon -ok pedig gyalázva lettek... motoros shiva meg ilyenek... -
janihunk #6 Final Fantasy XIII Október 9. Steam-en jelenleg 10 százalékos kedvezménny. Másik 2 epizód 2015 tavasz.
Utoljára szerkesztette: janihunk, 2014.09.18. 21:17:48 -
#5 Rendszerkövetelmények
Minimum:
Processor: 2GHz Dual Core CPU
Memory: 1 GB RAM
Graphics: NVIDIA® Geforce® 8 Series/ ATI Radeon™ HD 2000 series VRAM 256MB or later
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 30 GB available space
Sound Card: Sound card compatible with DirectX® 9.0c
Recommended:
Processor: Intel® Core™ 2 Quad (2.66 GHz)/ AMD Phenom™ II X4 (2.8 GHz) processor
Memory: 1 GB RAM
Graphics: NVIDIA® Geforce® GTX™ 460/ ATI Radeon™ HD 5870
DirectX: Version 11
Hard Drive: 30 GB available space
Sound Card: DirectX 11 compatible sound card
-
#4 Nem csak PC-re költözhet, hanem költözik is.
Az első fecske október 9-én érkezik. Steam-en már elő is rendelhető - egész baráti áron!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.09.18. 20:23:19 -
janihunk #3 Ez kicsit komolyabb. -
#2 Final Fantasy 4 is van má steamen. -
janihunk #1 Újabb Final Fantasy epizódokkal bővülhet a PC-s játékosok gyűjteménye, már ha hihetünk a Final Fantasy XIII honlapjának. Hinni akarunk.
Legutóbb a Final Fantasy III című klasszikus vált elérhetővé a Steamen, viszont a Square Enix további címekkel örvendeztetheti meg a pécéseket a közeljövőben. Legalábbis a Final Fantasy XIII honlapján felbukkant hivatalosnak tűnő Steam logó alapján ezt feltételezzük.
A dolog pikantériája, hogy a honlap a Final Fantasy XIII mellett egyúttal a Final Fantasy XIII-2 és a Lightning Returns: Final Fantasy XIII játékok otthona is, amely a spekulációk szerint azt jelenti - már ha a logó szándékosan került ki és nem valamilyen baki történt -, hogy a Square Enix mindhárom címet bejelenti PC-re. Nincs más hátra, mint a hivatalos közleményre való várakozás.
Minden információ jöhet.
Utoljára szerkesztette: janihunk, 2014.09.17. 21:50:15