Final Fantasy XIII - PC-re költözhet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Grat.... én egy celeronos régi siemens-re telepitem most a win7-et. 😄
Flash játékok is akadoztak xp-vel a gépen, de eddig engedi feltenni a win7-et. 😄
Laza kid 256 ddr1-es memoriával. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maala
Nah, megtaláltam, hogy hol tárolja a Steam a képeket. Majd ha hazajövök, megcsinálom újra, aztán csinálok pár képet. 😊 Videótól sztem meghalna ez a 3 éves noti. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

DarkSector
Mutasd milyen karakterekkel és hányas szintű fegyókkal csináltad, egy videót is csinálhatsz gyors. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maala
Cid Raines. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

DarkSector
Mi 2:10? 😄

Maala
2:10, bár a screenshotot nem'tom, hová menti ez a majom Steam. -.-

Light-Snow-Sazh: 2x 3rav, 2x 3com, meg egy-egy rav-sen-syn, és rav-sen-rav. Stagger után piece of cake, miután kijött a csapat a szinkronból, és végig levegőben maradt.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.25. 14:58:57

Kandurex
Mit értesz az alatt, hogy "érti"?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Maala
Hát nem tudom, nálam fontos, hogy ha lehet, 5*-ra csináljam meg a csatákat. Így azért próbálkozni kell bőven egy-egy lénytípus ellen, mire meglesz az a 13000 pont a végén a megfelelő taktikával. De ki mit keres egy játékban.

A sztori meg... A datalog kellőképpen elmélyíti azt, amit a videókban nem feltétlen látni. Hogy melyik karakter mit, miért tesz.

A paradigmaváltás szerintem jó, van 6 slotod, aztán eldöntöd, hogy viszel-e mindent, vagy csinálsz redundáns paradigmákat (ugyanazt duplázod, majd 2 körönként váltasz köztük +1 támadásért... Stb. Elég változatos, 6 alatt a 3 lehetőség. 😄 De elhiszem, hogy totál érdektelen lehet, ha csak "legyünk túl rajta" módon esik neki az ember.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.25. 12:22:26

Sirch
Ízlés kérdése. Jelenleg Chapter 11-nél járok, és az eddig játékkal töltött 55 óra minden egyes percében a képernyő elé szegezett.

Sir Quno Jedi
Inkább az a baj vele, hogy vééégtelenül unalmas. Már ps3-mon is elbuktam egy idő után, mert már nem vitt rá a lélek, hogy tovább toljam. Most PC-re is megvettem és újra megpróbálom, egyelőre haladok vele. A harcok uncsik és kurva sokat kell kutyagolni kihalt, csöves terepen, ami néha szép, néha nem... Gyakorlatilag bealszom a monitor előtt. Próbálok fent maradni és figyelni, de egy idő után nem megy, mivel nincs benne semmi ami fent tudná tartani az ember érdeklődését. Remélem azért most sikerülni fog. Végülis az FF12-t is kibírtam végig, pedig az nagyon rossz rész.

Szal. a sztori még érdekelne (úgyahogy), de a kutyagolás és harc tré nagyon. Nomeg ez a paradigmaváltás, elmennek az anyjukba, ezt már az FF10/2-ben sem bírtam (bár ott nem így hívták, de kb. ez a lényege).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jah aki érti és szereti annak jó. Többi résszel nemjátszottam boxon, kivácsi leszek milyenek lesznek pc-n

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Maala
Van benne 200 féle ellenfél, te már 1-et látva elmondod, hogy mekkora fos ez a játék. Téged komolyan kell venni. Not.

Tudod, barátnőm is ki van akadva azon, hogy össze-vissza nyögnek harc közben a lánykák. Neki is azt mondtam, amit neked. Amikor játszol, inkább a mechanikára fogsz figyelni, nem a pl. általad is említett külsőségekre. Mert a harcrendszere nagyon jó.

Kandurex
Nyilván lévén csak szépet és jót lehet írni, különben inkább le kell lépni meg se szólalni. Persze, ez egy jó játék,...NOT

Maala
Egyrészt az nem virág, hanem mecha Balbassaur, másrészt nyilván csak olyan játszik vele, akinek bejön a stílus. De odamenni egy fórumba, csak hogy fikázd a játékot. Betegség.

DarkSector
Ott a pont.
Mondjuk azt hogy segítettek pár analfabétának.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.24. 14:48:42

Sirch
Mivel szó sincs bugról, csak felhasználói javaslatoknak tesznek eleget, így ismerve a patchelés költségeit steamen, már az is meglepő, hogy ezt egyáltalán meglépték.

Kandurex
Epik...

...túllépve azon, hogy egy óriás virágot, fikuszt vagy mitudommén mit kell benne csapkodni, mellette egy olyan színokádék HUD-al, hogy a szivárványt szaró unikorisok elbújhatnak, megfejelve egy idióta japó érzésel, ahogy a levegőbe csapdosós, értelmetlenül neki futkosós,..

...eddig is sejtettem, hogy a széria nem tud túllépni a 80-90' éveken, de hogy kit akarnak vele célozni az nagyon homályos. Tessék szépen elővenni a LO-t, ezt meg elásni jó mélyre.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.10.24. 11:29:47

Hello,

The FINAL FANTASY XIII team have been working hard to improve your experience on Steam and we're happy to announce the following changes will be rolled out.

■ All versions
A request-to-confirm notification, will now appear when you try to quit from the full-screen mode.

■ Asian version
"Confirm" and "Cancel" button assignments on the Controller Settings have been switched.

We'll be in touch as soon as we're ready for the next one!

SQUARE ENIX

Hát ez epik!!! 2 hét után kijavították a legsúlyosabb problémát! <#banplz>

Saját

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Spanyolul:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lenguaje: Voces En Inglés y Japonés Con Textos En Español, Inglés, Francés, Italiano, Alemán
Tamaño: 11 GB
Tiempo Instalación:Como siempre, depende de tu disco duro y como esté de defrahmentado, pero de 30 minutos no baja, es recomendable un disco duro SSD
Datos ripeo:
-Eliminados videos Japonés
-Audios Ogg Vorbis resampleados a -1
-Videos reconvertidos s 640x368 VBR 375.000, conservando sus 4 pistas de audio
NOTA IMPORTANTE:REQUIERE DE UNOS 70 GB'S DE ESPACIO LIBRE PARA SU INSTALACION
NOTA 2:Solo como curiosidad, el proceso de este rip ha sido NON-STOP durante 36 horas (ininterminables)
Maala

DarkSector
NXS az ki? 😊

Itt egy videó amit én régen csináltam egy főellenfélnél, eléggé siettem vele. 😄
Persze úgy édekes ez hogy nem tápoltam a karaktereimet. 😄

CID RAINE

Maala
Visszatérve a témához, nxs vajon eljutott már a gameben az openworld részig? 😊

DarkSector
5k-ért van.

Amúgy meg használtan még kevesebb.
De mit várnak az emberek, ingyen játékot? 😄
Ráadásul ezt nem 1 játékra veszi az ember.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.19. 19:04:36

Maala
De, de! 6k egy jófajta kontroller!

DarkSector
😊
A pénz nem volt téma. 😄

Maala
Fehérje-fehérje, aztán hogy növényi, vagy állati eredetű, az tökmindegy, amíg meg lehet találni benne a szükséges aminosavakat. Csak más kérdés, hogy egy fajtában egyszerre hányat a 20 (21) féléből... Megint más kérdés, hogy itthon inkább állatot ennék, még ha más választásom is lenne, mert normális fehérjetartalommal rendelkező növényekhez havi 300k nettó kell, ha csak azt akarsz enni.

Ahogy egy jó konzolhoz, vagy jobbfajta géphez is bele kell nyúlni a zsebbe.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.10.19. 19:01:00

Kandurex
Nem vagyunk különbözőek, emberek vagyunk húsevők, szervezetünknek szüksége van húsra, sőt gyermekeinkre egyenesen életveszélyes ez a mód, amit misem bizonyít a legjobban, hogy vega, mint olyan, nem életforma, hanem mentális betegség! Szóval még egy érv a kontroller mellett <#idiota>

DarkSector
😄

Maala
Jó kis F1GP2-es qa+-. irányítás, de jó is volt az. 😊 És ott sem lehetett változtatni.

DarkSector
Abban viszont egyetértek hogy odavissza kiegészítik egymást, van amikor a zöldség jobb van amikor a hús, szóval van amikor billentyűzet a jobb van amikor a kontroller.
Viszont kontrollerrel mindent jól el lehet irányítani, bill+egérrel viszont lehetetlen.
Pl egy F1-es játéknál ahol a-d-vel kormányozni szinte csak faltól-falig megy.

DarkSector
Hahaha igen kivételek vannak, de fordítva nem.
Akikről beszélsz azok elvből hagyták abba nem azért mert nem izletesebb a hús, hanem 2 dolog miatt:

1. állatokat nem akarnak enni
2. fogyókúra

😄

nem fogsz meg.....

Terawatt
Amúgy ha windowedben indítod el, akkor megkérdi, hogy biztos ki akarsz-e lépni. <#wilting><#idiota>

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Maala
Nem akarlak megfogni. Aki vega, az is próbálta a húst, kivéve az a pár szerencsétlen (a vegág közt is elenyésző % lehet), akik a szüleik vegasága miatt nem próbálták sosem.

Ők mégis a zöldségek mellett döntöttek.

Csak az a lényeg, hogy különbözőek vagyunk. És ez jó.

De akik az esc miatt sírnak, meg sem próbálják áthidalni, megoldást találni a problémára, ha már úgy döntöttek, hogy keyb-ot használnak. És ez az, ami nevetséges. 😊

DarkSector
Csakhogy én próbáltam, mindkét evő vagyok, én joggal mondom azt hogy hús nélkül nem bírnám.
Szóval most nem igazán tudtál ebben megfogni. 😊

Pedig próbáltál de nem tudtál.

Ugyanaz a 2 dolog, persze lehet csak zöldségekkel, nem halsz bele, én is mehetnék csak a zöldségekre, de feleslegesen vonnám meg magamtól a húst, és azzal sokkal könyebb ha kiegyensúlyozottan eszel mind2-őből, csak az egyik folyton nem jó, sem kontroller nem jó mindenre, sem egér+bill. 😄

Egy tökéletes példa. 😊

Terawatt
Well said

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Maala
Pedig lehet, hogy jó élmény csak zöldségeken élni. Lehet, hogy az elején furcsa lenne, de később rájönnél, hogy igenis finom az! 😄

Az éremnek mindig két oldala van. A vegák nagy része nem vegaként kezdte. Mondjuk én nem vagyok az, de letojom, ki mit eszik, amíg nem akarja ráerőltetni a másikra.

Hasonlóan ebben a témában is. Nincs lehetetlen, csak begyöpösödött, régi ideák. Mert-hogy alt+f4/ctrl+q-ra rakni crash-to-desktopot szebb, mint esc-re. 😄

DarkSector
Jó hát van néhány zárkózott ember, akik nem képesek befogadni új dolgokat.
Nem baj ez, csak nem szabad befogadóknak erősködni az ellen amit lehet nem is próbáltak még. 😊

Kb olyan mintha azt mondaná egy vegetáriánus, hogy szar a hús, de nem tudja milyen jó mert nem enne pénzért sem.
Lehet az elején furcsa lenne, de később rájönne hogy igenis finom az. 😄
Csak ugye fejben eldöntötte hogy az ördögi dolog, soha nem fogja elfogadni. Inkább "szenved" salátákon.
Mert ne mesélje be nekem senki hogy az egy szuper élmény zöldségeken élni.

Kandurex
Pedig az. Van olyan ismerősöm aki mind a mai napig monitoron nézi a filmeket, mert így szokta meg, hiába mondjuk neki, vegyen már egy istenverte hdmi kábelt és nézze a fotelből, de nem, mert szerinte az jobb...szóval... valahogy a pc jobban élnek ezek a,... hogy is mondjam..., dogmák, amiket terjeszt is a pc társadalom előszeretettel...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.10.19. 16:25:22

wedge31
Ahogy darksector mester mondta ez egyéni, kinek mi a jobb, én pc-n csak bill+egérrel játszok ha valamit ezekkel nem lehet azt fel se telepitem ezért aztán idegesiteni se szoktam magam az írányitás miatt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Azt így nem merem kijelenteni hogy ostoba beidegzősdés azt használni.
Hanem inkább a tényekkel szembe menni makacsságból az na az igen.

Nem bajha a FF13-at bárki billentyűzettel nyomja, és zsigerből utál a kezébe venni egy wireless kontrollert hogy ledőlhessen a kanapéra, hanem a SE-et lehordani mert az optimális irányítás mellett a fapados billentyűzettel nem foglalkoztak többet.

Kandurex
Igen? Nekem valahogy nem ment, főleg az első rész, pedig előtte, míg nem költöztem át a szánalom 24" törpe monitorról a TV -re, én is bill+egér kombóval toltam. Most már kizárólag kontroller és kanapé minden platformon, egyszerűen jobb, kényelmesebb, egyszerűbb.

DarkSector
Persze egyénileg bárki gond nélkül játszhat valamilyen játékkal valamilyen eszközzel, ez csak annyi hogy könnyebb, sokkal kézreállóbb.
Pl kombózásoknál meg hasonlók, QTE. stb stb stb.

Pl az a szép mikor analoggal God of War-ba kell körözni, nah azt awsd-vel el is lehetne ha lenne pc-re felejteni.
Vagy ott van a Metal gear Rising, a kardozás megintcsak analoggal sokkal jobb, eleve már csak azért is mert arra találták ki.
Neverdead játékban is ez van.

PL DMC szerű H&S játékoknál én billentyűzetre eleve nem is merek gondolni.
Ott a mozgás, a kombók, nah azt kemény dolgog ha valaki billentyűzettel letólja.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.19. 16:14:09

DarkSector
RTS , FPS-ekben kell bill+egér ha van.

Valamint aki nem tud játszani olyan szinten kontrollerrel, amolyan TPS shooter terén.

De más stílusban nem nagyon értem, miért kell úgy csinálni mintha a kontroller egy sátáni eszköz lenne.

wedge31
Ez butaság mindkét részt bill+ egérrel játszottam gond nélkül.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kandurex
Agree,... ostoba beidegződés billentyűzettel játszani! Talán versenyszinten FPS-kel..., igaz, ott verhetetlen.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.10.19. 16:02:01

Kandurex
Dark Souls meg a billentyűzet? Ez biztos? Már csak azért kérdem mert az a játék iskolapéldája a kontroller kizárólagosságára...

Maala
Annyiban nincs igazad sztem, hogy előbb vették meg az emberek, és utólag derült csak ki, hogy milyen az irányítás.

Pl. átlag jrpg fannak sztem fel sem tűnt, mivel alapból kontrollerrel nyomul.

Szerintem a bevételek nagy részét a játék elérte már az első hétvégéjén, és egy porttól ez is az elvárt imo, nem a hosszútávú bevétel.

DarkSector
Persze hozzátartozik ám nagyban és ezt elfogadom, hogy demo pc-n baromi kevés van, de szerintem mivel az is nagy erőforrás és pénz, szerintem titkoltan a fejlesztők is inkább hagyják azt hogy warezban ugyis meg tudják próbálni, még konzolosoknak is pc-n ez meg, hazudik aki azt mondja van egy játékra alakalmas pc és nem néz bele egy játékba pc-n amit amugy megvenne konzolra, de nincsen demo.

Szóval a fejlesztők sem buták olvasnak fórumokba, nagyon is tisztában vannak a szokásokkal, mikor egy oldalon elárazás van vagy hiba, azt sem maguktól veszik észre. 😄

Ez olyan minthogy a biztonsági cégek hekkerrekkel próbálják feltöretni a cuccukat , tanulva ebből hogy minnél jobban alkalmazkodjanak az ellenfélhez.
Ehhez még ész sem kell kitalálni hogy ez így megy. 😄

DarkSector
Használtpiac káros a boltihoz képest, de a legkárosabb a warez.
Használtpiacon legalább fogy , és sokszor hiába veszed meg a játékot magát, DLC-ket, vagy multi pass-okat meg kell venned újra.
És a lovét 90%-ban beforgatja az eladó más játékokba.

Szóval ezt a használtpiacos témát ne kezdjük el mikor százezres warezról beszélünk pc-n. 😊

Azért kezeljük helyén a dolgokat, pc-n a warez-ra ez max terelésre ad okot vagy kifogásra. 😊
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.19. 15:12:18