627
-
Papichulo #27 Az meg, hogy innovatívnak már egyre kevesebben titulálják a céget, sőt ellenkezőleg, az is sokatmondó.
[URL=http://9to5mac.com/2013/09/27/1500-senior-execs-name-apple-most-innovative-company-in-the-world-9th-year-running]"1500 senior execs name Apple most innovative company in the world 9th year running"[/URL]
Nem énrólam van szó, hanem világszerte nagyon sok olyanról, akiknek a véleménye igenis számít, persze neked nem
Fogadjunk, hogy mindjart neked sem fog szamitani a fentiek velemenye :)
nézd meg a többi video-ját és láthatod
En addig neztem az egyik "unbiased" videojat, amig kiemelte hibakent, hogy az iOS-en be kell kapcsolni a bluetooth-t mielott parositani akarod egy ilyen eszkozzel, mig az androidnal nala alapbol be volt kapcsolva es ezert nem kellett... korrekt.
üdvözlöm a 64 bites rendszert, de azt hogy iPhone 5S esetén egyelőre semmi több, mint marketing fogás és nincsen haszna EGYELŐRE, azt neves hozzáértők is állítják
Ki azok a neves szakertok? FORRAST!!!
Meg a qualcomm - marketing(!) - igazgatoja is visszavonta a velemenyet, hogy valoban nem csak reklamfogas a 64bites architekturara valo atteres. Meg gondolom az anandtech - nem hamisitott :) - behcmarkjai es elemzese is marketing fogas. -
levente68 #26 „"én a hanyatlását szeretném"
Nem is írtam, hogy szeretnéd (tanulj meg olvasni, mert amit művelsz az funkcionális analfabétizmus). Jósoltad. A nagy szakértelmeddel.”
Igen, erre írtam: „Hanyatlást? Vége a történetnek?”
Továbbra is jósolom, de nem drukkolok érte, felfogható egyetlen agysejteddel a különbség?
Segítek: nincs vége, pillanatnyilag nem sokan jósolnak emelkedést Apple számára és egy elég komoly hanyatlás jele a részvényük komoly áresése, de nem is inkább az, hanem a régebbi töretlen emelkedést váltó most már tartós tendencia.
Ha olvastál ilyesmiről, az elemzők 550$ környékére várták mostanra az árát, ez sem jött be, pedig ez sem volt optimista jóslat.
Az meg, hogy innovatívnak már egyre kevesebben titulálják a céget, sőt ellenkezőleg, az is sokatmondó.
Nem énrólam van szó, hanem világszerte nagyon sok olyanról, akiknek a véleménye igenis számít, persze neked nem, de ez a te agyhalottságod miatt van és nem változtat semmin. ;o)
„"mitől vagyunk mi technikai analfabéták?"
Skizofrén is vagy? Téged aztán ver az élet! :-)”
Apukám, te tényleg vicces vagy! Nem látod, hogy te használtál többes számot?
Ezt írtad:
„hozzád hasonló technikai analfabétáKnak a szarjukat.”
Kiemeltem a ’k’ betűt, hogy lásd, mennyire ostoba vagy! Na, nyelvtanból ennyit…
„Te nem szakértő vagy, hanem vakon rárepültél egy android-imádó mexikói ánuszára és miközben ott tartod a nyelved, visszhangzod amit tőle hallottál. Még billegsz is hozzá mint egy papagáj a farúdon.”
Hát, én aztán nem neveztem magam szakértőnek, de a nyalás témaköre mindig is a tied volt, te szopkodod a majmokat, akik magukat a tudálékos, ostoba szövegeikkel a szemedben szakértőnek állították be… Nézz tükörbe, meg vissza, hol szóltál te a témához értelmesen és hol inkább csak untermann-ként támogatod a fütyi példaképeidet!
Armando barátunk pedig nem sok ostobaságot tárt még a világ elé és bár szeretnéd, ha nem így lenne, nélküle is messze világosak régen az iOS hiányosságai. Nekem ugyan semmi szükségem senki támogatására, te vagy az, aki ezt műveli kéretlenül itt általában.
Amúgy, ha nem égeti a szemedet, nézd meg a többi video-ját és láthatod, mik azok, amiket az Android-os telefonjaival megold és azok messze nem működnek szifonnal sajnos. Próbálj meg tárgyilagos lenni és akkor elismered ezeket a dolgokat.
Nem mondom, hogy te is Tasker felhasználó legyél és még csak azt sem állítom, sokakkal ellentétben, hogy Tasker nélkül nincs élet, de azért az okostelefon élményhez brutálisan sokat tesz hozzá. Én nagyon sok egyéb progit váltok ki vele, amik már eleve komolyabb felhasználói élményt adnak, mint amit iOS tud.
„Például vergődsz itt a multitask kérdésén, amit már boldog-boldogtalan tud, hogy mobilon egy kurva nagy hülyeség, csak arra jó, hogy a procit pörgetve merítse az aksit.”
Na ez egy tekintélyes méretű baromság, egyrészt, mert nem igaz, másrészt akkor Apple is hülye, hogy több lépésben ez irányba lépett? Persze még mindig messze van tőle. Ne dőlj be ilyen ostoba dumáknak!
De kérdezlek, okoska, ha egyikőtök azt bizonygatja, hogy Full Multitask az iOS, ami persze messze kamu, akkor te miért akarod azt balgaságnak beállítani?
Megnyugtatlak, nem pörgeti az akksit a Multitask megléte, nagyon nem értesz te ehhez! Rossz program esetleg, de az iOS-t is megfekteti.
Itt jön be a szakértőség, hozzád képest egy mezei user is szakértő, aki nem hajlandó szektatagként inni a faszságokat…
„De ott a 64 bit kérdése is, amit mostanra mindenki elfogadott, hogy ez a jövő, állnak is át sorban a gyártók, te meg vergődsz rajta, hogy felesleges. Nagyon messze vagy te bármilyen szakértelemtől - a világ nagy szerencséjére. Egy mezei sg fórum-huszár vagy, az is a leglúzerebb fajtából.”
Hát, ez valahogy úgy van, hogy bár üdvözlöm a 64 bites rendszert, de azt hogy iPhone 5S esetén egyelőre semmi több, mint marketing fogás és nincsen haszna EGYELŐRE, azt neves hozzáértők is állítják, így te, szintén nulla fajsúlyú SG fórum huszár feleslegesen próbálod az ellenkezőjét bizonygatni. Te főleg, hiszen szakmailag a pálya szélén sem vagy, sőt a stadion se látszik onnan, ahol te létezel.
A 64 bit nem a jővő amúgy, hanem erősen a jelen és én már mobil rendszerekre régen várom. Avval sincs semmi baj, hogy Apple ezt hangoztatja, hiszen tényleg elsőként adta ki, csakhogy azt se tudja, mihez kezdjen vele és e téren ugyanúgy más fogja azt hamarabb és jobban kihasználni nagy valószínűséggel, hiszen jól hallottad, minden chip gyártó dolgozik rajta.
iPhone-on meg egyelőre nincs hatása, sajnálom, ha ez összetör benned valamit. Nyugi, majd lesz, addig ez csak egy marketing fogás.
„Ennyit érdemeltél, több csontot nem dobok!”
Ez elegendő is volt, ennél több marhaságot ne is írj egyszerre!
:o)
-
M2 #25 "én a hanyatlását szeretném"
Nem is írtam, hogy szeretnéd (tanulj meg olvasni, mert amit művelsz az funkcionális analfabétizmus). Jósoltad. A nagy szakértelmeddel.
"mitől vagyunk mi technikai analfabéták?"
Skizofrén is vagy? Téged aztán ver az élet! :-)
Te nem szakértő vagy, hanem vakon rárepültél egy android-imádó mexikói ánuszára és miközben ott tartod a nyelved, visszhangzod amit tőle hallottál. Még billegsz is hozzá mint egy papagáj a farúdon.
Például vergődsz itt a multitask kérdésén, amit már boldog-boldogtalan tud, hogy mobilon egy kurva nagy hülyeség, csak arra jó, hogy a procit pörgetve merítse az aksit.
De ott a 64 bit kérdése is, amit mostanra mindenki elfogadott, hogy ez a jövő, állnak is át sorban a gyártók, te meg vergődsz rajta, hogy felesleges. Nagyon messze vagy te bármilyen szakértelemtől - a világ nagy szerencséjére. Egy mezei sg fórum-huszár vagy, az is a leglúzerebb fajtából.
Ennyit érdemeltél, több csontot nem dobok! -
levente68 #24 Én mennyiben vagyok vesztes?
Azt veszek, amit én akarok, mert értek hozzá és nem vagyok szektatag, kicsirigó!
Hanyatlást? Vége a történetnek?
Amúgy, én már elmagyaráztam, de az ilyen egysejtűtől persze hiába várom, hogy megjegyezze, ezért ismétlem: nem lenne jó, ha hanyatlana, eltűnne, mert kell a konkurencia.
Tehát, bár te szeretnéd azt hinni, hogy én a hanyatlását szeretném, ez téves gondolat, de rád hagyom, ha így jobban érzed magad...
Aztán, mesélj, mitől vagyunk mi technikai analfabéták? Azoknak éppen a szifon butasága, 'letisztultsága' kedvez, míg a magamfajta elég sok olyanra használja a PDA-ját, amire Apple nem hajlandó alkalmassá tenni a kütyüit. Kérlek, ne mozgó hátterek, témák, widget-ek szintjén ragadj le, ennél komolyabbakról van szó!
Bár, míg ezek sincsenek iOS alatt, addig te itt ne analfabétázz.
Vegyél egy 5S-t és mesélj az úttörő dolgokról, rövid mese lesz, aztán mesélj a változatlan dolgokról, utána a szarabbá lettekről, majd végül a továbbra is hiányzó feature-ökről!
Mesélj a még mindig nem valódi multitask-ról, persze, csak ha tudod, mi az és érted a lényegét, meg tudsz példát mondani, hol és mivel nem megy még ma sem iOS alatt, holott nagyot fejlődött egy olyan irányban, amire nemrég még együtt bégettétek, hogy nincs is rá szükség.
A csalás meg igaz, de talán eljuthatna a kis agyadig, hogy egyrészt nem Apple ellen csalnak ezek, hanem egymás ellen, így nem is értem, miért vagy ennyire kikelve, hiszen nem vagy applebuzik felszopójaként érintett, másrészt a csalás eredményének mértéke sem akkora, hogy az Apple cucc helyett Android-osra csalhatna át bárkit is, közben pedig ráadásul, bár ez neked már magas lehetett felfogni, az Android-os készülékek erőviszonyian nem változtatott.
Hogy értsd: Samsung (hogy utálhasd ostoba és elvakult módon) akkor is győztesen kerül ezek közül ki, ha minden csalástól mentesen vizsgáljuk a témát.
Ugyanis (bár ezt a fajtád szeretné cáfolni) Samu olyan magasra fejlődött, hogy pillanatnyilag egyik gyártó sem tudja szorongatni komolyan, csakis marketing fogások jönnek képbe. Pl. HTC One kamera, meg egyéb 'újításai', Sony feature-ei.
Ha meg figyelnél, én már régóta olyanok felemelkedését várom, mint Huawei, Oppo, Xiaomi és drukkolok, hogy a Samsung készülékeit übereljék. Van már olyan paraméter, amiben ez megy is, de sajna egyelőre az összkép még mindig Samsung uralkodást mutat. Bármennyire fáj ez akárkinek.
Hogy nyugtassalak: Samu legújabb és tervezett húzásai nagyon nem szimpatikusak velem együtt világszerte sokaknak.
Tudod, ha hozzá is tudnál szólni, kevésbé lennél szánalmas, mert ez a csak beszólás tempó se nem áll jól, se nem megy neked, kispofám! -
M2 #23 "csak a tárgyilagos szemlélet"
Na persze! Az Apple meg mikor kezdi már azt a fránya hanyatlást, te örök vesztes?
Itt sem nekik kellett csalni, hogy eladják hozzád hasonló technikai analfabétáknak a szarjukat. -
levente68 #22 Nézzük csak, ki is beszél?
Ja, a nagy applebuzik talpnyaló támogató kis trollja, aki értelmeset, tájékozottat nem tud mondani, csak felszopóként tud működni mesterei árnyékában...
Sokat számít a véleményed...
Biztos sokan adnak is rá. Ja, várjunk csak! Nincs is saját véleményed... ;o)
De még egyszer: nincs semmi Apple-haterkedés, öcsi, csak a tárgyilagos szemlélet, ami persze nektek annak tűnik, azt próbáljátok beállítani.
Sebaj, szórakoztató részlegnek egész jók vagytok. -
M2 #21 Ennyi sületlenségre azt kaptad amit megérdemeltél.
Már csak azt várom, hogy egész életedre így maradsz és az Apple-haterkedés fogja kitölteni a mindennapjaidat, vagy egyszer felnyílik a szemed, megvilágosodsz és keresel valami értelmes elfoglaltságot? Tudod, mint a többiek: család, barátok, szórakozás, sport ...stb. -
levente68 #20 Hoppá, jogos a kérdés.
-
#19 És a Sony? :D -
levente68 #18 Hát, neked sok dolog lenne sokkoló, ha sikerülne a kis almaszemcsit lerúgni a kobakodról...
Addig azért bálványozásra fel továbbra is!
-
levente68 #17 Nagyon szar poén...
Mindig állítottam, hogy amit tud az iPhone, azt jól tudja.
Nagyjából...
Azt is, hogy akinek elég, amit tud, annak megfelelhet.
Meg azt is, hogy nekem sose nyújtott eleget, de legalább jó drága...
Ha ennyire zavar, hogy sokakkal együtt szifon-nak csúfolom, sajnállak...
Gondolom, az ilyen nevű magyar oldalt sem olvasgatod bibliaként... ;o)
Amúgy nem is sajnállak, inkább irigyellek, mert biztos vagyok benne, hogy a korlátozottságod és ostobaságod sokkal boldogabb napokat eredményez a kis életedben...
Ami ilyen kis értelmetlen beleböfögésekkel lehet teli, mint ami ide sikerült, hiszen értelmesen nem megy a hozzászólás...
-
Papichulo #16 elismerem, amiben jobb az iPhone, sok ilyen persze nincs
Sokkolo! :) -
M2 #15 Én vettem szifont, az egész család azt használta és senkinek nem volt semmi baja vele! Tette a dolgát, gyorsan és azonnal, fagyni is csak kicsit fagyott a patronnál. -
levente68 #14 Pontosan.
Nagy dolog szerintem is pl., hogy Apple az első a 64 bites mobiltelefon oprendszerben, csakhogy ők állnak a legmesszebb attól, hogy annak előnyét a user érezhesse. Elmondhatja, hogy jobb a cucca, mert 64 bites és lesz olyan hülye, aki attól seggre esik. Csak nem szabad egyiküket sem megkérdezni arról, hogy ez mit jelent, milyen előnye van és mikor lesz iPhone-on ebből tapasztalható bármi is.
Amúgy, aki követi pl. Armando Ferreira dolgait, éppen azt követheti nyomon, mennyivel lassabb és ócskább néhány dologban a szifon a hűdefrankó új kiadásában.
Holott bizony benchmark-ban igen jól szerepel. Fura, mi?
Félreértés ne essék, ő is és én is elismerem, amiben jobb az iPhone, sok ilyen persze nincs.
A video-it meg főleg azokért szeretem, amik arról szólnak, hogy mi mindent tehetünk egy valóban okos telefonnal, de nagyon helyesen kitér azokra, amik miatt nem okos a szifon, de nagyon, optimalizáltság ide, vagy oda...
Továbbra is állítom, hogy fordítva kellene lennie a dolognak, szifonra és iPad-re egyszerűbb (lehetne, mert még ez sem igaz teljesen) a programozás, nincs az a fránya fragmentáció, mégis, egy 20ezres Android-ossal tudod hangparanccsal nyitni a garázsajtódat, vagy akár a budit lehúzni, egy szifonnal meg olyan dolgok nem elérhetőek, amik alap funkciók kellene legyenek. Ráadásul sokkal drágábbak. -
asgh #13 Az Apple nem azért nem gerjed a bechmark hamisításra, mert annyira tiszta lelkű lenne. Eleve bele sem mennek a processzor, stb mérésekbe, mert az egész rendszer összteljesítményére és a felhasználói élményre fókuszálnak. Az apple célközönsége ugyanis az a réteg, akinek fogalma sincs, mi az a benchmark vagy ha tudja sem érdekli. Nekik az a fontos, hogy működjön a cucc és kész.
A korreai-kínai gyártók ezzel szemben olyan árérzékeny piacra dolgoznak, ahol az adott hardver ár/teljesítmény mutatója a legfőbb értékesítési paraméter. Azt, hogy magas bechmark mellett is szaggat a scrollozás, meg rákenik a szoftver gyártójára. -
levente68 #12 Nos, ez is egy vélemény és még némi igazad is van. Ettől még a tesztek kimutatnak dolgokat, nem véletlen, hogy neves oldalak foglalkoznak is velük és az alapján vonnak is le következtetéseket, ráadásul nem téveseket.
Más kérdés, hogy némely benchmark progi szart sem ér, míg másik meg elég komolyan megbízható még akkor is, ha az eredmény nem teljesen pontos és ugyanaz minden futtatáskor, de ennek számos oka van és ismertek azok...
Nyilván nem kizárólag az alapján való választást javasol akárki is, de az, hogy egy telefon a teszteken hogyan teljesít, az képet ad a képességeiről. Azokról, amelyeket a teszt vizsgál.
Vannak, akik sajátos értékrendszer mentén élik az életüket és esetleg nekik a leggyorsabb kell, akkor a tesztek eredményei érdeklik csak.
Bár egy teljes körű tesztnek csak egy fejezete a benchmark eredmények ismertetése, ezt talán tudod...
Aztán vannak sokan (sajnos ismerek is ilyeneket, néha szórakoztató az idiótaságuk), akik a legdrágábbat, legjobbat (ami azt jelenti, hogy a legjobbnak hazudottat) akarják, a nélkül, hogy értenének hozzá, na az ilyen okosak meggyőzésében is segédkeznek nagyzoló és hazug reklámok, amik mögött azért szintén kiemelt, kiragadott benchmark eredmények is húzódnak...
Aztán meg az ilyenek zöme nem is használja ki (leginkább azért, mert nem is tudja) az általa megvett cucc képességeit. Az ilyen konzumidiótáknak nevezettek tengelye mára némiképp az iPhone-ról a Samu csúcskészülékei felé terelődött, ez persze csakis őket minősíti, ugyanis használati szinten semmit nem fejlődtek, ma sem sok dologra használják a cuccukat (a villogáson túl), így az sem számít, hogy miért NEM használják ki a hardware adta lehetőségeket, azért, mert a rajta futó rendszer eleve képtelen arra, vagy mert bár a rendszer nyújtaná a lehetőséget, de a Facebook-on a menő telefonnal pózoláshoz csak egy fénykép kell, azt meg bármelyikkel lehet készíteni...
Tehát, hogy kit mivel is basznak át, az változó.
Ezek a tesztek olyan max. 20%-kal baszhatók át, így az e szempontból legjobb az nyugi, kb. tényleg a legjobb, nagy átbaszás nincs.
Ott már nagyobb, ha azzal etetik a suttyót, hogy full multitask a kütyü, de pl. a Dropbox-ba csak akkor tölti fel a képet, ha a Dropbox van előtérben, különben szünetelteti azt, lol... -
M2 #11 Szerintem meg aki benchmarkok alapján választ telefont, az egy idióta és meg is érdemli, hogy jól átbassák... -
levente68 #10 Ha a témába kicsit jobban beleveted magad, akkor azért egy kis értelme megmutatkozik ám a teszteknek, hiszen kimutathatóak a különbségek, képességek mérhetők velük.
A gördülékenység, amiről beszélsz kicsit más téma és aláírom, hogy nem elhanyagolható az Android esetén a mai napig sem, hiába fejlődött e téren IS nagyon sokat.
Először is, e tesztek megpróbálják a vas erejét mérni, nem csak olyasmit, amit te egy böngészés, vagy a beállításokban való lépkedés közben is megállapíthatsz.
Egészen más élményt kapsz, amikor egy játék, vagy más erőforrás igényes program futása közben NEM találsz lag-ot. Meglepő, ugye? Nos, a nyers erő mérése más, mint a kényelmi dolgok figyelgetése.
Ha meg az Android használhatósága és képességei világosak előtted és nem csak egy nagyon felületes használó vagy, akkor gyanítom, nem fog komolyan elkeseredésbe kergetni egy kis lag néha, mert kárpótol jó pár olyasmi, ami azt igencsak ellensúlyozza.
Ha nem így állsz, akkor más rendszer lehet a jobb neked.
De egy biztos, nem véletlenül erősít pl. Apple is hardware-esen nagy mértékben, mert az elvégzendő feladat mértéke adott, ha az erőforrás nagy része arra megy el, ahogyan ez régebben volt, hogy neked gördülékeny legyen, amit látsz, de a háttérben meg leáll minden, az minden, csak nem jó. Egyszerűen más hozzáállás.
-
#9 Mi az értelme az ilyen "teszteknek" ? Egy ilyen teszt mindent megmutat csak éppen azt nem, hogy mennyire használható és gördülékeny a rendszer. -
#8 Az osszes ceg csal. Ismerjuk a mondast, minden szennek maga fele hajlik a keze. Ez alol egy nagy ceg se kivetel, mondhatbarki is barmit.
Latjuk ezt a statisztikai szamoknal, vagy eppen az eladasi mutatok mashogy ertelmezesenel es sorolhatnam.
En nem lepodok meg ezen, meg akkor se ha egy hatasvadasz online cikkiro, beakarja bizonyitani, hogy micsoda jofiuk vannak, mert ok nem csinaljak es kulon kiemeli, a szamara fontos ceget!!! :P
Pedig valaki megsughatna neki, hogy nagyon naiv (vagy nagyon elfogult) es mindenki ezt csinalja es nincsenek kivetelek. -
levente68 #7 Végre SG igen hamar hoz le egy hírt, grat.
Kérdés, mit keres itt a két talán legnagyobb vér-Apple-szopó és veri a tüzet, miközben mindig ŐK jönnek azzal, hogy beszólnak másnak, ha Apple cikknél merészel valaki Apple ellen megmukkanni? Csak kérdezem, engem nem zavar egyik sem.
Persze szerencsére egyelőre csak egy piciny trollkodás, meg egy végülis egészen jó poén sikeredett tőlük, így a kedélyeket nem borzolják a tőlük megszokott szinten... Bár így is maradna..., de nem szokott.
A cikkre vissza, nem emlékszem amúgy, hogy ugyanezzel a témával foglalkozott-e SG, amikor S4-ről derült ez ki.
Sajna, páran ennek okán hiszik, hogy ez egy új keletű téma és ezért maradnak a buta szerepében, mikor a Samsung-ot (akit ez esetben sem védek, mert ez SEM tetszik tőlük) szeretnék ócsárolni, de kiderül, mennyire nincsenek képben és ez sok gyártót érintő aljasság.
Szóval, egyik sem jobb a másiknál, ugye világos?
Persze, a Motorola, aki sokat szívott azzal, hogy korrektebben viselkedett, mint a többiek és sajna emiatt bár USA szinten jól ment neki, világszinten legtöbbször érdemtelenül alulmaradt. Bár, részben maguk is tehetnek erről, nem lovagoltak meg olyan trendeket, amiket kellett volna, de innovációikat is sokszor más kamatoztatta jobban. Google meg nem foglalkozik (még) erősen a mobiltelefon gyártással, a Nexus-ok inkább referencia készülékek, nem is tolják se kampányokkal, se csalással annyira, mint mások, akik inkább abból élnek.
Amit viszont sajnos fel kell fogni, jobban megmarad az emberek fejében a "legerősebb okostelefon" marketing szöveg, mint amennyit egy ilyen, valóban szakmai hír árt utána.
Az is fontos, hogy az eredeti cikk szerint a Note 3 a csalás nélkül is elérte volna az első helyet, így az tulajdonképpen felesleges volt.
Ennek okán egyetértek abban, hogy sokkal jobban jött volna ki Samu ebből, ha nem csal és maga is azt propagálhatná, hogy lám a csalókat is lenyomtuk.
Nos, ezt (is) elbaltázták, ez tény, de az is, hogy a pénz dől hozzájuk így is.
De így valóban csak egy a csalók közül, bár messze a legsikeresebb manapság.
Ennek (nem helyes és nem is szükséges) velejárójaként aljasságban is élre tör lassan, szinte csak a 'djágaszág' készítője előzi meg egyedül.
A SIRI eredeti hangja megvan? Az is érdemelne egy cikket itt szerintem.
http://edition.cnn.com/2013/10/04/tech/mobile/bennett-siri-iphone-voice/index.html
Nem (csak)ekézésből érdemes elolvasni a történetet, de mindenképp érdekes tudni, hogy megy az ilyesmi arrafelé (is). nem mondom, hogy kötelező lenne elismerniük, de azért egy nulla költségvetésű kis megemlékezés mindenkinek jól esne és jót tenne...
Szerintem kicsit hátborzongató hallani, ahogyan ő válaszol az elején SIRI helyett, ha bele is brekegett valamelyik tökéletlen:
-
Papichulo #6 Alufolia sisakot remelem felvetted :) -
caius marius #5 Feltételezem, hogy ezt csinálják a mobilszolgáltatók is a sebességmérés eredményeivel. Az Apple pedig úgyis benne van csak még nem dőlt meg. Majd meg fog. ;) -
ugh #4 Azert azt sem art figyelni melyik az a 3 ceg aki nem.
Erdekes modon mind a 3 amcsi ceg az usa meg amugy is a verbecsuletrol hires.
Ezekbol ketto a vilag legnagyobb rohadekjai.
Egyszeruen csak arrol van szo, hogy nem tudnak versenyezni a korreai, kinai cuccokkal es egyenkent gyengek igy osszefogtak.
Gyak. kezd elborulni a feherhaz gyepere osszehordott szarhegy.
Kinaba maskepp nem tudnak buntetlenul belekotni mert rabasznanak, meg miattuk nem tudott az usa neki menni a csunya irannak.
Ez a dolog mellyebb mint par bencmark eredmeny az tuti. -
Cat #3 Ez régi trükk, még a videókártya gyártók kezdték el, sokszor elég átnevezni a tesztprogramot és alacsonyabb eredményt ad.
De ma már az autógyártók is csinálják: ha érzékeli az autó számítógépe, hogy az európai fogyasztásmérő tesztprogramot csinálja akkor más módba vált az elektronika, másként adagolja a benzint, és így jönnek ki a szuperalacsony (hivatalok által ellenőrzött) fogyasztások, és persze nagyon alacsony CO2 értékek. -
culas25hc #2 A Samsung még a teszthamisítás ötletét is az Apple-től lopta... (akkor folytatom) -
#1 Fúj mocskos apple! (gondoltam elkezdem...)