627
-
levente68 #187 Itt a shot -
levente68 #186 -
levente68 #185 De ez amúgy iOS-en is így van?
Nekem csak annyi jött le, hogy nem:
Ebből a video-ból szedve:
A Dropbox-ról 13:50 környékétől beszél.
Az iPhone ugye nem kamu, iOS7 megy rajta.
Nos, ha nem fut Dropbox, lófaszt tölt fel, koma. -
levente68 #184 Miért tenném?
Elmondtam, okafogyott a példálózás, mert végre elismertétek, hogy messze nem full multitask az iOS.
Nem kell példa, tudsz te magadtól olyat talán, hogy min lehet látni, hogy nem az... -
levente68 #183 Ezt így látatlanban eldöntötted?
Gondolod, hogy a csicsázás az, ami miatt különbözik?
Megsúgom: nem.
Teljesen a funkciónak van alárendelve minden, nem is látható tőlem screenshot megosztás, hogy éppen milyen szarságokkal tűzdelet tele a kijelzőjét valaki...
De te hidd azt, ha gondolod.
Attól még nekem nincs még mozgó hátterem sem, de te csak hányj nyugodtan, ostoba.
Az mondjuk igaz, hogy attól függően van hátterem, hogy melyik profil aktív, de ez talán nem hányingerkeltő.
Az mondjuk tuti, hogy egy szifonbuzi forgatná, mint majom a zsebórát, mert azt se tudná, merre van arccal rajta és ahhoz szokott, hogy mindenkié egyforma...
Aminek persze van előnye, de talán nőben is mindegyikőtöknek ugyanaz tetszik, bégető birkák? -
levente68 #182 Vagy éppen a hozzáértés hiányzik a részedről...
Kamera, az nem annyi, hogy csatt és kész, van jó pár funkció, amit nem tud bármelyik.
No, persze, szerinted egy is tud mindent, lol. Neked biztosan.
Annyi feature van, hogy nem tudnám hirtelen felsorolni.
De azért te érezd okosnak magad!
Gondolom, böngészőből, File kezelőből is van szerinted \'ultimate\'...
Ja, meg billentyűzetből is? Az az egy, amit használhatsz JB nélkül...
Na, ülj le, egyes! -
Papichulo #181 A te szaktudasod az iPhone-rol:
"Nem erted a multitask mobil egy hulyeseg. :PPPPP
Foleg ha egy hivast bonyolitasz es kozben kell a telefonrol egy segedprogram, mint megnezni egy masik telefonszamt, amit pont a hivott fel ker esetleg. :P"
En meg miben tevedtem? Az iOS igenis preemptive multitasking OS... annak, hogy ez a felhasznalo szamara nem teljesen transzparens, ezen a tenyen nem valtoztat, akarmennyire is szeretned ;) -
M2 #180 Kiszámoltad már a 32 bit összegét, lúzer? :-) -
#179 Te meg a haverod meg annyira se, mert ertekelhetetlen buta trollok vagytok szakmai tudas nelkul. Mint a haverod aki meg szamolni se tud es nem tudja mennyi egy 32bites regiszterrel maximalisan cimezheto tartomany. Egy ilyen pocsfej akar okoskodni.
Rolad meg ne is beszeljunk, aki meg a nativ multitask fogalmaval sincs tisztaban es netes translatorral probalja ferditeni az angol szovegeket. :P -
Papichulo #178 én rossz troll vagyok és erre büszke is vagyok
Masra nem is nagyon lehetsz ;)
Hol a video, ami mutatja, hogyan is tölt fel Dropbox háttérben?
Arrol akarsz videot, hogy valami a hatterben adatokat tolt fel? Az izgalmas egy video lenne :)
Es akkor nekem megis kell forrast adnom mindenre, csak neked nem kell? Szep kis kettos merce.
De, hogy lasd, hogy en nem a rectumombol beszelek, ahogy te: "Background uploading is a new option that helps your Camera Uploads finish without the need for you to open the Dropbox app." - https://www.dropbox.com/help/500/en
Biztos vagyok benne, hogy amilyen sore loser vagy bele fogsz kotni ebbe a forrasba is... -
M2 #177 Nem csak a szakértő, hanem mindenki: elhányná magát. :-) -
M2 #176 Mekkora egy szerencsétlen lúzer vagy te, atyaúristen!
Minek 20 fotós app!? Nem talalod ami neked való? Mind béna? Könyyorgöm, iOS alatt sok olyan van, ami mellé nem kell több, mert mindent tud.
De ez igaz az egész rendszeredre. Bolyongsz és csapongsz össze-vissza, mert azt se tudod pontosan, hogy mit is akarsz! Eddig a Samsung volt az Istened, most meg már biztos nem Samsung lesz a következő mobilod. Most akkor mégse olyan csúcsszuper? Elromlott? Minek lecserélni, ha olyan jó!? Gerinc és következetesség nálad nulla.
És persze a világon mindenki hülye rajtad kívül, amiért nem követnek téged az idiotizmusodba. :-) -
levente68 #175 De kíváncsi lennék, mit hozna ki az \'én\' Android-om kipróbálása révén e komoly szakértő...
A plusz funkciók tömkelegében el sem igazodna, a különböző tweak-ek nyomán a felismerhetetlenségig megváltozott felület(ek) hatására valószínűleg a vízbe kívánna fojtani ezen analógia mentén.
Nálam további e-mail és app store alkalmazásokat is találna, juj, mi lenne?
Az nem gyárila telepített alkalmazások száma most nálam 263, körülbelül a fele annak, ami akkor van, ha azok is telepítésre, visszaállításra kerülnek, amiket csak ritkán használok.
Mi lenne szegénnyel, ha kamera alkalmazást kéne választania? Majdnem 20 arra alkalmas programom van.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, az Android kezelhetetlen!
A Tasker, az AutomateIt segítségével olyan dolgokat tehetek meg egy érintéssel, vagy hangutasítással, amire az iOS esetén talán soha (ha ez a nagy Apple iOS evolúció ugyanilyen retard módon folytatódik) nem is lesz lehetőség.
De hogy ez nehezebb lenne nálam ettől, az maga a baromság, sokkal könnyebbek a dolgok egy személyre szabható rendszeren. Amit ÉN akarok, az van előtérbe tolva, és azt sokkal szabadabban és könnyebben, kevesebb pötyögéssel tehetem, ezt a szemléletet nem tudja megemészteni egy alamabuzi. -
levente68 #174 "iOS 7 (above) brings some (highly necessary) efficiency
features to the operating system. These additions results
in a slight increase of cognitive load over the previous
release, albeit not at a point where they risk overwhelming
even a casual users.
iOS 6 (below) is clearly the mobile operating system with
the lowest cognitive load footprint - the whole operating
environment fits into a few screens, and everything
important is accessible from the Home screen."
Így néz ki almaföldön egy független vélemény?
Hát ennél jobban nem csöpögne a saját marketing:
"the lowest cognitive load footprint - the whole operating
environment fits into a few screens"
Gratulálok, hát ezért vagytok ti ilyen hülyék, ezen a csöcsön lógva ópiumos tejet szopkodtok, bakker.
Az egész operációs környezet elfér néhány képernyőn, lol, ez ám a jó összefoglalás, de még igaz is, amire képes, azt ennyin meg lehet mutatni...
Nagyon jó!
"providing for instance two mail clients
and two app stores"
Ezért szarabb? Értem, hiszen Jobs hangoztatta a Bauhaus nyomán: a több kevesebb...
Csak hát, ez nem mindenre elég, mert ez a több tényleg több és aki nem akar tobb app store-t, hát nem használja, de hogy ez hátrány, bakker...
Független szakértőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő, megalol.
A Windows 8 még kevesebbet kínál, de ettől valahogy mégsem lesz jobb, hogy is van ez?
Android túlterheli a használóját azzal, hogy az arra alkalmas összes alkalmazást engedi használni akár ideiglenesen, akár alapértelmezetté választva?
Milyen csököttagyú az, akinek a szaros iOS módszer a jó, ahol egy link csakis Safari-ban jeleníthető meg és ha máson akarja böngészni, akkor másolhatja át a webcímet abba? Ahol valamit nem tud az ember azonnal avval az alkalmazással megosztani, küldeni, amelyikkel ő akarja?
Független szakértő marketing ítéletet hoz, lol
Személyre szabásban meg eme remekmű szerint épp egy kicsivel jobb csak az Android? Ajjaj, hát ezt még Apple vérfanok sem így gondolják, csak ki?
Hát a független szakértő, ujjuj...
"The combined results of the four different benchmarks and evaluations
give iOS 7 a clear advantage in terms of of overall user experience"
Szakadok a röhögéstől!
Még kérek ilyen humorosakat, nagyon jó! -
levente68 #173 Jó a meglátásod, én rossz troll vagyok és erre büszke is vagyok, nekem ahhoz meg kell erőltetnem magam, nektek meg csak jön alapon.
Nagyon jól láttad meg a lényeget, bár talán az segített, hogy oda is írtam, mikor én eltértem a tárgytól, hogy trollkodom...
Okos vagy...
Az Android meg szar, az iOS túlvilági csodák tengeréből emelkedett ki és messze felülmúlja az univerzum valaha elérhető legjobb oprendszerét már ma!
Háháhááháhááháháháháááá, valóban.
Hol a video, ami mutatja, hogyan is tölt fel Dropbox háttérben?
Ja, nem is kell, hiszen már csak beismertétek, hogy az okos, korlátozott multitask a nyerő és ezért csak az működhet a csodarendszeren minden megvilágosult szektatag önkéntes örömére.
-
levente68 #172 Háháháhá, hát ez még egy fizetett hirdetésnek is rossz, arcátlan hazudozás az egész.
A \'cognitive load\' a legkomolyabb része...
Szarabba Samsung féle Android például azért, mert két féle e-mail kliens van benne, beszarok.
Ekkora önfényező barom tesztet még maga Apple se merne közreadni.
Az iOS a messze legjobb mind közöl, miközben olyan dolgok nincsenek, vagy bonyolultabban elérhetők benne, amit bármelyik jobban kínál..
Ez volt a hónap poénja, ez a \'független\' és \'szakértő\' elemzés.
Na, takarodj!
-
Papichulo #171 Egy rossz troll vagy. Esetleg mas is az? Az mennyiben csokkenti a te trollsagodat? Semmiben... -
levente68 #170 Hú, ebbe csak belekukkantottam:
Ez szerinted független?
Mekkora poén, csak végigszaladva azonnal látszik, mennyire az.
De majd végigszenvedem és reflektálok, de már előre mosolygok a szakértő pártatlanságán... -
levente68 #169 Az már nem ment, hogy visszább lapozz és lásd, éppen te vagy a nagy terelő?
Az persze nem gond, hiszen a Samsung-ot mindenáron támadnod a szent cél, ugye?
Megint inkább kimaradtál volna, akkor nem égsz be, pont te tereled folyton másra a szót, a cikk, amihez firkálsz, messze nem arról szól, hogy Pacikúró hogyan tudja azt a Samsung ellen sorra felhozott zöldségekkel ekézni, mégsem látunk mást tőled, bár ez megszokott, erről (is) vagy hírhedt... -
levente68 #168 Érdekes az örömöd (kicsit ovis szintű is) és kíváncsi lennék ezekre az ismerőseidre.
Engem mind itt, mind még Android-os körökben is állandóan azzal próbálnak kinevetni, mert nálam a rendszer nem csetelésről, meg egyéb alapszintű hülyeségekről szól, hanem rendesen megterhelve fut több tucat rezidens progival, amik révén a Note II 2GB RAM-ja sem mondható kihasználatlannak.
Mielőtt a szokásos ostoba és régen nem helytálló memóriaszivárgásos baromsággal jönnél, azt elfelejtheted több okból. Egyrészt, mert igen régi dolog, másrészt, nálam a boot után is már csak kb. 500MB marad szabadon és ezt csak a rendszer és a rezidensek viszik el, nem pedig utána indított programok. Gondolom, az Android-os ismerőseid, akik ilyen nagyokat szívnak, okosnak gondolva magukat, mindenféle RAM kezelő alkalmazásokat futtatnak teljesen feleslegesen és avval a rendszer stabilitását is megingatva.
Nos, ha hiszed, ha nem, én már S1-en sem használtam ilyeneket, mert kipróbálásuk nyomán semmi hasznukat nem láttam, sőt azt tapasztaltam, hogy dőreség a használatuk. Pár cikket olvashatsz azóta az Android RAM kezeléséről, elég érthetőek is találhatók. Tény, hogy Android-osok között is bőven van hozzád hasonló kőagyú, velük sem lehet megértetni dolgokat…
Így tehát évek óta, 2.1-es Android óta nem basztatom a RAM-ot, mert NEM KELL! Pedig, komám, már a 2.1-et is messze jobban terheltem, mint a legtöbben. Tény, hogy akkor még valóban voltak fagyások és még újraindulások is, de az régen a múlté.
Nos, tehát, a kis butaságokat, amiket itt az Android multitaskjával kapcsolatban regélsz, hagyd meg a szifon klubba, oda való, itt próbálj meg értelmesen posztolni, ne ökörségeket és ne ósdi dumákat nyomj, kérlek!
Nem, nem kell újraindítani naponta, nincs fagyás, nem kell akksit kikapkodni.
Mondom ezt úgy, hogy a Note II-n egy főzött ROM fut, eleve pár tweak-kel, aztán még én nem kevés további tweak segítségével ’pusztítom’ :o) a rendszer stabilitását, amik közül iOS-en szinte egyik sem elérhető dolog és nincs fagyás.
De az SII sem indulgat, fagy, meg ilyenek, pedig azon sem gyári, érintetlen ROM fut, éppen hogy egy nagyon korai 4.1.2 kiszivárgott ROM, amire úgy gondoltam, hogy nem is fogja sokáig bírni. Most éppen 680 órája van az utolsó boot-tól, az pedig azért volt, mert párom sokszor elfelejti töltőre rakni. Ennél hosszabb értékek állandóak.
Ennyit a szerinted állandó restart témáról: régi dolog, aki ma ilyennel jön elő, az csak a hozzá nem értését és vak elfogultságát bizonyítja. Mondjuk, tőled meg mit is várhatna az ember…
Nos, akkor vissza a multitask-ra:
azt már megszoktuk, hogy szifonmajmok nem csak hogy szeretik a rájuk erőltetett kötöttségeket és ráadásul azokat előnyként élik meg, természetesen azokat lehülyézve, akik azt nem annyira szeretnék érdemként elkönyvelni.
De hogy az iOS még mindig fos és kamu multitaskja lenne a jobb és fejlettebb, azt még nem sokszor hallottam…
Ahogyan zt sem, hogy az Android a full multitask miatt lenne szar, ez nagyon nagy poén.
Már javasoltam, itt újra azt teszem, nézz utána a RAM kezelésének Android rendszer alatt és rájössz, mennyire butuska duma ez és megnyugtatlak, nem fordul elő az, hogy az egymás után megnyitott programok végül felzabálják a RAM-ot.
Rövid logikus gondolkozás is elég lenne amúgy ehhez, mert ha így lenne, nem naponta, hanem mondjuk énnálam 20 percenként kellene restart…
Na, mindegy, úgysem győz meg egy ilyen elvakult faszt semmi, maradni akarsz te az olyan hülyék között, akik azt ugatják, értenek ők az Andorid-hoz, aztán a Titanium Backup-ot szerintük root-olásnál, meg firmware frissítésnél lehet használni…
Seggarcok vagytok és mint látom, nem is akartok a sötétségből kijjebb jönni, hát, tőlem, maradjatok abban!
-
Papichulo #167 Igen, én térek el, mekkora vicc...
#148, #149, #150, #152, stb... -
levente68 #166 Ugye, a cikkhez írt válaszokat is elolvastad?
A Google Fordító abban is segít! ;o)
Röhej, mikbe szeretnél belekötni és azt valós és érezhető lag-ként megpróbálod előadni... -
levente68 #165 Nos, 120ms körüli érték szerintem simán észrevehető.
Egyszerűen nem tudok ilyen latency-t tetten érni a szarrá terhelt Note II-mön se avval, hogy be van mindig kapcsolva az érintés pontjának jelzése, se pedig mondjuk Skype-ban Swype segítségével billentyűzgetve, mert azonnal reagál és a betű a szövegben tuti nem késik kb. egy tized másodpercet.
Ezért fogtam az S II-t és azon is megpróbáltam, de még a vibra is azonnal jelzi az érintést.
Lehet, hogy én nagyon béna vagyok az idő ilyen kis szeletének megbecsülésében, de állítom, hogy nincs ennek érezhető hatása, azonnal teszi, amit tennie kell.
Elhiszem, hogy ők műszerekkel mérték ezt, de biztos, hogy hülyeség az, hogy ennek szintetikus teszten kívül értelme és élményben negatív hatása lenne.
Szerintem, te is fogj egy Android-ost a kezedbe és rájössz, ez csak egy műszeres mérés és az életben nincs jelentősége. Persze, csak akkor, ha szeretnél tárgyilagos lenni végre egyszer...
De azt ugye nem baj, ha itt megjegyzem, errefelé is te terelted a szót... -
levente68 #164 Igen, én térek el, mekkora vicc...
Nézd már meg, hol járunk az eredeti témához képest és azt is, hogy melyikőtök az, amelyik mindig másra tereli a szót, ha hülyeségen kapjuk!
Kétszer írtam le már, de azért megismétlem neked újra:
valóban lehet 32 bites rendszeren 4GB fölötti RAM kezelése, csak ami eddig nem zavart téged az ezután se fog:
1. olyan processzor kell, ami erre alkalmas (van, csak drága, ezért nem ez lett a megoldás)
2. olyan oprendszer kell, ami erre alkalmas (van, csak drága és nem sima, hanem szerver rendszer, ezért nem ez lett a megoldás, tudod, az másra való, nem asztaliba)
3. közben inkább a 64 bites rendszerek terjedtek el, kíváncsi lennék, mikor fogod ezt fel...
Ahogy az itteni agymenésedet nézem, soha.
4. Apple sem az általad annyira járhatónak hitt utat választotta, szerinted, miért? Mert nem olyan seggeket alkalmaz, mint te vagy. -
M2 #163 A "32 bit osszege"... Hát te se leszel már ennél hülyébb. -
M2 #162 http://www.pfeifferreport.com/v2/wp-content/uploads/2013/09/iOS7-User-Experience-Shootout.pdf
Tessék egy független, valóban szakértői összehasonlítás. -
#161 A matek megy mar bohoc, hogy mennyi a 32 bit osszege ? :P -
#160 Szarra rohogom magam. :PPPPP -
M2 #159 Nagyon jó! :-))) -
M2 #158 És van az Apple kontrollált és korlátozott multitaskja, ahol egyrészt egyedileg eldöntheted, melyik app futhat a háttérben, másrészt csak olyan API-k futhatnak, amiknek van is értelme háttérben futni (például egy fel- vagy letöltés), plusz van egy nagyon egyszerű bezárási mód.
Mondjuk egy opengl tényleg ne fusson már a háttérben, amikor nem is látszik.
Mindezektől függetlenül az iOS7 egy bugos szar, tiszta Android! -
M2 #157 Ekkor értettem meg, miért olyan fontos androidosoknak a kivehető aksi! :-))) -
M2 #156 Amit te itt real meg natív multitasknak hívsz, az az android teljesen elkúrt rendszere, ahol a háttérben futó programok lezabálják a procit, a memóriát, az erőforrásokat. Ez még ki van egészítve egy szar, körülményes, nehezen elérhető bezárással.
Fentieknek köszönhetően alakulnak ki olyan Androidos rutinok, hogy napi egyszer újra kell indítani a telefont (vagy "jobb" készülékek megteszik ezt maguktól egy szép fagyással). Nem egy ismerősöm ilyenkor kikapja az aksit, hogy gyorsitson a műveleten. LOL! -
M2 #155 Talan fogj egyet a kezedbe és akkor láthatsz. :-) -
M2 #154 Te térsz el mindig szánalmasan az eredeti kérdéstől, miszerint: megoldható-e, hogy 32 bites processzor használjon 4GB-nál több ramot.
Igen, megoldható.
De ez nem is kérdés, mert az egész csak fikció, mivel Apple lépett a 64 bites architektúrára. -
M2 #153 http://www.gizmag.com/smartphone-screen-latency/29144/ -
levente68 #152 Ezt se hagytátok ki, remélem:
Kíváncsi vagyok, érzitek-e a poént...
Le ne köpjétek a monitort! -
levente68 #151 Jajj, még egyet hadd kérdezzek, ugye ti arany színű szifont vettetek felárért?
Na azért, helyes, jól van!
-
levente68 #150 De kár, hogy kevés az időm mindent észrevenni és elolvasni, de nicsak, mit találtam és hol is, hát Anadtech-en...
Biztos majd azt hazudjátok, hogy ti már olvastátok, vagy nem is, éppen az ellenkezőjét fogjátok hazudni, hogy nem olvastátok...
Gyanítom, ez lesz, ugyanis erre a cikkre nem hivatkozik a hvg.hu, ahonnan szerintem ti okosodni próbáltok...
No, nézzük, mi lapul az A7 belsejébeeeeeen, csak nem még mindig Samsung okosság?
Chipworks Confirms Apple\'s A7 is Built On Samsung\'s 28nm HK+MG Process
Pfújj, a djágaszág még mindig Samsung, jajjajajjaj....
Az a cúnya, dzunka szamszung.....
Hülyegyerekek, szidjátok csak.
Amúgy, én is szidom, egyre biztosabb, hogy nem Samu készülékem lesz a következő.
Szidjuk együtt, jó?
-
levente68 #149 Xiaomi sold 100,000 HongMi smartphones in two minutes
Nocsak, kiskomáim, ti is lássatok túl az orrotoknál, én segítek!
Kell Oppo-ról is?
Huawei-ről?
Nos? -
levente68 #148 Kihagytátok?
Hát minek trollkodom én itt, mi?
Tessék, lehet kimagyarázni!