Azt veszek, amit én akarok, mert értek hozzá és nem vagyok szektatag, kicsirigó!
Hanyatlást? Vége a történetnek?
Amúgy, én már elmagyaráztam, de az ilyen egysejtűtől persze hiába várom, hogy megjegyezze, ezért ismétlem: nem lenne jó, ha hanyatlana, eltűnne, mert kell a konkurencia.
Tehát, bár te szeretnéd azt hinni, hogy én a hanyatlását szeretném, ez téves gondolat, de rád hagyom, ha így jobban érzed magad...
Aztán, mesélj, mitől vagyunk mi technikai analfabéták? Azoknak éppen a szifon butasága, 'letisztultsága' kedvez, míg a magamfajta elég sok olyanra használja a PDA-ját, amire Apple nem hajlandó alkalmassá tenni a kütyüit. Kérlek, ne mozgó hátterek, témák, widget-ek szintjén ragadj le, ennél komolyabbakról van szó!
Bár, míg ezek sincsenek iOS alatt, addig te itt ne analfabétázz.
Vegyél egy 5S-t és mesélj az úttörő dolgokról, rövid mese lesz, aztán mesélj a változatlan dolgokról, utána a szarabbá lettekről, majd végül a továbbra is hiányzó feature-ökről!
Mesélj a még mindig nem valódi multitask-ról, persze, csak ha tudod, mi az és érted a lényegét, meg tudsz példát mondani, hol és mivel nem megy még ma sem iOS alatt, holott nagyot fejlődött egy olyan irányban, amire nemrég még együtt bégettétek, hogy nincs is rá szükség.
A csalás meg igaz, de talán eljuthatna a kis agyadig, hogy egyrészt nem Apple ellen csalnak ezek, hanem egymás ellen, így nem is értem, miért vagy ennyire kikelve, hiszen nem vagy applebuzik felszopójaként érintett, másrészt a csalás eredményének mértéke sem akkora, hogy az Apple cucc helyett Android-osra csalhatna át bárkit is, közben pedig ráadásul, bár ez neked már magas lehetett felfogni, az Android-os készülékek erőviszonyian nem változtatott.
Hogy értsd: Samsung (hogy utálhasd ostoba és elvakult módon) akkor is győztesen kerül ezek közül ki, ha minden csalástól mentesen vizsgáljuk a témát.
Ugyanis (bár ezt a fajtád szeretné cáfolni) Samu olyan magasra fejlődött, hogy pillanatnyilag egyik gyártó sem tudja szorongatni komolyan, csakis marketing fogások jönnek képbe. Pl. HTC One kamera, meg egyéb 'újításai', Sony feature-ei.
Ha meg figyelnél, én már régóta olyanok felemelkedését várom, mint Huawei, Oppo, Xiaomi és drukkolok, hogy a Samsung készülékeit übereljék. Van már olyan paraméter, amiben ez megy is, de sajna egyelőre az összkép még mindig Samsung uralkodást mutat. Bármennyire fáj ez akárkinek.
Hogy nyugtassalak: Samu legújabb és tervezett húzásai nagyon nem szimpatikusak velem együtt világszerte sokaknak.
Tudod, ha hozzá is tudnál szólni, kevésbé lennél szánalmas, mert ez a csak beszólás tempó se nem áll jól, se nem megy neked, kispofám!