627
-
Papichulo #267 Bátran lehet írni minden sértegetést is, nem leszek itt, hogy kinevesselek benneteket miatta.
Ne fenyegetozz olyasmivel amit ugysem tudsz bevaltani, mert bohocnak fogsz tunni! ;)
Amugy a #264-ben magadhoz merten is komoly erveket sorakoztattal fel :) -
levente68 #266 "Igaz, hogy ha Androidos telefonok árán adnák a mobiljukat, az Android részesedése kikopna a statisztikákból."
Ezt gondolom az 5c eladási mutatóiból bogoztad ki... ;o)
Viszik nagyon...
Az 5s sikere meg még mindig érthető, a hiány nem a kapacitás kérdése, ugye?
Ami miatt még mindig a szerinted "dzsunka" Samsung gyártja...
Sőt, egyes híresztelések szerint továbbra is fogja, még a következő modellt is.
Én értelek, ezt kell mondanod, ha a valósághoz nincs is köze a mesédnek. -
levente68 #265 Hogy szerinted mi a szánalmas, az egy dolog... Egy szar troll dolga.
Az meg, hogy a hazug, szemét tempód szerinted nem az, na az a szánalmas.
Fenntartom a jogot, hogy én is trollkodjak itt, ez nem csak a ti homokozótok...
-
levente68 #264 Mulatságos statisztikákat olvasgatsz te...
-
M2 #263 "már egyértelműen látszik, hogy hátrányba kerültek az Androiddal szemben"
Ez jó! Igaz, hogy négyszer annyian váltanak Androidról iOS-re, mint visszafelé. Igaz, hogy a legnagyobb profitot az Apple keresi. Igaz, hogy hardverben állva hagyták a mezőnyt. Igaz, hogy nem győz annyi iPhone5S-t gyártani az Apple, hogy kielégítse a keresletet. Igaz, hogy ha Androidos telefonok árán adnák a mobiljukat, az Android részesedése kikopna a statisztikákból.
De persze "hátrányba kerültek". Kicsit sem elfogult vélemény. :-) -
Papichulo #262 Bátran lehet írni minden sértegetést is, nem leszek itt, hogy kinevesselek benneteket miatta. (#243)
Csak nem tudtad megallni, ahogy josoltam... szanalmas.
Raadasul olyan cikkeket probalsz elorangatni, amibol termeszetesen a masik iranyba is van szamtalan... ez meg raadasul spekulacio is. -
#261 Megint elkezdenek lopkodni, ahogy szoktak ? :P -
levente68 #260 Ismét kaphatunk "reinvented" marketinget...
Google Now ellenféllel készül az Apple
Jók a kommentek róla:
- Most, hogy már egyértelműen látszik, hogy hátrányba kerültek az Androiddal szemben (is), elkezdik azt másolni és beleültetni a saját rendszerükbe, ami máshol bevált. (pl. Windows flat design, Android értesítési sáv, stb...)
- Helyes. Ami jó, az mindenhol jó
- és a Windowsos kék halálról sem szabad megfeledkezni...azt is milyen frankón lenyúlták :D
- Ezzel szerintem semmi baj nincs, mivel (jó esetben) így fejlődik a "szakma". Kijönnek vmi jobbal arra válaszol a Google vagy más és így tovább. A probléma ott van amikor pl az Apple pofátlanul sír hogy mások mennyire másolják őket, de mikor ő csinál vmi hasonlót akkor meg szép csöndben kussol...
Nagy igazság... -
levente68 #259 Bezony, míg buta volt, stabil volt, már, amennyire.
Most meg, minimálisan okosabb, de a bajok csak tornyosulnak...
Hányadik frissítésre is várunk a "tökéletes" után?
Android legalább még csak a 4-esnél tart, de már túl van a gyerekbetegségeken, ez a szar meg most esik kanyaróba a 7-esnél? :o)
Ja, nem, eddig is beteg volt, csak elnyomták a tüneteket.
-
#258 :PPPPP Pedig itt meg korlatozva is van kismillio dolog, nem ugy mint mas telefonos op rendszereknel.
Mi lenne ha nyitottabb lenne a rendszer, el sem indulna ? :P -
levente68 #257 Többet ne várj... -
Papichulo #256 Frappans... -
levente68 #255 -
M2 #254 "Sosem lesz belőle valódi, kifejlett rendszer."
Milyen a "valódi" rendszer? És a "kifejlett"?
Ja várj! Kitalálom! Szerinted mint az Android.
Egyszerű emberek, egyszerű válaszok... -
M2 #253 Ezért is mondtam, hogy az iOS7 olyan szar lett, mint az Android. Sőt mivel gyári appok fagynak, még rosszabb. És ez már nem térkép, aminél lehet hivatkozni a külsős adatbázisokra. Ezt így adták ki. Szarul. -
Papichulo #252 Szanalmas, hogy egy hiban tudsz oromkodni... amit persze par nap alatt kijavitanak es azonnal elerhetove valik az osszes keszulekre -
M2 #251 Fröcsögés: 14 sor
Szakértelem: 0 sor
Ez vagy te.
(talán mégis kellett volna az a diploma...) :-) -
levente68 #250 A szuper stabil rendszer...
Mi lenne, ha nem lenne fossá korlátozva... és mindent kellene tudnia...
Sosem lesz belőle valódi, kifejlett rendszer. -
levente68 #249 Az a baj, hogy innentől nem veszlek ember számba titeket.
Mert míg a legostobább embertől is igenis lehet tanulni, ti már e kritériumot sem teljesítitek.
Egyszerűen jobban jár mindenki, aki a fröcsögő, semmit valóban megérteni nem akaró, elfogult posztjaitokat figyelmen kívül hagyja, mert nulla haszon jellemzi azokat. Sőt, inkbb károsak a megnyilvánulásaitok, mert sajnos biztosan akad olyan tapasztalatlan, aki azokból magáévá tesz morzsákat.
Bár ezt nem fogja átlátni egyikőtök sem, de ennél nagyobb sértéssel nem szolgálhatok.
A talán legjobb szó az ilyenekre az "ártány".
Ostoba, elvakult és haszontalanságukat tetézve káros alakok vagytok.
Ki kell jelentsem, hogy a legnagyobb barom én voltam, hogy megpróbáltam szuper extra erőfeszítésekkel egy minimális értelmes belátásra bírni ilyen elveszett szarokat.
Tudtam én valahol, hogy semmi esély erre, de nem akartam elhinni, hogy egyetlen kis jelét sem fogom látni tőletek a reális, logikus emberi gondolkodásnak.
Én hibám.
Mindig felnéztem azokra, akik az ilyen menthetetlenül elvakult és ennek okán ostobaságukat maximumra futtatott szarokkal nem állnak le.
De mindig szerettem az igazságot és tettem annak védelmében.
Nos, e helyen veletek ez reménytelen.
Gratulálok és köszönöm, hogy végképp bebizonyítottátok!
-
levente68 #248 Továbbra sem lettél értelmesebb...
Ilyen irányultsággal ez persze nem meglepő. -
M2 #247 Amúgy ez az amit soha nem fogsz fel. Ők diplomások és írják az ilyen cikkeket, te meg (félre)olvasod és aztán az sg.hu oldalon hinted a hamis igét. Grat a "szakértelmedhez"! :-) -
M2 #246 Köszi! A linkelt cikkben:
"úgy tűnjön, minden egyszerre fut (true multitasking), azonban természetesen ez csak egy illúzió"
Tehát hazudtatok, az android sem true multitasking.
aztán:
"...a fenti koncepció egy gördülékeny rendszert eredményez. Azonban a valóság mindig eltér az ideális esettől, itt sincs ez másként."
Erről beszélünk. A koncepció ugyanaz mindkét OS esetében, csak androidon sokkal több a beszivárgott szemét app, ráadásul azt a rendszer sem fogja meg olyan szigorúan és már jön is sok fagyás, napi újraindítás, sms nem fogadás...
Szóval lehet hogy diplomások, de pont nagyon nem azt mondják, amit te! :-) -
levente68 #245 Az Android memóriakezelése
Na, velük vitatkozhattok, ők diplomások, mégis azt mondják, amit én. ;o)
-
Papichulo #244 -
levente68 #243 Már nagyon nem kívántam válaszolni, de erre azért még elmondom a véleményem.
Az, hogy örökös osztály másodikból végül nem lettem diplomás, nem sokat jelent, ez nagyrészt amúgy valóban az én hibám, némi külső ráhatás mellett.
Úgy voltam osztály második mindig, hogy semmit nem tanultam, főleg meg nem magoltam.
Az azóta autodidakta módon összeszedett tudásom szerteágazó és bátran állítom, sok dologban felveszem a versenyt diplomásokkal, ami csak egy igazolás arról, hogy valahogyan még egy, vagy több iskolát végigvitt valaki.
Elég sok diplomást ismerek, sokat nem érhet kritika, de sokat viszont mosolyogva tudok csak felidézni.
A megszerzett szintetikus tudásuk semmit nem jelent, kivéve, ha azt kellő módon egyrészt egyáltalán tovább vitték, másrészt és ez a fontosabb: át tudták ültetni az életbe.
Elég sok olyan diplomást ismerek, akik azt simán letagadhatnák, ide tartozol immáron te is, aki alap logikával sem rendelkezel, márpedig az itt tárgyalt témáknak az a veleje.
Családomban is van 5 diplomával rendelkező vérbunkó, olyan ostoba, hogy még veletek is felvehetné a versenyt benne és még abban is hasonlítotok rá, hogy emberileg is egy nulla, de a mellét ő is tudja verni a diplomáira.
Első gimnáziumomban volt egy osztálytársunk, aki a legrosszabb tanulók egyike volt, messze alattam teljesített mindig, mégis első volt talán, aki diplomát szerzett, ráadásul orvosit... No comment.
Én soha nem kérkedem semmivel, főleg olyasmivel, ami nincs és valóban, nincs diplomám.
Az élet számos terén viszont sokat bizonyítottam, legtöbbször papíron okosabb emberekhez képest.
Például, mikor jártam egy IT suliba, többet tanítottam némely tanárnak, mint amennyit ő tudott nekem…
Mivel amúgy szüleim mindketten több diplomával büszkélkedhettek (volna, ha olyanok lettek volna), nem buta környezetben nőttem fel és bár anyám humán irányultságát nem örököltem, csak az olvasás szeretetét, részéről ez, apám reál érdeklődése és hajthatatlan tudásvágya valamelyest öröklődött belém.
Mindig kütyükkel foglalkoztam, mint ő, akit amúgy e téren magam mögé utasítottam a saját területeimen. Az, hogy az életem anno milyen fordulatot vett, a tudást, melyet megszerezhet az ember egyetem nélkül is, nem zárta azért el előlem.
Ezért egy pillanatig is kár hinned, hogy kevesebbnek tarthatsz magadnál, aki alap logikától mentesen, hit szintjén vitatkozol reál dolgokról és nagy az arcod, mert diplomád van. Nos, az itteni tevékenységed ezt semmiképp nem támasztja alá, hiszen ennyi tévedést, félrefordítást, hazudozást még egy abból diplomázott se tudna összehordani, de ilyen irányú képzés szerintem ebben az Univerzumban nincs. Az, hogy láthatóan nem naprakész a tudásod és utólag guglizod össze a dolgaidat, szánalmas.
De emberileg is levizsgáztál.
Roppant fontos, hogy az itt tárgyalt dolgokhoz kurvára nincs szükség diplomára, csak logikára, tapasztalatra és korrekt emberi mivoltra, amiben ti nagyon nem jeleskedtek.
Az meg, ahogyan kötitek az ebet a karóhoz, csak, hogy igazatok legyen, egyenesen nevetséges.
Ebbéli igyekezetetekben sokszor nem veszitek észre, hogy a saját szavaitokat ütitek, de hogy utána még abból is mosakodnátok egy egyszerű beismerés helyett, az mindennek az alja, nem véletlenül, mert aljas emberek vagytok.
Utoljára:
„A masik, ami az egyszeru emberekre, mint peldaul te, jellemzo, hogy a vilagot is ilyen egyszeruen fogjak fel: Ha en az iOS-t preferalom, akkor biztosan utalom az androidot. Holott nem.”
Akkor miért hazudozol és hordasz össze félelmetes baromságokat róla?
„De helyes, jobb is ha ezzel a stilusoddal feladod a harcot es nem hanyod ide a karomkodasoktol hemzsego, de bizonyitekoktol mentes logikai torzszulemenyeidet.”
Tévedsz, én azt a harcot adom fel, hogy egy ilyen szar alakkal megpróbáljak normális gondolkodásmódot felvetetni.
Bizonyítékokat meg magad szoktál szolgáltatni a tévedéseidről, hazudozásaidról, ferdítéseidről és félrefordításaidról.
A logika szót meg kár is emlegetned.
„Szerintem te nem is akarod ezt megérteni. A multitask iOS-en korlátozott, mert azt tartották szem előtt, hogy ez mégiscsak egy _mobil_ telefon, tehát jó lenne ha nem szívnák az aksit mindenféle programok a háttérben. De amelyik app megfelel a feltételeknek, az valóban fut a háttérben (szótáradban "real multitask") - na persze az sem teljesen, mert felesleges dolgokat nem ér el (például megjelenítés).”
Igen, ezt a maszlagot etted meg és próbálod mindenképp hinteni, akkor is, ha messze nem igaz és egy szar rendszert védesz vele attól, hogy rákiabálják a hiányosságát.
Mivel elégszer leírtam, mely pontokban tévedsz, nem fogom már többször ismételni.
Azt viszont végiggondolhatnád sima logika mentén, hogy ha ez így lenne, az Android már régen elpusztult volna.
„Ez hülyeség. Nem kell mozognia a készüléknek, csak a location lekérdezés módot választották, hogy aktív maradjon a program. Nem kell hozzá mozogni, azt már te költötted bele a történetbe.”
Ez csúnyán ellentmond a kis butaságodnak:
„You may have noticed that with long videos or big batches of photos, the Dropbox app stops uploading shortly after you close it and resumes uploading only when you open it again. This is due to a time limit iOS puts on apps running in the background.
However, with background uploading turned on, the app will automatically resume uploading for a few minutes whenever it detects a significant change in your iPhone\'s location (such as when you commute home from work).
Nem fordítom le, küzdj meg vele, hogy megértsd…
„Hogyan dönti el az android, hogy melyik program "érdemes rá"?”
Elég sok szempont szerint és ha hiszed, ha nem, jól működő módon. az egyik legfontosabb, ahogy leírtam, hogy a user-ek zömének nem kellene ebbe beleavatkoznia buta, hozzá nem értő módon és akkor a te ismerőseid nem traktálnának ostoba sztorikkal téged is.
Semmi ördöngös nincs ebben amúgy, prioritásokkal és egyéb beállításokkal a dolog KITŰNŐEN működik, de még akkor is, ha abba értelmes módon túr bele az ember.
Nem állítom, hogy én guruja lennék a témának, azt ti szoktátok magatokról, de kis utánajárással szépen, okosan még tovább irányítható a dolog, magam is tettem rezidenssé olyat, amit amúgy a rendszer kilök, ha sokáig nem kért erőforrást.
Ha mélyebben érdekel, nézz utána, én azt a felszínes tudást sem vagyok hajlandó veled megosztani, amennyit pár év alatt e témában szereztem és ezt remélem, nem szeretnéd, hogy bővebben indokoljam…
Mielőtt még további baromságot dobsz be, ezt nem kell egyáltalán piszkálnia egy felhasználónak, mondtam, párom se nem ért hozzá, se nem érdekli, mégis kitűnően működik a telefonja hónapokon át egyetlen RAM piszkálás, fagyás és újraindítás nélkül.
Innentől kiléptem, azt a fáradságot is sajnálom, amennyit a torz agyatok reformálásának mindennemű esélye nélkül tettem.
Tessék nyugodtan írni a baromságokat, helytelenül és feleslegesen használt idegen szavakkal próbálva bizonyítani a ’műveltséget’, ami messziről láthatóan nem létezik.
Bátran lehet írni minden sértegetést is, nem leszek itt, hogy kinevesselek benneteket miatta.
Lehet tovább csámcsogni a Dropbox-on, holott sokszor kértem, hagyjuk már…
-
M2 #242 "Nem, nem marad az összes progi RAM-ban, de amelyik olyan, hogy érdemes rá..."
Hogyan dönti el az android, hogy melyik program "érdemes rá"?
"Az is mennyire vicces, hogy eleinte azt ugatjátok, hogy DEEEE? REAL MULTITASK az iOS is, aztán jön, hogy nem is kell, mert a multitask szar és lezabálja az erőforrásokat, akksit és fagyást okoz, utána meg beismeritek, hogy korlátozott, de van, most meg azt bizonygatod megint, hogy nem korlátozott?"
Szerintem te nem is akarod ezt megérteni. A multitask iOS-en korlátozott, mert azt tartották szem előtt, hogy ez mégiscsak egy _mobil_ telefon, tehát jó lenne ha nem szívnák az aksit mindenféle programok a háttérben. De amelyik app megfelel a feltételeknek, az valóban fut a háttérben (szótáradban "real multitask") - na persze az sem teljesen, mert felesleges dolgokat nem ér el (például megjelenítés). -
Papichulo #241 *remekul ki is talaltam
-
Papichulo #240 A kis szemüveged is csupa szar, és a vásárolt diplomáid már annyit se érnek, mint eddig
Vicces, hogy mivel te nem voltal kepes egyetlen diplomat sem osszehozni, ahogy azt remekul ki talaltam, akkor mar en is csak vasarolhattam az enyeimet. Es meg szemuveget sem hordok...
éltesd a szánalmas iOS multitask-ot és utáld az összes Android-ost
A masik, ami az egyszeru emberekre, mint peldaul te, jellemzo, hogy a vilagot is ilyen egyszeruen fogjak fel: Ha en az iOS-t preferalom, akkor biztosan utalom az androidot. Holott nem. Az android egy remek OS. Van akinek sokkal jobb, mint az iOS. Annyi a kulonbseg, hogy en nem buzizom, meg hulyezem le a felhasznaloit, ahogy te teszed en bloc az Apple termekek vasarloival.
De helyes, jobb is ha ezzel a stilusoddal feladod a harcot es nem hanyod ide a karomkodasoktol hemzsego, de bizonyitekoktol mentes logikai torzszulemenyeidet. Csak sajnos ezt ugysem fogod tudni megallni... az a baj. -
M2 #239 "Nem tölt fel, csak kis ideig, utána hókusz-pókusz kell hozzá!"
Amit a Dropbox fejlesztői (is) megoldottak. Neked nem kell se hókuszozni se pókuszozni. Annyi, hogy ne kapcsold ki a Dropboxot az ide vonatkozó beállításnál. -
M2 #238 " várhatod a feltöltést, mert leáll amiatt, hogy nem mozog a telefon, a pozíciója fix.
Ez aztán a jól kidolgozott szar! Szaladgálhatsz ki az udvarra? Mondjuk a 123. emeletről meg le lifttel, át a parkba, ahol van is GPS pozícionálás garantáltan, aztán megint szaladgálj?"
Ez hülyeség. Nem kell mozognia a készüléknek, csak a location lekérdezés módot választották, hogy aktív maradjon a program. Nem kell hozzá mozogni, azt már te költötted bele a történetbe. -
levente68 #237 Én aztán nem fogok beégni, mert leszarom, milyen idézettel jössz, ami megint rád üt vissza.
Nem fogod megint elterelni a szót, ahogy szoktad!
Igen, azt nem tudtam, hogy a Dropbox szerencsétlen oprendszereteken így képes volt egy kicsit sem kielégitő, de legalább a jóindulatukat mutató kiskapu bevetésével enyhíteni a fos iOS baromságán.
De ez nem menti a te baromságodat, aki azt állítottad, feltölt, ugyanúgy nem voltál képben és csak ösztönözni kellett az amúgy is uralkodó hülye guglizhatnékodat, hogy bizonyítékot hozz a dologra. ;o)
Itt is égsz, hiszen nem egyből avval jöttél, hogy a pontos körülményeket leírd, azt csak a guglizásod után láttad te is.
Ebből ugyanúgy nem tudsz már kijönni, mint a többi baromságodból!
TiBi, a grafikai progi, a SJ aktívan részt vett az iPhone 5 tervezésében, az iOS multitaskja, a Dropbox háttérben feltölt, stb., stb...
Ezek mind a hülyeségeid mementói maradnak.
Benne vagy a pöcegödörben és minél jobban ficánkolsz, annál mélyebben, kisköcsög!
A kis szemüveged is csupa szar, és a vásárolt diplomáid már annyit se érnek, mint eddig, nem tudod a segged sem kitörölni velük!
Én innen befejeztem, maratál, aki voltál, semmi józan gondolkodást magáévá nem tevő Apple imádó pöcs, aki csak ferdít, félrefordít és hazudozik folyton.
Sokáig bírtam, de van ennél jobb időtöltésem is.
Na, pá, maradj sötét örökre és imádd a szart, ami a szádba csurog, éltesd a szánalmas iOS multitask-ot és utáld az összes Android-ost, de persze főleg a legutálnivalóbbat, a Samsung-ot, mert az van kitűzve a zászlódra.
Én ezt a szélmalomharcot feladom, legyen igazad, ha te úgy érzed, sajnállak... -
Papichulo #236 Nem tölt fel, csak kis ideig,
Az elejen meg azt mondtad, hogy csak akkor tolt fel, ha meg van nyitva az alkalmazas. Latom mar te is beismered, hogy ez hulyeseg volt, ezert valtoztattal a kriteriumaidon. Csak, hogy a retardalt Jakuza is tanuljon valamit retorikabol, ezt ugy nevezik, hogy Shifting the Goalpost es ez egy logikai ervelestechnikai hiba...
Hiába gugliztál ide Einstein idézetet,
Valoban, hiszen fejbol csak te tudhatsz barmit is, mindenki mas csak "guglizik" ;)
Amugy megint nyitott szajjal rohansz az ... erdobe, mivel semmi sem bizonyitja, hogy az idezet Einsteintol szarmazna. Ezzel is ugyanugy be fogsz egni, mint a "Churchill" idezettel ;) -
levente68 #235 A régi viták közé fog ez is bekerülni, te szánalmas gyökér, hát nem látod? Pontosan a hajlíthatatlan mellédumálásod miatt!
Ahogyan beégtél már sok témában, itt is ez a helyzet.
Először azt állítottad, hogy dehogynem tölt fel, aztán a Dropbox linket hoztad, ami pontosan arról ír, hogy az iOS korlátai miatt NEM TÖLT FEL, csak kis ideig és nevetséges módon el kell menned ingázni, hogy beindulhasson szerencsétlen újra egy kis ideig, így aztán, ha sok cuccod van, egész nap rohangálhatsz, vagy előtérben tarthatod a Dropbox-ot.
Tényleg nem érzed, mennyire hülye vagy és mennyire égeted saját magadat ezzel?
Pláne, hogy már többször kértem, lépj túl ezen az egy példán, mert már elfogadtuk a beismeréseteket az iOS korlátozott multitaskjával kapcsolatban!
Erre M2 meg nekiáll bemutatni, hogy mely módon nyújt némi lehetőséget az iOS, hogy a programozó elérhesse, hogy a programja, ne gyilkolódjon le, de mint láthatjuk, messze nem kínál korrekt lehetőséget még egy olyan közismert és elterjedt programnak sem, mint a Dropbox, emiatt kellett nekik az egyik olyan - Apple által a fos rendszerén nyitott - kiskaput alkalmaznia, amelyik egyébként nem is feléjük irányul!
De kérdem én, mi van akkor, ha ÉN szeretném azt, hogy valamelyik programom rezidens legyen? Android-on semmi, mert az a - szerintetek szar - rendszer ezt simán engedi.
Nem, nem marad az összes progi RAM-ban, de amelyik olyan, hogy érdemes rá, az nem kell, hogy külön rutinokat programozzon, mint pl. azt, hogy a Dropbox - aminek a GPS koordinátákhoz amúgy semmi köze nem lenne - kénytelen legyen azt figyelni.
Az is mennyire vicces, hogy eleinte azt ugatjátok, hogy DEEEE? REAL MULTITASK az iOS is, aztán jön, hogy nem is kell, mert a multitask szar és lezabálja az erőforrásokat, akksit és fagyást okoz, utána meg beismeritek, hogy korlátozott, de van, most meg azt bizonygatod megint, hogy nem korlátozott?
Ezek után ne legyen személyeskedés és káromkodás, mert az sérti akis diplomás lelkedet, majom?
Na, takarodjatok buzulni a homokozóba, seggek!
-
M2 #234 Az első iPhone egy vicc volt, röhögtem is rajta, hogy a telefon funkciói mennyire buták akár egy fapados Nokiához képest is. A második széria sem sokat javított a dolgon, az is lassú volt, kevés memóriával, gyenge procival. Nem is csoda, hogy Apple részéről is hamar megszűnt a támogatásuk.
Az első használható cucc a 3GS volt, aztán folyamatosan csiszolgatták, javítottak mindenen, így például a multitask rendszerén is.
Egy iPhone5, 5C, pláne 5S már egyáltalán nem olyan buta, mint gondolod.
"ES File Explorer szépen látja a gépeimet, a 24/7 üzeműről jön is akkor át WiFi-n"
iphone dettó, csak azon nem a rendszer látja wifi-n keresztül a szervert, hanem az egyes programok.
"Én arra várni, hogy egyik feladatot elvégezze az \\'okos\\' eszközöm, ahhoz, hogy bármi mást tegyek vele, nem kívánok várni, szép is lett volna, ha nem léphetek más alkalmazásra addig, amíg kb. fél GB anyagot át nem másol."
Ez nincs így, ha igaz lenne amit írsz, senkinek se kellene már iPhone. Nem is értem, honnan veszitek ezt a hazugságot. Vagy ez valami régről beragadt infó? -
levente68 #233 Te ismételgeted már hanyadszor, hogy feltölt!
Nem tölt fel, csak kis ideig, utána hókusz-pókusz kell hozzá!
Forrás? Minek, te szolgáltatod a saját marhaságodra a bizonyítékot, amit aztán magad sem értesz!
Ismétel? Te ismétled a butaságot újra, meg újra, én kénytelen vagyok újra felhívni a figyelmedet, hogy ÖKÖRSÉGET beszélsz.
Hiába gugliztál ide Einstein idézetet, ha nem látod, hogy nem másra, hanem éppen magadra értelmezhető!
-
levente68 #232 Nagyon ki van dolgozva, valóban....
A példánkban szereplő Dropbox fejlesztői tehát szerinted balfaszok, hogy csak úgy tudják megoldani a dolgot, hogy amíg nem mész másik pozícióba, képtelen feltölteni a képeidet?
Viccelsz, ugye?
Ez még akkor is gáz, ha korlátlan mobilneted van mindenhol jó vétellel.
De ha meg otthon vagy, illetve mondjuk hazaértél egy túráról, kirándulásról, bárhonnan és mondjuk bár korlátlan mobilneted van és végig jó is volt a vétel, mégsem sikerült esetleg mindent feltöltenie útközben, akkor otthon várhatod a feltöltést, mert leáll amiatt, hogy nem mozog a telefon, a pozíciója fix.
Ez aztán a jól kidolgozott szar! Szaladgálhatsz ki az udvarra? Mondjuk a 123. emeletről meg le lifttel, át a parkba, ahol van is GPS pozícionálás garantáltan, aztán megint szaladgálj?
Szofisztikált megoldás, valóban, szerencse, hogy cigánykereket nem kell hányni a cél érdekében...
Vagy, mit tehetsz? Nézed folyamatosan a Dropbox alkalmazást, hogy aktív legyen...
Super! -
Papichulo #231 Te azt mondtad, hogy a dropbox NEM tolt fel a hatterben. Holott feltolt, melyet a dropbox.com ala is tamaszt. Mar az elejen mondtam, hogy ugyis bele fogsz kotni, hogy ez nem igy, meg te amugy, de a tenyen nem voltoztat, hogy FELTOLT!
Mindemellett te meg meg egyszer sem tudtal normalisan, forrasokkal megcafolni semmit, ugyhogy hiaba hivatkozol mindenfele regi vitakra, azokban is csakl ugyanigy magyarazkodtal es karomkodtal, ellenben semmi normalis erved es bizonyitekod nem volt. Mar mondtam parszor: "Attol, hogy sokszor ismetelgetsz egy hulyeseget, attol meg nem valik igazza". Ahogy a kozismert idezet is mondja: "the definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results" -
levente68 #230 Látod, te kis buta, te szolgáltatod a bizonyítékot a saját elméleteitek ellen!
Éppen ez az, hogy pl. a Dropbox nem tud mást tenni, mint hogy a számára teljesen irreleváns helyzetmeghatározási lehetőségbe kapaszkodik, mert más módon nem tudták elérni, hogy legalább akkor nekiállhasson a felhasználó érdekében dolgozni a háttérben.
Itt a baj veletek, hogy ezt nem látjátok: a fától az erdőt!
Ha valaki szeretne a háttérben dolgozni, akkor külön kerülőket vehet igénybe és ha nincs rá alkalmazható, akkor további, kvázi csalásokat kell elkövessen a csodarendszeren! -
levente68 #229 Majdnem jól érted, de nem:
Úgy érvelek, ahogyan egy 6 évessel kell, nézd meg hányszor kell neked elmagyarázni valamit és még akkor is hadakozol, hogy pl. a Dropbox mit ír...
Hiába írtam, hogy dobjuk a témát, hiszen beismertétek az iOS multitask-jának korlátozottságát.
Vagy újra jössza Dropbox leírással, amit nem értesz ezek szerint, vagy azt próbálod, próbáljátok bemesélni, hogy a korlátozott multitask a jó.
Aztán a gúnyt nem értve ilyen marhaságot írsz... nagyon vicc egy pali vagy... -
levente68 #228 Melyik a hivatalos forrás, vicces fiú?
Amit kiguglizol, hogy pl. a TiBi-s ökörségedet valahogy fedezd, közben az sem a te igazadat támasztja alá, hanem azt, hogy nem értesz hozzá és csak azért linkeltél olyat, ami hasonló témájú?
Vagy a Dropbox, ahol megint a tévedésedet sikerült feltárni, mert a Dropbox is kűzd iOS korlátaival és kerülő megoldást kénytelen alkalmazni, ahelyett, hogy pl. Android-hoz hasonlóan a rendszert kérné fel arra, hogy rezidensként engedje dolgozni a háttérben bármikor?
Meg azok a cikkek, tesztek, amik bűzlenek Apple pénztől, vagy ajnározástól?
Kivéve pár lyat, ahol valóban korrekten értekeznek, de te belemagyarázol ott le nem írt dolgokat, vagy félremagyarázod, sőt félrefordítod sokszor?
Na, hagyjuk ezt!