627
-
levente68 #147 Érdekes, pár hsz.-szel előtte még értetted, hogy kurvára nem fut felhasználói progi egyszerre sok, csak néhány, amennyit Apple megenged nektek.
Te is kevered a dolgokat rendesen...
-
levente68 #146 Szövegértés nulla...
Kérd meg, használjon ékezeteket!
-
levente68 #145 a, látod, Android is tud jókat, még az a szerintetek szintén és természetesen szar Windows is, csak a király Apple nem tud nektek egy szaros real multitaskot adni egy autó áráért...
Mekkora magasztos cég, lol...
Meg az ő alattvalói, talpnyalói... -
levente68 #144 Jajj, ezt a kis okosságot nem láttam, baszod, te nagy mágus vagy, tehát a JailBreak-elt iOS már az etalon?
Húúúúúúúúúú, ez tetszik.
Átküldenél linket az iOS7 JailBreak-jéhez?
Ja, hogy nincs?
Ahogy real multitask sincs.
De azért eljutottunk valameddig, legalább te beismerted a dolgot.
Na, ez fejlődés, de kérdés, miért kellett erre ennyit várni?
Nem megy már olyan jól a guglizás, majom?
Szóval, már te is tudod, hogy miért nincs rendes multitask: mert Apple úgy kezel titeket, hogy nem kell az nektek továbbra sem, de azért nagy pofával állítjátok, hogy van...
Ez aztán a hozzáértés...
Szólt valaki, hogy butákat beszélsz, olyan, akinek hittél végre és utánanéztél?
Gratula, guglikapitány!
-
levente68 #143 De néhány egyszerre működő felhasználói programról is, jól esne ilyesmit látni iOS-en, mert az, ami eddig sikerült, az egyetlen program több ablaka volt, melyek közül egy volt aktív látszólag.
-
levente68 #142 Erről linkelhetnél egy video-t, linkkirály, mert én mást láttam... -
levente68 #141 Szerintem inkább neked kellene ebben is gugliznod még, mert amiről beszélsz, ahhoz olyan CPU és olyan oprendszer kellett, ez nem zavar, ugye?
Ahogyan az sem, hogy nem is azok segítségével használsz 4GB-nál több RAM-ot, hanem közönséges oprendszerekkel és közönséges, azt támogató CPU-kkal.
Siralmas, mennyire buta vagy.
De mit várjunk olyantól, aki szimplán csak nem AKARJA érteni, amit más ír...
Inkább félremagyaráztok mindent.
Leírom, hogy DTP-ben sem az a tény, hogy 64 bites lett a rendszer segített, hanem az, hogy kezelt 4GB feletti RAM-ot.
Ha nem kerül sok RAM a gépbe, maga a 64 biten működés alig érezhető gyorsulást adna, tényleg ennyire nehéz felfogni?
Vagy te szerver oprendszeren DTP-ztél, baromarcú? Mert az elég viccesen hangzana...
Azt se értetted gondolom, hogy a DTP-ben, de amúgy egészében sokkal nagyobb gyorsulást hoztak az SSD-k.
Nyilván az is nagy előrehaladás volt, amikor egy nagy file egy az egyben RAM-ban lehetett szerkesztés közben és nem a HDD kerregését hallgatta az ember percekig néha és inkább addig hozzá se nyúlt a géphez, hogy az utolérhesse magát.
De gondolom, nálad ez sose volt gond, mert te tudod a csodát...
Mint mindent...
-
levente68 #140 Te miről beszélsz, szerencsétlen, milyen telefon volt a te kezedben, ahol ilyet tapasztaltál, gyökér?
Fika hardware-rel ellátott Android-os se csinál ilyet, ha mégis tapasztaltál ilyet, az a szarrá terhelt rendszer estleges hibás működése volt.
Tényleg ne menj már mélyebbre az ilyen ostobaságokban, kérlek! -
#139 "Eddig hülyeség volt a multitask, most már Apple élen jár a témában?"
Hat az ilyen debileknel, hamar fordul az ertelmezese egy dolognak. :P
Nala tartott ez ugy 2 orat. :P -
levente68 #138 Senki nem mondta, hogy nem az, de azt nem kívánod felfogni, hogy csak azok mennek multitask-ban, amit az iOS enged és ez messze nem full multitask.
Két ilyen hülyét... -
levente68 #137 Hú, ezt fejtsd már ki, bakker!
Eddig hülyeség volt a multitask, most már Apple élen jár a témában?
Érdekesen változik a véleményed...
Ettől azért persze még továbbra sem valódi multitask, amit iOS tud, hanem egy a felhasználói alkalmazások felé igencsak korlátozott multitask.
Nem kéne a háttér process-szeket összetéveszteni az aktív alkalmazásokkal, ez nagy hiba.
Persze, ilyen gyökértől mit várjon az ember...
Az egyik hülye berakja a képet a feladatkezelőről, a másik azt hiszi erre, hogy mivel sok sor van odafirkálva, már biztos lehet benne, hogy full multitask-ot lát...
Sügér, aludj erre egy párat, nem megy ez a téma sem neked...
-
levente68 #136 Te tényleg ilyen butuska vagy?
Vagy, inkább szándékosan nem érted, amit írok?
Ment előtte is, de arról írok, hogy mitől mennyire lett gyorsabb a dolog.
Ezt ennyire nehéz felfogni?
Magadat múlod alul újra, meg újra... -
#135 Es most papucstroll valts at a masik karakteredre, azon is hadd rohogjunk kicsit, amikor ilyen baromsagokat allitasz. :P -
#134 Uramisten te kocsog szakbarbar, attol meg nem tudsz megcimezni 4GB-nel magasabb tartomanyt. :PPPP
Mar latom a matekkal is kokemenyen gazban vagy, nem csak a szamitastechnikai alapelvekkel. :P -
M2 #133 Olvass már utána, mert nekem kezd ciki lenni, hogy ennyire égeted itt magad. Keress rá, hogy volt-e a 32 bites korszakban 4 GB- nál több ram, te lúzerek atyja! :-)
A címzéstartományról meg nem volt szó, azt te keverted bele. -
#132 Nem en mondom te kreten, hanem matekbol fel voltal mentve.
Na vajon mennyi lehet 32 bit maximalis cimmerete ? Kezdj el szamolni.
Meg van az hogy 2 a 32-en az = 4,294,967,296 ? :PPPPPP
4,294,967,296 / (1,024x1,024)=4,096 ?
Te geniusz. :P Az ne zavarjon meg, hogy ARM-nal ezt ugy probaljak athidalni, hogy 16 kulon 32bites regisztert hasznalnak amibol 26-t mas memoriacimzesre hasznalnak.
Te szagerto pocs. De azert 32 biten lehet 4GB feletti memoria cimtar :PPPP SZERINTED!!!
-
#131 Nem en mondom te kreten, hanem matekbol fel voltal mentve.
Na vajon mennyi lehet 32 bit maximalis cimmerete ? Kezdj el szamolni.
Meg van az hogy 2 a 32-en az = 4,294,967,296 ? :PPPPPP
4,294,967,296 / (1,024x1,024)=4,096 ?
Te geniusz. :P Az ne zavarjon meg, hogy ARM-nal ezt ugy probaljak athidalni, hogy 16 kulon 32bites regisztert hasznalnak amibol 26-t mas memoriacimzesre hasznalnak.
Te szagerto pocs. De azert 32 biten lehet 4GB feletti memoria cimtar :PPPP SZERINTED!!!
-
M2 #130 Olvass már utána, mert nekem kezd ciki lenni, hogy ennyire égeted itt magad. Keress rá, hogy volt-e a 32 bites korszakban 4 GB- nál több ram, te lúzerek atyja! :-) -
M2 #129 Olvass már utána, mert nekem kezd ciki lenni, hogy ennyire égeted itt magad. Keress rá, hogy volt-e a 32 bites korszakban 4 GB- nál több ram, te lúzerek atyja! :-) -
M2 #128 Olvass már utána, mert nekem kezd ciki lenni, hogy ennyire égeted itt magad. Keress rá, hogy volt-e a 32 bites korszakban 4 GB- nál több ram, te lúzerek atyja! :-) -
M2 #127 Miért is? Mert te azt mondod? A bazi nagy "szakértelmeddel"? LOL!
Aztán mi van a Samsungok vacak érintőképernyőjével? Amiken 2-3-szor annyi idő, mire reagál az érintésre, mint az Apple cuccain? :-) Az is csak virtuális élmény mi? -
#126 Hat hogyne hulyegyerek, ezerszer. :P
Ez olyan technikai blodseg, mint a 32bites processzornak 4GB feletti a cimzestartomanya nem te barom ? :P -
M2 #125 Nézzél már utána az iOS- nek, mielőtt tovább égeted magad a hülyeségeiddel! Ezerszer inteligensebb a multitask kezelése, mint más mobil os-eknek. -
M2 #124 Te voltál az egyedüli lúzer, akinek meg kellett várnia a 64 bites pécét, hogy rendesen tudjon DTP-zni. Már akkor is látszott a hatalmas "szakértelmed"! :-) -
M2 #123 Te voltál az egyedüli lúzer, akinek meg kellett várnia a 64 bites pécét, hogy rendesen tudjon DTP-zni. Már akkor is látszott a hatalmas "szakértelmed"! :-) -
Papichulo #122 A feladatkezeloben fut, zenet jatszik le, kozben a safari meg oldalakat jelenit meg... szerinted meg ez nem multitasking. Ertem... -
#121 Aham, ? Odairtam, hogy nem lehet ? Biztos nalad az olvasas is nehezen megy. :P
Hulyegyerek multitaskban nem lehet, mert ugyebar akarmannyi processz is futhat egyszerre nativ multitaskban (mar amennyi a hardwer elbir), ugy hogy a background alkalmazasok ugy futnak, hogy kozben a muvelet nem pausalt allapotban marad.
Ez neked magas ugye ? :P
De a jailbreakes faszsagodtol nagyon menekulni akarsz te szanalmas kreten. :P -
#120 Ja es te kreten, ami a feladatkezeloben van az meg nem biztos , hogy multitask modban fut meg akkor is, ha kozben processzoridot foglal :P -
Papichulo #119 Nem, ezt csak az olyan iPhone szakertok tudjak, mint te:
"Nem erted a multitask mobil egy hulyeseg. :PPPPP
Foleg ha egy hivast bonyolitasz es kozben kell a telefonrol egy segedprogram, mint megnezni egy masik telefonszamt, amit pont a hivott fel ker esetleg. :P" -
#118 Oh my.... Te retard pocs meg mindig nem tudod felfogni ugye, hogy mi a nativ es nem nativ multitask kozott a kulonseg ugye ?:P -
Papichulo #117 Szerinted az iOS ugy mukodik, hogy fut az application process es minden mas leall kozben a hatterben? A #47-ben lathatod, hogy egyszerre hany process fut... -
#116 Aham, ? Odairtam, hogy nem lehet ? Biztos nalad az olvasas is nehezen megy. :P
Hulyegyerek multitaskban nem lehet, mert ugyebar akarmannyi processz is futhat egyszerre nativ multitaskban (mar amennyi a hardwer elbir), ugy hogy a background alkalmazasok ugy futnak, hogy kozben a muvelet nem pausalt allapotban marad.
Ez neked magas ugye ? :P
De a jailbreakes faszsagodtol nagyon menekulni akarsz te szanalmas kreten. :P -
Papichulo #115 En ilyet irtam hulyegyerek ? Ki mondta, hogy nem lehet ?
Te... #29 -
#114 Honnan is tudna valaszolni, hiszen egyik pillanatban meg szar, azutan meg amikor egy kulso ceges appot talal, utana mar nem is olyan rossz a multitask.
Kar, hogy a fogalmatlan, meg azt sem tudja, hogy mi a nativ multitask.
A masik fogalmatlannal egyetemben, aki meg azt sem tudja mi a 32bitnyi cimtar. :P -
#113 En ilyet irtam hulyegyerek ? Ki mondta, hogy nem lehet ? Csakhogy nem multitask modban kisgyerek az ioson.
Ellenben te irtad, hogy van mar kulso multiasking app, aminek kb az Applenak semmi koze. :P
Remelem tonkremegy egy Iphoneod, amin van Jailbreak ugy hogy nem tudod bekapcsolni valami miatt, aztan meglatjuk mit szolnak a szervizben a garancianal, amikor erre rajonnek. :P -
levente68 #112 Trollkodom ;o)
A jó kis tuti rendszer...
Volt valami másik okosság is az ellopott szifon védelmének kijátszására, az is jó, de hát nem akarok annyira genya lenni, hogy kikeresem, bár hamar meglenne, Armando, a mexikói csodafakír osztotta meg...
-
Papichulo #111 Az ugye megvan, hogy S2-vel vezérelnek egy robotot, amelyik Rubik kockát rak ki nem túl hosszú idő alatt?
Windowssal meg nuklearis raketahordozo tengeralattjarokat... es akkor?
De csak azért jött ez témába, hogy talán felfogod, mi az igazi multitask, amit iOS-en nem tapasztalhatsz...
Az iOS az OSX egy forkja es maximalisan tamogatja a multitaskot... maximum a felhasznalok szamara ez nem transzparens. Ha valakinek nagyon kell, ott a jailbreak. -
levente68 #110 Nem kaptam választ!
Most akkor egy szarság a multitask és mindenki tudja, hogy leszopja az akksit, vagy az Apple egyik attrakciója, amivel ismét "reinvented"...
?????
Azt nem kérdezném már feleslegesen, tudod-e mi a különbség az iOS-féle multitask és a valódi között, mert szándékosan kerülöd a beismerést e tekintetben és ez mindent elmond rólad...
-
levente68 #109 Bizony, komám, ilyenek megtörténnek nálam, persze az idiótaságaid nem, de az Android ismeretében azt azért tudom, hogy akár vezérelhetne krumplipucoló gépet is, sőt, akár egy krumplipucoló gépre is telepíthető.
Az ugye megvan, hogy S2-vel vezérelnek egy robotot, amelyik Rubik kockát rak ki nem túl hosszú idő alatt?
De csak azért jött ez témába, hogy talán felfogod, mi az igazi multitask, amit iOS-en nem tapasztalhatsz... -
Papichulo #108 Ami mellesleg meg csak nem is nativ OS multitasking.
De nem am! Hiszen ott egy hivas kozben meg egy telefonszamot sem lehet megnezni, ugye? :)