1105
XBOX ONE - A Microsoft új generációs konzolja
-
N0rbi san #784 Szóval akkor nem a Live accountom régiója számít hanem az amit az Xboxon beállítok maikor először bekapcsolom.
Hogy érted hogy olyan államban ahol nincs áfa? Lehet választani hogy US, UK FR, stb és US-en belül még államot is?
Bocs a hülye kérdésekért de mire megjön szeretnék tudni mindent amit érdemes:) -
Tyrant01 #783 Nincs magyar live, de bárhol meg tudod venni és működik.
Migrálni sem kell csak átállítod a locationt a neked tetszőre.
Legjobban az US éri meg, olyan államban, ahol nincs áfa. -
N0rbi san #782 Üdv mindenkinek gyors kérdésem lenne mivel nemsokára érkezik az X1-em és DR3-mat rendeltem hozzá arra lennék kíváncsi hogy magyar Live-on meg tudom megvenni a DLC-ket vagy a Season pass-t? És ha átmigrálok UK-ba akkor meg tudom venni és tudok vele játszani vagy akkor az IP-miatt le se tudom szedni? -
TomStorm #781 Nativban simább lett a kép,nincs rece.Így már meg merném kockáztatni egy next-gen.beszerzését ehez a TV-hez!
Úgy néz ki mégis gduck és DarkSector nagyon is jól írta,hogy bizony passzol hozzá az X1.
Persze neked is igazad van,hogy full HD felbontás az igazi viszont egy olyan 107-es plazma rohadt drága és mivel ez is 107-es és ebben az árkategoriában ez a legjobb plazma TV és beállítottam megfelelöen így panaszra tovább nem lehet okom.
User hiba volt itt részemröl de nagyon.
Voltam hétvégén nézni Box-ot 1080p-ben LCD-n,mert csak kiváncsi voltam:).Na hagyjuk inkább,sehol nem volt minöségben az én plazmámhoz képest.. -
#780 ilyen öccsöt nekem is! :D -
Zozo76 #779 Tegnap delutan ocsem csak meglepett egy kis ajadekkal (nem szamitottam ra):
Elso gyors velemeny hogy marha csendes. Szinte nem is hallani hogy megy csak ha kozel vagyok hozza. Egyenlore csak BF4-em van hozza, illetve a Killer Instrict (ingyenes de ruhhelem a verekedos jatekokat), meg a Dead Rising 3 DEMO (meg nem lattam csak letoltottem). A kontroller marha jo, a kinect ugyszinten.
-
TomStorm #778 Értem és köszönöm! -
#777 Nem, viszont az 1024-es plazmák scalere nincs felkészítve (csak belül) a nem 1:1 pixel arányú felbontásokra. És ez csak tovább mélyítí a problémákat, mert így ezeken a kijelzőkön lehetetlen 1:1 pixelmappinget csinálni még a maguk alacsony felbontásán sem. -
TomStorm #776 Most átraktam 1280×1024 és átállítottam widescreen-be,sokkal szebbek lettek a betük,minden olvashatóbb.
Én ezt nem értem még most kiderül,hogy tud nagyobb felbontást WTF -
TomStorm #775 PC-hez lesz 27-es monitor.
Nekem most 720p van ez a TV beállítva X360-on de fogalmam sincs ez milyen felbontást jelent.A lényeg,hogy 1080p legyen a TV X1 vagy PS4-hez ugye?Tehát ha 720p de esetleg tudja az 1280×720 felbontást az akkor is gyenge lenne? -
#774 Ok, ebben teljesen igazatok van ;) -
#773 Én sem azt mondtam, hogy mondjon le róla, de cserélje le azt a tévét.
2005-ben annyira nem volt még téma az lcd, mint most a fullhd, amikor direkt vadászni kell olyat, ami nem az. Alig kapni már subhd tévéket, szóval ez azért nem ugyanaz.
Nekem is volt 1024-es plazmám még pár éve, ráadásul ott volt mellet a fhd lcd. Tduom milyen ugyanaz a kontent ezen meg azon. Ráadásul szeretem a plazmákat a mai napig. De ez a felbontás ma már nem oké. Ilyen tévét ma már nem kell megvenni. Vagy ha megtörtént el kell szépen adni, venni helyette korszerűt, amire érdemes korszerű eszközt is kötni. -
Was #772 Szerintem is az a legnagyobb baj ezzel, amit Moby is el kezdett mondani, vagyis a 720p-hez 16:9-es képaránynál 1280-as vízszintes felbontás kellene, tehát 1280x720. Ebben a formában szerintem az 1024x768 élvezhetetlen, a szövegeket nem fogja tudni elolvasni a torzítás miatt. -
#771 Értem, de ez már egy adott helyzet neki, én emiatt nem mondanék le az X1-ről. És annó gondolom nem mindenki LCD TV-re kötötte az XBOX360-at :) Én is képcsöves TV-vel kezdtem és szerintem rajtam kívül rengetegen ;) -
#770 Ezt nem értem. A pécéhez nem fog kelleni megjelenitő? Ez nem túl logikus. -
#769 De a legnagyobb bajom, hogy valszeg hasonló érvelessel tukmálták rá a tévét. Aki nem ért hozzá, az simán bekajálja, hogy nem olyan rossz, meg alig van különbség...
Lófaszt alig. Még két fhd tévé között is őrültnagy különbségek vannak ugyanazzal a kontentel. -
#768 Fogalmam sincs milyen 720p-ről beszélsz. Ez ugyanis annyi sincs.
a számok jelenleg úgy néznek ki, hogy egy forza 5-ben a renderelt pixelek uszkve KÉTHARMADÁT nem tudja megjeleníteni. Én értem, hogy neked ez is jó, de ez ne legyen má elfogadott. Itt nem arról van szó, hogy szebb, vagy nem, de mi az istennek egy sokkal több pixelt, sokkal részletesebb frémeket előállítani tudó gépbe beruházni, ha nem tudja megjeleníteni? Persze, hogy így is szebb, mint a 360, de arra legalább van két tonna cím, de még ott is bukik a képminőségből ezzel a tévével. -
TomStorm #767 120k volt a keret meg nagy képméretet akartam.
Már nem érdekel,elkezdtem összeállítani a PC-met.TV megmarad filmezésre.
Mindenféle next-gen dologgal kapcsolatban innentöl vége,nem szánok 1 percet se tovább rá:) -
#766 Hát én már öt éve is csak FULLHD TV-t voltam hajlandó megvenni, szal nem igazán értem miért ajánlották most a HDReadyTV-t neked. -
#765 Egy xbox360 vs X1 720p nehogy már ugyanúgy nézzen ki :D LOL! Nagyon jól tudod Te is, hogy nem csak a felbontás a lényeg! Egy fej lehet 100x100 az kockákból is összerakva FULLHD felbontásban, és ocsmány randa (lásd MineCraft) lesz.
Szóval értem én hogy FULLHD TV-n szebb a képe, de 720p-n akkor se XBOX360 grafika lesz belőle ;)
-
#764 Ehhh. Az mondjuk gáz. -
TomStorm #763 így van.Ezt a TV-t ajánlották pár hónapja konzolhoz itt gen.váltás küszöbén -
TomStorm #762 Ez igaz mondjuk.Hiába vannak szép színek meg újabb plazma tech,nagy képernyö stb.ha a felbontás szar.Ez van,nekem a "nagyokosok" ezt ajánlották,jó lesz ez next-genhez is.Aha hát k...ára jó.5×kérdeztem,nem lesz gond az 1024×768?Áá dehogy.
Na hagyjuk tényleg mert még véletlen eladom a francba:p -
#761 Merthogy itt mondták, hogy vegyél 768-as plazmát játékra? Ha 5 éve mondták, akkor semmi gáz. -
#760 Szerintem leírtam. A tévéd felbontása rosszabb, mint az előző generáció konzolban.
Ez egy egSzerűn érthető dolog. A kép előállításában felesleges generációt és felbontást váltanod, ha ezt annak megjelenítésében nem teszed. -
#759 Maximalisták, rájuk kell hagyni :D Ha az autó 220-at bír, akkor nem 130-al mennek az ótópályán, hanem 220-al :D :D -
TomStorm #758 Nem tudok így linket megnézni de mind1 is mert,hogy én nem fogok új TV-t is venni az biztos.
Jöhet a PC inkább.Innen SG-röl meg soha többet tanácsot senkitöl nem kérek,vásárlás ügyben -
Tyrant01 #757 Nekemk is egy 720p-s Panasonic volt.
Ma vettem egy ilyet: http://prntscr.com/2lu18x
Ég és föld, mintha gent váltottam volna x1-en :-D -
TomStorm #756 Na most akkor mi van??Ez a TV adott-megvan és ehez tervezek új konzolt.
Panasonic TX P42X60E.2 hónapja vettem.
Moby szerint ez nem lenne jó hozzá.Ha megkérhetem írja le miért nem.Maradna rece vagy mi történne 720p és ugye 1024×768 felbontáson?
Tényleg tudnom kell mert egyébként ha ez a TV nem jó akkor azonnal felhagyok mindenféle új konzol tervel -
#755 Szerintem a TV adott neki, szóval nem rá, hanem le ;) -
#754 Tényleg prevgen megjelenítőre beszélitek rá, amire egy currgen gépet fog ráakasztani? :D
Ráadásul gondolom szép plazmás hagyomány szerint 1024*768-as, nehogy esetleg legalább az 1:1-es pixelAR meglegyen.
2013-as gép a 2005-ös megjelenítőn. Gondolom használt. 6-7 éves plazma, aminek a fényereje mostanra fele, kétharmada a nem túl fickós újkorának. Frankó lesz! :)
Oké-oké, hogy sajnos a fullhd sem lett szabvány a ONE-on, de feltétlenül tovább kell ezt még rontani? Akkor mér nem jó rá a 360? -
#753 Ne idegíjjé :D Ha szeretnéd és van is rá pénzed, VEDD MEG! -
TomStorm #752 Ok köszi -
#751 Ez most valami vicc ugye? -
#750 Hát nem hiszem hogy szar lenne, előző gen haverom 106-osán szuper, 2-3 méterről ültem fotelba. -
TomStorm #749 720p miatt csak,hogy nem e kevés esetleg -
#748 Már miért ne? -
TomStorm #747 Üdv.
720p Pana.plazma 107-es,X1-hez még megfelel?
-
Zozo76 #746 szinte ingyen van :) -
#745 Milyen olcsó egyben. :D