XBOX ONE

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor bizakodom :). Dead rising 3 lehetett, majd megírom karácsony után, hogy élõben milyen.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Kandurex
Videó

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Láttad videon vagy láttad élõben?

Kandurex
Van fps drop, legalabbis láttam valami zombis játékot alatta és szépen esett

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

azaz csak hirtelen nem tudtam:)
Akkor ez válaszolva és a többi?thx
Az "adobe lejatszas" a flash lenne tulajdonkeppen, de nagyon ugy erzem hogy nem lesz flash alatta.
1-2 dologra rákérdeznék ha szabad X1 tulajoktól.
-Van e drasztikus FPS drop játékok alatt
-világít bármiféle led a kontrolleren ha igen akkor az zavaró vagy sem
-Tölt mindent teljes sávszéllel
-Explorer megjelenít minden forumba ágyazott képet videot és kell külön YT kliens mint x360-on vagy támogatja esetleg adobe lejátszást böngészöböl

Nagyjából ezek érdekelnének ha kapok választ köszönöm

kicsit morbid :D

Ati

Nekem a BOX-al semmi gondom, minden tökéletesen mûködik :) Remélem így is marad!

DarkSector
Nem baj az xakta egy kiváló cucc, nem szégyen :P

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Értem, nem kötekedésbõl írtam, de mindig az ugik be amikor meglátom :).

Na az szép. Részvétem. Én teszteltem 1 hetet a one-t, aztán eltettük karácsonyig, de kinectet be sem dugtam, mert abszolult nem érdekel, de azért nagyon remélem, hogy mûködik. Majd írd le légyszives, hogy mi lett a garanciával, mennyi idõ alatt cserélték stb. Köszönöm

DarkSector
a-a :P valami betütipus ez de nem xaktás, max hasonlit rá.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jah... Egyszer csak Fifa kozben kiirta, hogy elvesztette a kapcsolatot a kinect-el, majd konfiguraljam be ujra. Ki is kapcsolt akkor. Eppen multiztam, nem leptem ki, gondoltam majd kesobb. Ma reggel ebresztem del a gepet, kinect nem reagal, kihuzom-bedugom a kabelt, meg mindig semmi, box sem erzekeli...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tönkre ment az x1-es kinected? Mi lett a baja?

Eees egy nap utan meghalt a Kinectem...

Amugy ossze kene gyujteni az X1-es gamertagokat, meg hogy ki milyen jatekkal jatszik, fog jatszani.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

A bannerban az x- et az x aktakbol kolcsonozted?

Na itt az Update, valaki tudja miket frissítenek a xboxone-n? _:D??

Ok.Meg Ryse-bol is másik képet ne pont ezt a bambula fejet:DD
Úgy már biztos jó lesz.köszi
DarkSector
oksi berakattam az alapot, és majd ha átszerkesztem csak fellülirom a képet, mert fix linkje van....
ha hazaértem kitalálok valamit.

Igen de elöbb szerkezd rá amiket írtam ha van kedved majd
DarkSector
várjcsak mit készítettem?

mármint a bannert betetetni?

Azért egy D3 Ultimate Edition bejelentés jó lenne xone-ra is.Azt mondjuk megvárom,ha nem lesz akkor van a baj:)
Nem lehetne a bannerba amit készítettél még belerakni DR3 és Quantum Break-et aztán mehetne is be
DarkSector
jaja fps-ekhez.

Na az profi de az eddigi címeket biztos nem egérrel játszanám ha ott van az a jó kis kontroller.
BF4 viszont már mehet vele
DarkSector
""Xbox One - így támogat minden kontrollert

Egy modder csapat megoldotta, hogy ne csak a Microsoft saját kontrollerét, hanem szinte bármit használhassunk amikor az Xbox One-nal játszunk. Akár egeret is.""

II

a.carkey

A medve nem játék.

Te vagy BacaHUN?

Jajaj nagyon jó!!!!

Az mondjuk nagyon komoly!Köszi
5 perces videót tudsz készíteni késõbb szerkeszteni is tudod, a kinect-el még magadat is beillesztheted a sarokba ahol kommentelheted a látottakat. Magától is rögzít amikor úgy gondolja, hogy valami különlegeset tettél.

Van rajta Capture vagy Videó rögzítõ funkció?Akár csak képet vagy videót(mondjuk játékból)lehet magával a géppel készíteni esetleg külsõ eszköz kell hozzá?
Értem, nekem sosem volt magyar profilom így ezt nem tudtam. Itt meg még nincs lehetõség magyar live-ra. Viszont nem kell migrálgatni csak a location-t kell megválasztanod az adott országok listájából.

360-on magyar profillal nincs youtube. nincs az appok kozott. persze a bongeszobol elerheto a flash nelkuli valtozat de csak ablakban kepes 360p-t lejatszani ugy ahogy. nagyobb felbontasban vagy teljes kepernyon mar lelassul.
Van mûködõ youtube, ahogy 360-on is van, böngészni youtube-ozni csak gold tagsággal lehet. Egér kezelését nem próbáltam.

en is kerdeznek:

kezeli vegre az egeret a bongeszoben?
van mukodo youtube kliens?

ez ami nekem hianyzott az xbox 360-bol...
A Net,hogy mûködik?Van Live mint X360-on amit be kell fizetni vagy ingyenes itt már,hogy böngészni tudjak ill.online játszani?
lwb
Nehéz megmondani, mert nem tudod magadtól tesztelni, ami játék meg kijött, azok harmatosak.
Nyilván a technika egy középkategóriás pc-nek felel meg, de az elõzõ generáció sem volt jobb, aztán nézzük meg a Beyondot, a Last of Ust vagy a GTA5-öt.

Példák: Forza 5 1080p-ben fix 60 fps, akkor is, ha mellette futtatok mást, pl. tv-t snappelem be. AC4 pc-n jobban felhúzható grafikailag, de ez megint nem mond sokat a géprõl csak a portról.

1-2 év múlva okosabbak leszünk. A ma már 8 éves elõzõ generációs is képes olyan grafikát kicsikarni még magából, amit senki nem mondana meg, ha csak a benne lévõ procit, ramot meg videokártyát nézi.

NandorHUN
Csúcs PC-hez képest jobb vagy rosszabb?
De jó lehet a Dead Rising 3.Komolyan next-gen címekbõl ez tetszik a legjobban
Voltam BP-en és nem találkoztam Xb.one-al sajnos:(
Pedig megnéztem volna
Hol a legolcsóbb most az Xone?
DarkSector
DR3

DR3.
Az a játék kész lesz.Ryse-t hagyd még had pofozgassák,patch ilyenek.
Továbbá DR3 tartalomban többet adhat sz.tem
Dead risimg 3- at vagy Ryse- ot vennetek, ha ebbol a kettobol kellene valasztanotok?

Nem is tudom mire jó ez.Nekem össze-vissza kapcsolgatta Ps is a Tv-t vagy a Tv a Ps-t fogalmam sincs de boldog voltam mikor megtaláltam hol kell kikapcsolni ezt az egészet:)
DarkSector

DarkSector
Jaja így már értem hogy összerendeled az ezközzel HDMI fícsör , csak ezt nem tudtam, hogy miképpen valósítható meg, de így már értem. :)
Jópofa dolog.