289

Remaket kap a 1997-es Shadow Warrior!
-
mester1987 #49 Az hülye, csak nem érzi. -
hehe, megnéztem Total Biscuit videóját ... totál kész a hapi :D -
mester1987 #47 Nagy dolog az biztos.
Amúgy lesz GoG-os verzió elvileg hamarosan :P -
CamelX #46 Jajj már, ancient Chinese secret. Dehogy tudod te meg :D -
mester1987 #45 Azt értem... -
hogyhogy minek? Lo Wang találta, Lo Wang harcol vele -
mester1987 #43 Mondjuk ez tényleg minek bele???
-
mester1987 #42 Csak kár, hogy mérföldkővel több a színvonala, mint a Saints Row-nak, mert azt nem tudni kinek készült, de mégis van rétege, fura nem? :) -
egyetértek veled:) -
Nem tudom engem az a game nem igen érdekel. Ilyen szart meg főleg nem vennék a kezembe a játék során. Az ilyen nem poén hanem szánalom! -
hát mer nem poén?saintsben is kurvára az volt nem?:) -
Ez aztán kell bele...
-
Eléggé nyakunkon a határidő (holnaputánig érvényes), szóval ingyér is odaadom a SW kupont :) -
Srácok, még megvan a
-10%-os Shadow Warrior (Érvényesség vége: 2013. szeptember 26. 8:59:00.) kuponom. Kell-e valakinek?
Meg még van ilyenem: -75%-os Devolver Digital kupon (Érvényesség vége: 2013. október 26. 19:00:00.) -
Aha, na ez már izgalmasabb. -
mester1987 #34 -
mester1987 #33 Az a golyónyelés az milyen? :D -
Hát a fene tudja de nekem annyira nem hozza a régi hangulatát sőt inkább ilyen Painkilleres lőjünk mindenbe 1000 golyót vacaknak tűnik. Mondjuk a golyónyelést a gyerek is megemlíti az elején. -
mester1987 #31 30 perces gameplay -
mester1987 #30 Még több látnivaló:
-
mester1987 #29 Nemtom, de ez őrült lesz, ha nem túlozzák el :D -
Akkor ideje pótolni, van már steamen felújított változat is de a régi alap meg ingyenes. -
Igen, meg ott volt a gyilkos nyúl is, remélem most sem hagyták ki! :) -
mester1987 #26 Nem sajna. -
Ezek szerint te nem ismered az alapművet, hát nagy hiba!! -
mester1987 #24 Először azt hittem valami bosszúállós akármi lesz aztán a végén kiderül, hogy a Serious Sam testvére lesz elemeiben :D -
mindig baszattam őket aztán amikor sokan lettek akkor kinyírtam mind
-
régiben is epic volt :D -
nemtom, de az 1997-esben is volt :) Lett is gyorsan kisnyuszi
-
mester1987 #20 Csak tudnám hogy illik bele a nyulak párzása egy nindzsás lövöldözős őrült valamibe :DDD -
Mekkora poén már ez a trailer. -
Wangtastic tailer
-
mester1987 #17 -
Szeptember 26-án jelenik meg! -
-
-
ingyenes kód steamre(első rész) -
You are tiny grasshopper! :DD
Nagyon komoly a tréler! -
steweee #11 azért ha egy makszpén 3 szinvonalú lesz a graf és a harc, akkor a japcsis környezetben elég jól fog majd szólni -
steweee #10 sztem ki lehet belőle hozni vmi jót is. sajnos egyvalamit tudomásul kell venni, nincsenek végtelen 5letek. néhány dologgal fel lehet majd dobni, de az életvitelszerú kesergőknek úgyse lesz elég jó.
az eredeti tele volt AKKOR új dolgokkal, csak a technikai megvalósítása volt a kor adottságainak megfelelő. de még úgy is nagyon sok újrajátszásra volt elég jó, én élveztem, kb annyit nyomtam mint a gyúkot :)