Shadow Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Én meg ez elõbb egy kedves kis bugba ütköztem a chapter 10-nél.
Jótanács:
Amikor elhelyezted a 3 bombát, és mész lefelé, nehogy leugorj, (még akkor se ha nem lesz semmi bajod) hanem mindenképp a lifttel menj!
Ugyanis ha ugrasz, akkor megbolondul a script, és nem nyílik ki egy ajtó aminek ki kéne..

Shep
Én azzal aprítom õket, ezért is szívok annyit, mert most úgy állok ,hogy se lõszer se pénz 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Én a pénzek nagy százalékát ált. megtalálom (70-75) a nagyobb baj az hogy a chapter 8-tól felfelé baromi kevés lõszert ad a játék, és kb mindenhonnan özönlenek az enemy-k. Ergo kénytelen vagy költeni skullóra, ami nem olcsó mulatság.
Azt a fejlesztõk sem gondolhatták komolyan hogy a 3 méteres állatokat kardal fogja aprítani az ember.

RelakS
Shadow Warrior kupon, -10%, október 26-ig.
Akinek kell, jelentkezzen 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Shep
Arra már én is gondoltam csak kevés most rá a pénzem, meg úgy általánosságban is elég keveset találok, jól elvannak dugva. 40%-át szoktam megtalálni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

RelakS
dívány mögé szarik a csaj? <#idiota>

Maxtreme
az íjpuskára mindenképp fejleszd ki a sticky bomb nevû upgradet, baromi nagy segítség 😊

Shep
8. fejezetben azért elég húzós már a játék mikor lenyom 5-6 olyan teleportáló fehér hajút, meg mellé még a nagydarab feltámasztót is.

Shep
Na akkor majd figyelek, mert este asszem a 7-nél hagytam abba.

Maxtreme
chapter 8, (állomásszerûség) be kell robbantani 2 konténert, megnyílik elõtted az út, és ott szintén be kell robbantani a falat 1 hordó segítségével.

Shep
Ez hol van?

Maxtreme
lol mit találtam 😊

Shep
Hát sosem tudni 😊 Amúgy továbbra is azt mondom ,hogy a réginek sokkal jobb volt a hangulata.

RelakS
Bedarálni bedarált, de az ellen max azért kapott szívrohamot, mert hirtelen két ló veng lett 😊

Two Wangs are better than one! Hehehee!

Shep
A lényeg ugyanaz, nem? Ha ellõtted akkor is bedarált legalább 1 ellent, meg most is, régen persze ha úgy alakult akár többet is de ott könnyebben is pusztultak itt jóval több vágás, golyó kell mindegyikbe. Egyébként ahogy nézem nem lesz ez túl rövid játék, eddig van benne vagy 4-5 órám és a történet alakulása alapján még nem vagyok csak max a felénél.

JethroHUN
Godslayer - többet sebzel a nagy darab démonokot. (ezt érdemes kirakni)
Demon slayer ugyan ez, csak a kicsi emberméretûekre vonatkozik. (nem érdemes rá pontot pazarolni.)

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

RelakS
régen?

Régen a Ripper Heart az csinált belõled egy klónt, aki rail gunnal gyakta az ellenséget.
Vagy nem arról van szó?

A Godslayer + a Demonslayer skill mire jó azt nem tudod?
Maxtreme
na akkor ez volt a baj (távolság) thx 😄

Shep
Arra amire régen is. Rácélzol az ellenre megnyomod és az lényegében szívrohamot kap, de elég közel kell lenni hozzá, tehát ha semmit nem csinál akkor távol vagy.

Maxtreme
Egy valamira nem sikerült rájönnöm eddig 😊 (lehet mondták, sõt biztos, csak átsiklottam felette)
A démon szív mi a túróra jó?

Azt nemtom, de a 3. küldetésnél járok a 17-bõl, szal egész hosszúnak látszik és egész jó fejlõdések is vannak.
Shep
Nem rossz a játék de a régi hangulata szerintem jobb volt.

A fizika veszi le a teljesítményt, Default-on hagyva bõ +10 FPS érhetõ el <#vigyor2>
Megvan már 😊
JethroHUN
Akkor kapsz karma pontot amit a skilleknél lehet elkölteni, ha a HP mérõ melett, a képernyõ szélén megtelik az a csík.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Érdekes szerzem a harcok után, de még nem adott rá.
kill3r21
Nem.asszem
Karma pontot találtál már?
kill3r21
Part 2 😊
Kis eltévedt <#szeret>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én most kezdem még csak el igazán, mert lassan jött 😊
Azért a belsõ részek egész szépek és sokminden rombolható is...szal nem olyan rossz látványilag se.
kill3r21
fojtattam, elég jó 😄
Valami jó részt nyomass 😛
kill3r21
Hamarosan újabb 20perc gameplay jön 😊
<#crazya>
kill3r21
Komolyság 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Boxot mennyi idõ után törték és a ps-t? Én azért bízom benne ,hogy elfogy alólad az a magas ló!

grebber
Álmodj csak szépeket nem szégyen az!

Next PC upgrade: 2022

ha jól lesz optimizálva akkor semmi, hidd el 😉
ha meg leszarják, akkor nem mindegy? Úgyis a Next-Gen lesz rá a kifogás...
Shep
De az nem a gépek hibája lesz, ahogy a négynél sem azoké volt 😊 GTA-val meg majd akkor játszunk PC-n ha te leportolod nekünk, szóval nem kell izgulni 😄

Shep
Te hogy fogsz sírni mikor nem lesz vagy 2 évig warez a drágalátos konzoljaidra!

kill3r21
Hát igen....aztán annyira várja mindenki pc-re a GTA-t is, hogy hûde jó lesz, aztán majd pislognak hogy a mai gépeken kb úgy tudják futtatni majd mint ahogy most boxon kinéz 😄
Szerintem ez van, ha játszottál a Hard Resettel: #134
Akinek gog.com-os verziója van és kellenek "azok a különleges kardok"; írjon ha kell, feltöltöm.
grebber
Ez van ,ilyen a pc ipar és még ez csak egy csira fos grafikáju game. Milyen sírások lesznek majd a next gen címeknél elõre visítok!

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
És tényleg, SSao levéve mirrors kikapcsolva, minden más high és ultra, egybõl 50fps körül....nah de jó 😄
kill3r21
Tehát akkor ssao és a mirror....
Kiprobálom én is 😊
Azé mondom saladnia kell ennek, erõs max gépe, de nehogymár nekem 25fps neki meg 100 😄
Shep
Na megnéztem megint a játékot és rájöttem ,hogy a mirror-t kell kikapcsolni az egybõl duplázza az fps-t, minden egyéb szinte semmit nem számít, hogy low vagy ultra (Anti Aliasing-ra természetesen nem igaz)

Maxtreme
Ami eddig is.
i5 2500k@4ghz, msi gtx660ti power edition (kb 670 szint)

Manapság már annyira nem nevezhetõ erõmûnek.