289
shadow-warrior-art_1280.0_cinema_640.0.j
Remaket kap a 1997-es Shadow Warrior!
  • Lacee86
    Üdv!
    Nem tudja vki, h a PhysX-et hogy lehet kikapcsolni a játékban? A grafikai beállításnál nincs ilyen opció (csak high van meg default), külön a settings fájlban sem tudom kiiktatni, mert ott meg nincs benne opcióként… Eszi a gépem, így hiába veszem le a többi beállítást, játszhatatlan marad. :(
  • mester1987
    Még egy a poén kedvéért :D

• mester1987
    Jaja, kicsit érdekes így.
  • Shep
    De én a harcokra mondom, mindig ugyanaz a menete. Én egyébként jobban szeretem mikor van lerakva x ellen a pályára és kész, nem ezek a semmiből teleportáló izék, jó démonok, meg az árnyvilágból jönnek de akkor is zavar engem. Ettől persze még jó a játék csak hát na. :)
  • mester1987
    Hát végülis nem monoton, mert a fejlesztésre kell figyelni én majdnem minden pályán megtaláltam a rejtett cuccokat, meg azokat az ereklyéket és még így is 1 fegyverrel mindig lemaradok fejlesztésileg mire megkapom az újat :D
  • Shep
    Az akkor nyerő ha vannak körülötted kicsik akiket le lehet vágni ha nincsenek akkor kampó.
  • Shep
    Hát mivel főleg kardozok mondhatni sehogy, egyedül a géppityut fejlesztettem, mert 2 kézzel az elég jó. Amúgy azért az nem vall túl nagy fantáziára a készítőktől ,hogy a harcok 90%-a így néz ki: kis szörnyek+lövöldözők, warlord vagy idéző, néha együtt is aztán szinte mindig a hárpiák befejezés gyanánt. Azért a régiben jobban meg volt oldva, nem vált ennyire monotonná.
  • mester1987
    * 5 másodpercen belül.
  • mester1987
    Én a Drain Soullal szoptam először, mikor 1 élterőd van, aztán véletlen megöltem valakit és visszaállt 50 körülire.
  • mester1987
    Fegyverfejlesztésekkel hogy állsz?
  • Shep
    Azok mocskosok, pláne mikor kevés a lőszer de igazából legjobban a visszaidézőket utálom, mert rohadt jól bírják és szerintem még a szív sem hat rájuk.
  • mester1987
    És akkor a repülő micsodákról ne is beszéljünk :D
  • Shep
    Ja egyébként pl a védelmet maxra fejlesztettem de nem igazán vettem észre, hogy túl sokat számítana, bekapok pár lövést, vagy ütést és ugyanúgy vége. Így eléggé feleslegesnek tánik mindenféle tápolás.
  • Shep
    Kemény ez a játék, mikor lenyom 2 visszaidézőt meg pajzsosokat meg minden egyebet az azért kezd már kicsit erős lenni. A kapuőrnél hagytam abba, mára elég volt.
  • mester1987
    Van ilyen is :D

• mester1987
    Kissé megkésve, de köszi...majd megfigyelem.
  • Maxtreme
    megvannak! :)
  • Shep
    Megfogadom, kösz.
  • Shep
    Na igen, azokhoz tényleg kénytelen vagy azt használni, utálom is őket, mert túl nagyot sebeznek. Egyébként igazi hárdkór játék, mint a HardReset, a régi SW is nehéz volt de azért a két alacsonyabb fokozaton viszonylag könnyűnek volt mondható, itt meg még a normal is olyan, mint más játékban a hard sem.
  • Maxtreme
    Am az a gáz hogy nem minden ellenfelet lehet karddal aprítani. a zöld gáz szmötyis robbanósokat ha nekiállsz vagdosni = suicide hajlammal :)
    Illetve a repülő izékhez is valamilyen fegyver kell.

Az előbb néztem egy yt videt chapter 10-ről (a bug miatt, ebből jöttem rá hogy minek kéne kinyilallani) és rá kellett döbbenjek hogy minimum 2 fegyót nem találtam meg eddig. Egyik a fej, a másik a rakéta vető.
  • Maxtreme
    Én meg ez előbb egy kedves kis bugba ütköztem a chapter 10-nél.
    Jótanács:
    Amikor elhelyezted a 3 bombát, és mész lefelé, nehogy leugorj, (még akkor se ha nem lesz semmi bajod) hanem mindenképp a lifttel menj!
    Ugyanis ha ugrasz, akkor megbolondul a script, és nem nyílik ki egy ajtó aminek ki kéne..
  • Shep
    Én azzal aprítom őket, ezért is szívok annyit, mert most úgy állok ,hogy se lőszer se pénz :)
  • Maxtreme
    Én a pénzek nagy százalékát ált. megtalálom (70-75) a nagyobb baj az hogy a chapter 8-tól felfelé baromi kevés lőszert ad a játék, és kb mindenhonnan özönlenek az enemy-k. Ergo kénytelen vagy költeni skullóra, ami nem olcsó mulatság.
    Azt a fejlesztők sem gondolhatták komolyan hogy a 3 méteres állatokat kardal fogja aprítani az ember.
  • RelakS
    Shadow Warrior kupon, -10%, október 26-ig.
    Akinek kell, jelentkezzen :)
  • Shep
    Arra már én is gondoltam csak kevés most rá a pénzem, meg úgy általánosságban is elég keveset találok, jól elvannak dugva. 40%-át szoktam megtalálni.
  • RelakS
    dívány mögé szarik a csaj?
  • Maxtreme
    az íjpuskára mindenképp fejleszd ki a sticky bomb nevű upgradet, baromi nagy segítség :)
  • Shep
    8. fejezetben azért elég húzós már a játék mikor lenyom 5-6 olyan teleportáló fehér hajút, meg mellé még a nagydarab feltámasztót is.
  • Shep
    Na akkor majd figyelek, mert este asszem a 7-nél hagytam abba.
  • Maxtreme
    chapter 8, (állomásszerűség) be kell robbantani 2 konténert, megnyílik előtted az út, és ott szintén be kell robbantani a falat 1 hordó segítségével.
  • Shep
    Ez hol van?
  • Maxtreme
    lol mit találtam :)

• Shep
    Hát sosem tudni :) Amúgy továbbra is azt mondom ,hogy a réginek sokkal jobb volt a hangulata.
  • RelakS
    Bedarálni bedarált, de az ellen max azért kapott szívrohamot, mert hirtelen két ló veng lett :)

Two Wangs are better than one! Hehehee!
  • Shep
    A lényeg ugyanaz, nem? Ha ellőtted akkor is bedarált legalább 1 ellent, meg most is, régen persze ha úgy alakult akár többet is de ott könnyebben is pusztultak itt jóval több vágás, golyó kell mindegyikbe. Egyébként ahogy nézem nem lesz ez túl rövid játék, eddig van benne vagy 4-5 órám és a történet alakulása alapján még nem vagyok csak max a felénél.
  • JethroHUN
    Godslayer - többet sebzel a nagy darab démonokot. (ezt érdemes kirakni)
    Demon slayer ugyan ez, csak a kicsi emberméretűekre vonatkozik. (nem érdemes rá pontot pazarolni.)
  • RelakS
    régen?

Régen a Ripper Heart az csinált belőled egy klónt, aki rail gunnal gyakta az ellenséget.
    Vagy nem arról van szó?
  • mester1987
    A Godslayer + a Demonslayer skill mire jó azt nem tudod?
  • Maxtreme
    na akkor ez volt a baj (távolság) thx :D
  • Shep
    Arra amire régen is. Rácélzol az ellenre megnyomod és az lényegében szívrohamot kap, de elég közel kell lenni hozzá, tehát ha semmit nem csinál akkor távol vagy.