Shadow Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
nembaj enyémnél jobb lenne azért még gondold át légyszi xd
kill3r21
Nah vannak itt gyorsak, mind1 azért én felrakom az enyémet, legalább látszik hogy megy (szarul) 😄
Az enyémnél meg több az egyik órajele kb. 5x 😄DD
A Hard Reset-nél még a grafikus enginet is javították frissítéssel az Extended Edition-ra már, és az ugyanaz az engine fut mindkettõ alatt.
Shep
Tudom milyen a tiéd de pl az enyémtõl jóval jobb ráadásul a tiéd fele annyit fogyaszt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
650 TI-nek a butított változata, az kb kétszer erõsebb és kétszer annyiba is kerül 😄
Shep
Ja igen, azt is "jól" futott 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kill3r21
még ha csak a ramon múlna 😊
Shep
Azért nem olyan rossz kártya az.

Lesz is szerintem, a Hard Resethez is volt egy pár.
Shep
Hát elég szar az optimalizáció. Minden low 40 fps semmi mozgásnál, minden max meg 20, ráadásul maxon sem túl szép. Kell ennek pár patch mire jó lesz 😊

Myselor
add nekem a videókarit<#gonosz1>(hogyha majd veszel újat) nekem csak 512es van😊
kill3r21
3,2es jaja, de a videokártyám is elég gyengus....
Ja közben azért frissítettem alul a konfigomat.
De látom neked nem is 2.4-es vagy 2.8-as van, hanem komolyabb órajeles 3.2 (húzás nélkül gondolom)...szal <#conf>
kill3r21
Minden megvan tehát fullon kéne mennie 😄
Azért belinkelem a tisztánlátás végett:

2013-ban így érdemes megint játékért pénzt kiadni.
kill3r21
Bár a grafikát elnézve tényleg folynia kellene ez tény, de lehet hogy nálam van valami gond. 😊
kill3r21
Azért csúnyán lehet ám állítgatni a grafikai dolgokat, biztos van arany középút, csak én nem pöcsöltem vele 😊
Na bazdmeg, kár is...csak azt nem értem, mi a geciért írják ki a 4 magos konfigot ajánlottnak és minimumnak 2 magost (kettõt)...

Örülhet aki megveszi 2 vagy 3 magos géppel, hogy majd fut nála.
Myselor
okés majd meglesem ^^
kill3r21
jön 16perc videó ha kivi vagy 😊 hamarosan 😊
Myselor
hát esetleg kipróbálom majd mesélj még róla xd
kill3r21
De persze ez semmit nem von le abból hogy ez jó játék lesz...😊
Kicsit olcsóbb lesz meg is veszem 😊
kill3r21
Konfigomat látod....1920x1080 ahogy õ magának beállította, ami nem ultra hanem csak high , így megy 25-30 fps-t és laggol mint az atom...720ban sem megy sokkal jobban viszont jóval csúnyább....kicsivel jobban megy mert közbe frapsal rögzítettem, de fraps nélkül se valami sebességhuszár...jólvan a gépem sem bivaly erõs ez tény...
Viszont tényleg nem szép a graf....össszkép néha szép, de a részletek csúnyák, pont Duke Nukem forever szint...
Remélem azért mértékkel.
Myselor
xd frafika szar és gépigényes,fuck yeah 😄
Amúgy szerencsére ez csak külön DLC <#pias>
kill3r21
Nah kipróbáltam, nekem piszkosul tetszik, eléggé a régi feelinges játékokat idézi, healt pack+ keycard meg ilyenek...
A grafik nagyon rossz és piszkosul gépigényes, a katana cucc nagyon jó 😊
Myselor
persze hogy értem ^^
Legalább érted a viccet 😉
Myselor
de gonosz vagy <#gonosz1>
Nem írunk. Aki nem tölti le az így járt és nem is való neki.
Myselor
én nem merem letölteni se xd nemrossz de szerintem kurvára elunnám mint az új dukeot xd majd írjátok milyen azt teszek vele egy próbát lehet😊
kill3r21
KAtanás kaszabolás nagy tetszik :d
kill3r21
Húú én kiprobálom! 😊
Shep
Pontosan.

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Shep
Nekem azért hiányzik a régi Lo Wang hangja.

Az hülye, csak nem érzi.
RelakS
hehe, megnéztem Total Biscuit videóját ... totál kész a hapi 😄

Nagy dolog az biztos.

Amúgy lesz GoG-os verzió elvileg hamarosan 😛
Jajj már, ancient Chinese secret. Dehogy tudod te meg 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Azt értem...
RelakS
hogyhogy minek? Lo Wang találta, Lo Wang harcol vele

Mondjuk ez tényleg minek bele??? <#phone>
Csak kár, hogy mérföldkõvel több a színvonala, mint a Saints Row-nak, mert azt nem tudni kinek készült, de mégis van rétege, fura nem? 😊
Myselor
egyetértek veled😊
grebber
Nem tudom engem az a game nem igen érdekel. Ilyen szart meg fõleg nem vennék a kezembe a játék során. Az ilyen nem poén hanem szánalom!

Next PC upgrade: 2022