Shadow Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki mindig feszít annak ált. mindig a legújabb van mindenbõl, nem vetted még észre? 😛
JethroHUN
A egér-bill. kombinációval hogy kell kezelni a kardot? Mert akármit csinálok, nekem teljesen véletlennek tûnik, hogy milyen vágást csinál. Menüben van egy beállítás , hogy weapon steering: casual-basic-advanced. Én semmi különbséget nem találtam.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

kill3r21
Maxnak mindig az van, minimum egy GTX Titan 😄
Shep
Neked milyen erõmûved van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
Emberek, a sok negatív véleménnyel ellentétben, szerintem viszont nem rossz ez, kifejezetten hangulatos 😊
Õszintén szólva sokkal gyengébb munkára számítottam.

A gépigénnyel nincs gondom (egyedül az SSAO-t vettem le ultráról highra, mert a látványbeli difi 0 a két mód között, viszont az fps kb 40%-át megeszi.)

Rájöttem, hogy a magas gépigény egy dolog, mert majd csak javítják, de ha valakit zavar ez a fura irányítás az az engine hibája, mivel ugyanilyen volt a Hard Resetben is (rohanás közben nem tudsz ugrani vagy lassabb reagálás dolgokra más FPS-tõl eltérõen). Szokni kell, de én perpill azt hittem, hogy a teljesítmény miatt csinálja akadás helyett, aztán ugrott be, hogy ua a motor hajtsa mint a másik lengyel csodát és ez a túlzó rohanó mód is onnan volt ismert. Ez ilyen 😛
Myselor
hát igen tök más volt😊 a duke is jó volt régen
Annak mégis más lehet a hangulata meg a grafika és gondolom több a fejtörõ, mint a régi Duke Nukem-nél vagy régi Serious Sam-nél 😛
Cucmey

kill3r21
Nah megprobáltam a beállitott dolgokat, nem custom grafikán!

Ultra Fül!
Itt minden ultra ami lehet 1080p

10-14fps

High fül:
Minden highon 1080p

25-30fps

De nincs akció tehát ez meget szépen lefelé is...
Cucmey
Nekem faszán fut 100 éves gépen. Igaz nem teljesen fullos de 180p a felbontás és majdnem minden max-ra van rakva. Nem rossz amúgy a cucc.
A régi Lo Wang hangja nekem is hiányzik. 😄

Myselor
más is volt én ilyenre pl nem emlékszem hogy volt benne xd
Jó, de a régi picit másnak tûnik. Mondom ezt úgy, hogy csak láttam, nem játszottam.
Myselor
hát mert csak megyek és ölök ezt annyira nem szeretem 😊 hamar megunom,nincs igazán értelme,és nem nézki jól szarul futna vagy nem is futna sehogy xd kell a videókártyád mondom 😛 AC IV Black flaget akarok most 😛
amúgy a GTA V után persze hogy szinte minden gyenge😊 de nem csak ezért amúgyis az szerintem.a régivel se sokat játszottam az se nagyon jött be xd
Mondjuk a GTA V ahogy láttam eddig (nem olyan sokat), szinte már-már agyhalottnak tûnik.
Pedig tényleg annyira nem szép. Pl. a kezei meg azok a fák...no majd meglesem.
kill3r21
mert? 😄
Bár GTA V után minden gyengének tûnik nekem 😄
Azaz 😊
Myselor
hát igen vagy a duke😊
kill3r21
1080p high, ahogy alapból beállította, azért néha akad rendesen..
Myselor
hát köszönöm szépen ez nem az én játékom 😛
Van egy feelingje, ez is vagy tetszik vagy nem, mint valahogy a Serious Sam kb.
Amúgy itt milyen a beállítás, mert annyira nem gáz?
Myselor
jah xd durva,de amúgy vicc hogy rádjönnek 10en és lemegy 20hp-d xd te meg szétkaszabolsz mindentki😊
Az az ének az elején...beteg 😊
Myselor
én már nézem xd
kill3r21
Nah megvan. még mókeról a 720phez de már nézhetõ 😊
Myselor
na nézem 😄
Myselor
herby azért más dolog 😄
kill3r21
Nemtom de állat, és megosztó, vagy nagyon bejön valakinek, vagy nagyon utálják, mint Herby..
Tuti, hogy intravénásan kap valamit.
Myselor
én nagyon nem bírom annyira erõltetett az egész dolog,izgalmi állapot folyamatosan,vihog mint egy heregörcsös. xd valamit szed szerintem vagy éppen hogy nem és kéne neki <#gonosz1>
kill3r21
Pár pillanat feldolgoz 😊
Balázs show helyett KriszHD show-ba azért lehet kirúgdosnák 😄
kill3r21
Én bírom a videóit....egyébként, nem is értem az a troll mit keresett nálam
Myselor
jaj már csak õ kéne ide,am nemtudom mi van vele rég láttam xd
Myselor
nehogy xd
Ne emlegesd, mert mindjárt itt lesz xD
kill3r21
majd most én irom oda hogy krisz copy 😄