Shadow Warrior
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki mindig feszít annak ált. mindig a legújabb van mindenbõl, nem vetted még észre? 😛
A egér-bill. kombinációval hogy kell kezelni a kardot? Mert akármit csinálok, nekem teljesen véletlennek tûnik, hogy milyen vágást csinál. Menüben van egy beállítás , hogy weapon steering: casual-basic-advanced. Én semmi különbséget nem találtam.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Neked milyen erõmûved van?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Emberek, a sok negatív véleménnyel ellentétben, szerintem viszont nem rossz ez, kifejezetten hangulatos 😊
Õszintén szólva sokkal gyengébb munkára számítottam.
A gépigénnyel nincs gondom (egyedül az SSAO-t vettem le ultráról highra, mert a látványbeli difi 0 a két mód között, viszont az fps kb 40%-át megeszi.)

Õszintén szólva sokkal gyengébb munkára számítottam.
A gépigénnyel nincs gondom (egyedül az SSAO-t vettem le ultráról highra, mert a látványbeli difi 0 a két mód között, viszont az fps kb 40%-át megeszi.)

Rájöttem, hogy a magas gépigény egy dolog, mert majd csak javítják, de ha valakit zavar ez a fura irányítás az az engine hibája, mivel ugyanilyen volt a Hard Resetben is (rohanás közben nem tudsz ugrani vagy lassabb reagálás dolgokra más FPS-tõl eltérõen). Szokni kell, de én perpill azt hittem, hogy a teljesítmény miatt csinálja akadás helyett, aztán ugrott be, hogy ua a motor hajtsa mint a másik lengyel csodát és ez a túlzó rohanó mód is onnan volt ismert. Ez ilyen 😛
Annak mégis más lehet a hangulata meg a grafika és gondolom több a fejtörõ, mint a régi Duke Nukem-nél vagy régi Serious Sam-nél 😛
Nah megprobáltam a beállitott dolgokat, nem custom grafikán!
Ultra Fül!
Itt minden ultra ami lehet 1080p
10-14fps
High fül:
Minden highon 1080p
25-30fps
De nincs akció tehát ez meget szépen lefelé is...
Ultra Fül!
Itt minden ultra ami lehet 1080p
10-14fps
High fül:
Minden highon 1080p
25-30fps
De nincs akció tehát ez meget szépen lefelé is...
Nekem faszán fut 100 éves gépen. Igaz nem teljesen fullos de 180p a felbontás és majdnem minden max-ra van rakva. Nem rossz amúgy a cucc.
A régi Lo Wang hangja nekem is hiányzik. 😄
A régi Lo Wang hangja nekem is hiányzik. 😄
Jó, de a régi picit másnak tûnik. Mondom ezt úgy, hogy csak láttam, nem játszottam.
hát mert csak megyek és ölök ezt annyira nem szeretem 😊 hamar megunom,nincs igazán értelme,és nem nézki jól szarul futna vagy nem is futna sehogy xd kell a videókártyád mondom 😛 AC IV Black flaget akarok most 😛
amúgy a GTA V után persze hogy szinte minden gyenge😊 de nem csak ezért amúgyis az szerintem.a régivel se sokat játszottam az se nagyon jött be xd
amúgy a GTA V után persze hogy szinte minden gyenge😊 de nem csak ezért amúgyis az szerintem.a régivel se sokat játszottam az se nagyon jött be xd
Mondjuk a GTA V ahogy láttam eddig (nem olyan sokat), szinte már-már agyhalottnak tûnik.
Pedig tényleg annyira nem szép. Pl. a kezei meg azok a fák...no majd meglesem.
Azaz 😊
Van egy feelingje, ez is vagy tetszik vagy nem, mint valahogy a Serious Sam kb.
Amúgy itt milyen a beállítás, mert annyira nem gáz?
jah xd durva,de amúgy vicc hogy rádjönnek 10en és lemegy 20hp-d xd te meg szétkaszabolsz mindentki😊
Az az ének az elején...beteg 😊
Tuti, hogy intravénásan kap valamit.
én nagyon nem bírom annyira erõltetett az egész dolog,izgalmi állapot folyamatosan,vihog mint egy heregörcsös. xd valamit szed szerintem vagy éppen hogy nem és kéne neki <#gonosz1>#gonosz1>
Balázs show helyett KriszHD show-ba azért lehet kirúgdosnák 😄
Ne emlegesd, mert mindjárt itt lesz xD
Ok-ok 😊
Hol tart a vidi? 😛
Okés, közben olvastam: "Játékvéleményen mit kell minuszozni, nokedlik" xDD
Sok kis chipzabáló 😄
Sok kis chipzabáló 😄
Muta.