289
shadow-warrior-art_1280.0_cinema_640.0.j
Remaket kap a 1997-es Shadow Warrior!
  • Maxtreme
    Egy valamira nem sikerült rájönnöm eddig :) (lehet mondták, sőt biztos, csak átsiklottam felette)
    A démon szív mi a túróra jó?
  • mester1987
    Azt nemtom, de a 3. küldetésnél járok a 17-ből, szal egész hosszúnak látszik és egész jó fejlődések is vannak.
  • Shep
    Nem rossz a játék de a régi hangulata szerintem jobb volt.
  • mester1987
    A fizika veszi le a teljesítményt, Default-on hagyva bő +10 FPS érhető el
  • mester1987
    Megvan már :)
  • JethroHUN
    Akkor kapsz karma pontot amit a skilleknél lehet elkölteni, ha a HP mérő melett, a képernyő szélén megtelik az a csík.
  • mester1987
    Érdekes szerzem a harcok után, de még nem adott rá.
  • kill3r21
    Nem.asszem
  • mester1987
    Karma pontot találtál már?
  • kill3r21
    Part 2 :)
  • mester1987
    Kis eltévedt

• mester1987
    Én most kezdem még csak el igazán, mert lassan jött :)
    Azért a belső részek egész szépek és sokminden rombolható is...szal nem olyan rossz látványilag se.
  • kill3r21
    fojtattam, elég jó :D
  • mester1987
    Valami jó részt nyomass :P
  • kill3r21
    Hamarosan újabb 20perc gameplay jön :)
  • mester1987
  • kill3r21
    Komolyság :D
  • Shep
    Boxot mennyi idő után törték és a ps-t? Én azért bízom benne ,hogy elfogy alólad az a magas ló!
  • grebber
    Álmodj csak szépeket nem szégyen az!
  • mester1987
    ha jól lesz optimizálva akkor semmi, hidd el ;)
    ha meg leszarják, akkor nem mindegy? Úgyis a Next-Gen lesz rá a kifogás...
  • Shep
    De az nem a gépek hibája lesz, ahogy a négynél sem azoké volt :) GTA-val meg majd akkor játszunk PC-n ha te leportolod nekünk, szóval nem kell izgulni :D
  • Shep
    Te hogy fogsz sírni mikor nem lesz vagy 2 évig warez a drágalátos konzoljaidra!
  • kill3r21
    Hát igen....aztán annyira várja mindenki pc-re a GTA-t is, hogy hűde jó lesz, aztán majd pislognak hogy a mai gépeken kb úgy tudják futtatni majd mint ahogy most boxon kinéz :D
  • mester1987
    Szerintem ez van, ha játszottál a Hard Resettel: #134
  • mester1987
    Akinek gog.com-os verziója van és kellenek "azok a különleges kardok"; írjon ha kell, feltöltöm.
  • grebber
    Ez van ,ilyen a pc ipar és még ez csak egy csira fos grafikáju game. Milyen sírások lesznek majd a next gen címeknél előre visítok!
  • kill3r21
    És tényleg, SSao levéve mirrors kikapcsolva, minden más high és ultra, egyből 50fps körül....nah de jó :D
  • kill3r21
    Tehát akkor ssao és a mirror....
    Kiprobálom én is :)
    Azé mondom saladnia kell ennek, erős max gépe, de nehogymár nekem 25fps neki meg 100 :D
  • Shep
    Na megnéztem megint a játékot és rájöttem ,hogy a mirror-t kell kikapcsolni az egyből duplázza az fps-t, minden egyéb szinte semmit nem számít, hogy low vagy ultra (Anti Aliasing-ra természetesen nem igaz)
  • Maxtreme
    Ami eddig is.
    i5 2500k@4ghz, msi gtx660ti power edition (kb 670 szint)

Manapság már annyira nem nevezhető erőműnek.
  • mester1987
    Aki mindig feszít annak ált. mindig a legújabb van mindenből, nem vetted még észre? :P
  • JethroHUN
    A egér-bill. kombinációval hogy kell kezelni a kardot? Mert akármit csinálok, nekem teljesen véletlennek tűnik, hogy milyen vágást csinál. Menüben van egy beállítás , hogy weapon steering: casual-basic-advanced. Én semmi különbséget nem találtam.
  • kill3r21
    Maxnak mindig az van, minimum egy GTX Titan :D
  • Shep
    Neked milyen erőműved van?
  • Maxtreme
    Emberek, a sok negatív véleménnyel ellentétben, szerintem viszont nem rossz ez, kifejezetten hangulatos :)
    Őszintén szólva sokkal gyengébb munkára számítottam.

A gépigénnyel nincs gondom (egyedül az SSAO-t vettem le ultráról highra, mert a látványbeli difi 0 a két mód között, viszont az fps kb 40%-át megeszi.)

• mester1987
    Rájöttem, hogy a magas gépigény egy dolog, mert majd csak javítják, de ha valakit zavar ez a fura irányítás az az engine hibája, mivel ugyanilyen volt a Hard Resetben is (rohanás közben nem tudsz ugrani vagy lassabb reagálás dolgokra más FPS-től eltérően). Szokni kell, de én perpill azt hittem, hogy a teljesítmény miatt csinálja akadás helyett, aztán ugrott be, hogy ua a motor hajtsa mint a másik lengyel csodát és ez a túlzó rohanó mód is onnan volt ismert. Ez ilyen :P
  • Myselor
    hát igen tök más volt:) a duke is jó volt régen
  • mester1987
    Annak mégis más lehet a hangulata meg a grafika és gondolom több a fejtörő, mint a régi Duke Nukem-nél vagy régi Serious Sam-nél :P
  • Cucmey
  • kill3r21
    Nah megprobáltam a beállitott dolgokat, nem custom grafikán!

Ultra Fül!
    Itt minden ultra ami lehet 1080p

10-14fps

High fül:
    Minden highon 1080p

25-30fps

De nincs akció tehát ez meget szépen lefelé is...