289
shadow-warrior-art_1280.0_cinema_640.0.j
Remaket kap a 1997-es Shadow Warrior!
  • mester1987
    Beindult rám

• grebber
    Na még milyen jó ,hogy nem kezdtem el ezt nem kell kétszer végigvinni legalább!
  • mester1987
  • lostprophet
    Lesz hivatalos magyar nyelv a játékban.
  • mester1987
    Most jönnek még a fontosabb patchek majd, mégegyszer végigviheted :D
    Amúgy így a vége felé Normal fokozat nem valami nehéz, pedig sokszor eléggé leesik a teljesítmény.
  • Shep
    Nekem nem volt, lehet végig kellett volna várni a credits-et? Hát na mindegy már.
  • crosscut
    EX Mode: New Game plus
  • Shep
    Hát én a végére értem, nem volt rossz, sőt. Mondjuk az vicces ,hogy az összes Boss harc komolytalanul könnyű volt, a fő ellen meg egyenesen vicc kategória. Kár, hogy nincsen NG+, mert a már meglévő képességekkel érdekes lenne újra nekivágni, így viszont nem vonz az újrajátszás.
    Összességében kellemes kis remake lett, jó bár kicsit nehezen érthető történettel ami azért egy egyszerű FPS-nél nem igazán jellemező. Egész jó speckó képességekkel, meg fejlődési, fejlesztési lehetőségekkel (Hard Resetben volt ilyen?, Már nem emlékszem). Az ismétlődő harcok már lettek lentebb említve, valamint a sok helyen brutális nehézség is. Ami igazán hiányoltam a régi játékból az a rengeteg Lo Wang-féle beszólás, itt is volt pár de valahogy nem hozták azt a hangulatot, mint a régiben és nem azért mert régen volt, meg nosztalgia, mert az a mai napig üt, ez meg kicsit olyan vérszegény lett. Erős 8 pontot azért szerintem simán ér a játék a hibái ellenére is.
  • Shep
    Nem, a mirror eszi az fps-t legjobban, meg nem az igazi az optimalizáció.
  • TóthG77
    Bármit állítok ugyanaz van: bizonyos nyitott helyeken 60FPS, előre lépek kettőt 30FPs, hátralépek kettőt 60FPs. A létező összes beállítás kombinációt kipróbáltam már.(legújabb driver,physx,directx stb. ami csak létezik a földön már feltettem. Ezért gondoltam, hogy a physx a lúdas.
    Azért köszönöm a seítséget.

• Shep
    NEMIGEN :D
  • Shep
    Mirrorst meg a SSAO-t vedd le. Physx-et hiába akarod semmit nem fog változtatni.
  • Maxtreme
    NEM
  • TóthG77
    Szerinted??? Mert szaggat ez kib**ott játék. Most könyörögjek, hogy a kérdésre is válaszolj? Ha tudod a választ egy egyszerű IGEN vagy NEM is megteszi!
  • Shep
    Hát én is, pedig tök jópofa lett volna, hogy belövöd és jön megint a gombafelhő, mint régen, de hát nem. Matuska fan brigád ez tetszett :)
  • Shep
    Akkor minek akarod kikapcsolni? :)
  • Maxtreme
    az tuti, max 150%-os auto aim-al

Egyébként csodálkozok hogy ez a Matuska Szilveszter Fan brigád kispórolta a gombafelhőt, pedig tőlük azt vártam volna hogy a kardra is atomot tesznek.
  • TóthG77
    Szasztok, ki lehet valahogy kapcsolni teljesen azt qrva physx-et? Nekem semmit nem változtat ha ultráról defaultra kapcsolom.
  • Shep
    Én megcsináltam, sokkal jobban szól bár a gombafelhőt sajnos elspórolták :( Egyébként játék közben az ötlött fel benne, hogy megnézem már, hogy ez meg a Hard Reset jöttek-e konzolokra és jól sejtettem, hogy nem. Ezen igazából nem lepődöm meg, mert megnézném ahogy ezt kontrollerrel akár csak easy-n végig szenvedi valaki.
  • Maxtreme
    Most én is arra gyűjtök. Egyébként az upgrade neve stílusosan Nuke Dukem.
  • mester1987
    Randomizált inkább. A külső esős pályán adta meg magát inkább.
  • Shep
    12 vagy 13-ban tartok, nekem nincs gondom vele szerencsére.
  • Shep
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ akkor azt kifejlesztem :)
  • Maxtreme
    igen.
  • mester1987
    Passz addig még nem jutottam el, egyenlőre várok frissítésre -márha jön-, mert ez a 30 FPS ingadozás már kicsit sok nekem így a 10 fejezettől.
  • Shep
    Tényleg nem is néztem, rakétavetővel lehet itt is atomot lőni?
  • Shep
    Én nem is akarok :) Én nem vagyok az a mindent megkeresek, minden vackot összegyűjtök játékos, az ilyesmit meghagyom másnak aki élvezi.
  • mester1987
    És akkor nem biztos, hogy mindent felfejlesztettél :P
  • Shep
    Visszatérve a 17 fejezetre (ha tényleg annyi van) akkor ez simán van 20 órás játék.
  • Shep
    Na igen, egészen addig vicces is amíg nem engem sebez le fél hp-ra :)
  • Maxtreme
    az tuti. Ha 1 hordót felrobbantasz, jó eséllyel láncreakció szerűen 10 méteres körzetben, az összes felrobbanik.
  • Shep
    Hát igen, gyanítom a készítők mind piro/robbanásmániásak lehetnek.
  • Maxtreme
    A ROTT sem olyan rossz ám, csak rá kell érezni az ízére.
    Egy vele a baj, hogy ISZONYAT nehéz. Pedig én nem az általad említett generáción nőttem fel :)
  • Maxtreme
    aham :D
    Am ha megnézed a SW-ban ugyanazok a robbanáshangok, sőőt a klíma/elektromos szekrények is akkorákat robbannak mintha legalábbis tele lennének töltve lőporral, akárcsak a HR esetében :D
  • Maxtreme
    Asszem össz. 17 fejezet van.
  • Shep
    Azt a büdös, most nézem még 16. fejezet is van. Hát a hosszával egy kicsit talán túllőttek a célon :)
  • nxs
    Féltem ettől a remaketől a ROTT után,de hatalmasat csalódtam pozitív értelembe. A játékmenet pont azt adja amit én egy shootertől elvárok. Változatos szörnyek,ésszerűen adagolt fegyverarzenál,nincsen hp regen + buta fedezékrendszer,ha megborulsz akkor azt csak a bénaságodnak köszönheted. Grafika terén is csak pozitívumokat tudok mondani,ez az engine szép és gyors mint a villám. E5200@3Ghz/2GB 800as mem/9600GT őskövület alatt 1680*1050 kompromisszumokkal de Ultra/High/Medium + AA/AF keverékével megvan a 30+ FPS (és végre a részecske effektek mint pl füst sem vesznek le semmit).
    Persze van pár dolog ami zavar de ez már ízlés dolga...skillt/fegyvefejlesztést bossok után kapni nekem nagyobb fun + a mapok is lehetnének szerteágazóbbak,mint a régi szép időkben :)
    Summa summárum a játék minden centjét megérte.
    UI.: remélem a mostani gamer generáció felébred végre agyhalott állapotából és lesz igény a szórakoztató FPSekre,nem csak a QTE/event trigger által mozgatott military szarokra.
  • Shep
    Na igen de ott azok az idétlen robotok is, hogy tudták azokat kitalálni? Máig nem értem. Legbénább ellenségek címéért nyugodtan indulhatnak :)
  • Maxtreme
    ..aha, a hard resetnek is pont ez volt a baja anno :)

Amúgy nem tudom említette e már valaki, de szvsz ez sok év óta az egyik leghosszabb arcade shooter cucc. Ez mindenképp dicséretre méltó.
    Remélem ebben is lesz valami túlélő mod mint a HR-ben, azzal anno jól elvoltam :)
  • Maxtreme
    Én eddig szinte mindent fegyvert közel maxra fejlesztettem (rakéta vetőhöz még nem nyúltam), és állítom hogy az egyik legjobb a sörétes (4 tárral) a másik pedig a sticky bomb szóró íjpuska (távolra) :)
    Persze nagy pusztításhoz nyilván a raksi vető dukál, de az meg lassú, és kevés hozzá a lőszer.
    A 10 szint körül a géppityu már csaknem használhatatlan sajnos.