Shadow Warrior

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
NEMIGEN 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Mirrorst meg a SSAO-t vedd le. Physx-et hiába akarod semmit nem fog változtatni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme
NEM

Szerinted??? Mert szaggat ez kib**ott játék. Most könyörögjek, hogy a kérdésre is válaszolj? Ha tudod a választ egy egyszerû IGEN vagy NEM is megteszi!
Shep
Hát én is, pedig tök jópofa lett volna, hogy belövöd és jön megint a gombafelhõ, mint régen, de hát nem. Matuska fan brigád ez tetszett 😊

Shep
Akkor minek akarod kikapcsolni? 😊

Maxtreme
az tuti, max 150%-os auto aim-al <#idiota>

Egyébként csodálkozok hogy ez a Matuska Szilveszter Fan brigád kispórolta a gombafelhõt, pedig tõlük azt vártam volna hogy a kardra is atomot tesznek. <#idiota>

Szasztok, ki lehet valahogy kapcsolni teljesen azt qrva physx-et? Nekem semmit nem változtat ha ultráról defaultra kapcsolom.
Shep
Én megcsináltam, sokkal jobban szól bár a gombafelhõt sajnos elspórolták 😞 Egyébként játék közben az ötlött fel benne, hogy megnézem már, hogy ez meg a Hard Reset jöttek-e konzolokra és jól sejtettem, hogy nem. Ezen igazából nem lepõdöm meg, mert megnézném ahogy ezt kontrollerrel akár csak easy-n végig szenvedi valaki.

Maxtreme
Most én is arra gyûjtök. Egyébként az upgrade neve stílusosan Nuke Dukem. <#idiota><#idiota>

Randomizált inkább. A külsõ esõs pályán adta meg magát inkább.
Shep
12 vagy 13-ban tartok, nekem nincs gondom vele szerencsére.

Shep
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ akkor azt kifejlesztem 😊

Maxtreme
igen.

Passz addig még nem jutottam el, egyenlõre várok frissítésre -márha jön-, mert ez a 30 FPS ingadozás már kicsit sok nekem így a 10 fejezettõl.
Shep
Tényleg nem is néztem, rakétavetõvel lehet itt is atomot lõni?

Shep
Én nem is akarok 😊 Én nem vagyok az a mindent megkeresek, minden vackot összegyûjtök játékos, az ilyesmit meghagyom másnak aki élvezi.

És akkor nem biztos, hogy mindent felfejlesztettél 😛
Shep
Visszatérve a 17 fejezetre (ha tényleg annyi van) akkor ez simán van 20 órás játék.

Shep
Na igen, egészen addig vicces is amíg nem engem sebez le fél hp-ra 😊

Maxtreme
az tuti. Ha 1 hordót felrobbantasz, jó eséllyel láncreakció szerûen 10 méteres körzetben, az összes felrobbanik.

Shep
Hát igen, gyanítom a készítõk mind piro/robbanásmániásak lehetnek.

Maxtreme
A ROTT sem olyan rossz ám, csak rá kell érezni az ízére.
Egy vele a baj, hogy ISZONYAT nehéz. Pedig én nem az általad említett generáción nõttem fel 😊

Maxtreme
aham 😄
Am ha megnézed a SW-ban ugyanazok a robbanáshangok, sõõt a klíma/elektromos szekrények is akkorákat robbannak mintha legalábbis tele lennének töltve lõporral, akárcsak a HR esetében 😄

Maxtreme
Asszem össz. 17 fejezet van.

Shep
Azt a büdös, most nézem még 16. fejezet is van. Hát a hosszával egy kicsit talán túllõttek a célon 😊

Féltem ettõl a remaketõl a ROTT után,de hatalmasat csalódtam pozitív értelembe. A játékmenet pont azt adja amit én egy shootertõl elvárok. Változatos szörnyek,ésszerûen adagolt fegyverarzenál,nincsen hp regen + buta fedezékrendszer,ha megborulsz akkor azt csak a bénaságodnak köszönheted. Grafika terén is csak pozitívumokat tudok mondani,ez az engine szép és gyors mint a villám. E5200@3Ghz/2GB 800as mem/9600GT õskövület alatt 1680*1050 kompromisszumokkal de Ultra/High/Medium + AA/AF keverékével megvan a 30+ FPS (és végre a részecske effektek mint pl füst sem vesznek le semmit).
Persze van pár dolog ami zavar de ez már ízlés dolga...skillt/fegyvefejlesztést bossok után kapni nekem nagyobb fun + a mapok is lehetnének szerteágazóbbak,mint a régi szép idõkben 😊
Summa summárum a játék minden centjét megérte.
UI.: remélem a mostani gamer generáció felébred végre agyhalott állapotából és lesz igény a szórakoztató FPSekre,nem csak a QTE/event trigger által mozgatott military szarokra.
Shep
Na igen de ott azok az idétlen robotok is, hogy tudták azokat kitalálni? Máig nem értem. Legbénább ellenségek címéért nyugodtan indulhatnak 😊

Maxtreme
..aha, a hard resetnek is pont ez volt a baja anno 😊

Amúgy nem tudom említette e már valaki, de szvsz ez sok év óta az egyik leghosszabb arcade shooter cucc. Ez mindenképp dicséretre méltó.
Remélem ebben is lesz valami túlélõ mod mint a HR-ben, azzal anno jól elvoltam 😊

Maxtreme
Én eddig szinte mindent fegyvert közel maxra fejlesztettem (rakéta vetõhöz még nem nyúltam), és állítom hogy az egyik legjobb a sörétes (4 tárral) a másik pedig a sticky bomb szóró íjpuska (távolra) 😊
Persze nagy pusztításhoz nyilván a raksi vetõ dukál, de az meg lassú, és kevés hozzá a lõszer.
A 10 szint körül a géppityu már csaknem használhatatlan sajnos.

Lacee86
Üdv!
Nem tudja vki, h a PhysX-et hogy lehet kikapcsolni a játékban? A grafikai beállításnál nincs ilyen opció (csak high van meg default), külön a settings fájlban sem tudom kiiktatni, mert ott meg nincs benne opcióként… Eszi a gépem, így hiába veszem le a többi beállítást, játszhatatlan marad. 😞

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Még egy a poén kedvéért 😄

Jaja, kicsit érdekes így.
Shep
De én a harcokra mondom, mindig ugyanaz a menete. Én egyébként jobban szeretem mikor van lerakva x ellen a pályára és kész, nem ezek a semmibõl teleportáló izék, jó démonok, meg az árnyvilágból jönnek de akkor is zavar engem. Ettõl persze még jó a játék csak hát na. 😊

Hát végülis nem monoton, mert a fejlesztésre kell figyelni én majdnem minden pályán megtaláltam a rejtett cuccokat, meg azokat az ereklyéket és még így is 1 fegyverrel mindig lemaradok fejlesztésileg mire megkapom az újat 😄
Shep
Az akkor nyerõ ha vannak körülötted kicsik akiket le lehet vágni ha nincsenek akkor kampó.

Shep
Hát mivel fõleg kardozok mondhatni sehogy, egyedül a géppityut fejlesztettem, mert 2 kézzel az elég jó. Amúgy azért az nem vall túl nagy fantáziára a készítõktõl ,hogy a harcok 90%-a így néz ki: kis szörnyek+lövöldözõk, warlord vagy idézõ, néha együtt is aztán szinte mindig a hárpiák befejezés gyanánt. Azért a régiben jobban meg volt oldva, nem vált ennyire monotonná.

* 5 másodpercen belül.
Én a Drain Soullal szoptam elõször, mikor 1 élterõd van, aztán véletlen megöltem valakit és visszaállt 50 körülire.
Fegyverfejlesztésekkel hogy állsz?
Shep
Azok mocskosok, pláne mikor kevés a lõszer de igazából legjobban a visszaidézõket utálom, mert rohadt jól bírják és szerintem még a szív sem hat rájuk.

És akkor a repülõ micsodákról ne is beszéljünk 😄
Shep
Ja egyébként pl a védelmet maxra fejlesztettem de nem igazán vettem észre, hogy túl sokat számítana, bekapok pár lövést, vagy ütést és ugyanúgy vége. Így eléggé feleslegesnek tánik mindenféle tápolás.

Shep
Kemény ez a játék, mikor lenyom 2 visszaidézõt meg pajzsosokat meg minden egyebet az azért kezd már kicsit erõs lenni. A kapuõrnél hagytam abba, mára elég volt.

Van ilyen is 😄

Kissé megkésve, de köszi...majd megfigyelem.
Maxtreme
megvannak! 😊

Shep
Megfogadom, kösz.

Shep
Na igen, azokhoz tényleg kénytelen vagy azt használni, utálom is õket, mert túl nagyot sebeznek. Egyébként igazi hárdkór játék, mint a HardReset, a régi SW is nehéz volt de azért a két alacsonyabb fokozaton viszonylag könnyûnek volt mondható, itt meg még a normal is olyan, mint más játékban a hard sem.

Maxtreme
Am az a gáz hogy nem minden ellenfelet lehet karddal aprítani. a zöld gáz szmötyis robbanósokat ha nekiállsz vagdosni = suicide hajlammal 😊
Illetve a repülõ izékhez is valamilyen fegyver kell.

Az elõbb néztem egy yt videt chapter 10-rõl (a bug miatt, ebbõl jöttem rá hogy minek kéne kinyilallani) és rá kellett döbbenjek hogy minimum 2 fegyót nem találtam meg eddig. Egyik a fej, a másik a rakéta vetõ.